104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki

elégedett vagyok...
  • Itsuki
    csak a drága idő ment vele,elmentem inkább szabira...
  • Itsuki

• BBeno2
    azigen:D mintha egy kcsit hanyagolnád.
  • Itsuki

ennyit a nagyszerü ligakupáról...
  • Itsuki
    ajjajj brazilia...:D
  • BBeno2
    de kiestek. a románok ellen. tudnám ki volt az elődöm...
  • BBeno2
    nah Brazília engem akar... elfogam . örüljenek... VB van úgy is . remélem még nem estek ki.
  • BBeno2
    olyan 2020 körülig vagy amíg bojan vissza nem vonul... utána meg lemondok a city-nél gondolom majd jön velem az egész stáb:D és megyek brazíliába... corinthians vagy palmeiras... ahol hely lesz oda jelentkezek.
  • BBeno2
    Raúl még mindig válogatott a 2014-es VB-n :D 37 évesen,.
  • Itsuki
    meddig fogod jáccani?

hol van a tavalyi év ahol ezren voltak mindig...
  • BBeno2
    Nedvedből csak kis edző lett.:

• BBeno2
    köcsögségből elhozom ingyen 36 évesen Carragher-t csakazért se a pool-ból volnuljon vissza :D :D :D
  • BBeno2
    vége a 2014-es évnek is.
    C. Ronaldo-ból még ki akarom csikarni az aranylasztit ugyhoyg hajtania kell.

• zorrobomber
  • zorrobomber
    Üdv mindenkinek!
    Tavalyi bajnoki cím után finoman szólva is zsenge kezdés:
  • Itsuki
    amikor megláttam,elösször azt hittem h a klub első külföldi játékosa(célom hogy NE szerepeljen külföldi játékos a csapatomba) de meglestem megnyugodtam hogy ajkai a srác,csak a mama nigériai:D amugy nem tehetség,elküldöm majd,max majd a megye 2es sümeg megveszi:D
  • Itsuki

legutobb,amikor fellöttem a tabellát szégyenszemre látva hogy a feljutásért harcoló csapatom 13.helyen sinylödik nagyon ygenge eredményekkel. azóta a Barcs elleni 0-0át leszámitva 4 szenzációs gyözelmet arattunk(soha nem volt ien az fmes pályafutásomba) 8pontal vagyunk lemaradva az elsőtöl és csak a 9. a csapat...
  • Gunnersboy
    ezis valami, grat :)
  • Itsuki
    megvan az ajka első válogatott játékosa:D igaz csak u-21es...
  • inter94
  • Darthmushroom
    grat
  • giorgio81
    Bejutottunk a BL csoportkörbe

• pAtOcA
    Thx,ez az idény keményebb lesz (BL) csoportom az gyengus és kezdetnek megvertük a Milant 3-2re :D
  • Darthmushroom
    grat
  • pAtOcA
    Hát elbuktuk az UEFA kupát,még a csoportból se jutottunk tovább (ez a ratyi része) am jó volt és köszi :D
  • Hegeace
    Reinstall megoldotta hál istennek ^^ azért köszönöm az ötletet ;)
  • Fisicofan
    Te most mit mondtál a száddal? :D 19 ponttal lettél bajnok, két játékosod az első kettő a góllövőlistán és ratyi lett? Hát vannak elvárások, én örülnék egy ilyen első idénynek bármilyen csapattal :D
    Egyébként nagy grat :)
  • pAtOcA
    Ajax első idényem..hát nem sikerült annyira amennyire szerettem volna..elég ratyi lett :S

Eredivisie:

Góllövőlista:

Majd a következő idényben odatesszük magunkat! Am a szuperkupát is megnyertem közbe!

Johan Cruijff Kupa:
  • Huni92
  • PESFAN
    Legújabb driverek?
    A gépem folyamatosan frissitem.
    Mások is irták már ezt a problémát.
    Dell Inspiron 1525 Laptop 1 giga RAM
  • Huni92
    BL sorsolás xD Kismakk
    Szegény Arsenalt megkárositottam :(
  • Itsuki
    off topicba nézz körül és meglátsz 1 másik lehetöséget...

a kilépés ellen,feltetted-e a legujabb drivereket? meg van a gépigény?
  • PESFAN
    Sziasztok.

Szeretnék csatlakozni ehhez a játékhoz.
    Feltelepítettem, felraktam a 9.0.1 patchet, majd crackeltem.
    De mindig kilép a játékból.
    Segítsetek.
  • Zsolti9014
    A Benficát kaptuk.
    Otthon 0-1, idegenben 1-1. Kiestünk, de így sem volt rossz.

Schmeichel és Gronkjaer ingyen mennek, Malul is el akart menni, így hát eladtam. Érte legalább pénzt kaptam.
    A 2. számú kapusomnak eltört a lába, így a 3. számú Christiansen védett a BL-meccseken.
  • Itsuki

majdnem olyan izgalmas volt mint a tegnapi gyirmót elleni meccs:)
  • Itsuki
    az első 5 helyre vártam a csapatot,titkon reméltem hogy a feljutásért is harcolhatunk... tévedtem... nem játszunk semmit kapjuk a gólt,ennek eredményeképpen biztos hogy a keret 40%tól elbucsuzok télen...
    ligakupa meccseken meg inkább 1 napra szabira megyek...
  • pAtOcA
    Grat all,mindjárt vége az első szezonom az Ajax-al,hamarosan képes beszámoló..^^
  • Fisicofan
    Grat mindenkinek!
    Folytattam a Fradival, és épp most nyertük meg a ZTE elleni rangadót otthon, amivel átvettük a vezetést a bajnokságba.

Jelic megérte a pénzt amit kiadtam érte, és Tóth Bence is nagyszerű formában van. Egyedül a védelem problémás, bal oldalon ugyanis 2 hónapra lesérült Szkukalek, a ZTE ellen meg Sváb is, úgyhogy az problémás lesz egy ideig.
    Ja és vezetjük egyelőre a ligakupa csoportot is, bár még csak 2 meccs volt, a magyar kupában meg az Újpestet kaptuk, remélem megint meg tudjuk verni őket
  • PESFAN