104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #44507 hol volt itt flémkeltés? :D
senki sem kezdett el szitkozódni és oltani a másikat -
Csesza #44506 csak ennyit akartam -
Csesza #44505 sztem eddig csak neked meg neki szóltam és volt rá indokom, ez nem éppen minden -
tudom jól ki kezdte. mindazonáltal az fog repülni, aki folytatta. -
én nem :P. -
Szia obi van kenobi:)))De ki kezdte nemtudod? -
sas szem mindent lát :D. -
flémkeltésért továbbra is büntetőpont jár. -
Jo zarjuk le annyival hogy csaltam de barmirol kell kep szivesen rakok be. -
mindenki úgy géjmel ahogy akar. -
miért kell mindent leszólni? -
Csesza #44496 te is tudod h ha rendesen játszol nem jönnének el hozzád első év utána, mert kurvára nem az számít hogy hány éves
be is fejeztem -
Nem de majd C.Ronaldo es Rooney jovore:) -
Hát, nem Balde fogja becselezni magát az ellenfél kapujáig :D -
Nem is ertem mi hihetetlen ebben egyik jatekos se uberbrutal.Viduka pl oreg lassu cserecsatar lesz -
2009
-
De feltoltam mindent maxra sot van 800 milliom igazolni es a kovetkezo igazolasom C.Ronaldo lesz.
Egyik se kellett a kutyanak sem
-
FM 2008? -
Grat, Balde-ről, Valente-ről tolsz egy képet? -
Csesza #44488 ne próbáld meg nekem megmagyarázni hogy ezek a játékosok eljöttek hozzád anélkül, hogy állítottál volna valamit editorban, rep.-et vagy egyszerűen a játékosokat
szánalom!
már megint kezded -
egyedul Kalou kerult penzbe amugy mindnek lejart a szerzodese.Vagy hihetetlen ugye?Vagy miert jezusom? -
Csesza #44486 hallod
2009! Mark Viduka, Bobo Baldé, Király, Nuno Valente, Fehér Csaba, Kalou
jézusom
-
Elso uefa meccsem fradival.
-
thx, viszont :) -
grat es reggelt -
tény, izgi lehetett 
-
Viccelsz? Volt 2 gól. FM 2008 ban, a Torinós mentésemben volt egy Inter-Milan kupadöntő, ahol 120 perc alatt volt 5 kapuralövés és 0 gól. Gattuso valami 140 sikeres passzt produkált
-
lehetne hét legunalmasabb meccse szavazás, rögtön jelentkeznék is rá az alábbival:
Az első gólunkat a Bari védők bepancserkodták, a második meg egy beadás->fejes...
-
-
Megvolt a sorsolás, az Udineset kaptuk, ha pedig továbbjutunk valahogy (amire nem sok pénzt tennék) akkor a Zenit-Partizan Beograd duóból kapnánk ellenfelet (szóval a Zenitet :))
Lehetett volna könnyebb is, de legalább a Manchester a Real és a Roma elkerült -
most rögtön mindenki engem szidd vazze, há nem érdekel, na :D. -
grat kobenhavn, ajax, fradi, ajka
ETO 3.év
eléggé jó ezt a team of the year
-
Itsuki #44475 hát 1 mumust nehéz elverni... én nagyberkiben kapok ki mindig,ebbe a szezonba is 1 zakóm van,az is ott lett meg. sok sikert és szerencsés sorsolást -
Itsuki #44474
na ez már az én csapatom...:) 3. a team 1 pontal lemaradva az első halitól:) -
Nah, Üdv és Grat mindenkinek. egy délután nem vagyok és máris fellendül a topic, alig győztem visszaolvasni :)
és ha már beírtam akkor: épp most vertem a Fehérvárt 4-2-re itthon, bajnokságban. Ez persze nem tűnik nagy dolognak, de eddig mindig csak szenvedtem ellenük, úgyhogy most nagyon örülök. Egyébként meg csak várom hogy menjen az idő és végre meglegyen az UEFA kupa sorsolás, nagyon odavagyok már érte :D -
Itsuki #44472 igazad van,bocs csak a bajnokságot figyeltem... visszaszivom:) sok sikert... :)
zyndar,hát azon én is csak nevetni tudok de nem tudom most spermahiánya van v mi,de nem nagyon muzsikál:S meg én is elrontottam,mert nyerni akartam kaposvár ellen,és igy a csucsrangadon a B csapattal csak 0-0ra futotta az atomerös hali ellen. hogy van nekik üzbég csatáruk... 34 meccsen 21 gólt szerzett a válogatottba az a gyerek:O -
Én is azt néztemXDDDD Sperma Johnny -
Na csak így tovább! Ezen az Ondó Jancsin meg nm tudok továbbmenni. Szerencsétlennek nehéz serdüéőkora lehetett
-
realgyula #44469 úgy csinálom, hogy jó a védekezésünk, és a világ legjobb kapusa van a kapuban (kivéve ha le nem sérül és az ostoba Dudek miatt ki nem esünk a BL-ből)!
új kihívás? ez volt a 2. szezonom, az elsőben is kiestem a BL-ből, annyi különbséggel, hogy akkor a negyeddöntőben...van itt még tennivaló bőven, főleg ha azt nézem, hogy van itt olyan aki már az első szezonjában tarol...bár én nem hasonlítom magam senkihez, én minden szezonban legalább egy trófeát (BL vagy Bajnokság) akarok nyerni! a Spanyol Kupa annyira nem csikál... -
Itsuki #44468 köszönöm