104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fisicofan
    Na, grat nagyszerű eredmény, remélem 1-2 év múlva én is ilyen képet mutathatok :)
  • Darthmushroom
    grat
  • Fisicofan
    Ja és a kép a meccsről, ez lemaradt
  • giorgio81
    Romától otthon simán 3-1re szívtunk
    Benficánál idegenben beálltam totál védekezni, 5 védő, 2 vkp, 1 kp és 2 csatár, így kihoztuk 0-0ra a meccset és tovább jutottunk, ha Benfica nyer akkor ők jutnak tovább (azt hiszem)

• Fisicofan
    Arra rájöttem hogy ez a játék ha azt akarja hogy ne nyerj, akkor jó eséllyel nem is fogsz. Az Olimpiakosz ellen végig jobbak voltunk, erre fogja és a 93. percben ő szerez vezetést. Hát baromira felhúzott, úgyhogy újrajátszottam, pedig nem szokásom, de ez igazságtalan volt, másodszorra sikerült nyernünk, bár megint emberelőnyben voltunk, de addigra már vezettünk. Szóval ha minden a terv szerint halad akkor ezzel az UEFA kupában folytathatjuk, persze még a visszavágókon történhet meglepi, de remélem nem lesz
  • Itsuki
    életem eggyik leghoszabb leg idegörlöbb meccsem volt kövesden. de Imrik 1 kiváló labdarugó és tudtunk nyerni 2-1re.
  • Darthmushroom
    Jan-ban távozott Podolski mert már kevés lehetőséget kapott, és 30m fontért jött Rossi
  • Itsuki

Dunaszerdahelyen kaptam ki 3-0ra. többi meccs ok. kiváncsi leszek mi lesz mezőkövesden.
  • Darthmushroom
    hát probálkoztam!!xD
  • Itsuki
    nagy csapatot csináltál hoffenheimbe,gratu...
  • Itsuki
    már mindegy KTE elvitte,de köszi az iinfot. meg anyagilag se állnuk jól...
  • Darthmushroom
    5szezon félév:
    bajnokságba:

blbe:

első meccs:
    Hoffi 3:1 Pana
    Benfica 2:1 Hoffi
    klubvb:

elődöntő is laza 4:0 volt
  • giorgio81
    annak jó, ETOba nem fért be
    NB3-ba mondjuk jó volt

• giorgio81
    ingyen jött, nem kellett senkinek
  • Itsuki
    1 kérdés fiuk: kinél jáccot Granát Balázs? jó a játékban? jöhetne 5. számú cserecsatáromnak:D
  • Csesza
    ki lenne írva h kölcsön lenne
  • Darthmushroom
    megvetted? vagy kölcsön?
  • giorgio81
    Ez érthetetlen: egy bűn rossz meccsen, ugyanaz a kezdő csak 1-1-et tud elérni idegenben a Kecskemét ellen a Liga Kupában

• Itsuki
    megjött,Imrik,Jeremiás,Ondó jani ,és a dvtkt elvertük...:) barin:)
  • Itsuki
    meglesz az,hajrá:)
  • Darthmushroom
    A realos szalai?? dobsz róla egy képet
    amúgy grat
  • pAtOcA
    Grat :D

Ajaxnál nálam gáz van me van 1 csatárom Suarez meg van 1 visszavont Sulejmani azonkivül eladtam Cvitanchiot akinek idén nem ment Luque meg visszavonult,szóval saját nevelésüek nyomják mostantól.
  • giorgio81
    Hoppá-Hoppá
    Szalai Ádám bejött a szünetben és megváltozott a meccs képe, gyorsan bevágott kettőt, Kadlec gólja már csak hab volt a tortán
    Vezetjük a csoportot, ez hihetetlen, de még hátra van két meccs, minden lehet

• Zsolti9014
    Na, Kobenhavn 5. szezon, zsinórban 5. bajnoki cím (+ akkor is címvédők voltak amikor kezdtem).
    +kupagyőzelem a Brondby ellen
    a királyi ligában viszont ugyanők vertek meg a döntőben.

Gólkirály megint Morten Nielsen.
    második Lasse Qvist (ő megy sajnos ingyen)
    Silberbauer hosszabbított.
    Jött Roorda (holland KPK) és Arshavin. Meg Juhász Roli. Ezek félévkor.

BL csoportban a Lyon és a Pool mögött, a Galatasaray előtt 3. hely lett.
    UEFA-ból a Crvena Zvezda ejtett ki, de sem Arshavin, sem Roorda nem játszhatott.
  • Itsuki
    meg velem is mi van... rossz kép.
  • Itsuki

nem értem... legalább nyertünk a dunaferr ellen,mig a pécs 1 lépést tett a kiesés fele... mi van veled fm???
  • giorgio81
    első évbe BL-es évben nekem 3 döntetlen összejött az ETOval, úgy hogy Hajrá!
  • Fisicofan
  • giorgio81
    mutasd a tabellát!
  • Fabio Capello
    ezt betettem a képfeltöltő linkhez
  • pAtOcA
    Sikerült a továbbjutás a Bl-ben!!! jEee

• realgyula

nem rossz! :D
  • Fisicofan
    Valenciában véget ért a nagyszerű teljesítmény, sima 4-0-ás zakóval jöttünk haza, de továbbra is az Olimpiakosz megelőzése a cél
  • BBeno2
    sry. a 3. :

http://kepx.info/feltoltes
  • BBeno2
    Közérdekű közlemény:

találtam 3 viszonylag gyors képfeltöltő oldalt. azért mondom mert a kepfeltolto.hu sztem nagyon lassu. mármint aki nézi . iszonyat lassu.

szal a 3 oldal. (abból egyet gondolom ismertek.

http://kepkezelo.com/
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/index.php :)
    http://kepkezelo.com/
  • pAtOcA
    Mennyi gólt vágott? Nálam marha jól tolta anno.
  • soma22
    ugyehogy ugye, jó az a máté peti:)

grat!
  • Forza Italia
    kösz megvan:D
  • Huni92
    Szép :)

Közben lement 2 selejtezőmeccs is. Észak-Irország ellen 3-2, de úgy is mondhatnám, hogy Buzsáky - Paterson 3-2. Sajnos a meccsen megsérült Ákos, majd 2 napon belül újabb 2 sérülttel gyarapodott a lista, Juhász és Vanczák személyében, igy a janicsárok ellen a nem túl acélos Fülöp-Gaal-Gyepes-Bodor-Bodnár védelmi vonal lépett pályára. Fülöp benyelt 2 gólt, meg kaptunk egy szögigólt, ezzel 1 félidő alatt eldőlt minden. Második félidőben 2 kapufát lőttünk, 2 ziccert rontottunk, igy maradt a 0-3.
  • Fisicofan
    Nem várt bravúrt ért el a csapat hazai pályán, igaz kellett hozzá Ribéry gyors kiállítása és Barnetta kihagyott büntetője, de még így is nagyszerű

Azért még azt hozzátenném hogy Pandev a gólját megköszönheti a kapusomnak Williamsnek, mert kirohant, menteni próbált, de belerúgta Pandevbe, és szépen beesett a kapuba a labda, szóval akár meg is nyerhettük volna ha jobban odafigyel. De azért sok bravúrt is bemutatott, úgyhogy egyébként nincs vele gond