104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    off: bazdmeg mekkora meccs volt a Chelsea-Pool... :O

ki marad éccaka?
  • Huni92
    Mindkét meccsen a tarcsik tolták, 1-2 kivételtől eltekintve. Egyébként elég kellemetlen helyzetben vagyok. Jött ugye a 18 éves Bernardo a télen, és csak 4 légiós lehet a csapatban. Mondom, nem gond, mert Jussié megkapja a farncia papirokat januér végén. Meg a fenét. 1 hónap az ügyintézés, igy őt nem neveztem a bajnokság további részére. Ha minden igaz, akkor még majd fogok tudni változtatni a kereten, ha megkapta a papirokat.

A kupában a legjobb 16 között (ami már a 11. fordulója a sorozatnak), a Monacot kaptuk.
    Ligakupa döntőben pedig az Ajacciot hosszabbitás után 5-1re verő Marseille lesz az ellenfél. 85. percig vezetett a kiscsapat, aztán lett 1-1, majd Samassa lőtt 4 gólt a hosszabbtásban.

Kissé vicces dolog. Január végén a Genoa bepróbálkozott Palermo kölcösnvételével :D 17(7) meccsen 16 gól, 5 assziszt, csapat egyik legjobbja, ergo nagy esély volt rá, hogy el is engedem ^^
  • Huni92
    Kupában vertük a Boulognet 6-2re, majd jött ez a meccs
  • hoodlum
    genie scouttal csináltam, 2014-ben:

Brede Hangeland
    Kasper Schmeichel
    Simon Kjaer
    Mads Laudrup
    Federico Macheda
    Kocsis Ferenc
  • realgyula
    97 veretlenül megvívott bajnoki mérkőzést követően vereséget szenvedtünk hazai pályán a deportól...! nem sikerült elérni a 100-as álomhatárt... :(
  • Zsolti9014
    köszönöm.
    hát, a 07-hez képest nem visszafelé fejlődtek. bár ebben még nincs macheda
  • inter94
    ezekről tudok,2008
    Hangeland
    Macheda
    Schmeichel
    Kjaer
  • Zsolti9014
    Egyébként kérhetnék egy pár képet a 09-cel játszóktól?

Hangeland, Schmeichel, Simon Kjaer, Mads Laudup, Macheda és Kocsis Ferenc lennének. Pusztán kíváncsiságból. Mindegy melyik szezon.
  • Zsolti9014
    07-ben én is Leeds-szel kezdtem most (vagyis már korábban, de mostmár viszem is).

Érkezett Schmeichel, Hamsik, egyelőre nem felnőtt keretbe Németh és Kocsis.
    Tárgyalás alatt Laudrup, Kjaer, Hangeland meg nem akar jönni.
  • Darthmushroom
    az a baj h keret még nem szokott össze ezért hullámzó a teljesítményünk!!:S
    pedig a bajnoki cím az elvárás
  • inter94
    grat,azért boro ellen szép kis mákot volt:P sok sikert
  • karajjj
    az szép
  • Darthmushroom
    leeds karrierem:
    tiszát szeretem volna még leigazolni ha nem csalja el a pénzt a vezetőség:

eddig:

nem vok elégedett:S
    és a nagy meccsem:
  • Zsolti9014
    07-hez tud valaki egy komolyabb, pontosabb adatbázis-frissítést?
    Találtam egyet talán a sortin, de elég gyenge.
  • zyndar
    Köszi Huni. Dubi nem győzlek követni :)
    Ez meg off, de Juhász elférne egy Fiorentinában --> KLIKK
  • hamary
    Most meg a Siófok ver el 1-0-ra... A fél csapaton sérült, é a kézítők olyan gyengére csinálták a csapatot, hogy a SIófokkal könnyebb lenne bármit is elérni.
  • inter94
    Nancyval kezdtem
  • hamary
    Nem tudom, 900 ezret adna, az azért már jó lenne. De nagyon nem akarnak megállapodni :D
  • Huni92
  • Utley
    Nagyon durván toljátok a játékot,ezért grat mindenkinek!Végre kitudom használni,hogy a Fulham fiókcsapata vagyok :) Úgy érzem egy gólvágó csatárt hoztam szezon végéig kölcsönbe,és a jól bevált Wayne Brownt.Mellesleg a csatársorba Trevor Benjamin lesz a társa,akitől legalább 15 gólt várok.Elvégre Premier ligába is tolta,és még csak 31 éves.Ja és 3 hónapig van 2 másik szélső kölcsönbe a Fulhamtől,szóval bombaerősnek ígérkezik ez a csapat,de még mindig a 22. helyre jósolnak a fírkászok
  • hoodlum
    gazdag tulajdonos jön? :D nálam is volt már váltás, de igazából csak az elnököt cserélték le, pénz nem jött
  • hamary
    Újpesttől kikaptam, de hogy.... Beakarja adni, lecsúszik a lábáról és kilövi a pipát...
  • zyndar

Csapat utasításokról egy képet ha lehet
  • Huni92
    Nem. Viszont sosem volt életcélom az olyan csapat, melyben csak hazai játékosok vannak. Ha sokkal olcsóbban tudok venni olyan más nemzetiségű játékosokat, akik vannak olyan jók, mint a hazaiak, akkor pláne nem érdekel, hogy milyen nemzetiségű az arc.
    Csapat
  • inter94
    Grat all!
    Fiorentinás mentésemet véletlenül elmentettem a Wimbledonos mentésemre:S,elég jól álltunk,így már ninsc kedvem újrakezdeni.. .
  • hamary
    Kezd kicsit zavaró leni a tulajdonosváltási ügy , egyiknap jön a hír, hogy megfeneklett, majd hogy pár nap és döntenek, majd megint megfeneklett, megint pár nap és váltanak. Unalmas :/
  • Fabio Capello
    francia játékost te már csak mutatóba tartasz? :D
  • hamary
    Oké :D

Huni, mit csináltál szegény Lyonommal :( :( ?
  • Huni92
  • karajjj
    majd dobj egy képet a meccsről :D
  • hamary
    Következő ellenfél Kazincbarcika... :/ Ha esetleg továbbmegyek szerintem a Győrt fogom kapni :P
  • hamary
    Uhhh, nem volt egyszerű meccs, fő a továbbjutás. Kicsit gyengélkedünk.

• zorrobomber
    szorri, off-ba nem tudom betolni mert duplikáltnak veszi
    Lazio-Roma
  • Huni92

• hamary
    Ja igen, és volt egy Waltner Robijuk, akit 6 ezer fontért vettek a Zetéttől.......
  • hamary
    Tyűhűhűűűű.... 4-0-ra kikaptunk. Igfaz, 3 játékosom sérült volt, azán kettőt meg kiállítottak de ez nagyon csúnya. Bár, ha azt nézem elverték a Fenerbachet... :P
  • Fabio Capello
    hánajó de vagy egy Rudolf Gerijük :D
  • Fabio Capello
    Hát persze hogy rangadó van, a csapat fele pedig válogatottban
  • karajjj
    ezek se szarral pirítanak :D
    mi csak ötöt rúgtunk a kaposvárnak...

• hamary
    Szezon kezdetre lesérült Vujovic. Na frankó. MTK-val kezdjük a szezont, akik megverték 2-1-re a Fenerbachet... Bazzeee.