104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gondolom a nyelvi adatbázisban kell kutrászni utána, elvégre a játék adatbázisában, amit szerkeszteni akarsz, benne van. Ha jól sejtem, akkor a klub ID-t és a klub nevét be kell írni a nyelvi fájlba valamilyen módon... -
Megpróbáltam modifierrel átirni, de nem engedi, valamint a játékkal mellékelt editor sem támogatja eme elvetemült tervemet ^^ Szóval marad igy, majd csak megszokom. -
grat all!!!
hmm ezt az állom csapatott lehet én is kiprobálom -
négy forduló van vissza, a harmadik helyen állunk és öt pont előnyre vagyunk az ötödik helyezettől... szoros lesz a vége... :S -
lol, nemsámli... csak zavaró hogy nincsen név :/ -
Maradona megsérült, igy Puskás került a kezdőbe :D -
Első meccs. Harmatos. -
karajjj #45580 csak hogy kicsit tisztábban lássz :D
amúgy féltávnál vezetem a bajnokságot a fradi előtt 4 ponttal :P -
Én nem olvastam el, annyira nem izgat. Viszont erről már hallottam..
Sztem sokkal inkább bővitene kellene a mezőnyt, mintsem csökkenteni a létszámot.
0, azaz 0 edző volt a csapatnál :D HOztam kb 15 emberkét, felét a MU-ból. Btw a MU-nál ifi edzőként foglalkoztatott szakemberek 80%-a nagyon jó edző, nagycsapatokhoz is. -
hja, olvastam... :/ 12 csapatos nb1... -
Hát én jövök az alázós képekkel :D -
karajjj #45576 kicsit off, de én lehidaltam rajta, holnap megveszem a nemzetisportot, mert majd bővebben foglalkoznak az újságban a témával... -
karajjj #45575 vagyok de már nemjátszok, ma csak két meccset toltam, meg olvasgattam az nb1 reform tervét :D -
valaki bagoly? -
atirom editorban a nevuket -
Mivel magyaritás fájljában nincs benne az adott csapat neve. Angolul klapool minden. Talán modifierrel meglehet oldani a nevet, bár ebben nem vagyok biztos. -
inditottam en is egy ilyet de nekem nem latszik a csapatnev kezdesnel -
Hihetetlen, de megint az utolsó körökben fogunk lecsúszni a feljutásról... Vagy a bíró fúj ellenünk, vagy az eddig szenzációsan teljesítő játékosok égnek ki, és kritikán aluliak... :/ -
kiléptem a gammábol, legközelebb megnézem. azt tudom hogy raul pl gecisokáig tolta. -
Nálam ez volt a Barcanal amikor a Zaragozaval toltam. Vettek Ben Arfat 30ért, majd év végén eladták 4-ért. Bevásároltak támadó játékosokból, jött az elégedetlenség, rossz morál, rossz eredmények, majd eladások. -
nálam szerencsére mindig okosan igazol a REAL és kevés de klasszis / kiváló embereket. viszont a barcán csak nevetni tudok mikor megveszik a tucatplajákat horribilis áron de őket még übereli a Milan... van hogy 30 M felett vessznek közép játékost és egy bajnokin sem játszik majd év végén adják is el. -
09-ben még nem használtma irányitót :D 08-ban viszont rendszeresen. -
karajjj #45565 Öcsi bácsi legyen az irányító :D -
Ejha...egy képet dobnál? Bevan töltve a Primera Division?
Amúgy szerintem letolok pár meccset ezzel a csitcsapattal
-
karajjj #45563 nálam megvan minden nagyobb, guti elment vén létére az espanolba meg gagot tán megvette az inter -
Somám, egy pillantást vetnél a realra? nálam valami egész abszurd igazolásaik vannak, két év alatt alig három ember maradt az eredeti keretből, mellé egy rakat emigráns, akik alig kapnak lehetőséget.. -
Solt #45561 Atyaég! Zseniális! :) -
koron lehetett volna pöppet karcsúsítani, amúgy brutális -
Az nem kifejezés...
Tolok néhány képet, érdekesek :D
Csapat
Puskás
Beckenbauer
Platini
Sir B. C. -
háát igen, szoros lehetett volna, de nincs okod szégyenkezni :) -
grat, a Chelsea ellen szerintem nagyon jó eredmény, a körülményeket figyelembe véve -
editorral be kéne pakolni őket egy All Stars csapatba, világalázás :D -
a meccs napjára elfogytak a csatáraim, így elég esélytelen volt a hajrá két csatárral a csapatban. nem vallottunk szégyent igy sem azt hiszem
-
Egy kis különlegesség :)
Baresi, Pelé, Maradona, Öcsi bácsi, Sir Bobby Charlton, Platini. Csak négány név azok közül, akik ebben a csapatban benne vannak :D -
Na megvolt a visszavágó, csupán annyit róla hogy a csapattal teljes mértékben elégedett vagyok, nagyszerűen játszottunk Genovában, az első húsz perc után sikerült megfognunk a támadásaikat, és igyekeztünk mi támadni amennyire tudtunk. Az eredmény az lett hogy kétszer is hátrányból álltunk fel, sőt fordítottunk, láttam esélyt arra hogy 2-4 legyen ami hosszabbítást ért volna, de ekkor persze lerúgták Regedeit, és nem volt több cserém, ezért emberhátrányban folytattuk. Azért a 70-73 perc eseményeit most sem értem, Milcic középpályásként állt a védelemben, de ez nem indokol 3 perc alatt 3 gólt...
Na mindegy a végeredmény nem jó, a csapattal azonban elégedett vagyok teljes mértékben, úgyhogy azért elégedetten köszönök el idén is Európától -
Utley #45552 ÓÓÓh nagyon megyünk Pottersem 9 meccsen 25 pont és a védelem is jól szuperál csak 2 gólt kaptunk.Asszem idén meglesz VÉGRE a feljutás
-
hát, részemről idegenben már az is csoda lenne ha megúsznánk háromnál kevesebb kapott góllal :D -
azért idegenben még akár csodát is tehettek:) -
jaja, azért mondom hogy az utolsó gólért kár, az még elkerülhető lett volna, de már az is csoda hogy kettőt lőtünk -
hát a statisztika alapján még effektive örülhetsz is az eredménynek.