104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nincs bepipálva az hogy az assziszt szürje ki az irreálisokat?
egyébként bl sorsolás:
faszán megkaptuk a chelseat:) -
hamary #45306 Már régebben kérdeztem: miért van az, hogy ha berakom a keresőbe, hogy keresse az angol szabad listás játékosokat, nem dob ki egyet se? ( jelenleg nem az angol bajnokságba vagyok, de az is be van töltve ): Nagyon dühítő... :/
Grat, giorgio, valamint mindenkinek, Huninak is a Boredeuxhoz, Somanak a Fradihoz, Karesznak a Kazincbarcikához, ect. :) -
4 tiziből már 3 kivédve :D
Egyébként Pelét akarom elhozni majd szezon végén, mer Riou öreg, Valverde meg ratyi -
karajjj #45304 ja és a újpesti kapus lett a meccs embere, szóval eléggé kifogta még a szemünket is :\ -
karajjj #45303 szabadrúgásgóllal 0:1-re vertem idegenben az újpestet :P -
helytálltunk a Barca ellen
-
nyertem:D
de az is igaz, hogy talán én járok legmesszebb, mindjárt 2017 -
hoodlum #45300 -
tejóég. platini foghatja a fejét rendesen... belgák , magyarok ... :D -
-
Közben dübörög a Bordeaux, és megvolt a 4. BL csoportmeccs is. A szezon során megitélt 3 büntetőből Riou 2t védeni tudott, viszont a Madrid ellen RvN bevarrta. Lényeg a lényeg, mindkét Real elleni meccs 1-1el ért véget, Fenertől még az elején kikaptunk 1-2re, Bayern ellen szintúgy, szóval úgy néz ki, max Uefa Kupa lehet a dologból. -
Az tud a legtöbbet tenni, aki a legjobb eredményeket éri el európai porondon :D De persze, logikus amit mondasz. -
Ezek szerint jövőre már 2 magyar csapat indul a BL-ben
-
hoodlum #45294 Mellékes, de az is számít, mert nyilván az ETO-é a legjobb pontszám a magyar csapatok közül, és az ETO tud a legtöbbet tenni azért, hogy a magyar szám is nőjön. -
Magyarország. Az ETO együtthatója ebben a tekintetben mellékes. -
Igy van, és az elmúlt 5 év teljesitménye alapján számolódik ki az a bizonyos pontszám, mely meghatározza, hány csapat indul az adott bajnokságokból az európai kupákban. Rákattolsz a BL-re, bal oldali menüben Kiemelések, és a lenyiló menüben meg nemzetek. Ott irja ezeket az adatokat :) -
Magyaro. együtthatójára gondolsz vagy az ETOéra? -
hoodlum #45290 A koefficienseken múlik, ami a nemzeteknél összeadva a bajnokság csapatainak pontját, amik pedig az elmúlt éve eredményein alapulnak. Jövőre biztos, hogy lesz neked is váltás.
-
nagyon tetszik a hozzállásod:) -
karajjj #45288 én tegnap ültem reggeltől estig a gépnél, ma meg végisétáltam barátnőmékkel a miskolci vadasparkot :D megyek fürdeni, aztán csak ránézek még a Barcikára :D -
ezt nem volt nehéz, mivel mindig csak a Vác meccsét mutatták vasárnap -
én meg egész nap itt basztam magam:)
nem szabad bepunnyadnom, mert éjjel indulunk lengyelországba. mindjárt főzök is egy kv-t, remélem lesz vki -
karajjj #45285 játszani kéne, de nincs erőm a nagy géphez ülni XD -
hogy neked mikre nincs energiád megfigyelni:) -
Komolyan mondom vicc ez a BL az ETO szempontjából, 1. selejtezőkörből indulok, de a csoportkör sorsoláson a 2. kalapban vagyok
-
Utley #45282 Grat srácok óriási eredményeket értek el
-
Még valamit nem értek a magyar bajnokságban, a Vác miért mindig vasárnap játszik? -
legalábbis azt hiszem. a 4en megakadt a szemem -
karajjj #45279 ejha, miről maradtam én ma le... :D
gratula mindenkinek! -
Szerintem megint bejutottunk a BL csoportkörbe
-
egyik évben 1 Bl induló volt a másikban meg 4? -
ezekszerint nem elég. nálam idénre változott meg, egyik pillanatrol a másikra, pedig negyeddöntőig még nem jutottam el -
4-szer jutottam be BL csoportkörbe, ebből 2-szer továbbjutás, és ha 2 hsz-el lejjebb nézel akkor láthatod a BL negyeddöntőt is az OM ellen, egyszer 3. lettem a csoportba és folytattam az UEFÁban, de ott kiestem a Tottenham, ellen.
Ez szerinted kevés? -
értél el vmit nemzetközi porondon?
gonolok itt bl továbbjutás, vagy uefába kerülés ott pár meccsig bennmaradás? -
Azt mondjuk rohadtul nem értem, hogy a Sománál 2016-ban már 4 csapat indul a BL-ben, én meg 2013-ban még mindig a BL. 1. selejtezőkörből kell hogy induljak -
ETO 5. szezon
-
Bocsmá' :// -
Grat Dubi, Soma, Huni
Nem volt valami nagy mozgást itt az ünnepek alatt, míg nem voltam net közelbe
Azért lenyomtam az 5. szezonom az ETOval vidéken az ősöknél, de be se merem tenni
(még a fantasztikus ETO-MTK meccsen is kint voltam) -
Tabella -
Grat Soma,Huni.
Huni én tom a PSG mentésembe h kicsit fura a lyon és a toulouse.