104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Marquinhos-hoz tud vki adni egy face képet?:D -
Ilyen sokan indulnak -> mennyire tapasztalod hogy nőtt a liga reputációja? -
karajjj #45065 hogyhogy négyen indulhatnak bl-ben -
muti -
aha. Nem volt rossz. -
fuh, 2016-ot írunk. 6. bajnoki győzelem zsinórban nb1ben(amióta itt vagyunk nem nyert más). ha jol számolom 8. -
grat
hanyadik szezon? -
az eddigi legszorosabb, legizgalmasabb nbes szezonon vagyunk túl. a pápa nagy ellenfél lett, a dolog szépséghibája, hogy a nálunk kegyvesztett pleyákbol álltak össze.
4 bl indulo viszont örömteli:)
-
hoodlum #45059 Tisza Tibi 5M-ért nem semmi. Ennyire jó volt az előző szezonban? -
karajjj #45058 Robinho nagy fogás :D -
köszi énis bízom benne:) -
elég fasza kis keret... jó lesz ez így. -
Akkor jöjjön a szezon előtti beszámoló. A tavalyi nagy menetelésnek köszönhetően kaptam pénzt bőven igazolásra de ahogy lenni szokott megint pozitívan zártam az átigazolási szezont. A nagyszerű szezonomnak köszönhetően a nagyobb klubbok bombáztak a jobbnál jobb ajánlatokkal és persze a játékosok menni aakartak, Próbáltam mindenkit pótolni úgy hogy közben erősítsek is. Nagy részt sikerült is.
Akkor nézzük sorba. A legnagyobb név aki érkezett az Robinho. Igen az a Robinho. A City felbontotta szerződését h mért azt nem tom. Tettem neki ajánlatot és aláírt.
Egy kép róla.
Aki még olyan meghatározó játékos és ismertebb az Agbonlahor és Sakho.
A távozók között aki nagyon fájt h elment az Keirrison de Souza ugyanolyan képességű ha nem jobb:D.
És végül összeállt a keret az idei évre. Ami látszik h nagyon fiatal a csapat tehát inkább a jövő csapatát próbálom kialakítani. Király ugynézki távozik mivel Asenjo mellett nincs esélye. A csere kapusom egy 16 éves francia lesz erre ez évre. Röviden ennyi és remélem sikeres év lesz a 2010-2011 es szezonom.
És a keret:
-
namármost.
bevan töltve 7 fő bajnokság 2.osztállyal meg az angol 3. osztály + argentín 1 és brazil 1 osztály.
full magyaron indítottam angliában 920-szal. ennyi. -
azt hiszem, ha angol bajnokságból indítod akkor jön elő, ha pl német kezdést választod, de angol csapattal kezdesz akkor jó
Valami ilyen rémlik, cáfoljon meg valaki ha nem így van -
Itsuki #45052
ezt csináljátok utánam:P első meccsem:) -
és angolul indítottad a játékot?Milyen ligák vannak betöltve?Nem tudom mi lehget a gond eddig nem volt semmi különös -
Itsuki #45050 na Hollandia-Macedónia a félidőben 1-1. 7 percig vezettünk:) jön a 2.félidő:D egész teljes meccset lesem. -
Tegnap nem tudtam játszani most viszont töltöm a Carrdiffot. Hamarosan jövök az átigazolásokkal. Annyit mondok lesznek meglepetések. Távozok és Érkezők szempontjából is:) -
neekm be van jelölve és mindig is volt. -
Srácok megnézne nekem valaki egy dolgot?Akinek be van jelölve az olasz bajnokság más egyebek mellett, annak van mondjuk angliában tarcsi bajnoksága meg u18-as? Eddig azt hittem a magyarosítás miatt van ez a baki de nem. Olasz bajnokságot is bejelöltem új játék kezdésnél, és nem adott sehol tarc si bajnokságot. Valahol mintha olvastam volna, hogy az serie bejelölésével előjön valami bug.
Köszi előre is!!! -
Itsuki #45046 sok sikert,ne und meg:P
Macedóniával kezdek:D -
5 éves tervem volt előttem hogy nyerjek meg ezeknek mindent .. de hát a 2. évembe összejött ... nem tehetek róla... sztem lenyomok még egy évet . lesz ami lesz azt lemondok és olaszoknál folytatom... kövi tervem hogy 2030 környékén átvegyem a REAL-t. aztán ha még mindig nem untam meg akkor 2035-37 körül a City-t visszafoglalni... -
grat, de sztem ez már abbahagyós karrier :) -
Itsuki #45043 Ajkás karrieremet azért fejeztem be mert az már nem az én csapatom volt. semmi jó nincs abba h minden szezonba 10 románt hozok akikkel a 4.helyet elérem. kezdek 1 válogatottal:) -
befejeztem a palmeirassal a 2021-es szezont. képek:
-
Sziasztok, gratula mindenkinek aki megérdemli, Dubinak meg sok sikert!
Nekem meg semmi ihletem most. :( -
Utley #45040 Ne vicceljetek már a legnagyobb élmény a makonya csapatokkal apró sikereket elérni!!!Kit érdekel egy BL diadal,ha egy AFC Wimbledont vagy Vauxhallt felviszed az őket megillető helyre:) -
Én is a PL-es vergődés miatt untam meg a Vauxhallt
Talán még előveszem egyszer -
elöre a Premier Ligáért!:D -
köszi.remélem nem fogom megunni:D hosszú karriert tervezek a csapattal -
Sok sikert Én 08ba preimer ligáig vittem őket. ott kb. 3év után meguntam. asszem 2v3ligába voltam 2évet a többit elsőre vette a csapat utána a preimer ligás szenvedésünk után meguntam. -
Üdv és gratu!
1280*1024-es felbontás, aztán FM-ben átkell állitani a beállitásokban ablakos módra, és ennyi. -
Azért jó látni, hogy néha én is szopathatom a gépet.
-
hajrá -
-
G.Freeman #45031 Sziasztok, 9.0.3 patch-el 1 vagy 2 csataros taktikaval erdemes menni? Szélsők mennyire hatékonyak? Felállással kapcsolatos alapvető tippeket tudnatok irni hogy merrefele probalkozzak? kösz -
Itsuki #45030 k,na már csak döntenem kell:) köszi -
akkor már egy norvégot tolj, ott tehetségek is potyognak. Törökök meg egyenesen szarják őket, ott is érdemes kipróbálni magad -
Itsuki #45028 egyszer voltam a Santa Clara kispadján,hát őőő,annyira utálom a nyugati ligákat... 1 jó észt litván logát betolnék,ha lenne. keletet szeretem:D de lehet orosz lesz...