104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mindenhol van edzés, tehát fejlődik, ha tud. viszont tény, hogy a meccseket, a rutint semmilyen edzésterv és edző nem tudja pótolni
én inkább betolom a tarcsikhoz, ott legalább tudom hogy játszik, és hogy rendes edzést kap -
karajjj #45186 olvastam még anno, hogy ha fiókcsapathoz küldöm a játékosom, de a fiókcsapat bajnoksága nincs berakva az aktív ligák közé, akkor is fog fejlődni
na most a kérdés az, hogy ez tényleg ígyvan a játékban? -
Majd dobok, sztem kedden :D Végül mégsme töltöttem be, nincs ihletem az FMhez.
Egyébként nem vártam volna CR-szintű megmozdulásokat a belga másodosztályban, de a minimális dolgokat mégiscsak kötelezőnek érzem :) -
Huni, dobnál egy képet Sofiane Feghouli-ról? Ígéretes. -
Persze, egy felturbózott Udinese után nem csodálom. Mondjuk a következő játékom valami "egzotikus" ligában lesz: görög, török, portugál mondjuk. Egyébként jártam már hasonlóképp, akkor az volt a baj, hogy nem a csapat tudásához mért volt a taktika. Gondolok itt arra, hogy az Olaszországban bevált rendszert akarod játszatni Belgiumban, viszont botlábúak hozzá. -
belga másodosztály... ha tudnád én mit látok az olasz c1-ben... :D -
Gratu!
Én most töltöm be Udineset. Ez a belgiumi 2. osztály valami irtózatosan ratyi bajnokság. 2 normális passz nincs egymás után, 2 méterről nem képesek kaput találni a játékosok. Pihen a mentés. -
Estét Urak, Grat all! Ne igyatok annyit, tessék fórumozni 
Na ezt a szuperkupát nem érdemeltük meg:
-
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy pl. 07-ből 06-ba játékost másolni. Editorral valahogy? Hogy ne kelljen aprólékosan állítgatni mindent. Pár fiatalt így átraknék szívesen. Pl. Németh K. nincs 06-ban.
:D -
Utley #45178 Grat:) Nálam a 2. évbe jó esélyük van feljutni a "Ligába" ,de minimum playoffba lesznek.Sk sikert jövőre is. -
karajjj #45177 beszarás, bebugzott a játék, a paksnak van egy gecijó védője, akit vinne vagy 20 csapat, most kaptam egy üzenetet, hogy hamarosan lejár a szerződése, ajánlottam neki és erre megjelent a csapatomban, a paksnál pedig szürkével van írva a neve, de én nálam is csak szerződést tudok neki ajánlani, arra meg azt írja, hogy nem akar tárgyalni a hosszabbításról, na hogy is van ez? :D -
De már rájöttem
-
Én se :( -
Csesza #45174 nem értem, mi olyan nehéz a kép linkelésben? -
Csesza #45173 -
[img=http://kepx.info/files/ij99zmxgoa52fu24yd5y.jpg] -
Hááát, fura ez a kepX... -
szóval: http://kepx.info/kepx/ij99zmxgoa52fu24yd5y.jpg -
Hy & Grat All!
Talán páran emlékeznek közületek a 2008-al játszott Las Palmas-i kalandomra.
Most kezdtem velük a 2009-ben.
Felkészülés:
http://kepx.info/files/ij99zmxgoa52fu24yd5y.jpg -
karajjj #45168 szép! -
Wimbledon 1.szezon
-
Előző fordulóban 5-1re nyertünk, erre az akkor duplázó Vinicius összehoz egy tizit az Oostende elleni rnagadó 91. percében, 0-0-s állásnál. Kikaptunk. Ennek ellenére jól megy a szekér, a 2. helyne állunk. -
Igazolások -
Nos, kezdődik a bajnokság, kupában már két kört mentünk, mindkét meccset 2-0ra hoztuk. A 2. meccsünkön ilyen laza 32/7-es lövés/kapuralövés statot produkáltunk :D És nem az van ám, hogy 20+ méterről nem találunk kaput, hanem 3-4 méterről az égbe mennek a labdák x))
A barátságos meccseken bekellett látnom, hogy ez a csapat mégsem olyan jó, mint azt előzőleg gondoltam, igy volt játékosmozgás bőven.
Azt egyébként tudni kell, hogy 4 cserét lehet nevezni a meccsekre, ebből 3 bevethető, és a meccsre nevezett csapatban kell lennie 2 u21-es játékosnak, valamint 5 olyan playanak is, akik Belgiumban nevelkedtek. -
HIHI18 #45163 Hali,vki el tudná nekem küldeni az fm genie schoutot mert nem lehet letölteni jelenleg.
Előre is köszönöm. -
-
Áh, nemhiszem. Az első csapatnál van, szóval...mondjuk egy próbát megér majd. Online meccsem után be is próbálkozok :) -
Ben Fostert nem tudod elcsábítani? Nem lenne kapusgondod... -
Nem adták :[ De hoztam azér "pár" tagot. Possebon, Gibson, Fabio, De Laet, Chester, Zieler. -
karajjj #45158 óóóóóóóóóóóóóóóóó jólvan akkor, délután ha hazajöttem, kezdek új szezont, a kedvedért progi nélkül :D, majd meglátjuk, hogy mire jutok -
hozd el Machedát kölcsönbe... Most úgyis divatpléja lesz :D -
Ehhez érzékek kellenek édes fiam :D Majd amikor már te is lenyomtál 10 évet a sorozattal, neked is kialakul :D
Amúgy nagyon öreg volt már a csapat, 28 év az átlagéletkor, így jött jópár fiatal kellemesen brutális értékekkel (ofkorsz C1 szinten egyelőre), így le is mentünk 23-ra. Jött egy 18 éves panamai kapus is, genie szerint 197 PA van benne, ez jóidőre megoldja a kapusgondot valszeg... :) -
karajjj #45155 én még a progival is napokat tudok szöszmötölni az átigazolásokkal :D -
maradjunk abban hogy reálisabb :D
btw, segédprogi nélkül igazolok, aztán amikor nálam van, akkor csekkolom mi lehet a gyerekből. Örömmel jelentem, eddig nem futottam még sose lyukra :) -
Gratula mindenkinek!
Udinesehez nemigazán van kedvem, nem is játszottam kb egy hete a játékkal, ám tegnap kezdtem egy új karriert. Royal Antwerp. 140k euró igazolni, 850k euró a számlán, 6,75 milliós adósság, viszonylag jó játékoskeret, és Manchester United nevezetű anyaklub.
Őt vettem meg százhúszezer euróért :D
A MU elleni barimeccsen 1-4es sima vereség. -
karajjj #45152 ja értem, hát úgy tény, hogy nehezebb... -
Utley #45151 Semmi segédprogit nem használok,élvezem így is
Hoztam egy Magyar scoutot,de nem tudom elküldeni,mert csak Anglián belül mehet.
De semmi gond 2020 körül csak meglesz a Premier liga
Ezt a szezont feláldozom,a fiataljaimat beépítgetem,és remélem jövőre meglesz a feljutás.
-
karajjj #45150 segédprogramot nem használsz? -
Utley #45149 Hehe időközben már az FA kupa első fordulójába is bejutottunk(Luton-t is aláztunk 1-0 1592 emberke előtt),de a csatársorom egy rakás...2magyart akit hoztam,már ki is dobtam őket:)Feljutás megint nem lesz meg,mert nem tudok egy normális csatárt találni aki rúgdalná a gólokat.Teljesen kifacsarva vannak az embereim október végén.Anyagilag fainak vagyunk már 30,000 font van a számlánkon. -
Pár NB1-es meccsen sincs több. (pl. 21. forduló: REAC–NYÍREGYHÁZA, MTK–ZTE az NSO szerint mindkét meccen 500 néző volt)