104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
valamiből sejtettem :P :d -
Direkt igy van megcsinálva :) -
AZ IGEEEN!XD azért jól jött volna!:D -
halál komoly . itt szakadok. asszem tavaly valakinek ua kijött de poén hogy 2018ban vagyok és pont akkor jön elő 2019 ápr 1 jén ez az üzi mikor IRL is ápr 1 van. 10 év alatt egyszer sem láttam. -
korábbiakban is volt már efféle easter egg -
ez komoly??? -
játékban is ápr. 1 van és IRL is. -
LOOOOOOOOOOOOOOOOLL
ilyen még sose volt . :D -
lol -
kis pénz jön a házhoz , HA elfogadom :D :D :D -
Nekem is, főleg a Slovan Liberec veszi a magyarokat -
Monaco elleni első meccs, BL csoportkör
Monaco elleni második meccs, BL csoportkör
Enyhe dezsávű :D -
Nekem csehekhez-görögökhöz mennek. Az feltűnt hogy sok pénze van a görögöknek. Legalábbis fura hogy a 8. helyezett OFI pengetett ki 10 millát Bojan-ért. -
Grat -
Gratu, szép eredmény ez. Tottenhamet meg tessék megviccelni! -
Így zártuk a BLt
Az Uefában a Tottenhammel játszunk
-
egy community blogrol van szó, ahol capelloval jelen vagyunk, és ottani dolgokra vonatkozik az irása. -
Itsuki #44810 végülis most megyek aludniXD de a fórum megvár igy nyugodtan leirhatnátok,de ugyse fogjáok mert 1 off kettö gondolom sok közöm sincs hozzá. igy aki még gémel,sok sikert neki. aki meg megy aludni szép álmokat:D AJKA! -
ez egy rendkivül hosszú történet:) -
Itsuki #44808 mien topikról van szó?:O -
ugyanmár, nekem is van rosszul sikerült topikom, szar blogom(a tiéd szvsz jo, csak a téma), de mégis megvan a maga kis köre. -
részvét :S
egyre jobban felsülök odaát, délután nyitottam topikot, oszt nulla reakció... :D kicsit ütközik az ízlésem a bandával :D -
hát vizválasztó meccs volt a bayer leverkusen elleni idegenbeli bl meccsünk. mindenképpen pont, vagy inkább pontok kellettek volna a 3. helyhez. ebből a szempontbol nem is indult rosszul a meccs, 2-1re vezettünk a félidőben. a végeredmény viszont 4-2 nekik, tévoli bombagoljaikkal semlegesítették a mezőnyben mutatott biztos játékunkat, igy szopás, 4. hely...
kurvaélet:( -
Itsuki #44804 Fisico: nem tudom h a Bate 3 év alatt mibe változik de én az ajkámmall végigvertem a fehérorosz elitet amikor nb2es volt a team. nekem picit gyengének tünik az az eredmény:)P (bár sok sérültel minden más)
Darth, a 2.hely azért legyen meg,a nots elleni meccshez meg csak grat...:)
giorgio: szivesen kiegyeznék az eredménnyel... ha a real ellen jácchatnék:)
csapatomhoz,1 román,1 bulgár idegenlégios csatlakozik,1-2 magyarral állok még kapcsolatba de nem tudom mi lesz. csak az a baj hogy az evés közbe jön meg az étvágy. egész végig az esmt mosonmagyarovárra figyeltem,erre 2.ak voltunk. MTK már most bajnok de 2-6ig helyig minden nyitott. és mi csak erösödtünk. lenne 1 kérdésem akik magyarba kezdtek? nektek nem viszik el a magyar "elitet" a bulgár klubok? pl lokomotiv plovdiv. -
grat all
Ez a realitás, sajnos
-
szarul jöttünk ki ezekből a meccsekből:
bajnokság meg már elúszott:
chelskíí egyetlen veresége tőlünk van év elejéről
-
Sziasztok és gratula mindenkinek!
(most hirtelen szívesen 09-eznék, ha szebbn menne :( -
LOL:
amúgy grat all -
5. idényemnek is vége és elfelejtettem a bajnoki tabelláról képet csinálni.. -.- (6 döntetlen és 2 vereség a többi győzelem)
Gólkirály
Statisztika & Versenysorozatok
Holland Kupa
Holland Szuperkupa és még ami lemaradt hamarosan mutatom. -
Grat all -
Itsuki #44797 nem vettem éxre h van pénzem. már jön 1-2 emberke külföldröl meg összeveszem az nb1et:D -
Nem rossz, a BL csoportért az Anderlecht ellen kell játszanunk, úgyhogy szerintem idén 'csak' UEFA kupa csoportkör lesz
Viszont aggasztóan sok a sérült, az alap kezdő 11-ből 5 ember hiányzik, remélem mostmár idény végéig elkerülnek a sérülések -
Igen az -
Ő egyébként is Fradi nevelés ugye? -
-
na töltöm a mencseszteremet:D -
Ja hogy ez Futács Márk lesz! Kíváncsi vagyok, gémben még nem néztem rá. -
Meg azért még annyit hogy 100ból 98szor a jó játékos csapat nélkül se jön el Hungáriába, szóval mák is kell. -
Futacs? Dobsz egy képet rolla? :) -
Ez így van, én Futacsnak próbáltam szerződést ajánlani amíg a Werdernél volt, akkor nem fogadta el, és épp az előbb szóltak hogy elhagyta a Werdert, persze egyből lerohantam, elég komoly szerződést nyomtam a kezébe, és elfogadta úgyhogy vele nagyon nagyot nyertem, hiszen tök ingyen jött, nem hiszem hogy sokáig marad, de nekem akkor is mindenképp jó üzlet volt :)
Mellesleg kétszer annyit fizetek neki mint a 2. legdrágább szerződéssel rendelkező Gosztonyinak :)