104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Hát ez sztem már erősen a jelen embere is lesz sztem :)
  • zorrobomber
    na ez reményteli :) Bojan-ért nagyon fáj a szívem... két szélsőhátvédemet is vinnék de őket már nem adom. Az egyik 700eurot keres hetente, év közben megpróbálom valahogy maradásra bírni...
  • Forza Italia
    Ahogy várható volt az átigazolási szezonba viszik az embereimet mint a cukrot (buzi nagy csapatok:D) De én se maradok alul. Internacionaltól jött ez a fiú. Hát a jövő az övé az biztos.
  • zorrobomber
    Egyébként persze, minden lehetőséget meg kell ragadni a jó játékosok elcsípésére. Sokszor egy jó játékosnak jár le a szerződése, és nem hajlandó hozzád jönni, de ha más nem viszi el és elmegy az aktuális csapatától, akkor már rá lehet venni hogy eljöjjön hozzád. Nem akarom elkiabálni, de lehet találtam (sajnos nem olyan játékstílusút amilyet akartam, de) jó csatárt. Koman eljött hozzám ingyen, Filkor+Vass viszont csapat nélkül sem. Utóbbi nem meglepetés, de Filkor nem olyan nagy szám.
  • soma22
    azért van aki gyökeret ver, igaz elég kemény munkába és figyelembe telik.

nálam most megy a tisztogatás, eddig 11 misiért adtam el 2 pleyát, 23 ill 24 évesen.
  • zorrobomber
    Akik nálad is maradnak kb. 21 éves korukig :D
  • soma22
    az elején még jók, de a helyedben már most szétküldeném a környező ligákba a megfigyelőimet, hogy ahogy fejlődtök, úgy találják a zsir plejákat.
  • Itsuki
    15.meccsig jáccottam le( van 1 bug hogy a 15.forduló a 18 és a kaposvár ellen játszottunk...) sajnos kikatunk a rákóczi ellen. de otthon 2 pontot veszitettünk. 4 a team,és kell erösitenem még. sok a sérült,meg a rákos ligakupa is idegesit:D Hullám atilla nélkül sehol se lennénk. mindenki nézegesse azért ám az ingyenes klub nélküli embereket. a középpályám mind ienekböl van kirakva.
  • soma22
    na mesélj!
  • pAtOcA
    Hmm..otthon 0-0
  • pAtOcA
    Kicsit eltűntem de return,Ajaxal simán jutottam tovább az első kiesési körbe (Sevilla-t vertem 2-0ra) de itt a végállomás..ugyanis Manchester United-et kaptam :S A bajnokságban menetelünk. Hamarosan véget ér a 4. szezonom és hozok képeket.
  • zorrobomber
  • Itsuki
    én is jelentem hogy nem fogunk kiesni:)
  • Utley
    Jelentem a Blackpoolom November elején a 10.helyen tanyázik,de télen nagy erősítések lesznek,mert az Orosz tulaj adott 9M fontot igazolni :D Azért elégedett vagyok a srácokkal,mert Augusztusba már nem tudtam igazolni,és így tartunk a 10.helyen.Középső védőt keresek,2 szélére is keresek arcokat,és egy támadó se ártana
  • zorrobomber
    Kár hogy a pénzt azt számolgathatom otthon. Röhej hogy az AEK egy csatárának lejár a szerződése, keresett eddig 7000et, én adnék neki 27000et, és még csak meg sem fontolja, inkább ül csapat nélkül 28 évesen. Ja, és persze meg sem érdemelne annyi pénzt, mert nem nagy szám, de még ő az elérhetőek közül a legtűrhetőbb. A Banik Ostrava B-ből, na onnan már jönnek. Vázzeg. 2 éve Bl-csoportos csapatba :/ Rinya off :)

Egyébként is ha ló nincs jó lesz a szamár is :)
  • karajjj
    az szép :D
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Bojan-t 10 milláért adtam most el :D
  • Itsuki
    jó neked...:) nekünk az UTE elött volt 1 orosháza MK kupa meccs. kiestünk. de a jobbekemet kiszorták a 34percbe majd 3 játékosomat hordágyon 2öt csak "félig" semlegesitettek,kizuztak tizikkel. jött az ETO sima 3-1es vereség,majd otthon az ute. 1-0ra vezetünk,hát nem megint a 29 percbe 10 emberrel vagyunk? 1-1 lett. nálam az UTE bajnokesélyes csapat szal nem olyan rossz. de otthon Kaposvárt,Fehérvárt,Zalaegerszeget nagyon simán elvertük. idegenbe 0 pont:D

WartSong ,nem hiszem el hogy a KBSC 10 millát ad igazolásra. annyiból már 1 bajnokseélyes csapatot hoztam volna össze,erre nem adtak semmi igazoláspénzt,marad a 498ezer forint:D abból meg menyhárt jött a halitól,az megint más kérdés hogy a csapatom legjobbja volt 2 meccsig,és véget ért neki az ősz... csak maradjunk bent,és 5éven belül bajnokcsapatot faragok a botlábuaimból:D
  • giorgio81
    azért az Újpestnél még mindig jobbak vagyunk :)

• karajjj
    én arra sem... :D

bár szarakodik a mentés, lehet, hogy újrakezdem és újraépítem a csapatot, csak most a 2008-ban
  • giorgio81
    dehogy vagyunk táposak, max UEFÁra lehetünk jók

• zorrobomber
    Annyira táposak vagytok hogy muszáj elővennem kicsit Újpestet, sajnos a legnagyobb sztárom,(nemKrkic-generált)Bojan valószínűleg elmegy.
  • zorrobomber
    Egyértelmű -.-
    Nagygrat!!
  • giorgio81
    Szerintem jobbak voltunk

• zyndar
    Esét Urak!
    Hajrá Győr és Barcika!
  • giorgio81
    Kadlec hatalmasat játszott

• karajjj
    ave uraim
    eljött az idő, visszaültem a barcika kispadjára :D

egy kis emlékeztető:

• giorgio81
    grat
    Koltai az egyik kedvenc játékosom és a játékba is kurva jó
    töltöm az ETO-t
  • BBeno2
    grat. ígytovább.
  • Fisicofan
    Jah, és az még hozzá tartozik hogy az U19-es csapatom 2. lett a Debrecen mögött a bajnokságban és a kupában is, a tartalékos csapatom pedig sorozatban 3. bajnoki címét ünnepelhette
  • Fisicofan
    Grat és sok sikert az angol élvonalhoz
  • Fisicofan
    Nah kész, vége az idénynek:

Keret:

És a díjak:

+ még az év 2. legszebb gólja Jelic-é, azt viszont nem értem hogy maradtunk le az Év játékosa díjról, senki nem ért oda az első háromba...
    A következő év nehéz lesz, Ashmore és Tóth már biztosan elmegy, és még hosszan sorolhatnám azokat akik el akarnak menni, sajnos Jelic is köztük van
  • John Cena
    Grat!
  • BBeno2
    grat. szépmunka.
  • Forza Italia
    Sok tanulás mellett azért befejeztem a szezont. Vigyáz Premier League jön a cardiff:D
  • Fisicofan
    Még két meccs van az idényből, és vége, mindjárt jövök a képekkel, idén is jól teljesítettünk :)
  • WartHogSon
    hello!

segítséget szeretnék kérni Magyar NB1-hez:
    most jutottam fel a Kazincbarcikával és szerintetek milyen taktikát használjak? én a 4-1-2-1-2 taktikát favorizálom, de miket érdemes beállítgatni hozzá?
    illetve hol lenne érdemes szétnéznem játékosok igazolása terén (max. 10M Ft/játékos)
  • Itsuki
    mivel mi nb2önk bugos igy karácsony elött 1 héttel jáccunk. szinte mindig ien hó van...:P
  • soma22
    idegenben voltunk, az üllői úti arénában ilyen nem fordulhat elő:P