104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Dzsoki Jujjing
    Nah, hosszas keresgetés után végre eldöntöttem hogy kivel kezdek. A Wolfsburg-ra esett a választás. Kiváncsi leszek mit érek el velük, elég erősnek tűnik a keret. Majd jeneltkezem hogy mi történt. :)
  • Fabio Capello
    érdekes, nálam is 38 millió a rekord, a Barkasz pengette ki Mario Gomezért (Stuttgart), még 2009-ben
  • Itsuki
    De azért prágában elvertük a nagy Spartát...:))
  • karajjj
    a juve most vette meg nálam Clément Chantome-ot 38 millió ojróért :|
    168/170-es
  • Itsuki
    Gratula mindenkinek,te meg Huni csitelsz sok a 9-0:D

Ajkámba nagy változások történnek,Míg amint feljutottam,teli tettem sok idegenlégióssal (tavaly be is jött föleg a csatárom,most ebbe az idénybe 6 meccse nem is nyertünk) most ez megváltozott. Inkább igazolok magyarokat,kevesebb van nehéz megtalálni,de úgy érzem velük visszatudok találni a helyes ösvényre. célom hogy valamelyik kupába sikert érjek el,és az első gyözelmemet arrassam az fmbe. más esélyem nem lesz kilépni a nemzetközi kupaporondra.
  • Huni92
    Komolyan nem értem. Nagy adatbázissal tolom pedig :D Furcsálltam h ott ül Gulácsi a padon, azt beirtam keresőbe Cavalieri nevét. És nem találta xD

• Fabio Capello
    Káváliéri hh nincs benn az adatbázisba? :|
  • Huni92
    Elég acélos BL csoportba kerültünk egyébként, a Pool, az OM, valamint Juhász Roliék is kemény ellenfeleknek igérkeznek.
    Pool ellen idegenben 1-1 lett, a 43. percben megsérült Torres helyett Németh érkezett ^^ Annyit elért, hogy kiállitsák Tonelt, valamint adott 2 majdnemgólpasszt. Gulácsi a padon töltötte a meccset, hiszen Reina sérült, Cavalieri nincs az adatbázisban (o_O), és Itandje védett.
  • Fabio Capello
    gratula mindenkinek, aki megérdemli :D
  • karajjj
    köszönöm szépen
  • realgyula
    hihetetlen, ahogy szivat a játék megnyertük a kupát 3-1-re az atletico ellen, aztán jött a 36. fordulóban a Getafe elleni idegenbeli meccs...esélye nem sok volt a hazaiaknak, szinte a saját térfelüket sem lépték át, vezettünk is 1-0-ra, aztán kaptak egy 11-est, ami sztem még a 16-oson kívül volt, a legvégén meg uche vágott még egyet...vicc
    de a legidegesítőbb amikor a meccs után írja, hogy mi voltunk a jobbak
    szóval a bajnokságról ennyit, most jön a BL-döntő a barca ellen, ha ott sem tudunk nyerni akkor...
  • zorrobomber

• Huni92
    Itt van. Letöltés, majd játékba importálás

• karajjj
    öjjjj baze, ezt az edzést megoszthatnád :D
  • Huni92
    Saját fejlesztés, és keményre van állitva.
    Közben 9-0 az Academica ellen, Love és Veloso triplával
  • BBeno2
    íjj gec. ez kemény. tug's training??? kemény ezdés vagy közepes ?
  • Huni92
    Úgy tudom, hogy nem.
  • zyndar
    Jaigen, tuti volt már róla szó: Lehet utólag képet feltölteni a managernek?
  • zyndar
    Reggelt Urak!
    Nagygrat Huni, BBeno, Forza Italia, Soma, Dzsoki, Dubi! (Jó, hogy ilyen hosszú a névsor :)
  • Huni92
    Enyhe fejlődése volt ez Vukcevicnek, kb 2 hét alatt
  • Huni92
    Az este lejátszottam még a SZK meccset, ámde nem volt már energiám, hogy irjak is róla. A meccs tapogatózással kezdődött, aztán egyszercsak bedobott a taktikai képernyőre a játék, Rui Patricio neve mellett meg ott viritott a piroslap. Nézte, wtf!? Megnéztem az eseményt -mert ugyebár nem mutatta, miért kapott pirosat-, és az történt, hogy egy előreivelt labdát a 16os sarknálá megfogott ugyan Patrició, de kisodródott vele a 16-ps vonalán kivűlre, igy kezezésnek minősült, kapott egy pirosat. Meccs végi elemzésben ott viritott, hogy a biró indokolatlanul küldte ki Patriciót. Szerencsére a sérülések miatt volt hely a padon a cserekapusnak, igy azt a 2 kapura tartó lövést simán háritotta, többször meg nem kerültek 25 méteren belülre a Porto játékosai.
  • hoodlum
    kapitány lettem 2016-ban és az első meccs után üzenetet kaptam:

• BBeno2
    grat. szép munka-
  • inter94
    thx,ja és a 2.hely csak gk múlott:S
  • Fabio Capello
    szép munka, gratula :)
  • inter94
    Nancy 1.szezon,képekben:D
    Bajnokság
    minden
    Coupe de la ligue
    [URL=http://kepx.info/files/j8gb068hqo8ygka3ogl0.jpg]Az év "Sztárja"[/URL]
    A bajnokság gólpassz-királya

• Itsuki
    mivel nem eredeti az fmem és a warez=bann igy itt nem irnám le...:) amugy megtom oldani,csak véletlen kitöröltem a logo.fmf filemat azt szedem le ujból,meg lusta vagyok a peccseket leszedegetni,magyarul csak a lustaség,meg az aktiváció :D
  • Huni92
    tess.
  • Fabio Capello
    mi a gond?
  • Itsuki
    én leszek éjjel,talán 5 órán át összetudom szerencsétlenkedni hogy mukodjin az fm:D
  • Fabio Capello
    de csak mer ilyen szépen kéred
  • Mike94
    igen, ha hajlandó vagy feljönni 3 betűre :D
  • BBeno2
    azigen. grat. fellállásról küldesz képet.?
  • BBeno2
    hát igen . sajnos már ott tartunk.... node reggegjh nyár mert florentino közeledik.
  • Huni92
    rám talán. volt egy format c, igy a mentéseim elvesztek -leszámizva a zaragozat meg az udineset, melyek dvd-re kivannak irva-, ezért kezdtem egyet az atom kp-val rendelkező sporting lisszabonnal
    Legutóbbi barimeccs:

• BBeno2
    hát én leszek de sztem csak csenderstárs mivel interrel még nem állok ugy hogy képeket adjak.
  • karajjj
    én azt tervezem, hogy bealszok a real meccsen :D
  • Fabio Capello
    Számíthatok e valakire ma éjszaka?
  • Darthmushroom
    grat all
  • realgyula
    remélem az meg lesz...:)
    a bajnokságot meg szép lassan bukom el :( otthon 0-0 a sporting gijon ellen :S vicc :S
    2 ponttal megy a barca, 3 kanyarral a vége elött, szóval ez már szerintem zacskó :S
    most jön egy kupadöntő az alteltico ellen, azt nyerni kell, meg a BL-t is, és akkor annyira nem leszek csalódott a bajnokság miatt... :)