104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #45227 na akkor beküldök egy komolyabb mennyiségű húsvéti hidegtálat, aztán jövök vissza :D -
Általánosan nagy grat mindenkinek, ma este nálam is dübörögni fog ezerrel a gépezet... :)
TottiZsolt: sortitousi.net -
TottiZsolt #45225 Helló!
Valamelyikőtök megtudná adni a legfrissebb adatbázis elérését, és letöltési linkjét? Próbáltam az fmhungary.hu oldalon, de ott nem dob ki semmit a Letöltéseknél az Adatbázisra. Köszi előre is a segítséget! -
nabazz, erről nem is tudtam:D -
karajjj #45223 én fedeztem fel a srácot :D
-
karajjj #45222 kurvasokat kérnek a gyerekért, nem éri meg...
az újakat mindig megcsillagozom, hogy tudjam, hogy be kell őket építeni a csapatba :D -
1:vedd meg fall-t:DDD
2:mik ezek a csillagok? -
karajjj #45220 érdekes egy meccs volt, de szerencsére az elsőt idegenben nyertük 1:3-ra
-
karajjj #45219 ha a bannerban az off feliratra kattintassz és ott keresgélsz, akkor le van írva, hogy mit hogy kell csinálni ;) -
kashuka #45218 üdv.
hogy tudom leszedni a 9.0.3-as patchet?
mert mióta feltettem valami kódot kér ha elindítom. -
hoodlum #45217 nekem sokáig nem volt jó, de aztán mintha kicsit beért volna, vannak jó meccsei. el akar már menni, senkit nem lehet hosszú ideig mo-n tartani, de annyira nem is ragaszkodok hozzá. -
nálam is ilyen volt, el is adtam mert nem mutatott semmit, erre tavaly a pápában vert 28 golt a bajnokságban...
köszi -
hoodlum #45215 -
oseiről tolnál egy képet? -
hoodlum #45213 ilyen eredmények után én is kedvet kaptam, eddigi legjobb eredményem:
-
karajjj #45212 azigen :DDDDD -
-
nagyon szép! -
karajjj #45209 2011/2012-es szezon
-
karajjj #45208 ejha
-
úgy 4x változtattam a taktikán, folyamatosan figyelve a játékot. ennek köszönhetően csak szabadrugásból tudtak betalálni a piszkok. a csapatot dícséri, hogy volt tartás, és idegenben egy szép akciógóllal válaszoltunk. persze ezekután jött a gép, a 3. cserém után lerugta az addig a csapatot hátán vivő cseh sztáromat, igy a 6 perces hosszabbítást(amiböl 8 lett) 10 emberrel védekeztük le.
büszke vagyok, mert elég erős hsv állt össze. -
hamary #45206 Üdv! Újra kedvet kaptam az FM-hez, Brightonnal kezdtem.
Soma, neked hajrá a csoportban, mindenkinek grat. -
hát a hamburg, és a cska azért kőkemény falatocska lesz...jobban megnézve őket.
de könnyebbek talán mint az eddigiek -
karajjj #45204 na itt van esélyed bőven :D -
2016-ra megértem egy könnyebb bl csoportot:)
talán továbblépünk.
-
karajjj #45202 4 perces hosszabbításnál a 97. percben szereztem meg a győztes gólt :D
na ilyen az, amikor a fagyi visszanyal :DDDD -
mert balfaszok:D -
Itsuki #45200 nálam a ftc magyar kezekbe van és ingázik az nb1 és az nb2 közt:D mindig kiesnekXD -
csak nálam nem cseréltek befektetőt/tulajodonost?
megőrülök:)
de legalább azt jelzi, hogy jól bántunk a pénzel:) -
Itsuki #45198 nem a barcika volt,hanem a kozármisleny:D boocs:P 3-0 lett. jó az nb1. pápa első szezonyába 3.volt. most utolsók:D -
karajjj #45197 nálam a fradi egy német milliárdos kezében van, szóval minden kiemelkedő játékosomat vinni akarják, de én csak jól járom :D
nyáron elvitték két csokimat 15 millióért, én meg a pénzből megvettem a legnagyobb magyar tehetségeket :D -
az a durva, hogy 6 effektive sima nb1 győzelem után, tavaly az utolsó fordulóig a 2. helyen álltunk. izgalmas volt, felfejlődtek a csapatok. ezért jo magyarhonba eladni azokat a sztárjelölteket, akik nem férnek be a kezdőbe:) -
karajjj #45195 nana, barcikát nembántani 
-
Itsuki #45194 ez nekem se unalmas,izgulok h a ligakupába a kbsc-t el tudjuk e páholni:D -
meg kell szokni srácok:)
magyar bajnokság igenis szerethető, mindig tele van kihivással, még nem volt unalmas szezonom -
nekem annak idején a C2 a Cisco Romával szintén nem volt egy Serie A színvonal :D -
karajjj #45191 tudom, de már rájöttem, hogy ilyen a magyar bajnokság :DDDD -
Itsuki #45190 jah csak minden szezonba picit gáz ujrarakni:D most is már a fél csapatot vinnék:D -
karajjj #45189 mert ha telerakod új emberekkel a csapatot, akkor nem fognak egyből tökéletesen játszani, én ha újra építem a csapatot félév mindig simán rámegy, hogy összeszokjanak... -
Itsuki #45188 Ez az uj Ajka 1 szánalmas csapat. hoztam maréknyi idegenlégióst,papiron sokkal jobbak mint a magyarok,erre csak vergödünk... ligakupa gyözelemre kell hajtanom:D