104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #45627 A:_SD:FAS_:FDASdfasd
komoly :D -
jaaa. sry ezt elfelejtettem mondani. nem , ő nem a balhátvéd. ez már egy generált csatár. csak névegyezés :) -
hoodlum #45625 jól számolom, hogy De Ceglie 38 éves? :D -
0-1 volt amszterdamban és ugye 92. percben még 2-1 azt 3-1 és 4-1 -
kis meccs. 92. percig az ajax állt továbbjutásra idegenbenlőtt több góllal.
-
nagy K.O mértünk a Celticre. 3. BL meccsünk volt ez.
-
realgyula #45621
remélem nem cseszem el a végét! ahhoz képest, hogy 19 forduló után csak 2 döntetlenünk volt, a többi győzelem, ez elég jelentős visszaesés...! :S
de a BL most fontosabb! a bayern és az arsenal testén kerestül bent vagyunk az elődöntőben, ahogy a 'pool lesz az ellenfél...! kupadöntőben pedig az atleticoval játszunk...!
kíváncsi leszek mit tudunk kihozni ebből a szezonból...! :) -
hoodlum #45620 tényleg az :D fradival vagyok 2015-ben, de nem fért be a csapatba, és ez nem tetszett neki, úgyhogy kölcsönadtam a fiókcsapatomnak :D -
Jó pár napja nem játszottam már. Mindenkinek gratulálok az eredményekhez. Folytatom a Cardiffot. -
50-1 az esélyünk a feljutásra 
őt sikerült ingyen szerezni, plusz egy belga 19 éves védőt, remélem beválnak. Btw, jól alakulnak a fiatalító terveim, harminc felett már nem nagyon van játékos, ahhoz képest hogy két éve még 10en voltak
-
ez most komoly??? tuzsér? ez most a volt spurs-ös chimbonda?? mert akkor nem hiszem el hogy képes ekkorát süllyedni... -
hoodlum #45616
hova lehet süllyedni..:P igaz, én adtam kölcsön nekik -
hali all, grat mindenkinek
kezdtem egy új játékot, vándormentésnek indul, csak 3 ligát töltöttem be, Ukrajnát, Oroszországot és Magyarországot :D -
Erről beszélek :D Ha nem akar olvasni, nem olvassa el, onnantól kezdve meg tökmindegy, hogy a végére mi van irva. -
karajjj #45613 jóvan apjuk, ügyesvótá
egyeseknek itt erre van igénye :D -
csumicsá feljutottam, egy szezon múlva re :D -
Hoppala! Gratu! Csak így tovább.
Kápelló, olvastál már asafderg-féle beszámolót? Na AZ hosszú. (Mellesleg mindig érdekes)Engem sosem zavart, ha valaki összefoglalja a szezont, sőt.
Ennél meg csak jobb lehet: els szezmban bajnok vok, 3pont ide drogbavágott30at úbaz!!4! Jóeza géjm! -
karajjj #45610 szvsz, hülyeség, hogy itt valaki beleköt egy hsz hosszába, ha nemtetszik valami a népnek, akkor nem kell idejárni... ez sokkal jobb attól, hogyha csak annyit írtál volna, hogy "császtok feljutottam" :D -
nem mindenki szeret olvasni... anno ezért is indult el a blog, azon személyek akik kreatív írásra vágytak, írtak oda, itt nem feltétlen tolerálták a hosszú hozzászólásokat... De örülök hogy te így látod a dolgot :) -
karajjj #45608 az nagyonszép :D
csak aztán tessék is megkapaszkodni ott a B-ben :D -
Gratula! 
Viszont egy dologba azér belekötnék. A hsz vége nem tetszik, ugyanis ez a topik sztem arra van, hogy irjunk is bele, aztán az miért baj, ha egy-egy hsz hosszú lett? Sztem annál érdekesebb egy beszámoló, minnél több dolgot megtudhatunk belőle. Személy szerint elolvasom az összeset, és sosem éreztem, hogy az adott történet hosszú lenne. Aki nem akarja elolvasni, úgysem olvassa el, aki meg elakarja, attól nem kell bocsánatot kérni
-
igen, bajnokok lettek a B-ben, úgyhogy megint fenn vannak -
krat kecijo vagy -
nah grat . szépmunka. parma feljutott már 1. osztályba? -
Nos, végetért a harmadik szezonom a Monopolinál. Aki esetleg nem emlékezne rá, első évben feljutottunk a C2-ből, második évben pedig szoros küzdelemben alig pár ponttal csúsztunk le a rájátszásról. Idén szerencsére összejöttek a dolgok, és miután a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban, bejutottunk a rájátszásba. Itt az elődöntőben a Ternanával küzdöttünk meg, és a 7-7es összeredményt követően (4-3, 3-4) bejutottunk a döntőbe. A döntőben a Sambenedettese csapatát győztük le 5-3ra (2-2, 3-1), így a gárda feljutott a Serie B-be.
Tabella:
Keret:
Gólkirály:
Az idén igazolt panamai csodakapus:
Díjak:
Gólkirály: Byron Burton (25 gól)
Legjobb játékos 2. helyezett: Gennaro Volpe
Év managere 2. helyezett: szerény személyem
Év csapata: Gennaro Volpe és Byron Burton
A szezon gólja 3. helyezett: Byron Burton
Bajnokságok, kupák:
Serie A - AS Roma (zsinórban másodjára)
Anglia - Arsenal
Spanyolország - Real Madrid
UEFA - Manchester City
BL - Arsenal
Nem tudom lehetnek e egyáltalán terveim a jövő évre... Az biztos, hogy benn kell maradni, de ehhez nagyon komoly erősítésre lesz szükség, hiszen ennek a gárdának a Serie B azért már a kemény elit. Nagyon remélem, hogy nem bukunk vissza, és két éven belül feljutásesélyesek lehetünk...
Sorry, hosszú lett...
-
grat. meglesz az- -
M.city-s mentésemben ( jelenleg interrel vagyok) Raúl 40 évesen vonult vissza, casillas asszem 41 évesen. és Raúl 38-39 éves koráig válogatott volt !! -
Megvan a rájátszás! -
He? Hisz nem is játszott Casillas o_O
Guba: nem -
huni sikerult megcsinalni a csapatnevet? -
mit vártál a világ legjobb kapusától, majd hagyja hogy szórd őket? :D -
vs Juventus
-
norbinhOOO #45595 Magyar bajnokságba játszok csak forintba mert ott nincsenek olyan nagy árak amugy euróban játszok én is. -
nem értem hogy bírtok forintban játszani... :D -
norbinhOOO #45593 Helló.
Neki kezdtem a Magyar bajnokságnak a Kaposvárral. Igazolni nem sok pénzt adtak (2millió Ft-ot), de azért én nagy terveket szövögetek
Eddig két forduló telt el Honvéd-Kaposvár 0-0 és Kaposvár-Diósgyőr 1-0. Majd még jelentkezem féltávnál!!!
-
Navárj, mer nem értem :D Egy pü-ben lrinád részletesen az egészet? :)
Öcsi bácsi a Kilmarnock ellen is szórt egy duplát, 8-1re nyertünk. Viszont az előző meccsen a Sociedad ellen.... -
mert csak angolhoz van beírva h legend és ott germanhez is beírod -
Huni annyi a megoldás h megnyitod a db-t és a german névhez is beírod a csapatneveket elmented és menni fog. tegnap megcsináltam és müxik -
Szerintem is ez a helyzet, mivel az eredeti lang_db fájlban benne van ugyan, de a magyarositott lang_db-ben nincs, igyhát abba kell beleszerkeszteni. Tegnap este irtam egy mailt az egyik forditónak, abban a reményben, hátha tud segiteni, de sajnos nem.
Itt a válasz:
Sajnos a lang_db fordításával komoly problémáink vannak az FM2009-ben
(a gyári editorból nem lehet mindenhez hozzáférni, a tömörítés miatt
viszont nem tudunk külső szerkesztőt használni), így sajnos nem tudjuk
megfelelően lefordítani az eredeti lang_db-t sem. A magyarított
lang_db is csak az FM2008 szövegeit tartalmazza. -
karajjj #45588 yep, úgy valahogy