104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nem kell mentegetőzni, és tovább hazudni. -
de nem is kell bántani. -
ha érdekel privátban áttolhatom neked az edzésterveimet, ott posztokra osztva vannak(kapus, védő, kp, támadó)
oda beosztod a plejákat, és elkezdesz normális edzőket igazolni akkor szerintem nem lesz gáz. -
óigen. Direkt pihentetem Santont, hogy a Madrid ellen 100%-os legyen, erre a meccs napján eltöri az arcát :/ -
lofaszt sem kapsz érte...sajna.
on:
én esküszöm a c csapatot küldtem ki...:)
-
Itsuki #44542 az a baj hogy a játék edzői részét nagyon nem ismerem... de megprobálom,köszi a tanácsokat. ligakupába a fiuk továbbjutásért harcolnak,szal akár komolyan is vehetném,gyözelemért kapok 20 millát?XD -
Itsuki #44541 Imrik:D nálam valami csitpléjer,jó nem fm szintü,de az enyémbe az egéx nb1 akarja:D -
ligakupa szopás, gyűlölöm, utálom, pfujj, de muszáj.
a sérülések:
jobb erőnléti edzők, magas fizikoterápiás készségekkel, éy remek gyúrók. talán. persze az edzés sem legyen nagyon kemény. -
küldd szét a megfigyelőket, főként törökországba és a csehekhez. nekem onnan ömlenek az istenadta tehetségek. -
Itsuki #44538
lenne 2 kérdésem a mesterekhez:
1. mitöl van ennyi sérültem meccs után? én rontok el valamit vagy a gép tesz tönkre?
2. ligakupát nem lehet vhogy lemondani?XD -
Igen, nálam legalábbis látszik
Egyre jobban szorul a hurok, Jelic is bejelentette hogy el akar menni, úgyhogy várok tippeket a Fradiba leigazolható, jóképességű csatárokra ill támadóközéppályásokra
Mindjárt végzek az őszi idénnyel, és hozok képet a tabelláraól -
Itsuki #44536 nekem jó:) sok sikert és verd el öket -
Egy kis off: csak nálam nem látszik a FAQ képe? -
Na, csak belejösz :) Egyébként nem olyan vészes a sorsolás most hiszen pár hete megvolt a szezon legdurvább szakasza. Cagliarit a félig b csapat 3-0ra verte, megyünk a Bernabeuba. -
Itsuki #44533 képeket és köszi...:P
Soma:karrierembe 3 játékosért adtam ki pénzt... és ilyenek vannak nálam:Rakonczai(reacos) Diego,Korcsmár, jah csak ennyi:D
Ajka-Szentlörinc 2-1. közük nem volt a meccshez. Gyimót Pakson ikszelt,Hali mezőkövesden. első a csapat!!!! csak mésg sok van vissza:( -
Ertem.Akkor csalok csak mondjatok meg hogy?Vagy inkabb ne hagyjuk uberokos itt mindenki. -
Kezd a tököm tele lenni ezzel. Elég legyen már. -
ennyi, köszönöm! -
lassan jönni fognak, a pénzügyek meg javulnak majd, ha feljebb lépsz, és nem pazarolsz.
sok sikert:
Guba:
letojom hogy minek gondolsz, de ezt ugysem magyarázod be sem nekem, sem senkinek. -
Hi és grat mindenki, Itsuki, jó lesz az az Ajka, Veszprém megyeiként szurkolok neked :)
Don Guba, neked csak annyit hogy én pl épp most néztem Király Gabit, Kalout és Baldét, egy feltehetően elismertebb Fradival és meg sem fordul a fejükben hogy hozzám igazoljanak, úgyhogy kizárt hogy alapból csak úgy elmenjenek oda. Persze lehet így is játszani, de akkor ne várd el hogy bárki értékelje a 'nagyszerű eredményeket'.
Egyébként magyar porondon menetelünk tovább, utoljára 13 meccse (kupákat is beleszámítva) kaptam ki hazai csapattól, akkor Debrecenben 1-0-ra, azóta pedig 13 meccsen 11 győzelem és két döntetlen, 31-6-os gólarány, de azért van még hova javulni, főleg ha az Udinese ellen akarunk valamit -
Itsuki #44527
pécs kieső... Tornyi Úr mit csinálhat ott:) jah bocs,most rugták ki...:D az első Hali 2-2öt játszott otthon a Kaposvölgyével,de a Gyírmót simán nyert a a kohász ellen. nincs csatárom,a pécs elintézte öket... na majd a fradi csillaga(kölcsönben,jó h anyacsapatom:)) -
ki mondta hogy reagalj ra te mentalista?Egyertelmu hogy csalok.....jol van uri -
Itsuki #44525 öszintén? nincs jó ifim. 2 éri el az nb2es szintet,többi megy a levesbe... még az u-21es nigériai válogatottam is:D
az nagyon jó érzés lehet,de sajnos nekünk nincs ilyen. a fél csapat sokáig volt halisokból állt de már... probálok 1 jó massziv csapatot állitani,és van 1-2 nb1es szintü játékosom, de sajnos nekünk pénzünk sincs... csak adosság -
loki ellen ez nem szégyen, sőt, bizakodásra adhat okot a fiatalokat tekintve. van akit esélyesnek tartasz az ifiből?
nekem több pleyám is beért mára a fradiban, akiket még az elején generált a gép. büszkeséggel tölt el amikor meglátom, hogy csak nálunk focizott, és hires:)
addig tolom amig nem lesz uj stadion, és egy sajáét nevelés vissza nem vonul tőlem -
Itsuki #44523 ne foglalkozz vele. van akinek igy megy. nekem is menne igy...:) talán:D
Huni:sorsolásod milyen? hát az kellemetlen,bár xtem még félig b csapattal is verhetö a cagliari,ha otthon játszatok. Debrecenben kikaptunk. tartalék csapattal (fél u-19el...)
-
Sziasztok, gratulálok a Lazióhoz, Ajaxhoz, Ajkához, Győrhöz. Bocs ha valakit kihagytam. -
hát te hülye vagy.
ez EGYÉRTELMŰ, hogy csalsz, minden épeszű tudja...idióta. lefosom hogy játszol, de nem fogok térdreborulni előtted, sőt, mélységesen elitélem.
-
Jo ugyes vagy ulj le egyes.Gondolom egytol egyig megprobaltad ugyanebben a helyzetben oket leigazolni es nem mentek el hozzad vagy valamiert te is kibaszott okos vagy mint egyesek.De nem tudom minek allunk le veszekedni egymassal ha okosok vagytok mondtam barmilyen kepet betolok szivesen a csapatrol penzrol igazolasrol hogy nincs benne kamu de nektek ugyis mindegy mert csal az ember. -
ez egyértelmű. ezek a játékosok soha a büdös életbe nem mennének el a fradiba, de még a magyar bajnokságba sem...ha ilyeneket csinálsz, vagy csináltok pl legend killerrel tegyétek, de akkor vállaljátok azt is, hogy sokunkat, -aki tisztességesen próbálja meg üzni ezt a "sportot", mert nálam ez az már- zavarja, sőt irritálja. úgy tűnik mi vagyunk többen. persze mindenki ugy játszik ahogy akar, de nekünk ezt nem kötelességünk dijjazni -
Tedd nyugodtan! :D
Helyzetjelentés Udineből: 26 forduló után kemény 1 pont az előnyünk az Interrel szemben. A BL-ben lement az első meccs a Real ellen, hazai pályán 1-0ra nyertünk, egy nagyon ócska meccsen. A biró szétfújta a találkozót, kiosztott 6 sárgát nekünk, és 3at a Madridnak, valamint kiszórta Cuellart 2. sárgája miatt.
Hopp, most jött egy hir, hogy elhalasztották a Cagliari elleni meccset, a Bl miatt. Nézem, és közelebb rakták a Madrid elleni vv-hoz :// -
Itsuki #44517 Sziasztok!
A ksc-s karrierem első szezonába volt oan hogy 2 kapura menő lövés volt,1 ment kapura és 1-0 ra nyertem... és sok ilyen gyenge meccs...:) akkoriba megöltem a meccset mindig.
Be-be beindult,de csak a flém,el tünt a veszekedés akkor az emberek is. mindjárt jövök és amig nem lesznek itt emberek addig az összes meccsemröl képet texek beXD -
na beindult az oldal rendesen ennek örülök. Grat mindenkinek.
Töltöm a Cardiffot
-
tomip81 #44515 A személyi infoknál nem ir semmit,hogy kivel lenne gondjuk, 3-4 játékosról van szó. Nem is lenne probléma, csak a legjobb játékosom 1 éve alul teljesít, és sztem ez miatt. -
dobd ki a ...csába a gyengébbiket.. általában nem két sztár között szokott gond lenni hanem egy jó /átlagon felüli és egy csicska között. de van hogy két gyenge enm bírja egymást. -
Nálam annyi volt hogy Carrizo meg D'Alessandro utálták egymást, a personal fülnél írta. 2 éven keresztül nem tudtak kibékülni, a végefelé kezdett ingadozni a squad harmony: észre se vettem és lement szinte 0-ra a szezon végefelé, megnyertem a bajnokságot, kicsit feljebb ment, aztán az igazolások után megint lement. Szerintem az is közrejátszik hogy hány játékos elégedetlenkedik a meccshiány miatt.
A sztorim vége az lett hogy D'Alessandro-t adtam el az Internek 25 milláért annak ellenére hogy cseszett jól tolta. Mindkettő húzóember volt, így azért őt választottam, mert egy 30 éves középpályás és egy 28 éves kapus között kellett választani.
Utózönge, hogy fél év után átadólistára tette az Inter 3 millában megszabva az árát... -
Csesza #44512 a játékos személyi infoknál oda szokták írni, hogy kinek ki nem szimpatikus -
tomip81 #44511 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy meg lehet - e valahol nézni,hogy valamelyik játékosnak melyik társa nem szimpatikus? Mert a csapatomnál már 2 éve azt irja egy-két játékos problémáinál, hogy :"Aggódik a klubon belüli harmónia hiánya miatt". De, hogy oldjam meg,ha semmi konkrétum nincs? -
grat csak így tovább. -
most nem
.
-
Ja ez a logikus.Haha