104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #44587 kikaptunk gyöztünk ikszeltünk volt itt minden. legalább ha lehet azt mondani a hibám miatt nem dölt el semmi:) igazolásokat még megakarom ma csinálni azt szunya mert hnap munkanap:( (csak a hétfőböl h lex péntek...) -
Itsuki #44586 Galata legyen meg!:P
Utley,hali. a 9.3as peccsbe nincs a kohász már? sok sikert...:)
Leder,sok sikert,és mér adnám fel?:P tavasszal mindenkit megeszünk,nem tudom mitöl van az de mi tavasszal vagyunk jól. de most értem el jan. 16ra nem tom hányadik vok és miket játszott a gép. -
Csatlakozom, énis rég jártam erre képekkel, de menetelgetünk szépen lassan:) míg el nem felejtem, gratula mindnekinek! Itsuki kitartás felne add!
-
Utley #44584 Sziasztok!Rég voltam szóval grat mindenkinek:)Ajka mentés nagyon tetszett nekem,szóval elindulok én is az NB2 rögös útján:)Igaz,most hogy a Dunaferr visszalépett,így csak 15 csapat van ott,ezér bónuszba benyomtam a Gázműveket. -
roma, leverkusen, galata -
Itsuki #44582 ki a 4. csapat?
-
ahhát, hogy rohadjon meg
nem sok babér terem eddig -
Itsuki #44580 nem birtam idegekkel... ujrainditottam:D mislenytöl ujrakell jáccani,de szabira mentem január 16ig.
sajnos igen,az a legnehezebb. vmikor szoktam:)
Soma bl? -
as roma-ftc:
sima 2-0
esélyünk sem volt idegenben, ilyenkor fájó a leverkusen eleni pontvesztésünk az utolso utáni percben:( -
kiscsapatok ellen szenvedés alap, engem pl Torino szopat állandóan. opposition instructions-t variálod? odalépsz kicsit jobban mondjuk az irányítójának és jobban tudod kontrollálni a meccset. -
Itsuki #44577 komolyan mondom mindjárt lemondok. az utolsó Dunaujváros (érdekes a média az első helyre várta... mondjuk én is...) ellen igy NEM lehet játszani. erre jön a 17 éves balbekkem aki első meccsét játszotta...(mert az alap balbekkelm halott,a cserebalbekkelm halott...)
-
Itsuki #44576 komoly. üzbég válogatottba 34/21. nagyon jó játékos,nb1es szintü minimum de szerintem nagyobb helyen is elficánkolt volna... igaz csak 20 millió forintért vitték el ,de messze az nb2 legnagyobb sztárja volt. ez biztos:) -
Üzbég? Kemény :) -
Itsuki #44574 bár van 1 mikro esly feljutási sanszunk. elment a hali üzbék csatárja katarba vagy hova... nélküle talán csak visszewsnek. akkor az atomerös Misleny ás Gyirmót lenne. -
Itsuki #44573 Grat Huni Inter meg meglesz
Zorro,szerencsés vagy:) -
Latod ő meg velem nem allt szoba 2 even at. -
Itsuki #44571 csak a nagycsapat sérült... az egéx ifit nem akarom felhozni ide,vannak nagy munkabirásuak. de tönkrement minden. majd talán jövöre feljutunk. 14 meccs 2 meccs után tönkremegy...
-
Ugye csak 2. lettem a csoportomban úgyhogy már lelkileg felkészültem valami jó kis Real-ra vagy Poolra, erre:
Veretlenül nyerték a csoportjukat a Milan előtt... -
Áááá, beszarok, Filkor elfogadta a szerződésemet, úgyhogy Ashmore helyére megvan az utód :D -
Ligakupában játszasd az ifiket, és szard le azt a sorozatot. Igy legalább nem lesz annyira fáradt a nagycsapat. -
Nyertünk idegenben 2-1re, de Pepe 14. percben való kiküldése is nagyban hozzájárult agyőzelemhez. Ezzel cél teljesitve, elértük a negyeddöntőt, ahol az Intert -kimást- kaptuk. -
Itsuki #44566 Köszi de nem kezdek ráérezni nincs sajnos alkalmam. most is mislenybe megyünk ki fogunk kapni 5 alapemberem és 3 nagyon jó cserejátékosom dült ki. igy nem tudok nyerni,mert ugye a lkupa miatt még fáradtabbak a fiuk. reménytelen. na majd tavasszal hátha...
2 év a fradiban?:O pedig más csapat be se adta a licenszet:)P -
-
szép muinka hajrá. -
én a fradival is 2 szezont huztam le az nb2ben:D -
gratula, látom kezdel ráérezni az ízére :) Irány a Bl ;) -
Itsuki #44561 na faxa roxx kép is. bocs -
Itsuki #44560 igen tudom sikerült is:) Lipcseit és Lisztest hoztam...:) nekünk ennyi volt az nb1es feljutáási reményeink. visszaesünk majd a 4. helyen befutunk h ligakupázzunk:( -
ilyesmire gondoltam:
-
Itsuki #44558
partiba se voltak az ifieim ellen. kár érte...
Köszi Soma nagyot segitettél:)
AJKA-GYIRMÓT az ősz döntöje. nyerni kell! -
Végül semennyire, mert volt egy fagyásom, ami immáron kb 5. alkalommal fordul elő. Beállitottam a csapatbeszélgetést, nyomtam tovább, és meghalt FM. Szerencsére a Cagliari elleni meccs után mentettem. -
sry, na. a topikot azé lehet figyelni és tanulni, nem? :D a Mesterektől. -
Itsuki #44555 nem piszkálnak már mióta és kellett pont beszolni ienkor:) na mind1.
meghalt Imrik oda a haza:( pedig mostjön az ősz legnagyobb meccse.
Grat Fisico bár nagyon figyelned kell...:) -
-
killernek igaza van, engem nem érdekel ki hogy jétszik, csak ha bevallja, akkor el van intézve.
privben küldöm, becsomagolva. másnak nem odaadni, remélem tudod hova kell másolni
-
de akkor ne piszkáljatok. -
Itsuki #44551 Köszönömön a felajánlást és elfogadnám...:) de mi az hogy nincs gyuróm és azt irja hogy van?:O
Huni hát az pech... meddig dült ki?
legend killer fejezd be légyszives... -
grat -
Vége az őszi idénynek:
Az egyetlen nagy csalódást keltő meccs pont az utolsó volt, a Paks ellen hazai pályán 1-1, így csak 1 pont előnnyel várjuk a tavaszt -
nem mentegetőzök és nem hazudok, engem nem zavar, de nem kell nekünk esni. lehet csendben és békében is megférni, ha valaki így akar géjmelni, más meg úgy.