104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
off: bazdmeg mekkora meccs volt a Chelsea-Pool... :O
ki marad éccaka? -
Mindkét meccsen a tarcsik tolták, 1-2 kivételtől eltekintve. Egyébként elég kellemetlen helyzetben vagyok. Jött ugye a 18 éves Bernardo a télen, és csak 4 légiós lehet a csapatban. Mondom, nem gond, mert Jussié megkapja a farncia papirokat januér végén. Meg a fenét. 1 hónap az ügyintézés, igy őt nem neveztem a bajnokság további részére. Ha minden igaz, akkor még majd fogok tudni változtatni a kereten, ha megkapta a papirokat.
A kupában a legjobb 16 között (ami már a 11. fordulója a sorozatnak), a Monacot kaptuk.
Ligakupa döntőben pedig az Ajacciot hosszabbitás után 5-1re verő Marseille lesz az ellenfél. 85. percig vezetett a kiscsapat, aztán lett 1-1, majd Samassa lőtt 4 gólt a hosszabbtásban.
Kissé vicces dolog. Január végén a Genoa bepróbálkozott Palermo kölcösnvételével :D 17(7) meccsen 16 gól, 5 assziszt, csapat egyik legjobbja, ergo nagy esély volt rá, hogy el is engedem ^^ -
Kupában vertük a Boulognet 6-2re, majd jött ez a meccs -
hoodlum #45464 genie scouttal csináltam, 2014-ben:
Brede Hangeland
Kasper Schmeichel
Simon Kjaer
Mads Laudrup
Federico Macheda
Kocsis Ferenc -
realgyula #45463 97 veretlenül megvívott bajnoki mérkőzést követően vereséget szenvedtünk hazai pályán a deportól...! nem sikerült elérni a 100-as álomhatárt... :( -
köszönöm.
hát, a 07-hez képest nem visszafelé fejlődtek. bár ebben még nincs macheda -
ezekről tudok,2008
Hangeland
Macheda
Schmeichel
Kjaer
-
Egyébként kérhetnék egy pár képet a 09-cel játszóktól?
Hangeland, Schmeichel, Simon Kjaer, Mads Laudup, Macheda és Kocsis Ferenc lennének. Pusztán kíváncsiságból. Mindegy melyik szezon. -
07-ben én is Leeds-szel kezdtem most (vagyis már korábban, de mostmár viszem is).
Érkezett Schmeichel, Hamsik, egyelőre nem felnőtt keretbe Németh és Kocsis.
Tárgyalás alatt Laudrup, Kjaer, Hangeland meg nem akar jönni. -
az a baj h keret még nem szokott össze ezért hullámzó a teljesítményünk!!:S
pedig a bajnoki cím az elvárás -
grat,azért boro ellen szép kis mákot volt:P sok sikert -
karajjj #45456 az szép
-
leeds karrierem:
tiszát szeretem volna még leigazolni ha nem csalja el a pénzt a vezetőség:
eddig:
nem vok elégedett:S
és a nagy meccsem:
-
07-hez tud valaki egy komolyabb, pontosabb adatbázis-frissítést?
Találtam egyet talán a sortin, de elég gyenge. -
Köszi Huni. Dubi nem győzlek követni :)
Ez meg off, de Juhász elférne egy Fiorentinában --> KLIKK -
hamary #45452 Most meg a Siófok ver el 1-0-ra... A fél csapaton sérült, é a kézítők olyan gyengére csinálták a csapatot, hogy a SIófokkal könnyebb lenne bármit is elérni. -
Nancyval kezdtem -
hamary #45450 Nem tudom, 900 ezret adna, az azért már jó lenne. De nagyon nem akarnak megállapodni :D -
-
Utley #45448 Nagyon durván toljátok a játékot,ezért grat mindenkinek!Végre kitudom használni,hogy a Fulham fiókcsapata vagyok :) Úgy érzem egy gólvágó csatárt hoztam szezon végéig kölcsönbe,és a jól bevált Wayne Brownt.Mellesleg a csatársorba Trevor Benjamin lesz a társa,akitől legalább 15 gólt várok.Elvégre Premier ligába is tolta,és még csak 31 éves.Ja és 3 hónapig van 2 másik szélső kölcsönbe a Fulhamtől,szóval bombaerősnek ígérkezik ez a csapat,de még mindig a 22. helyre jósolnak a fírkászok
-
hoodlum #45447 gazdag tulajdonos jön? :D nálam is volt már váltás, de igazából csak az elnököt cserélték le, pénz nem jött -
hamary #45446 Újpesttől kikaptam, de hogy.... Beakarja adni, lecsúszik a lábáról és kilövi a pipát... -

Csapat utasításokról egy képet ha lehet -
Nem. Viszont sosem volt életcélom az olyan csapat, melyben csak hazai játékosok vannak. Ha sokkal olcsóbban tudok venni olyan más nemzetiségű játékosokat, akik vannak olyan jók, mint a hazaiak, akkor pláne nem érdekel, hogy milyen nemzetiségű az arc.
Csapat -
Grat all!
Fiorentinás mentésemet véletlenül elmentettem a Wimbledonos mentésemre:S,elég jól álltunk,így már ninsc kedvem újrakezdeni.. . -
hamary #45442 Kezd kicsit zavaró leni a tulajdonosváltási ügy , egyiknap jön a hír, hogy megfeneklett, majd hogy pár nap és döntenek, majd megint megfeneklett, megint pár nap és váltanak. Unalmas :/ -
francia játékost te már csak mutatóba tartasz? :D -
hamary #45440 Oké :D
Huni, mit csináltál szegény Lyonommal :( :( ? -
-
karajjj #45438 majd dobj egy képet a meccsről :D -
hamary #45437 Következő ellenfél Kazincbarcika... :/ Ha esetleg továbbmegyek szerintem a Győrt fogom kapni :P -
hamary #45436 Uhhh, nem volt egyszerű meccs, fő a továbbjutás. Kicsit gyengélkedünk.
-
szorri, off-ba nem tudom betolni mert duplikáltnak veszi 
Lazio-Roma
-
-
hamary #45433 Ja igen, és volt egy Waltner Robijuk, akit 6 ezer fontért vettek a Zetéttől....... -
hamary #45432 Tyűhűhűűűű.... 4-0-ra kikaptunk. Igfaz, 3 játékosom sérült volt, azán kettőt meg kiállítottak de ez nagyon csúnya. Bár, ha azt nézem elverték a Fenerbachet... :P -
hánajó de vagy egy Rudolf Gerijük :D -
Hát persze hogy rangadó van, a csapat fele pedig válogatottban -
karajjj #45429 ezek se szarral pirítanak :D
mi csak ötöt rúgtunk a kaposvárnak...
-
hamary #45428 Szezon kezdetre lesérült Vujovic. Na frankó. MTK-val kezdjük a szezont, akik megverték 2-1-re a Fenerbachet... Bazzeee.