104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-

Osztálykülönbség volt, és a vicc az egészben hogy a Numancia helyzeteit mind kifogta a chilei kapitányom, Bravo. Nekünk rohadt kevés helyzetünk volt, de a gólon kívül még kapufát is rúgtunk :D -
Hi és grat mindenkinek
Jó két hét kihagyás után visszatérek fm-ezni, de egyelőre félreteszem kicsit a Fradit, és elmegyek Norvégiába, az egyik kedvencemhez, az Odd Grenlandhoz, cél természetesen visszajutni az első osztályba, valamint szintén elvárom Kovács Peti gólkirályi címét :D
Nem mellesleg leülök Grúzia kispadjára, igyekszem fellendíteni kicsit a grúz válogatottat Gerd Müllerrel, és két nagyszerű orosz szakemberrel karöltve + az orvosi stáb is profi, bár ez annyira nem lényeg -
Haggyadmár :D Be sem férne. Aztán évi 3 gólt megbirok tőle.
Egy dolgot sajnálok abban, hogy jövőre már nem Ramé véd, hanem Pelé. A tizik 80%át megfogja a nagyöreg :D Ha már ez eszembe jutott, akkor leirom, hogy nagyon sokszor kerül be a hét csapatába. Ok, 7,2 - 7,4-es értékeléssel nem különös, de amikor már a 6,6-6,8-cal is ott van...:D -
vedd meg -
Most ha azt mondom, hogy Mansaré ránk specializálódott, nem túlzok. Ama ominózus 2-5ös meccsen beállt, 3 perc alatt vágott 2 gólt. Köv. bajnoki szintúgy a Toulouse ellen, Mansaré beáll, köv. percben gól. 1-1 lett a vége egyébként. 26 meccsen 4 gólja van Mansarénak :DD -
Gomba: Idegenben tedd szűkebbre és kontrázd le őket a csába :P
Mike pedig

-
kurvanagy grat. -
hát az a baj hazapályán nagyon erősek vagyunk de idegenbe meg naon nem akarja adni a gép!!:D -
jólesz ez
-
eddig:
amúgy grat all -
Toulouse elleni kupa negyeddöntő. 1. perc, Chamakh gól. 20. perc, Chamakh gól. 27. perc már 2-1, 29. minuta, 2-2.
Félidőben bátoritás. Diarra és Molinaro zöldkereszttel játszottak a 2. fi nagy részében. 90+3. perc, emberelőny itt, mivel megsérült az egyik Toulouse játékos. Ismét bátoritás, vérfrissités. Első akciójukból gólt szereznek, egy szögletet követően Ramé -mivel nézte a tegnapi Chelsea - Pool meccset- úgy gondolta, "Reina-i magasságokba szeretne emelkedni", igy bevédte a fejest. Rögtön átálltunk támadóbbra, Cavenaghi jött be, viszont kaptunk további 2 gólt, igy 2-5 lett a vége. Végülis a statok és a meccs képe alapján ez már a 90 perc után is reális lett volna. 25 lövés a túloldalon, 6 nálunk. 15 találta el a kaput ott, 2 itt.
Szóval kiestünk, de belefér. -
Ha nem x-elnénk mi is épp akkor, amikor a Lyon, akkor 15 pontos előnyünk volna. Ők a Lorient ellen játszottak döntetlent, mi a PSG ellen. -
off topik, itt ilyesmivel nem foglalkozunk -
Szilardk #45494 Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Letöltöttem a 9.0.3-as patchet és most kéri a kódot! Honnan lehet letölteni crack-et vagy valamit hozzá h menjen??? -
karajjj #45493 jóvanmá, mondtam én neked, hogy jobb mint a bl... :D -
Nem is ő nyerte hanem a reload, Lazio-t nem verhette ki :P -
mer amúgy kva sok esélyem volt erre :D
de ehhez nagy adag mák is kellett mer a lehető legkönnyebb ágra kerültem, dehát jó csapatnak van szerencséje ;) -
az első hely az egyetlen amivel azonnal fel lehet jutni, 2-5 osztályozót játszik, ahonnan egy csapat juthat fel -
karajjj #45489 hülyegyerek -.-
és még engem csesztél le, hogy UEFA-t meg úgyse nyersz... -
Közben rájöttem, és megcsináltam :)
Na, de hogy on is legyen: 7 pont az előnyünk már a Lyonnal szemben, viszont lesznek még húzós meccseink a Toulouse, a PSG, a Sochaux ellen is. Szóval nem lefutott még. -
Ha valaki tudja, hogy egy játékosnak hogyan varászolhatnék arcot a játékba, az irjon egy pü-t. Szóval van egy különálló kép, és azt szeretném betenni Dieguinhonak, viszont nem tudom, hogy a config fájlban mit kell módositani és hogyan :) -
Gratu!
Capello: hányadik helyért jár az egyenes feljutás, és melyek az osztályozós helyek? -

-
harmadik szezon, féltáv
-
hát nálam most holtszezon van meg válogatott meccsek :) -
na a sok éjszakás de csendben van... :D -
máris jobb.
kurvanagy grat :)
-
na mégegyszer
döntő:
bajnokság:
és a szépség:
-
ekkora szezont, egyértelműen karriercsúcs...
LK, MK "természetesen" behúzva, de nem is ez az érdekes hanem a bajnokság és az uefa és főleg az uefa
Besiktas 2-3 Debrecen
Debrecen 2-1 Real Betis
Real Betis 2-4 Debrecen
SS Lazio 1-1 Debrecen
Debrecen 1-0 SS Lazio
és jött a döntő a Bayern München ellen
és a bajnokság pedig, most mondjam azt h kinőttük?
idén 73 meccset játszottunk 166 rúgott gól 32 kapott gól 53 sárga lap 3 piros lap
sajnos 3 kulcsemberemtől meg kell válnom és ingyen, hiányozni fognak
ezt pedig dejó látni :P
-
meglátjuk még aztat... :D -
Akkor viszont jár a baglyom :D -
karajjj #45476 hét én ilyen éjfél körülig vagyok mostanában :D az egy fél bagoly XD -
Most hogy élénkült kicsit az éjszakai forgalom, asszem ismét bevezetjük a bagolyrendszert :D -
karajjj #45474 engem eddig még csak az újpest vitt volna :( ők a hír után fel is ajánlották aztán nekem, de mondtam, hogy kössz, de maradok :D
szővetségi kapitányként lehetnék elismert csak, de az a baj, hogy európai válogatottnak nem kellek, afrikainak meg még nem rúgták ki managerét, de majd... :D -
Kifejezetten élvezem, hogy sorra dobom vissza más klubok ajánlatát, hogy legyek a managerük, a klubhűség statom mégis csak csökken... :D -
hajrá, meglesz az :) -
karajjj #45471 nekem 2 napja volt, hogy 4 perces hosszabbításnál a 97. percben lőttem a győztes gólt :D -
Most mellénk szegődött a szerencse, ugyanis ezúttal mi lőttünk gólt az utolsó percben. 2-1 a Lyon ellen, 7 pont az előny. -
karajjj #45469 nemrossz, de nálam még mindig ez a favorit :D -
off: az volt. majd letöltöm valahonnan, az tuti, mer nem tudtam nézni.
on: én maradok, lecsapnám a szezont már. 25. forduló jön, ha emlékeztetem nem csal. előző körben rennes ellen 1-1, utsó percben egyenlitettek. jön a lyon. 4 pont az előnyünk.