104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    valamiből sejtettem :P :d
  • Huni92
    Direkt igy van megcsinálva :)
  • John Cena
    AZ IGEEEN!XD azért jól jött volna!:D
  • BBeno2
    halál komoly . itt szakadok. asszem tavaly valakinek ua kijött de poén hogy 2018ban vagyok és pont akkor jön elő 2019 ápr 1 jén ez az üzi mikor IRL is ápr 1 van. 10 év alatt egyszer sem láttam.
  • Fabio Capello
    korábbiakban is volt már efféle easter egg
  • Darthmushroom
    ez komoly???
  • BBeno2
    játékban is ápr. 1 van és IRL is.
  • BBeno2
    LOOOOOOOOOOOOOOOOLL

ilyen még sose volt . :D
  • Darthmushroom
    lol
  • BBeno2

kis pénz jön a házhoz , HA elfogadom :D :D :D
  • giorgio81
    Nekem is, főleg a Slovan Liberec veszi a magyarokat
  • Huni92
    Monaco elleni első meccs, BL csoportkör
    Monaco elleni második meccs, BL csoportkör

Enyhe dezsávű :D
  • zorrobomber
    Nekem csehekhez-görögökhöz mennek. Az feltűnt hogy sok pénze van a görögöknek. Legalábbis fura hogy a 8. helyezett OFI pengetett ki 10 millát Bojan-ért.
  • inter94
    Grat
  • zyndar
    Gratu, szép eredmény ez. Tottenhamet meg tessék megviccelni!
  • giorgio81
    Így zártuk a BLt
    Az Uefában a Tottenhammel játszunk

• soma22
    egy community blogrol van szó, ahol capelloval jelen vagyunk, és ottani dolgokra vonatkozik az irása.
  • Itsuki
    végülis most megyek aludniXD de a fórum megvár igy nyugodtan leirhatnátok,de ugyse fogjáok mert 1 off kettö gondolom sok közöm sincs hozzá. igy aki még gémel,sok sikert neki. aki meg megy aludni szép álmokat:D AJKA!
  • soma22
    ez egy rendkivül hosszú történet:)
  • Itsuki
    mien topikról van szó?:O
  • soma22
    ugyanmár, nekem is van rosszul sikerült topikom, szar blogom(a tiéd szvsz jo, csak a téma), de mégis megvan a maga kis köre.
  • Fabio Capello
    részvét :S

egyre jobban felsülök odaát, délután nyitottam topikot, oszt nulla reakció... :D kicsit ütközik az ízlésem a bandával :D
  • soma22
    hát vizválasztó meccs volt a bayer leverkusen elleni idegenbeli bl meccsünk. mindenképpen pont, vagy inkább pontok kellettek volna a 3. helyhez. ebből a szempontbol nem is indult rosszul a meccs, 2-1re vezettünk a félidőben. a végeredmény viszont 4-2 nekik, tévoli bombagoljaikkal semlegesítették a mezőnyben mutatott biztos játékunkat, igy szopás, 4. hely...

kurvaélet:(
  • Itsuki
    Fisico: nem tudom h a Bate 3 év alatt mibe változik de én az ajkámmall végigvertem a fehérorosz elitet amikor nb2es volt a team. nekem picit gyengének tünik az az eredmény:)P (bár sok sérültel minden más)

Darth, a 2.hely azért legyen meg,a nots elleni meccshez meg csak grat...:)

giorgio: szivesen kiegyeznék az eredménnyel... ha a real ellen jácchatnék:)

csapatomhoz,1 román,1 bulgár idegenlégios csatlakozik,1-2 magyarral állok még kapcsolatba de nem tudom mi lesz. csak az a baj hogy az evés közbe jön meg az étvágy. egész végig az esmt mosonmagyarovárra figyeltem,erre 2.ak voltunk. MTK már most bajnok de 2-6ig helyig minden nyitott. és mi csak erösödtünk. lenne 1 kérdésem akik magyarba kezdtek? nektek nem viszik el a magyar "elitet" a bulgár klubok? pl lokomotiv plovdiv.
  • giorgio81
    grat all
    Ez a realitás, sajnos

• Darthmushroom
    szarul jöttünk ki ezekből a meccsekből:

bajnokság meg már elúszott:

chelskíí egyetlen veresége tőlünk van év elejéről
  • Zsolti9014
    Sziasztok és gratula mindenkinek!

(most hirtelen szívesen 09-eznék, ha szebbn menne :(
  • Darthmushroom
    LOL:

amúgy grat all
  • pAtOcA
    5. idényemnek is vége és elfelejtettem a bajnoki tabelláról képet csinálni.. -.- (6 döntetlen és 2 vereség a többi győzelem)

Gólkirály

Statisztika & Versenysorozatok

Holland Kupa

Holland Szuperkupa és még ami lemaradt hamarosan mutatom.
  • inter94
    Grat all
  • Itsuki
    nem vettem éxre h van pénzem. már jön 1-2 emberke külföldröl meg összeveszem az nb1et:D
  • Fisicofan
    Nem rossz, a BL csoportért az Anderlecht ellen kell játszanunk, úgyhogy szerintem idén 'csak' UEFA kupa csoportkör lesz

Viszont aggasztóan sok a sérült, az alap kezdő 11-ből 5 ember hiányzik, remélem mostmár idény végéig elkerülnek a sérülések
  • Fisicofan
    Igen az
  • zorrobomber
    Ő egyébként is Fradi nevelés ugye?
  • Fisicofan
  • John Cena
    na töltöm a mencseszteremet:D
  • zorrobomber
    Ja hogy ez Futács Márk lesz! Kíváncsi vagyok, gémben még nem néztem rá.
  • zorrobomber
    Meg azért még annyit hogy 100ból 98szor a jó játékos csapat nélkül se jön el Hungáriába, szóval mák is kell.
  • zorrobomber
    Futacs? Dobsz egy képet rolla? :)
  • Fisicofan
    Ez így van, én Futacsnak próbáltam szerződést ajánlani amíg a Werdernél volt, akkor nem fogadta el, és épp az előbb szóltak hogy elhagyta a Werdert, persze egyből lerohantam, elég komoly szerződést nyomtam a kezébe, és elfogadta úgyhogy vele nagyon nagyot nyertem, hiszen tök ingyen jött, nem hiszem hogy sokáig marad, de nekem akkor is mindenképp jó üzlet volt :)
    Mellesleg kétszer annyit fizetek neki mint a 2. legdrágább szerződéssel rendelkező Gosztonyinak :)