104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Persze, tökéletesen egyetértek, alapvetően elégedett vagyok, ha meccs előtt vki egy papírt nyom a kezembe hogy 2-3-ra kikapunk akkor gondolkodás nélkül aláírom. Meg az is igaz hogy a Real ellen ez kitűnő eredmény, de azért szerintem mindenkiben van némi keserűség ha elveszít egy olyan meccset ahol 10 perccel a vége előtt még vezetett, főleg ha az a csapat a világ elitjébe tartozik. Szóval nem panaszkodtam, meg elégedetlenkedtem, csak kicsit csalódott voltam, az eredmény attól függetlenül nagyszerű -
Solt #44986 Azért a 4:1-s ziccer arány sokat mondó... :) -
Itsuki #44985 igen stat alapján jobb volt a real. ez tény. de nem minden a stat. nekem volt olyan meccsem ahol a kapura menő lövések volt 2-7,de mégis idegeskedtem mert nekik abból 6 épp elgurult a kapusomig,vagy elég gatyra lövések,mig nekem 2 méterről nem tudtuk befejelni a kapus szenzációs teljesitménye miatt. -
grat all. -
grat all
-
A holland válogatott kerete, a Dánia elleni VB selejtező előtt :) -
Megnyertük a Ligakupát 3-1-él azt hittem vége de a fiúk rám cáfoltak.
-
stat alapján real jobb volt^^ -
Solt #44979 Nem akarlak bosszantani, de a statisztika alapján minimum egy gól különbség teljesen reális.... -
A statisztika alapján reális a meccs végeredménye. A nyugdíjaskor pedig nem feltétlenül megy a tapasztalat rovására, ezt a játék már sokszor, sok helyen bebizonyította. Szerintem nincs miért panaszkodnod, tisztesen helytálltatok a világ egyik legjobb csapata ellen.
Ne csak a győzelem legyen elfogadható, a jó játékot is becsülni kell... -
Ez szép, ezen a meccsen Raúl erősen csítszagú volt, érdekes módon Huntelaar-t és amíg fent volt, Higuain-t le tudtuk védekezni, de a lassan nyugdíjaskorú Raúl simán kifog a védelmemen háromszor is... A játék képe alapján szerintem pontot sem érdemelt volna a Real, dehát ilyen a játék, nehogymár véletlenül bravúrozhasson a csapatom...
Mellesleg 3 meccs után 0 ponttal állunk a csoportban, ennek ellenére még van 1 nagyon halvány esélyünk a továbbjutásra
-
Balotelli?:oO 2,8millióért.... -
Megvan az EU SZK is, Roma ellen, 4-3.
Igazolások -
Olasz Szuperkupa -
G.Freeman #44973 van vkinek kedve online jatszani vagy tudtok mondani olyan oldalt ahol talalok jatekosokat? -
Gratula! :) -
£o£ nemsemmi a döntő:D
grat a bajnoksághoz -
Sevilla, első szezon vége. Meglepetésre a Barca és a Real is tartotta gyenge formáját, így sikerült megnyerni a bajnokságot.
Az UEFA kupa döntőn meg befosok, és nem, ez nem spanyol kupameccs volt
-
megvertük az elsőt:D
-
Hazai pályán életveszélyesek vagyunk. Idegenbe kéne javítani
-
megmondom az igazat most átnéztem a bajnokik ról készült képeket és minden évben egy helyel hátrébb végeztek... volt mikor stagnáltak volt mikor nagyot zuhantak..
ha jól nézem nem magyarázható be saf eltávozásának. egyszerűen rossz átigazolási politika mert egyszerűen gyenge játékosokat vettek... 2 húzóember még mindig ott van: Tevez és Rooney. ők nem mentek el. de mikor C.Ronaldot megvettem 132M ért akkor sem javult semmilyük mert szerintem benyelte a glazer család a pénzt és nem adtak átigazolásra... ráadásul gyenge edzők is jöttek... szal kb ennyi. -
Reggelt. Töltöm a Cardiffot. -
grat. a MU h lett ilyen gyenge? eladtak mindenkit és nem maradt huzzó ember? a többi meg visszavonult?? -
Ééééés igen, tapsoljuk meg,fantasztikus. Megy a cselszkihez nyáron.
-
BBeno, Huni, Dubi :
-
és ezt a keretet hagytam ott:
ebben az évben vonult vissza : Lescott, Gerrard, Robinho, Joe Cole, Ashley Cole, Downing. -
na befejeztem a 2019/20-as szezont is . képek:
és a történelmi pillanat. könnyes búcsúval lemondtam a city-től. és elfogadtam a palmeiras ajánlatát. remélem még visszatérek ide pár év múlva.
-
nah 2020-ra becsődölt a MU. a klub értéke 120 M volt és 650 millió körül tartozás
erre a Glazerek el is adták a MU-t:
így msot a klub értéke 309 M lett és a tartozás lement 319 M re... megint megúszták a mocskok a kiesést. 17.helyen futnak be valszeg. -
Inler -
grat, inlerről dobnál egy képet? 25gól szép tőle -
makk:P
-
"felturbóztad"?:D 3nyert bajnokság,és 2bl győzelem -
ahhoz hogy tudja olvasnia is kellene -
gondoltam hogy kicsit felturbóztad :D csak a mostani irl fio-ra gondoltam az "egy" szócskával:D -
Nos. 4. szezon is befejeződött, szép sikerekkel.
Igazolások
Serie A
Játékos statisztikák, Serie A
Bajnokok Ligája menetelés
BL döntő
Átnézés
Csapat
Meccsek1
Meccsek2
U20-asok tabellája -
2012 május vége, és jönne Udinebe is. De minek? :D Van egy Simone Pepe a jobboldalra, szóval...:)
Mindjárt hozok képeket. -
egy fiorentinába?:Dbl győztes,seria A bajnok,európai szuper kupa,olasz szuper kupa stb....:D -
azigen grat. Ronaldo elment egy fiorentinába? az laza. -
-
thx