104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    kikaptunk gyöztünk ikszeltünk volt itt minden. legalább ha lehet azt mondani a hibám miatt nem dölt el semmi:) igazolásokat még megakarom ma csinálni azt szunya mert hnap munkanap:( (csak a hétfőböl h lex péntek...)
  • Itsuki
    Galata legyen meg!:P

Utley,hali. a 9.3as peccsbe nincs a kohász már? sok sikert...:)

Leder,sok sikert,és mér adnám fel?:P tavasszal mindenkit megeszünk,nem tudom mitöl van az de mi tavasszal vagyunk jól. de most értem el jan. 16ra nem tom hányadik vok és miket játszott a gép.
  • Mor3llo
    Csatlakozom, énis rég jártam erre képekkel, de menetelgetünk szépen lassan:) míg el nem felejtem, gratula mindnekinek! Itsuki kitartás felne add!
  • Utley
    Sziasztok!Rég voltam szóval grat mindenkinek:)Ajka mentés nagyon tetszett nekem,szóval elindulok én is az NB2 rögös útján:)Igaz,most hogy a Dunaferr visszalépett,így csak 15 csapat van ott,ezér bónuszba benyomtam a Gázműveket.
  • soma22
    roma, leverkusen, galata
  • Itsuki
    ki a 4. csapat?

• soma22
    ahhát, hogy rohadjon meg
    nem sok babér terem eddig
  • Itsuki
    nem birtam idegekkel... ujrainditottam:D mislenytöl ujrakell jáccani,de szabira mentem január 16ig.

sajnos igen,az a legnehezebb. vmikor szoktam:)

Soma bl?
  • soma22
    as roma-ftc:
    sima 2-0

esélyünk sem volt idegenben, ilyenkor fájó a leverkusen eleni pontvesztésünk az utolso utáni percben:(
  • zorrobomber
    kiscsapatok ellen szenvedés alap, engem pl Torino szopat állandóan. opposition instructions-t variálod? odalépsz kicsit jobban mondjuk az irányítójának és jobban tudod kontrollálni a meccset.
  • Itsuki
    komolyan mondom mindjárt lemondok. az utolsó Dunaujváros (érdekes a média az első helyre várta... mondjuk én is...) ellen igy NEM lehet játszani. erre jön a 17 éves balbekkem aki első meccsét játszotta...(mert az alap balbekkelm halott,a cserebalbekkelm halott...)
  • Itsuki
    komoly. üzbég válogatottba 34/21. nagyon jó játékos,nb1es szintü minimum de szerintem nagyobb helyen is elficánkolt volna... igaz csak 20 millió forintért vitték el ,de messze az nb2 legnagyobb sztárja volt. ez biztos:)
  • zorrobomber
    Üzbég? Kemény :)
  • Itsuki
    bár van 1 mikro esly feljutási sanszunk. elment a hali üzbék csatárja katarba vagy hova... nélküle talán csak visszewsnek. akkor az atomerös Misleny ás Gyirmót lenne.
  • Itsuki
    Grat Huni Inter meg meglesz

Zorro,szerencsés vagy:)
  • DONGUBA
    Latod ő meg velem nem allt szoba 2 even at.
  • Itsuki
    csak a nagycsapat sérült... az egéx ifit nem akarom felhozni ide,vannak nagy munkabirásuak. de tönkrement minden. majd talán jövöre feljutunk. 14 meccs 2 meccs után tönkremegy...
  • zorrobomber
    Ugye csak 2. lettem a csoportomban úgyhogy már lelkileg felkészültem valami jó kis Real-ra vagy Poolra, erre:

Veretlenül nyerték a csoportjukat a Milan előtt...
  • Fisicofan
    Áááá, beszarok, Filkor elfogadta a szerződésemet, úgyhogy Ashmore helyére megvan az utód :D
  • Huni92
    Ligakupában játszasd az ifiket, és szard le azt a sorozatot. Igy legalább nem lesz annyira fáradt a nagycsapat.
  • Huni92
    Nyertünk idegenben 2-1re, de Pepe 14. percben való kiküldése is nagyban hozzájárult agyőzelemhez. Ezzel cél teljesitve, elértük a negyeddöntőt, ahol az Intert -kimást- kaptuk.
  • Itsuki
    Köszi de nem kezdek ráérezni nincs sajnos alkalmam. most is mislenybe megyünk ki fogunk kapni 5 alapemberem és 3 nagyon jó cserejátékosom dült ki. igy nem tudok nyerni,mert ugye a lkupa miatt még fáradtabbak a fiuk. reménytelen. na majd tavasszal hátha...

2 év a fradiban?:O pedig más csapat be se adta a licenszet:)P
  • zorrobomber
  • BBeno2
    szép muinka hajrá.
  • soma22
    én a fradival is 2 szezont huztam le az nb2ben:D
  • zorrobomber
    gratula, látom kezdel ráérezni az ízére :) Irány a Bl ;)
  • Itsuki
    na faxa roxx kép is. bocs
  • Itsuki
    igen tudom sikerült is:) Lipcseit és Lisztest hoztam...:) nekünk ennyi volt az nb1es feljutáási reményeink. visszaesünk majd a 4. helyen befutunk h ligakupázzunk:(
  • soma22
    ilyesmire gondoltam:

• Itsuki

partiba se voltak az ifieim ellen. kár érte...

Köszi Soma nagyot segitettél:)
    AJKA-GYIRMÓT az ősz döntöje. nyerni kell!
  • Huni92
    Végül semennyire, mert volt egy fagyásom, ami immáron kb 5. alkalommal fordul elő. Beállitottam a csapatbeszélgetést, nyomtam tovább, és meghalt FM. Szerencsére a Cagliari elleni meccs után mentettem.
  • Legend Killer
    sry, na. a topikot azé lehet figyelni és tanulni, nem? :D a Mesterektől.
  • Itsuki
    nem piszkálnak már mióta és kellett pont beszolni ienkor:) na mind1.

meghalt Imrik oda a haza:( pedig mostjön az ősz legnagyobb meccse.

Grat Fisico bár nagyon figyelned kell...:)
  • Legend Killer
  • soma22
    killernek igaza van, engem nem érdekel ki hogy jétszik, csak ha bevallja, akkor el van intézve.

privben küldöm, becsomagolva. másnak nem odaadni, remélem tudod hova kell másolni
  • Legend Killer
    de akkor ne piszkáljatok.
  • Itsuki
    Köszönömön a felajánlást és elfogadnám...:) de mi az hogy nincs gyuróm és azt irja hogy van?:O

Huni hát az pech... meddig dült ki?

legend killer fejezd be légyszives...
  • Legend Killer
    grat
  • Fisicofan
    Vége az őszi idénynek:

Az egyetlen nagy csalódást keltő meccs pont az utolsó volt, a Paks ellen hazai pályán 1-1, így csak 1 pont előnnyel várjuk a tavaszt
  • Legend Killer
    nem mentegetőzök és nem hazudok, engem nem zavar, de nem kell nekünk esni. lehet csendben és békében is megférni, ha valaki így akar géjmelni, más meg úgy.