104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    A:_SD:FAS_:FDASdfasd
    komoly :D
  • BBeno2
    jaaa. sry ezt elfelejtettem mondani. nem , ő nem a balhátvéd. ez már egy generált csatár. csak névegyezés :)
  • hoodlum
    jól számolom, hogy De Ceglie 38 éves? :D
  • BBeno2
    0-1 volt amszterdamban és ugye 92. percben még 2-1 azt 3-1 és 4-1
  • BBeno2
    kis meccs. 92. percig az ajax állt továbbjutásra idegenbenlőtt több góllal.
  • Forza Italia
    nagy K.O mértünk a Celticre. 3. BL meccsünk volt ez.
  • realgyula

remélem nem cseszem el a végét! ahhoz képest, hogy 19 forduló után csak 2 döntetlenünk volt, a többi győzelem, ez elég jelentős visszaesés...! :S
    de a BL most fontosabb! a bayern és az arsenal testén kerestül bent vagyunk az elődöntőben, ahogy a 'pool lesz az ellenfél...! kupadöntőben pedig az atleticoval játszunk...!
    kíváncsi leszek mit tudunk kihozni ebből a szezonból...! :)
  • hoodlum
    tényleg az :D fradival vagyok 2015-ben, de nem fért be a csapatba, és ez nem tetszett neki, úgyhogy kölcsönadtam a fiókcsapatomnak :D
  • Forza Italia
    Jó pár napja nem játszottam már. Mindenkinek gratulálok az eredményekhez. Folytatom a Cardiffot.
  • Fabio Capello
    50-1 az esélyünk a feljutásra

őt sikerült ingyen szerezni, plusz egy belga 19 éves védőt, remélem beválnak. Btw, jól alakulnak a fiatalító terveim, harminc felett már nem nagyon van játékos, ahhoz képest hogy két éve még 10en voltak

• BBeno2
    ez most komoly??? tuzsér? ez most a volt spurs-ös chimbonda?? mert akkor nem hiszem el hogy képes ekkorát süllyedni...
  • hoodlum

hova lehet süllyedni..:P igaz, én adtam kölcsön nekik
  • Gunnersboy
    hali all, grat mindenkinek
    kezdtem egy új játékot, vándormentésnek indul, csak 3 ligát töltöttem be, Ukrajnát, Oroszországot és Magyarországot :D
  • Huni92
    Erről beszélek :D Ha nem akar olvasni, nem olvassa el, onnantól kezdve meg tökmindegy, hogy a végére mi van irva.
  • karajjj
    jóvan apjuk, ügyesvótá

egyeseknek itt erre van igénye :D
  • Fabio Capello
    csumicsá feljutottam, egy szezon múlva re :D
  • zyndar
    Hoppala! Gratu! Csak így tovább.
    Kápelló, olvastál már asafderg-féle beszámolót? Na AZ hosszú. (Mellesleg mindig érdekes)Engem sosem zavart, ha valaki összefoglalja a szezont, sőt.
    Ennél meg csak jobb lehet: els szezmban bajnok vok, 3pont ide drogbavágott30at úbaz!!4! Jóeza géjm!
  • karajjj
    szvsz, hülyeség, hogy itt valaki beleköt egy hsz hosszába, ha nemtetszik valami a népnek, akkor nem kell idejárni... ez sokkal jobb attól, hogyha csak annyit írtál volna, hogy "császtok feljutottam" :D
  • Fabio Capello
    nem mindenki szeret olvasni... anno ezért is indult el a blog, azon személyek akik kreatív írásra vágytak, írtak oda, itt nem feltétlen tolerálták a hosszú hozzászólásokat... De örülök hogy te így látod a dolgot :)
  • karajjj
    az nagyonszép :D
    csak aztán tessék is megkapaszkodni ott a B-ben :D
  • Huni92
    Gratula!
    Viszont egy dologba azér belekötnék. A hsz vége nem tetszik, ugyanis ez a topik sztem arra van, hogy irjunk is bele, aztán az miért baj, ha egy-egy hsz hosszú lett? Sztem annál érdekesebb egy beszámoló, minnél több dolgot megtudhatunk belőle. Személy szerint elolvasom az összeset, és sosem éreztem, hogy az adott történet hosszú lenne. Aki nem akarja elolvasni, úgysem olvassa el, aki meg elakarja, attól nem kell bocsánatot kérni
  • Fabio Capello
    igen, bajnokok lettek a B-ben, úgyhogy megint fenn vannak
  • DONGUBA
    krat kecijo vagy
  • BBeno2
    nah grat . szépmunka. parma feljutott már 1. osztályba?
  • Fabio Capello
    Nos, végetért a harmadik szezonom a Monopolinál. Aki esetleg nem emlékezne rá, első évben feljutottunk a C2-ből, második évben pedig szoros küzdelemben alig pár ponttal csúsztunk le a rájátszásról. Idén szerencsére összejöttek a dolgok, és miután a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban, bejutottunk a rájátszásba. Itt az elődöntőben a Ternanával küzdöttünk meg, és a 7-7es összeredményt követően (4-3, 3-4) bejutottunk a döntőbe. A döntőben a Sambenedettese csapatát győztük le 5-3ra (2-2, 3-1), így a gárda feljutott a Serie B-be.

Tabella:

Keret:

Gólkirály:

Az idén igazolt panamai csodakapus:

Díjak:

Gólkirály: Byron Burton (25 gól)
    Legjobb játékos 2. helyezett: Gennaro Volpe
    Év managere 2. helyezett: szerény személyem
    Év csapata: Gennaro Volpe és Byron Burton
    A szezon gólja 3. helyezett: Byron Burton

Bajnokságok, kupák:

Serie A - AS Roma (zsinórban másodjára)
    Anglia - Arsenal
    Spanyolország - Real Madrid
    UEFA - Manchester City
    BL - Arsenal

Nem tudom lehetnek e egyáltalán terveim a jövő évre... Az biztos, hogy benn kell maradni, de ehhez nagyon komoly erősítésre lesz szükség, hiszen ennek a gárdának a Serie B azért már a kemény elit. Nagyon remélem, hogy nem bukunk vissza, és két éven belül feljutásesélyesek lehetünk...

Sorry, hosszú lett...
  • BBeno2
    grat. meglesz az-
  • BBeno2
    M.city-s mentésemben ( jelenleg interrel vagyok) Raúl 40 évesen vonult vissza, casillas asszem 41 évesen. és Raúl 38-39 éves koráig válogatott volt !!
  • Fabio Capello
    Megvan a rájátszás!
  • Huni92
    He? Hisz nem is játszott Casillas o_O

Guba: nem
  • DONGUBA
    huni sikerult megcsinalni a csapatnevet?
  • Fabio Capello
    mit vártál a világ legjobb kapusától, majd hagyja hogy szórd őket? :D
  • Huni92
    vs Juventus

• norbinhOOO
    Magyar bajnokságba játszok csak forintba mert ott nincsenek olyan nagy árak amugy euróban játszok én is.
  • Fabio Capello
    nem értem hogy bírtok forintban játszani... :D
  • norbinhOOO
    Helló.
    Neki kezdtem a Magyar bajnokságnak a Kaposvárral. Igazolni nem sok pénzt adtak (2millió Ft-ot), de azért én nagy terveket szövögetek Eddig két forduló telt el Honvéd-Kaposvár 0-0 és Kaposvár-Diósgyőr 1-0. Majd még jelentkezem féltávnál!!!
  • Huni92
    Navárj, mer nem értem :D Egy pü-ben lrinád részletesen az egészet? :)

Öcsi bácsi a Kilmarnock ellen is szórt egy duplát, 8-1re nyertünk. Viszont az előző meccsen a Sociedad ellen....
  • Darthmushroom
    mert csak angolhoz van beírva h legend és ott germanhez is beírod
  • Darthmushroom
    Huni annyi a megoldás h megnyitod a db-t és a german névhez is beírod a csapatneveket elmented és menni fog. tegnap megcsináltam és müxik
  • Huni92
    Szerintem is ez a helyzet, mivel az eredeti lang_db fájlban benne van ugyan, de a magyarositott lang_db-ben nincs, igyhát abba kell beleszerkeszteni. Tegnap este irtam egy mailt az egyik forditónak, abban a reményben, hátha tud segiteni, de sajnos nem.

Itt a válasz:
    Sajnos a lang_db fordításával komoly problémáink vannak az FM2009-ben
    (a gyári editorból nem lehet mindenhez hozzáférni, a tömörítés miatt
    viszont nem tudunk külső szerkesztőt használni), így sajnos nem tudjuk
    megfelelően lefordítani az eredeti lang_db-t sem. A magyarított
    lang_db is csak az FM2008 szövegeit tartalmazza.
  • karajjj
    yep, úgy valahogy