104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #45867 4. szezon(kezdet):
Spanyol Szuperkupa:
Madrid-Barca 2-1
Barca-Madrid 1-1
Európai Szuperkupa:
Tottenham-Madrid 0-1
:) -
karajjj #45866 innen pl -
Reggelt.
Jól kezdődik a szezon. Community Shieldet megnyertük az Arsenal ellen 3-0 ra
1 fordulóba megint rangadó.
-
2001. januárjában igazolt szerintem a Leedsbe, így akkor tényleg nincs már ott. 2 év után meg a MU -ba :) -
norbinhOOO #45863 Helló.
A magyar Nb1-hez és Nb2-höz honnan tudok letölteni játékos képeket?
Előre is köszi a segítséget!!
Jó gémet mindenkinek!!!! -
Ő akkor már a Leeds-ben játszott, nem? -
ömár nincs nemtommér :D -
Akkor gondolom a Rio Ferdinand is ott toporog a védelemben :D -
na végülis a Premier ligás west ham lett a befutó :D
itt van még Hislop, Lampard, a 38 éves Stuart Pearce, Joe Cole, Di Canio, Kanoute :DD -
valamikor azt is kell :D -
az eleje lemaradt most látom csak :D na szoval találtam egy... :D -
nekem nem tomoritett -
nem lehet , hogy tömörített mentést ront csak el. mert nekem mind tömörített. mondjuk pont leszarom mert a gépem bírja. -
karajjj #45854 szóval Istent játszol :D -
ltam egy 2001-2 es adatbázist fm08hoz, az angol liga egy az egybe a 2001es, és az ismertebb magyar játékosok is visszalettek rakva az akkori életkorukba és csapatukba :D most kezdek valakivel az angol 2be aztán leigazolom a fél nb1et :D
amúgy igy elég érdekes, mert a mostani dél amerikai játékosok mint pl Taddei, Maicon, Luizao, Robinho mind még a brazil csapatuknál vannak és ilyen 16-19 évesek, nem fogok unatkozni :) -
amm. nekem is elrontotta a mentésemet
-
1800 mhz, 1,3 giga ram, szóval nem a legfaszásabb gépezet az enyém :D
guba: kipróbáltam a zaragozas mentésemen, és működik :] -
Le ne toltsetek en letoltottem kitakaritottam a fajlokat es utana egy se indult el:DDDD -
Én laptopon játszok, 2gb ram, dupla magos intel proc, valamint vista van fent.
3. évemet kezdem, Angol: 1.2.3.4.5.6. osztály, Spanyol: 1.2., Olasz: 1.2.3., Német: 1., Magyar: 1.2. osztályú ligák vannak betöltve.
Meccsek közötti időszakban (főleg szeptember-november környékén, ugye sok UEFA résztvevő, meg stb.) szokott picit hosszabb ideig töltni (talán 2-3 perc ami a leghosszabb volt, de 0,5-1 az átlag), de mivel ablakban futtatom az FM-et, így a Mozilla alapból megvan nyitva, tehát töltés időszakban böngészek, forumozok :) -
atti59 #45848 ÍÍíj hát képet nem tok mutatni mert letöröltem a letöltést is -
atti59 #45847 De letöröltem a játékot! Akkor feltelepítem! -
Talán ha egy képet is mutatnál ama hibáról, tudnánk, miről is van szó... -
Igy van, erre szolgál. Mivel a 09-nek amúgyis nagyobb a gépigénye, én már 3 szezon után érzem a jelentős lassulást, ha több liga van betöltve. 08-hoz nem volt ilyen progi, viszont ez kezelei a 08-as mentéseket is. :) -
atti59 #45844 Üdv!
Nekem egy olyan gondom van hogy kiakartam törölni a játékban a mentésemet. Ez sikerült is! Utána elakartam indítani a játékot és nem indult! Letöröltem a játékotz minden honnét! A dokumentumokból a mentéseket is.Újra felraktam a játékot és felismeri a mentésemet hiába töltömbe vmi errort r ki és a játék már el sem indul. Új játékot sem tudok kezdeni mert akkor is hibát ír ki!
LÉGYSZI NAGYON KÉRLEK SEGÍTSETEK MERT OLTÁRI JÓ EZ A JÁTÉK ÉS NEM SZERRETNÉM ABBAHAGYNI! -
Szerintem olyan program (régebbi verzió(k)hoz is votl), ami a mentésekből kitakarítja a "feleslegesség" vált adatokat, amik megnövelik a mentés méretét/valamint leterhelik a gépet is valamilyen szinten. Bár sok évnek/évtizednek kell lejátszódnia, h egy átlagos, vagy egy jobb gép megérezze a megnövekedett adatmennyiséget.
Amúgy a lényege, h csökkenti a Mentés-méretet, valamint gyorsabb lesz a játék közbeni feldolgozás.
Én úgy tudom h ez az a program... De ha nem, javítsatok ki. -
realgyula #45842 ez micsoda? -
Save game cleaner FM08-hoz és FM09-hez :o -
kezdtem egy a west ham-el képek később!!!:D -
realgyula #45839 KATT
pénz,ékszer nem akadály
Anderson mehet...
-
jóólvanna:D -
ottapont:) -
Grat, de....hogy sikerült megnyerni mindent, ha a BL döntőt elvesztettétek? x)) :P -
karajjj #45835 ejjj de kerek lett a pontszám :D -
grat. én is internél járok. csak épp 2025 körül. :) -
HI & GRAT ALL!
És IGEN-IGEN-IGEN visszatértem

1-2 hónapig nem FM eztem, és nem is nagyon látogattam a topicot... De most vizsgaidőszak közbe nyomtam 1 évet az enyéimmel
Igen INTER, tudom sokatok szemében ez nem eredmény, de csak 1 szezont játszottam szabadidőmben, mert jönnek a vizsgáim.
Természetesen a maximális cél az volt, hogy mindent nyerjünk amiben elindulunk ez sikerült is
mindössze 1 vereségem volt a szezonban, ez pedig mi más lenne, mint a BL Döntő
57 játszott meccs, 1 vereség.
Íme a képek:
SERIA A
DERBY
COPPA ITALIA
És az ominózus BL DÖNTŐ..
-
gratula, szép karrier :) -
Köszi a gratulációt!
Amúgy Benzema azért jobboldalt, mert mikor megvettem a csapatba, 5,6-6,0 közötti átlagosztályzattal rendelkezett. Ez valószínű azért van, mert nem fekszik neki a labdamegtartó szerep. Az az 1 szem csatár nekem labdatartásra van berendezve, h a TKP-t és a két SZKP-t megvárja míg felfutnak, és egy szép akció bontakozzon ki.
Balotelli-t féléve igazoltam le (télen), és mikor megjött, rögtön mesterhármassal mutatkozott be. A szezon végére a bajnokságban 17meccs/13gól lett a statisztikája, fél szezon alatt, új csapatban. Ezért megragadt ott, Benzemának pedig már ideérkezésekor új Poszt tanulását (SZKP) szabtam ki, mivel nagyon gyors, jó a labdapasszolása, cselezése, labdaérintése. Itt viszont 7,4-7,9 közötti értéket súrolta. Tehát lényegesen behozza az érte kiadott pénzösszeget.
Amúgy Savvidis lesz az új Hargreaves remélhetőleg. A kezdőcsapatban amúgy Carrick van a képen, de csak azért,mert Hargo sérült. Amúgy ő szokott kezdő lenni, és megis hálálja fontos gólokkal, félpályás átlövésekkel. -
Jaigen, tudtam, h elfelejtek vmit. Benzema miért a jobboldalon tolja, mikor Balotelli alapból tud ott játszani? -
1 hónap az ügyintézés, maximum 6 hét.
bexinho: neked meg grat!
-
hát ki tudja. Ezek az okmány rendezések ebben a mai világban elhuzódhatnak. Viccet félretéve nekem is volt ilyen és volt h egy szezont vártam rá.