104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igazolások:
eu szuper kupa címvédés:
-
lehet hogy maradok, mert ahhoz viszont nincs kedvem, hogy megint 2006/07-től induljak, itt pedig nincs betöltve a magyar.
Még amikor kijött a 07, kezdtem egyet a Honvéddal, de majd vagy velük, vagy a Vasassal, óriási adatbázissal + környező országokkal fogok egyet indítani.
Az MTK-val meg a Fradival játszottam most a Koppenhága előtt, de nem sok sikerrel. Bár a Fradi nem volt rossz.
de még tolom pár szezont a dánokat.
-
én ugy gondoltam a city-vel hogy amíg C.Ronaldo nálam vissza nem vonul addig irányítom a City-t . mikor visszavonul , lemondok és vmelyik brazil 1.osztályú csapatot átveszem, amelyik éppen szabad azt irány a libertadores... kezdem picit unni a city-t de nagyon kíváncsi vagyok ki jön majd a helyemre mert nem kicsit odabasz csapatot fog átvenni. -
ne add fel, csak idő kérdése és sikerül :) -
Azon gondolkodom, hogy 6 koppenhágai szezon után Magyarországon kellene kezdeni. Talán a Honvédnál.
Ugyanis nem tudom, hogy van-e még esélyem túlszárnyalni a Kobenhavn együttesével a tavalyi BL negyeddöntőt. -
ok -
Bármit állítasz be kért értéknek, ha valaki érdeklődik egy játékos iránt, a hírekben mindig az lesz hogy xy csapat kész annyit kifizetni érte. Ettől függetlenül nem fogják elvinni. -
Teszkóban a futball-asszisztens osztályon pl. -
Csesza #44419 ugyanott ahol edzőt lehet venni -
Bazz elment az asszisztensem,nem tudjátok h lehet venni újat? xD ez elég szarul hangzik..de értitek :D -
a másik dolog meg, h ez csak géjm :), így bármit lehet benne művelni szabadon :D. igaz, ha én ezt mondom, h csak géjm, nem kéne idegeskedne rajtam, de mégis teszem :D. -
nem zavar :D, nemvok tökfej, csak visszaszivatom a gedva géjmet. szeretem, de a Barca meccsnél nagyon felb*szta agyam, mer v tízszer próbáltam leverni, de nem sikerült. pedig mi voltunk az abszolút esélyesei a találkozónak. -
Figyi ez nem szep dolog nem?
VOltak mar itt hasonlo dolgok.
Csak akkor ne villogj vele ha mar tokfej vagy es elarulod magad:D -
de :D. kellett a zsé C. Ronaldora. azt hittem a téli átigazolásra kapok a vezetőségtől lóvét a Realnál, aztán nem, láttam Inter érdeklődik és átmentem egy új felhasználóval hozzájuk, mert a hírek szerint készek lettek volna az 50 Mt kifizetni érte, ami az alap ár volt. Mondom tegyük fel magasra a lécet és lett 70M :D. Utána leköszöntem Intertől. -
thx! -
Ez jo nem?
-
Nem az inter managere votá?:D -
lécci töltsd már fel megint mert nekem nem nyitja meg. vagy küld el privibe. érdekelne. -
erről ennyit:(
-
:D... hánembajna, sokat szivatott a Barca meccsnél a géjm, aztán a tököm kivoltmá :D. -
A_:S::ASD:_D:ASD -
Mondtam én hogy fantasztikus igazolás volt
-
Az a kis ora ott fent azzal az 1-essel mit jelent?
-
Napot és gratu a Laziohoz, az Cardiffhoz, a Fradihoz, az Ajaxhoz, és a Koppenhágához is :)
Btw osztom a véleményed. 32 évesen 70 millió dollár. khm. -.- -
Jaja,az lesz jön az ifi csapat :D Anita,Martina,Van der Heijden,Sneijder,Bodul,De Jong,Alderweireld..ők mind jók sőt idesorolhatnám El Kabir-t de ő idén klasszis teljesítményt nyújtott. -
szvsz elkezdhetsz fiatalokat szerezni, és kinevelni mire ők kifejlődnek, az elsőcsapat kiöregszik, pont jó lesz a váltás :) -
Te meg mit komolytalankodsz itt? Élvezed, hogy már az első évben rommá versz mindenkit? 
Irány az Atromitos vagy a Veria
-
Ajax keret:
Akik 0 meccset játszottak azok most jöttek vissza kölcsönből de a köv.szezontól számítok rájuk. Am szűk keret de nagyon együttvan,új igazolások nem sok volt (Cerny 1 rutinos kapus,Védelembe: Insua,Donk,KP: Lens,El Kabir,Dzsudzsák és Rodney Sneijder az ifiktől aki Wesley tesója,Csatársorba: McCormack -> innen elég sok embert eladtam és alig vettem,de sztem most nyáron jön 1-2 sztár).
-
Hajrá! :) -
AZ iras lemaradt ez az elso evem a fradinal 903 as patchel.Magyar kupat megnyertuk bajnoksagot is ligakupat nem -
-
mahurka #44396 arra gondoltam, hogy az inter helyében nem venném meg. de nekik ugye iszonyat pénzük van, úgyhogy szenvedjen náluk. Azért durva, hogy ennyi zsét kiadnak rá. Rudit nem nagyon szeretem. ha Reallal vagyok, mindig eladom. -
9.03 as patchet -
Curesz #44394 Üdv. most kezdenék el játszani a játékkal, miket lenen a legérdemesebb felrakni rá a magyarosításon kívül?
köszi -
ki tudja:D
De azért oda ha feljutunk kell majd egy erősebb keret. -
baj nincs vele, csak vicces, annyira azért nem jók hogy PL-ben is brillírozzanak majd :) -
hát.... -
namost erre nem mondok semmit. -
most adtam el az Internek. nem értelek :S. -
kölcsönbe van