104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #44747 Szurkolóknak adj lapátot úgyis nagy hóhányok
-
most hogy mondod:) -
ezzel a függőleges csíkkal inkább úgy néz ki, mint egy céltábla, hogy hova kell dobni az atomot...
-
7 szezon alatt nem találkoztam ekkora hóval:
-
azaz:)
fontos és nehéz döntést kellett hoznom, de azóta szemlátomást jobban megy -
a zöld-fehér szív, az bizony zöld-fehér szív, nemigaz bajtárs? :) -
effektive csoda kellene, de papiron meg. -

3. hely meglehet még? -
No ez már jobban tetszik:
a meccs végén:
"a ferencváros ma megmutatta, hogyan kell szívből játszani"
-
Itsuki #44738 Gratu mindenkinek. Soma majd kérek töled 1 tanácsot:P elkezdödött 1 nagyon hosszú szenvedésekkel telibajnokság. én vagy az ESMTK vagy a Mosonmagyaróvár marad bent? -
Gratulálok mindenkinek!
Itt meg egy kupameccs, és még ők az elsőosztályúak...meg lehet nézni a szabálytalanságok arányát!
-
tavaly volt ugyanez, a 2. körben estem ki uefából, szerencsétlenül, de elégedett voltam.
uefa még elérhető, bl szinte álom, persze az a végső cél. azt hiszem idén tisztogatnom kell, sok játékos utálja egymást, és akármennyire állatok, ez nagyon kihat a játékra. rendet kell raknom -
Asszem én Újpesttel 3. lettem, és a téli szünet katasztrofális hatással volt a csapatra, uefában Rangers oda-vissza lemosott a pályáról. Szóval már csak a szünet miatt is reménytelen. Persze azért hajrá Soma :) -
egyszer akkor is bl-t nyerünk, ha 2200at irunk akkoris:D -
Azt hiszem van egy szint, aminél feljebb magyar csapattal nem lehet érni. A BL csoportból történő továbbjutás már azt súrolja, minden elismerésem azoknak, akik már csak megpróbálják. -
No, így állunk féltávnál. Elég nehéz lesz egybentartani a csapatot. Most durci Jesús Navas meg Luis Fabiano is, mert nem engedtem el őket. Téli átig. szezonban jött Diego 28 guriga juróért, végre tudunk szabadrúgást is lőni 
-
hát, asszem az idei bl-nek is meszeltek. 3 meccsből 0 pont, kettőt hazai pályán játszottunk. a galata volt nálam a relytett csapat, mivel a megfigyelők által tudom hogy milyen embereket generált oda a gép, így nem meglepő hogy még a roma-nál is durvábban lemostak a pályáról. sima1-4:( -
En nyertem a serie c-t siman de a b mar nem lesz gyerekjatek foleg hogy csak 1 ismert jatekos jott hozzank vagyis jottek tobben de csak kolcsonbe mint santon bolzoni,Majd nyomok kepet jo8 -
tomzoo #44729 Hm... Közbe találtam sortin :D Amúgy eddig egész jó barin 8-0ra vertem Csepelt, meg Fótot 4-1re :D Sikerült kölcsönvenni a Fraditól Kiss Krisztiánt :d -
tomzoo #44728 Itsuki, honnan töltöttél le NB2-höz logopackot? Mert nekem Ajkáé, meg 1-2 csapaté nincs benne semelyikbe... :S Pedig velük kezdtem most én is :D -
gratula, remélem hasznát vetted vminek a segítségemből!
sok sikert egyel feljebb
anyaegyesület:
a fradinak ugye a sheffield az anyaegyseülete a játékban, és évente 1,6 misi eurot adnak. vicces volt, mikor én a blben laviroztam, ők meg csusztak egyre lejjebb, és pumpálták a pénzt:)
felmondtam a kapcsolatot, nem használtam ki őket. -
helyes, grat :) -
szerintem is necces. ettől függetlenül hajrá és grat! :) -
Itsuki #44724 köszi. mondtátok nem vok kitartó hát picit változtattam a dolgokon:)
Giorgio, 30 év mulva az Ajkával bl-t fogok nyerni...:P -
grat all -
Esélyem sem volt semmire, bár a 2. félidőt megúsztuk kapott gól nélkül
Lehet egyébként magyar csapatból BLre esélyes csinálni? Szerintem nem
-
Estét!
Gratula BBeno, Dubi, Guba és kiemeltképp Itsuki!
Kitartó vagy. Töltöm Sevillát. -
nekem is valami svéd faszit akart, nevet is írt. -
Mu val a fiúkcsapatom hajrá!:D -
Itsuki #44718 Sziasztok grat all:)
örülök hogy van 1-2 uj arc is:)
első meccsem az nb1ben FC Ajka-Kaposvár 4-2. Hullám már most behozta a 0 eurós vételárát, hoztam 1 horvát gyereket az is megmutatta a tudását:) ennyit voltam,halika -
hoodlum #44717 ne aggódj, nekem az asszisztensemet akarta kinevezni. csak hozd az eredményeket és maradsz. -
Megint megkaptuk a ligakupa elődöntőjében a Debrecent, hát nem számítottam ilyen eredményre az első meccsen:
Ez viszont aggaszt, sok hasonlót láttam már itt a fórumon, de asszem akkor konkrét nevet nem írtak hogy ki jönne, nekem pedig már az utódom is megvan úgy tűnik:
-
Én meg úgy döntöttem most, hogy kezdek egyet a Honvéddal vagy a Vasassal, de a Kobenhavn csapatát sem fejezem be végleg, csak egy kis szünetet tartok, aztán folytatom. BL győzelemig. :D
Csak kell egy kis változatosság. -
Ken Carter #44714 kezdtem egy karriert a Hibernian élén! Néhány forduló eltelte után írok egy kisebb szösszenetet képekkel együtt -
Szép meg jó, de képméretre figyelj... -
na igy allunk jelenleg.A klub eladasa is megtortent adtak lovetis egy keveset.
-
realgyula #44711 olyan tekintetben jó, hogy ha valaki mondjuk benyögi hirtelen, hogy már nem érzi motiváltnak magát, meg bla bla bla akkor a pótlását könnyedén meg tudom oldani, ennyi pénzel a zsebben, úgy, hogy minőségi játékost veszek... -
örülj neki . nem kell mindent elkölteni... -
realgyula #44709 mi a rákot csináljak 187 millió euróból átigazolási pénzből? :D
megvettem Anderson és dos Santost röpke 60 miskáért, de az ár majdnem vissza is jött, többek között azért, mert az Inter 30 milliót adott Van der Vaartért, és Jesus Navas is majdnem 30-ért kelt el...!
nincs szükségem senkire, a sok lóvé meg ott van:D -
ja és Raúl most fejezte be ebben a szezonban a pályafutását 40 évesen. menedzser lett. kíváncsi vagyok melyik csapatot fogja iránytani.