104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #45947 Ha ellenem 3 védős rendszerbe tolná valaki,akkor a 2 szélsőmet feltolnám támadó középpályásnak és hosszú labdákat eröltetném területbe,és akkor a 3 középső védője kimullásig ügetne az embereim után
Egy jó center és a szélről beadott labdák után gólörömöt gyakorolgatnánk 
-
dalackraul #45946 Sziasztok 9.03 as verzióhoz keresek cracket de sehol se találok:S létszi valaki privibe egy linket köszi előre is -
Gratulálok mindenkinek!
Ha a magyar edzők közül legalább EGY ilyen sikereket érne el, mint mi sokan itt a forumon, akkor azthiszem a magyar foci nem úgy állna, mint ahogy most :).
Amúgy sztem a 3 védős rendszer csak akkor jó, ha futni kell az eredmény után, de mellette van 3 igen gyors és jó védőnk, meg VKP-unk. -
karajjj #45944 haver játszott mindig így, de ő 3 középső védővel és szélső védője nem volt -
realgyula #45943 még egyszer átgondoltam ezt a 3 védős rendszert...! ha ezt akarom játszani akkor valóban 2 szélső védőt kell játszatnom (nyilván nem Ramos meg Marcelo típusú "támadó szellemű" bekkeket), és így tudom elképzelni--->KATT
én azt mondom, hogy nem kevés a 3 védő (persze csak abban az esetben ha a 2 szélső bekk is TELJESEN defenzív) mert én most sima 4-4-2-t játszom, a 4 szélső játékos előrenyilazva, a 2 belső kp közül az egyik előre, a másik hátranyilazva...és ha nálunk a labda és támadunk, nyomjuk a ellenfelet, akkor is 3 játékos marad hátul, mert a 2 belső védő mellett a vkp nem kíséri annyira a támadásokat...szóval szerintem ez miatt nem lenne gond, hogy mondjuk lekontráznak, mert ugyan olyan eséllyel kontrázhatnak le ezzel a 4-4-2-vel is...!
én látok fantáziát ebben, lehet, hogy hülye vagyok, de látok! -
Magányos leszel :) -
KantaJózsi jól nyomja, 5 meccs 3 gól, 1 assziszt, 2 MoM és 2 hónap alatt megtanult görögül. Minden elismerésem
-
valaki éjszakára? -
köszönöm :) -
Skin ez meg a Háttér, ami egyébként a Saloniki kikötő este. -
no a rettenetes kezdés után összeszokni látszik a megújitott támadószekció, ahol van der meyde, waltner, le tallec, ljungberg 4es a leghatékonyabb. a többieknek még idő kell, de a 35 éves marlet, akinek a tavalyi remek évet köszönhetjük, beugroként iszonyatos nagy segítség. -
Szted eladnám? :D 26/24es statja van, szóval esélyes, hogy hagyom futni a csapat legjobbját. Meg ő sem akar annyira menni. Élvezi, h érdeklődnek, de nem rinyált, mikor elutasitottam az ajánlatot. -
ajánlatnak nem rossz, csak sokat buksz a részesedési záradék miatt, így meg már nem éri meg -
Ha tört FMed van, ak off topic keresőjébe ird be, h crack, aztán kapsz találatot, ahonnan leszedheted.
Kicsi édes..:) -
dalackraul #45933 lassan jön onnan is nagyon -
hivatalos oldal? -
dalackraul #45931 értem tudsz adni egy linket ahonnan letudom szedni mert fmhungary és sortiutsiról nem jön csak 50 k val:S -
én 903-al játszom pl. -
dalackraul #45929 sziasztok melyik patchel érdemes most nyomni? mert megint újrakezdem:D -
Nekem alapból az a gondom ezzel, hogy a 3 védő nem elég szvsz. Egy kontrából lő gólt az ellenfél, aztán 1/1es stattal bemakkolják. Sztem a 4 védő az alap /megjegyzem, ama taktika óta nem játszottam 3 védős felállással/, főleg egy CHelseanél, teszem azt. Cole, Terry, Carvalho, Bosingwa. Ütne.
Mellesleg a másik problémám ezzel a 3 védős szituval, hogy a szélső kp-k fölött átivelik a labdát, aztán a szeélen szabad az út. A támadó befele cselez, és beteszi középre, ismét zűr van, ha vonal mellől beadja, ismét gond lehet középen.
Summa summarum, én nem ajánlom ezt. -
realgyula #45927 azért nem szeretnék ilyen gólzáporos meccseket játszani... 
nyilván gyengül a szélső védekezés, ha 3 belső védő van, de én akkor is csak így tudom elképzelni...!
ez amit te játszottál, inkább arra jó, hogy sok gólos meccseket játssz, gyenge védekezéssel...
nem tudok magam elé képzelni mondjuk egy olyan szituációt amikor az ellenfél az 1ik szélen vezet támadást, és a szélsőm még nem ér vissza védekezni...így nyílván (ha jobb oldalon fut az ellenfél támadása) a jobb oldali belső védőnek kell(ene) kihúzódni a támadó játékosra...! nemde? ez most felkeltette az érdeklődésem!
én így képzelem el:
--------------KA----------------
------VK---VK---VK--------
KPJ----KK----KK----KPB
-------------TKP--------------
----------CS---CS------------
a középső belső védő hátranyilazva, a 2 belső kp közül az 1ik védekezőbb felfogású, a 2 szélső pedig előrenyilazva...! támadásban nem hiszem, hogy gond lenne, mert egyrészt létszámban is, illetve minőségben is (MU,Chelsea vagy Liverpool) meglennénk! viszont védekezésben...hát nem tudom

a szélén gázos lehet a helyzet, de a baj az, hogy nem tudom magam elé képzelni azt a szituációt amit leírtam...!
-
hát faszára sikerült a leeds-el a szezonkezdet. 3 tétmeccsből 3 vereség. -
25 meccs. Ennyi ideig birtuk vereség nélkül. Jött a Benfica elleni rangadó, és bár Love nem volt teljesen egészséges, ő kezdett. 23. percben vezetett az ellenfél egy tizivel, majd a 25.ben 1-1, szintén tizivel, melyet Love harcolt ki és Moutinho értékesitett. Aztán a 2. fi-ben jött Suazo, és belőtt egy ziccert, igy 2-1re módosult az állás, és ez is maradt a végéig. Ennek "köszönhetően" 17 meccs után a 3. helyen állunk, 3 pont hátránnyal. -
Igen, én. Még anno amikor a 08-cal kezdtem játszani, a Madridnál fejlesztettem ki egy taktikát, melyben 3 védővel játszottam. 1 középső, 2 szélső, 1 vkp a bal oldalon, 1 kp a jobb oldalon, 2 szélső, 1 tkp a bal oldalon, és 2 csatár.
-------------------Kapus---------------------
---DR-------------DC----------------DL---
----------------------------DMC-----------
------------MC-------------------------------
--AMR----------------AMC------AML---
-------------ST---------------ST--------------
A szélsővédők előrenyilazva, a tkpk meg a tkpj és b szintén.Állat egy taktika volt, csak elveszett egy format c során. Emlékszem, első online meccseim egyikén ilyent toltunk, hogy Barca - Madrid 9-8.
na, de hogy konkrét véleményt mondjak, sztem hülyeség a 3 védős felállás. Vagy a szél lezs gyenge, vagy a középső rész. -
2 vkp-vel akik visszvannak nyilazva az egy belső védő mellé? -
realgyula #45922 a Madridommal most járok a 4. szezon elején, de 1-2 szezon múlva abbahagyom ezt a játékot! úgy tervezem, hogy valamelyik angol élcsapattal kezdek egyet (MU,Chelsea vagy Liverpool).
már el is terveztem, hogy nagyjából milyen hadrendben fogok játszani! tudom, hogy még messze van (mert nekem egy szezon nem pár nap, átlagosan kb. naponta játszok 5-6 meccset) de mindenképpen 3 védős rendszert akarok alkalmazni, a kp-n 2 belső játékos előtt egy támadó/irányító kp., elöl 2 csatár, és a 2 szélen KPJ és KPB poszton előrenyilazva a 2 szélső!
azt nem tudom, hogy a 3 védőt hogy helyezzem majd el (ezért is írok most)!?
3 belső védő? akkor a 2 szélen lehetnek gondok védekezésben nem?
létszámban megleszünk hátul, mert a 2 csatár kivételével a többi játékos visszazár, mint a sima 4-4-2-ben amit most játszok, de, hogy helyezzem el a 3 játékost?
szerintem 3 belső védővel lehet a leghatékonyabban megoldani ezt, mert egy emberrel középen badarság lenne játszani...
amúgy játszott már valaki 3 védős rendszert? -
igen , emlékeztem rá , hogy csak panaszkodtál az egészre, de az én átig politikámat elintézték annyival , hogy egy eurót sem adtak :D -
Voltam a Castillaval, és irtónehéz játszani. Emléxem, vettem már az elején generált fiatalokat, akik irtójók voltak. Erre nézem, nincsenek a csapatban. Kiderült, h a Madrid elvitte őket, és vagy a felnőttcsapatnál voltak, aztán egész szezonban 1 meccset nem toltak, vagy az U19-ben vitézkedtek. Nem beszélve arról, hogy akkor vitték el a játékosaimat, amikor akarták. Jó, h leküldték Saviolat meg VdV-t, de semmit nem értem velük, mert nevezve nem voltka, igy nem is játszhattak.
Neked meg gratu Zyndar! -
3 szorosa??? 11 szerese.. 11,6 K lenne a megengedett ehelyett 136.000 megy el a fizukra... -
skinhez linket pls -
az mekkora kamu és bug, hogy a Castilla, mint a REAL fiókcsapa fizeti a fizuját a nagycsapatból leküldött javier saviolanak és diarranak és javi garcianak??? merthogy kezdtem egy karriert és a Castillával vagyok . de igazolni nem tudok mert a fizu keretem emiatt a 3 egyén miatt kb 3 szorosa a megengedett keretnek... vicc. pont az a plána egy fiókcsapatban , hogy az anyacsapat állja a fizut.... -
Grat Mindenkinek!
Megünnepeltük a bronzérmünket. Legalábbis azt hiszem. Valami volt tegnap… igen…. A képlet egyszerű:
Jövünk Európa! Reszkessetek macedón és észt élcsapatok, Thesszaloniki hordái kellemetlenül nagy vehemenciával robognak felétek, szemükben elszántság, gyomrukban tzatziki, zsebükben a nagy semmi, kifosztjuk az Uefát, én mondom!
Gondoltam ezt mulatozás közben....
Na az UEFA kupa az a sorozat, ahol idén én nem fogok részt venni, mivel a 4. selejtezőkörben az a hernyógörény Lille búcsúztatott. Sebaj, vitézkedünk a bajnokságban.
Két igazolás, akiktől sokat remélek.
-
hát, egy próbát megér, főleg hogy ilyen drágáért adták:D -
látom Damien kulcsjátékos lett minden mentésedben :) -
Így készültünk az új idényre:
-
Köszönöm Szépen. Örök hálám üldözni fog. -
huncm.fw.hu -
Sziasztok! Biztos linkelte már valaki csak nem találom a Magyarosítás. Nem tudnátok belinkelni megint? Mert leszedtem a 9.3-as patch-et. Előlre is köszönöm :) És bocsi hogy ide írtam csak nem jön be az OFF :S -
Eddigi meccseim. 1 vereség az Európai kupában a Milan ellen és döntetlen a Panathinaikoszal.
-
Juhász Roli nem lopta be magát a szivembe. Az Anderlecht elleni BL meccsünkön nem elég, hogy eltörte Vagner Love bordáit, melynek köszönhetően 1 hónapot fog pihenni a csapat ásza, hanem a meccs vége fele középcsatár poziciójából lőtt egy olyan gólt, amilyent tegnap Pablo Hernandez a barca ellen....
A szerencsénk viszont az, hogy van egy Németh Krisztián, aki gólt lőtt a Marseillenek, igy az a meccs is 2-2 lett, akár a mi találkozónk, igy továbbléptünk a csoportból, a 2. helyen.