104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
punkers #44187 Sziasztok!
kezdeném elfele ameccset és kidob egy ilyen hibaüzit h array acces of bound hiába okézom le megint előugrik.Ujratelepités nem segített.valaki valami tanácsot tud adni? -
Még tegnap befejeztem az idényt, hát az elején nem gondoltam hogy sikerülhet:
Ráadásul a Magyar Kupát is nagy nehez kiszenvedtük a Debrecen ellen, úgyhogy az első év nagyszerűen sikerült az NB1-ben
Most jön a Bl első selejtezője az észak-ír Glentoran ellen -
-
Grat,jól tolod a Fioval. -
Fiorentina 3.szezon
-
Thx,otthon: 2-1 win,idegenben: 1-0 lose...idegenben lőtt góllal kaptunk ki -.- -
aston villa ellen mennyire kaptál ki?:D -
Grat 
-
2. idényem is véget ért az Ajax-nál és az Európai porondon megint nem sikerült maradandót alkotni,de beszéljenek a képek
Tabella
Góllövőlista
Statisztika
-
Sortin nem találtam Eredivisie facepackot.. -
Hát picit nehezebb csak,nekem régen velük nagyon jól ment. -
kicsit nehezebbet választottam:D
-
Tottenham
Hoffenheim
Sampdoria
Villarreal -
punkers #44174 sziasztok!
valaki tudna nekem adni egy eredeti events.cfg fájlt 09-hez? -
4 év alatt a távozóim (csak a jelentősebbek):
Schmeichel, Oliva, Malul, Hangeland, Laudrup, Linderoth, Norregaard, Gronkjaer, Hamsik, Guarin. Ez így hirtelen 10 ember.
Most megint izgalmas lesz összerakni a csapatot. -
hát igen. ez a szar hogy az intelligenciájuk nem nézi az eredményeket max a reputációt de abban sem hiszem hogy sokkal nagyobb lenne a rangers-é.
nálam is 08-ban mikor az ETO-t toltam... sok emberem nagyobb csapathoz akart menni és aláírtak a beirtar jerusalemhez... meghogy álmaik csapata meg mittudomén.. de mindez 2010-15 között mikor rég a BL ben csoportból minden évben továbbmentünk sőt volt hogy BL döntős volt a csapat... de ők nagyobb klubhoz akarnak menni. -.-' -
Na, ő is elment. 3M --> Rangers
Nagyobb csapathoz akar menni, erre ahhoz megy akit kiejtettünk a BL-selejtezőn. -
kösz a tippet.
mondjuk nekem az is gond, hogy van pl. Hangeland. Minden évben 50 meccsből csinál 7.50-es átlagot. Az értéke 1.5 M. Évek óta ott figyel az elégedetlenséget jelző ikon, nem is hosszabbít. Jelentkezők vannak, de egy ilyen játékost nem adnék oda 3-4 M alatt. Annyit nem ad senki. :( -
ezért szoktam én minden évben hosszabbítani 5 évre . aki meg nem akar hosszabbítani azt eladom. de ugyhogy van rá 3 évem még... mert ugye 4.évben már bosmannal aláírhat szal én így szoktam. -
Na srácok hosszú idő után újra elkezdek játszani. Tippeket várom kivel kezdjek:D -
gratulálok!
Én viszont nem tudom megtartani a kulcsembereket. Két lehetőségem van: 1. eladom őket, olykor túl olcsón is, 2. nem hosszabbítanak, így mehetnek ingyen.
Most Norregaard írt alá ingyen a Fiorentinához. Laudrup meg 3.5-ért megy Newcastle-be, vagy a Heerenveenhez.
Qvist sem akar hosszabbítani, de legalább Nielsennel sikerült. -
grat -
Na, már csak pár meccs van hátra a bajnokságból, viszont az öltözői hangulat mélyrepülésbe kezdett, mindenki elégedetlenkedik, úgyhogy nem biztos hogy meg tudjuk tartani az első helyet. Próbáltam szerződéseket újítani meg mindent, de egyre rosszabb... -
realgyula #44164 vicc!
nem elég, hogy a BL nyolcaddöntőjében a Chelsea 2-2-es összesítéssel (1-2,1-0) kivert, de Robbent fél évre, Nanit pedig egy hónapra le is rúgták! A spanyol kupából hasonlóképp ejtett ki a Getafe...szóval ez a szezon gyengébb lesz mint az első! a Bajnokságban 25 fordulót követően 2 pont az előnyünk a barcával szemben, de Robben (és Nani) nélkül nem lesz 1szerű az sem, főleg ha hozzáveszem, hogy Navas most épült fel a fél éves sérüléséből, szóval még jóindulattal sem 100%-os! -
Itsuki #44163 grat:)
megvan az első külföldi focistám... -
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Egy szekérderék egyéni dijat is begyűjtöttünk :D -
Kismeccs :o -
zsír. 5. szezon, ugye Schmeichel elment. első bajnokin kapust kiállítják, csere bejön, kivédi a tizit, végignyomja a meccset de megsérül.
Christiansen is sérült, most a 17 éves új igazolásom, Morten Olsen véd, meg van még egy dél-afr. válogatott kapusom.
Husztit eladtam, csak 1.5 M-t adtak érte, viszont kaptam egy jó kis 20 éves cseh kapust is. Azon a poszton meg úgyis van még 3 játékosom. Persze Huszti értéke volt 1.4, most rögtön felment 6 misire.
Azért adom inkább így el, hogy nehogy őt is ingyen vigyék.
Elment még Oliva, Malul, Gronkjaer is. -
sortin fentvan, minden bajnokság bennevan, úgy keresd -
Melyik face packot használod? -
Ken Carter #44157 Brede Hangeland<--a 2009-ben a Fulham csapatában találjátok. Mellékesen az ő goljával verte el a Fulham az Arsenal-t -
ajánlanék egy jó játékost. 2007-ben vált be nekem, alapból a Kobenhavn csapatánál van.
08-ban, 09-ben nem tudom milyen.
Nálam 4 szezon alatt, idényenként 50 meccs körül játszott, 7.5 körüli átlagosztályzattal.
középhátvéd és vkp poszton is tudja ezt a teljesítményt. eddig minden évben az év játékosa lett Dániában:
Brede Hangeland
Szerintem az elitbajnokságok kis- és középcsapataiban is kulcsember lehet, de talán magasabb szinten is megállja a helyét. -
-
punkers #44154 bocsi most olvastam az off topicban. -
punkers #44153 Sziasztok!
Friss a játékom ha felakarom tenni a 9.3.0 patchet ahoz felkell tennem a 9.1.0 meg a 9.2.0-t is? -
FC Kobenhavn, negyedik szezon beszámoló.
Szuperkupát megnyertük.
Bajnoki címet ismét megvédtük, az eddigi legnagyobb fölénnyel:
Kupadöntőt sajnos 1-0-ról elbuktuk a Brondby ellen.
Királyi Ligában a negyeddöntőben búcsúztunk.
A BL-ben pedig a nyolcaddöntőig meneteltünk.
Ingyen jött:
Ő is (bajnoki gólkirály lett):
-
thx&grat! -
Hát ez kész, a Kecskeméttel nem tudok mit kezdeni idegenben, ligakupa csoportkör, utsó előtti mecs, sima 3-0-ás vereség... teljesen érthetetlen -
Grat a Cityhez és az Ajkához, sok sikert a Lazionak
Szépen haladgatunk előre a Fradival, a bajnokság féltávnál:
Sajnos a veretlenségünk mint látszik megszakadt, Kecskeméten kaptunk ki 2-1-re.
A kupában lezajlott a negyedik forduló, az Újpest idegenben 2-0-ra vert meg, ami nem volt túl bíztató a visszavágóra, ráadásul otthon is bekövetkezett amitől féltem, gólt szerzett az Újpest, így nekem 4 gól kellett a továbbjutáshoz, de az idei idényben mellőzött Kamaté megoldotta a problémát
A ligakupa csoportból továbbjutottunk, még van hátra két meccs, de ott legalább játszhat a b csapat.
És akkor két barátságos meccs, amire büszke vagyok, főleg az elsőre:
A Salzburg egyébként idén az UEFA kupa csoportkörében is szerepelt, és nem sokkal maradtak le a továbbjutástól, szóval azért az sem rossz eredmény -
Itsuki #44148
az uujon Hévizröl szerződtetett Hart Pista is 11 gólt szerzettt (azért estek ki...:D) sajna Mihalecz már 33 éves:(