104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    ja, taktikáról annyit, hogy az első kb. 5 évben kb. ugyanezt használtam, csak a vkp-k középső kp.-k voltak visszanyilazva, a szélső kp-k meg szélső tkp-k voltak előrenyilazva.
    meg a középhátvédek is visszanyilazva.

aztán amikor eredményválságba kerültünk akkor a védelem maradt, két szélső kp. előrenyilazva, 1 középső visszanyilazva.
    3 csatár közül a két szélső középre nyilazva.

ezt a mostanit kb. fél szezon óta használjuk.
  • Itsuki
    ebbe hasonlit az nb2höz... egész cserepadom szinte ifikböl áll:) Hazudnék ha ismerném ezeket a játékosokat...:) de biztos jó játékosok...:))
  • Zsolti9014
    Persze, amikor Magyarországon kezdtem, nekem sem voltak nagy összegeim. :D

Többé-kevésbé ezt a kezdőt tervezem. A mérkőzésre kijelölt keretben (nem feltétlenül a kezdőben) szerepelnie kell 3 U21-esnek is. Ez korábbi években nem volt gond, hiszen pl. Kjaer 17 éves korától alapember, de mostmár az ilyen fiatalok (Saric, Fejzullahu, Nielsen ...) mind túllépték a 21-et. Bár egy-egy gyöngyszem mindig akad az ifiben.
  • Itsuki
    értem igy már a problémát (1 csapatomnál nem volt 10 milla igazolásom de igaz nem is dániába jáccottam) sajnos az elnökööd 1 surmo kis poronty:D kezdödröl texel képet?

3.Gyirmót-2. Hali 1-1. kövi fordulóba gyirmót nagy zakó hali nyert. mi meg megyünk fürdeni Kövesdre. nyerni kell.
  • Zsolti9014
    köszi.
    adnék én szívesen. :D
    csak ugye az a problémám, hogy amikor idejöttem volt kb. 6 milla az átig. keret. szép lassan feltornásztuk, az elnőkváltás előtt 30 felett volt. jött az új elnök, beígérte az edzéslehetőségek + utánpótlás edzéslehetőségek fejlesztését. utána ezt visszavonta, idehozta Bednart 23 M-ért magától (utólag nem bizonyult rossz vételnek, az is igaz), most meg itt faszariskodik velem.
    Pedig mostmár tényleg olyan játékosokat kellene szereznem, akikkel egy BL-döntőt, vagy UEFA-kupasikert lehetne megcélozni.

Igaz, most ingyen lehetett volna megszerezni Menezt, Modricsot, de ők hozzám nem jönnek. Sajna az elején Modricsot az orrom elől nyúlta le a Bayern, Corlukát meg a Valencia.
    De legalább Arsavin hosszabbított végül.
  • Itsuki
    Bbeno neked is grat,bár sok az x:P
  • Itsuki
    a csapat felével megkötöttük a profi szerzödéseket. még több fradista érkezett a csapatomhoz,kezdödik a tavaszi idény. Hajrá AJKA!

Huni grat,szép eredményt értél el,te is gyula annál idegesitöbb télleg nincs idönként:P

Zsolti sok sikert a kövi szezonhoz és nyugodt szivvel adhatnál 1 millát:) mi sajna annak a 3%val gazdálkodunk:(
  • Zsolti9014
    Na, 7. szezonnak vége, megvan a bajnoki cím (kezdéstől megszakítás nékül, plusz előtte a 2006-os, tehát zsinórban 8) + szuperkupa+ Királyi Liga.
    Kupa elődöntőben Brondby kiejtett, BL-ben a csoportból estünk ki sajnos.

7 szezon, 18 trófea.
    Adnak egy 10 M-es átig. keretet, kérnék még, erre:

• John Cena
    LOL:D
  • realgyula
    már untam nagyon a meccset, a végét vártam, de ezek a hülyék még mindig támadtak...! :D
  • BBeno2
    grat. csak így tovább
  • Huni92
    Véget ért a 3. szezon. Nagyjából elégedett vagyok vele, elértünk jónéhány szép sikert.
    Egyéni dijak: Handanovic az év kapusa, Sanchez az év ifijátékosa, Pepe az év olasz játékosa, Quagliarella az év 2. legjobb olasz játékosa, Inler az év 2. legjobb idegenlégiósa lett, én meg az év menedzsere.
    Az év csapatában Handanovic, Coda, Santon, Pepe, Sanchez kapott helyet.
    Az egyetlen vereség a bajnokságban mindenképpen jó teljesitmény, utoldós bajnokin nem voltunk ott fejben.
    Külön öröm, hogy az U20-as csapat alázott, az egyik csatár, nevezetesen Duboc vmi 18 meccsen szerzett közel 30 gólt :D

Átnézés
    Csapat
    Igazolások
    Játékosok statisztikája
    Meccsek 1.0
    Meccsek 2.0
    Serie A
    U20-as tabella
  • BBeno2

balotellihez is volt közöm :D

hozzáteszem hogy az ipswich tele van pénzzel. akárcsak a leeds. a leeds-et darren ferguson vezeti míg az ipswich-et az én volt asszisztensem.
  • Darthmushroom
    Balotteli ipswich?
    tolnál képet a karrierjéről
    amúgy grat
  • BBeno2

iszonyat ez az arsenal... aligbírtam velük.. 34.fordulóig előttem volt pontegyenlőséggel és akkor jött az arsenal-city rangadó amit 4-0ra nyertem. onnantól csak nyernem kellett végig.
  • BBeno2
    befejeztem a cityvel a 2016-17-es szezont
    beszéljenek a képek:

ez a liverpoolos az én játékosom volt csak eladtam bagóért hogy majd visszavehessem. 8 millás visszavásárlási opcióm van és 5 ért adtam el. sztem nagyon jó ötlet mert majd ők kinevelik a sztárt de bagóért fogom őket visszahozni... nem kell a kölcsönadásokkal szarakodni.
  • soma22
    nemrossz ez!

az uj szerződéseket megcsináltad?akkor tudod használni az edzéstervet!
  • Itsuki

középsö 2 meccsen 95percbe kaptuk a golokat...:) fehéroroszoknál jobbak vagyunk.
  • Itsuki
    Ráthy elakar menni a fehérvárba,vagy harcolok érte(adtam uj szerzödést neki...) de ha megy akkor kell valaki... a fehérorosz eredmények nemrosszak...
  • Itsuki
    csak eggyeseknek suli volt...:P de én már most halott vok:S

ajka fehéroroszországban turnézik...:)
  • Fisicofan
    Na a visszavágón is 3-0, de megköszönhetem a fiatal (17 éves) és übertehetséges kapusomnak hogy csak ennyi, nagyokat védett, Európától pedig 6-0-ás összesítéssel búcsúztunk ami nagyon nem jó
  • Fisicofan
    Persze, nem is azzal van gond :)
    Számítottam rá hogy itthon is kikapunk, de ilyen statisztikával... egyetlen kapuralövésünkből lehetett volna valami, az is fölé ment. Azért remélem Udinében sem kapunk ki jobban :)
  • Huni92
    Ellenünk belefér :)
  • soma22
    nem tul fényes statisztika:(
  • Fisicofan
    Asszem már az első meccsen eldőlt hogy vége az európai kupaszereplésünknek, hazai pályán ez borzalmas
  • Huni92

3-1 lett.
  • Zsolti9014
    Töltöm a Koppenhágát.
    Elment 6 milláért a fiatal balbekkem, és Arshavin nem hosszabbít.
  • Huni92
    Intert hazai pályán 1-0ra vertük, úgy, hogy 30 percet emberhátrányban játszottunk :) Kár, h Inler nem lesz ott a vv-n.
    Milant meg Bojan végezte ki, triplázott. Jaigen, az Inter x-elt a Cagliari ellen, igy 30 meccs után 5 pont az előnyünk.
  • Huni92
    Hát ma pl nem aludtam, ugyanis az éjjel party volt, aztán olyan 2 órája értem haza, és a F1 miatt nem feküdtem le, mivel ha elalszok, akkor tuti nem tudok felkelni az időmérőre ^^ Szóval beizzitottam az Udineset.
    Btw látom te is itt vagy, szóval...:D
  • Itsuki
    Grat Bbeno,Darth valami keleti rémmel kezdjél. pl tököl,berény...:) szerintem.

sok sikert Utley immárom angliábaXD Huni,te meg nem alszol?:OP
  • Huni92
    Beckham agresszivitása rögtön lement 16-ról 15-re :D:D:D:D

• Utley
    Hát én nagy Angol drukker vagyok,így inkább Angliában indulunk neki.Blackpool-t választottam,és célnak a 15.helyet tüztem ki.Ami furcsa volt számomra,hogy augusztus közepén jön a hír,hogy egy Orosz forma akarja megvenni a csapatot.Innentől fogva igazolni nem tudtam,csak free-ről,de a sérülés hullám elért.Szeptember elején megvette a csapatot az Orosz forma,és kerek 27millió fontot pumpált a csapatba.Igazolásra még nem kaptam 1 fontot se,de fejlesztik az edzés és utánpótlás lehetőségeket.Szóval a kilátások frankók,de kéne 4-5 játékos szerintem,hogy a plaoffba kerüljek.Nem tudom,hogy kockáztassam e meg a vezetőktől a koldulást,vagy december környékén adnak e úgy 7-8millát?!:D
  • Darthmushroom
    Hoffi karrierem után új játékot akarok kezdeni Mo.-n. Nb1 és Nb2 is jöhet csak nem tom h mely csapat legyen. Fradiban van kihívás? az a baj h magyar focit nem szeretem és nincs kedvenc csapat akikkel kezdenék
  • Darthmushroom
    grat all
  • kraawz
    érettségi után szerintem én is jövök ismét okítani a népet :)
  • Utley
    Nem tudom,mert a 9.0.1 el tolom,de a valóságba már nincs Dunaferr és így nálam se szerepeljenek:)Ezért csinálok egy csapatot a helyére:)
  • zorrobomber
  • BBeno2
    második (PL) 0-0

harmadik (BL vv) 2-1 így 4-2 vel döntőben vagyok.
  • BBeno2
    első meccs 2-1
  • BBeno2
    city-vel 7 napon belül háromszor játszom a chelsea-vel :D :D para lsez.