104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
jáj. Lemaradt a tag lezárása :D -
Liédson [szin=red]<33[szin]
Letoltam gyorsba a Porto elleni bajnokit, és a csereként beálló Liédson duplájával 2-1re nyertünk
Benfica vezet, 4 ponttal vannak előttünk, Porto a 2., ők meg 2vel. De lesz még meccsünk a Benfica ellen nekünk is, meg a Portonak is. optimális esetben verjük a Benficat, és ők meg x-elnek a Portoval, meg egy másik csapattal... Akkor pedig megnyerhetjük a bajnokságot. Izgi... -
Csúnyavagy ;[ Csak lapultál, hogy baglyot nyerhess :D Keretet majd akkor kapsz, ha vége a szezonnak. Feltéve, ha ma fogok játszani FM-mel, és betudom fejezni a szezont. Ha nem, akkor meg csak jövő hét elején tolom a képeket ^^ -
most kezdtem:) ihletet kaptam valakitol:) -
Te mióta játszol a polival? :D -
nyomom monopolit eleg nehez egy jatekost adtam el osszvissz es csak egy jott -
Na mi ez a nagy némaság? -
-
Na erre te tűnsz el, szépen vagyunk... :D
[nembaj, a bagoly akkor az enyim! :D] -
egy keretet lökhetnél egyébként :) -
még vagyok :) -
Na, elfogytunk? :) -
Meglepő módon a Portugál kupa elődöntőjében a Benficaval találkozunk. Másik ágon Porto - Guimares.
Vagner Love 2 gólra van az idei 40. találatától, és még márciusnak sincs vége. -
nemgyenge, de szép meccs volt :) -
Jaigen, 105. percben nem kaptunk meg egy tizit. Szép teljesitmény a birótól :D -
Höhö...köszi Capello :D Jaigen, és a képet is zorro :)
Nos, ez durva meccs volt Ha Veloso az 5. párban berúgta volna, ha Romagnooli 2. párban nem rúgja a kapus kezébe, ha Caneira a végén nem rúgja kapufára, akkor... -
Köszönjük! :) -
no ezek működnek, lehet használni egészséggel :)
Még ma megpróbálom rendberakni a képfeltöltőt, egyéb okok miatt ez eddig elsikkadt sajnos... -
Tesztelés, új bővített szmájlik
-
thx, egy Adriano Quagliarella cserét kezdésnek már el is fogadnék pl én is :) Laurito az olasz útlevelével ér? :) -
elég brutális keret, de jövőre szeretném, ha legalább a fele olasz lenne :) -
Köszönöm, rég nőtt ennyire szívemhez egy keret, legszívesebben most sem igazolnék senkit. Évek óta bíztam olyanokban mint Fonseca, Stendardo, Gasbarroni, és a sors fintora hogy még ha mára már nem is kirobbanthatatlanok az első csapatból, eltiltások-sérülések miatt mind kezdő volt a Bl-döntőn :)
-
nagy gratula! :)
ki marad éjszakázni? -
nemsemmi!!!!
minden elismerésem -
Nagygrat! Keretedről egy képet kaphatok? :)
Faszántos 2 meccs jön. Porto a LK döntőben, és Porto a ligában. Még 7 bajnoki, a szezont a Benfica elleni meccsel fogjuk befejezni. -
Non mollare mai!
-
Sajnos nem jött össze a meglepetés, 2-1re nyert az Ibrazionale. Első félidőben semmi, aztán rögtön a 2. elején egy Ibra fejes, mely eldöntött mindnet. Love egyenlitett ugyan, de Vieira feltette az i-re a pontot. Sebaj. -
Na, elég tré módon hangoltunk az Interre. Maritimonak 2t lőttünk, 1-1 a vége :/ Porto 5 egységgel meglépett ennek köszönhetően, Benfica 4gyel van előttünk 23 meccs után. -
Már én is gondoltam rá, és akkor kis szerkezeti váltás lesz majd. Végülis tökmindegy, hogy 0-4es összesitéssel, vagy 0-6ossal esünk ki., igy meg lehet esélyünk. -
sztem én még 9.0-t sem láttam szóval nagygrat
Mind2 játsszon, filozófiám megtalálod 6 hsz-el előbb :) Egyébként én is hasonló gondokkal küzdök a bl-döntő előtt, csak én más poszton. Kolarov vagy Bastov. Utóbbi egész évben volt jobb, előbbi mostanában táp. Előbbi mellett voksoltam, Forza Grande Lazio!
-
Azhát :D Komolyan nem tudom, mi kell, h 10-es legyen :D Amúgy most dilemmázok, jön egy bajnoki a Maritimo ellen, majd Inter. Liédson oder Vagner Szerelem? :/ Kellemes gondok. -
Inter meg ellenem is mindig egy kocsog terminátor, kicsik ellen meg botladoznak. Ibra mindig minimum 2őt vág nekem, Adrianot már elhoztam :D -
Drakula! :) Liédsonnak a ratingje lett 9.9?? Thx zyndar, mingyá betolom a finálét is csak lejátszom :D -
Gratu!
Mi kikaptunk az Intertől hazai pályán, 0-2. ELső félidőben közük nem volt a meccshez, de a 2. fi-ben Ibra és Adriano kivégzett 5 perc alatt.
Aztán Portugál Kupa negyeddöntő, Braga ellen. Mekkora meccs volt, uramatyám :o Liédson 9,9 :D Mellesleg azért került be a kezdőbe, mer Loveot pihentetem az Inter elleni vv-re xD -
Csak 3mat az Old Traffordon?
Am grat
-
így kell ezt, nem mondhatják hogy nem szóltam előre 
-
Azért ez nem gombfoci... -
karajjj #45949 gratulálok, offban válaszolok is neked, de azért még biztos ami biztos, beírod ide is... :\ -
No de nem mindegy h a 3 középső védő mennyire van hátra tolva, mennyire magasak, mennyire Rio Ferdinand-Vidic típusú KHV-ek, mennyire fejelnek jól, mennyire.... :) Tehát egy ilyen taktikából is meg lehet élni. Persze ide remek képességű játékosok kellenek. Mellesleg még hátra menne a VKP meg egy másik KP-st olykor hátra küldenék :)