104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    nálam is ugyanez van. jelentkeztem én busman szigetekre is de elutasitanak csak:D
  • soma22
    hát hajrá. én küzdenék a magyar válogatottal, de koemann nem akar lemondani, és el sem küldik, pedig kurvára nem hozza az eredményeket.
  • Itsuki
    hát csak az volt a baj hogy ugy emlékeztem hogy az utolsó nap adtuk el... de szerencsére nem. de arra kivi leszek mikor lesz 1 nagy válogatottam:)
  • Itsuki
    kezd,de azért az nb2be nincs nagy pénz. 1-2 százezret értek a pléjerek...
  • soma22
    nalátod. mihalecz meg szerintem remek lesz beugrónak:)
  • Itsuki
    igazad van:) utolsó nap hoztam 2 szerb csatárt. igy van 4:) na meg a 36éves mihalecz:D
  • zyndar
    Hát vegyél másikat. Nem zavaró forintban játszani? Tudom, alapvetően hülye kérdés , csak sok a nulla.
  • soma22
    sosem szabad így gondolkodni!
  • Itsuki

igy már 1 pjunik yereván is átmenne rajtunk. nincs is csatárom...
  • zyndar

Egyébként amit művelt a Milan a pályán, nagyon kemény volt. Kicsit tudnak passzolni.

• zyndar
    Összefoso magam, Luis Fabiano nem jár edzésre.....
  • Forza Italia
    Kép meg lemaradt
  • Forza Italia
    Newcastle után a Tottenham is megvan.
  • giorgio81
    ETOval szarabbul járhattál volna, mint a Nacionallal :)
  • Forza Italia
  • Huni92
    ETO-t nem kaphattátok volna.
  • Itsuki

kellemetlen sokkal jobb ellenfél... kaphattuk volna a dynamo dresdent vagy a győri etot is,de öket kaptuk. nem vok elégedett.
  • Itsuki

várjuk a sorsolást...
  • Itsuki

Ajka történelmében ez volt az első nemzetközi meccse.
  • Itsuki
    vmi ienre tippeltem én is,és itt a hibám,sose töltöttem be:D de szerintem ez az ajka az utolsó karrierem. addig fogok jáccani amig nincs meg a bl gyözelem:)
  • Forza Italia
    jha énis így állok hozzá. Most jelenleg 10. a csapat
  • Huni92
    Hát brazil meg argentin bajnokságot alapból is jó betölteni, mert nagyon sok jó játékos van ott, akik csak akkor vannak benne ajátékban, ha bevan töltve a liga. Meg amúgyis, egy brazil középcsapatba nagyobb eséllyel vesznek fel, mint egy spanyol középcsapatba :)
  • John Cena
    ahoz képest kurva jól álsz! szerintem már ha bent maradsz a PL-ben akkor már fasza vagy:) és a első 6 az jóó
  • realgyula
    ez a szívás!
    -Nanit lerúgták 5 hónapra (még 4 van vissza)
    -dos Santos--->1 hónap
    -Drenthe--->5 hónap
    ami annyit jelent, hogy Robben maradt csak szélsőnek...!
    vissza kell rendelnem Higuaint vagy Marquinhost a jobb oldalra, hogy egyáltalán meglegyen a 2 szélső....
  • Itsuki
    sziasztok. ilyen jó időben nem lehet bentmaradni de az UEFA ide és odavágót le kell játszani:D

argentin brazilt mér kellene betölteni?:O meg az a xar h pl. litvániával nem lehet menni...:(
  • realgyula
    79 bajnoki óta veretlenek vagyunk, az új szezont is 7 győzelem, egy X-el kezdtük!
    kinyírok mindenkit BL-be meg e negyeddöntőn nem tudok túljutni...!
    na majd most, ebben a szezonban!
  • Huni92
    Attól függ, milyen a géped konfigurációja. Ha egy viszonylag massziv szerkezeted van, akkor nyugodtan töltsd be a "nagy ligákat", és azok alacsonyabb osztályait, és néhány kisebb ország bajnokságát is. Ha viszont nem egy világverő számitógéped van, akkor sztem csak a nagy ligákat, és maximum a 2. osztályig, valamint Argentinát és Braziliát.
  • norbinhOOO
    Sziasztok.
    Egy kis tanácsra lenne szükségem, szeretnék elkezdeni egy karriert mint szövetségi kapitány, ki is gondoltam egy két nemzetet(Magyaro.,Bosznia,Írország,Ukrajna...) és hogy milyen ligákat töltsek be hogy esetleg később egy klubhoz is leülljek a válogatott kispad mellett.Köszönöm szépen,mindenkinek sok sikert!!!
  • Huni92
    Nincs olyan lehetőség :D
  • colomano
    és ha nem-et mondasz? :)
  • zorrobomber
    Szerintem nem volt érdemes megkukkantani, Geráé jobb volt...
  • zyndar
    Estét Urak, nagyon jól toljátok!
    Darth, Itsuki, Dubi, BBeno:
    Ez meg kicsit off, de érdemes megkukkantani :)
  • zorrobomber

Anderlecht kiveréséhez külön grat!
  • zorrobomber
    hi&grat all
    barimeccs+felállás:
  • giorgio81
    Én is megkaptam

• Fisicofan
    Hi és grat mindenkinek, Itsuki nagyon megindult a jó úton, jó ezt látni
    Sikerült meglepetést okoznunk, legalábbis a jelenlegi formánkban mindenképp az:
    A második félidőtől tartottam, az emberhátrány miatt kinézett legalább mégegy bekapott gól, de kihúztuk a végéig

És itthon sikerült a 'bravúr', jól tartottuk magunkat, bár az Ander bekeményített a 2. félidőre, négy csatárral támadtak, köztük Juhász Rolival(...), de ez sem volt elég az egyenlítésükhöz, a hosszabbításban pedig ők is csak a bünetőpárbajra játszottak, és mi voltunk jobban ott lélekben

Viszont a BL csoport... mondhatni ennél rosszabb sorsolásunk nem is lehetett volna

Idén asszem nem Uefa kupázunk, már az is csoda lenne ha pontot szereznénk, lehet hogy jobb lett volna kiesni az Uefa csoportkörbe (na jó azért nem), bár pénzügyileg sokkal jobban jártunk így :)
  • Itsuki
    Flora Tallin-t kaptuk az UEFA kupába...
  • Itsuki
    szép eredmény ez akkor is,gratu
  • giorgio81
    Megpróbáltuk, küzdöttünk, de elvéreztünk
    Maradt a bajnokság, meg a két kupa
    De azért nemzetközi szinten hazai pályán helytálltunk, ugyanis csak a ManU-tól kaptunk ki 2-0ra, Real ellen 0-0, Dinano Kijevet vertük 2-1 erre, most meg Spurs ellen 2-2

• Itsuki