104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Szép tabella Itsuki, gratu!
  • realgyula
    eddig...
    Klub VB
    BL
    Bajnokság
    Garaytól megválok a szezon végén, mert mostanában nagyon sok kapott gólban benne van...íme az utód (kicsit állat srác):
    Echeverría
  • Itsuki
    Újabb nagy jáékosomat vitték el a horvátok. de legalább a csapat nincs csödben
  • Itsuki
    elég gyenge a sok x miatt... jó csapat van itt .
  • BBeno2
    nagy grat huni és bexinho
  • bexinho
    Köszi, bár a meccs elég kiegyenlített volt. Ezért örültem is a 89. percig, h 1-1, így hosszabítás lesz. De akkor jött a szabadrúgás, amit Baptista bevágott. No ekkora feltoltam mindenkit, a támadás mentalitást is, védőket teljesen feltoltam, és küldtem őket előre a becsületért! 90+3-4. percben Baptista okozott egy lerántást.
    Na ekkor kaptam meg a tizit, amit C ROni bevágott :)
    A sors fura fintora, h 3 perce Baptista gólt lő, aztán róla kapnak gólt. A helyzet ugyan ott lenne (döntetlen), de itt a döntetlen nagyon sokat ért! Tovább jutást!
    A bíró amúgy megkapta a családi házat Hawaii szigetén, amit a játékosaim fognak állni a fizetésükből :P
  • John Cena
  • Utley
    Grat a döntőbe jutásért,de asszem a spori sokba került :D
  • DONGUBA
    Szeva Zaki reg lattalak mizu?
  • inter94
    Grat Huni,Zyndar,Bexinho
  • zaki
    grat, nagyon durva, ilyen szoros tabellát még nem láttam... :D
  • bexinho
    Grat Mindenkinek!!!

Nos én így állok pár kemény meccs után. Decemberben volt egy nagyobb hullámvölgye a csapatnak, taktikát is változtattam, de sajnos az csak 2-3 meccsig volt hatékony, utána vhogy a döntetlenek jöttek csak. Ezután visszaálltam némi átalakítással a nyerő variációra :)

Ekkora szerencsém talán még nem is volt a 2009-es széria során. Viszont kellett ez a döntetlen, h a ligakupában bejussunk a döntőbe, hogy megmérkőzzünk a városi riválissal. Na meg a morálnak se tett volna jót, ha a nagy meccsek után becsúszik ez a kis malőr.

Ide nem is írok semmit, az eredmények magukért beszélnek.

A bajnokság jelenlegi állásáról:

Ez pedig egy kis áttekintő:

• zyndar
    Görögországban a helyzet változatlan, az Olympiakos-Panathinaikos duóval nem tudok (még) mit kezdeni. Közben KantaJóska megint nagyot játszott, az új taktikát is kezdik megérteni a lyányok.

• zyndar
    Gratula Hunito!

• Huni92
    Drámai körülmények között, egy iszonyatosan szoros bajnokságot nyertünk meg. Az elején úgy tűnt, hogy verhetetlenek vagyunk, ám pár x megkeverte a kártyákat, és egy adott ponton 7 pont hátrányunk is volt. Viszont hatalmas hajrával, és némi szeremcsével elhóditottuk a serleget.

Dijak:
    Ronny, Abel - év szélsővédője 2. és 3. helyezettek
    Moutinho - év játékosa 2. helyezett, év csapatának tagja, év legjobb válogatott játékosa
    Patrició - év kapusa 3. helyezett
    Vagner Love - év támadója, gólkirály, gólpasszlista 3. helyezettje, legtöbbször a meccs legjobbja, szvsz a szezon igazolása, év csapatának tagja.
    Liédson - év támadója 2. helyezett, a nagy feltámadás dij győztese (^^), ti. a szezon első felében alig játszott, sérülések, meg Love ultrajó formája okán, aztán megsérült a brazil, és Liédson bizonyitott. A szezon 2. felében nagyot alakitott
    Vukcevic - gólpasszkirály, év csapatának tagja
    Rochemback - gólpasszlista 2. helyezett
    Én - év menedzsere

Na és akkor képek:
    Átnézés
    Igazolások
    Tabella
    Játékosok statisztikája
    Csapat
    Porto elleni bajnoki
    Porto elleni LigaKupa döntő
    Porto elleni Portugál Kupa döntője
    Porto ellen megvivott Szuperkupa
    Meccsek, gólszerzők - 1
    Meccsek, gólszerzők - 2
    És a mindent eldöntő meccs, a bajnokság 30. fordulójában

Vukcevic nagy valószinűség szerint nem zárta magát a Benfica szurkolók szivébe...:D
  • Huni92
    Változó. Rui Patrició az elsőszámú, de sérülései miatt Ricardo Batista helyettesitette a szezon során elég sokszor, és ő is megbizható volt.
  • Magic Boy
    Grat
    Ki a kapusod?
  • Huni92
    Durvára vettük a figurát :o
  • BBeno2
    hát én úgy eligazolok évvégén a castilla-tól mint annak a rendje. egyszer felivitte diarra-t és saviola-t a nagycsapatba a gép. azóta nem játszhatnak nálam... ^^ persze átadóra teszi őket én meg nem győzöm levennni róluk. de ez már az FM szarsága amit művel a castilla és REAL közt mert IRL nagyon nem ilyen bonyolult a helyzet.
  • Huni92
    Még kettő meccs van. Kupadöntő Porto ellen, és bajnoki döntő a Benfica ellen.
    Benfica - 82p, Sporting - 80p, Porto - 80p. Dupla vagy semmi játék lesz ez :D
  • Itsuki
    Na a kupába is továbbjutunk,gólt se kaptunk még. lehet a gépnek hiányzott az fm:)
  • Itsuki
    mondjuk jó megoldás az is,de a statok annyira nem érdekelnek,mert régen ha megláttam h 15-1 a kapuralövés és 0-1 re kikaptunk a 96percbe ideggörcsöt kapok:D
  • Huni92
    Jahooogy...ok. most megyek, elbújok

Közben mocskoskodtam kicsit, hiszen épp év játékosaira kellett szavazni aztán én minden kategóriában a legszarabb átlaggal renelkezőre nyomtam :D
  • Itsuki
    lent a csuszka. nagy felbontásba játszom igy szar nekem ez. mert ide meg ha belinkelem alapból a linket akkor kicsi minden...:S

Egyszerüen csal nekem a gép. most az atomerös 5.helyezett Siófokon daráltunk,és folytatódik a harc a Loki ellen.
  • zorrobomber
    és tényleg :D
  • zorrobomber
    bal oldali menüsáv helyett berakhatod pl a match statot jobb oldalra
  • Fabio Capello
    katt rá mégegyszer
  • Huni92
    Nekem csak a kép bal oldala jelenik meg mindig :s
  • Itsuki

mit értesz normális alatt?
  • Huni92
    Miért nem csinálsz "normális" képeket? :D

Portugál Kupa, elődöntő Szerencsével ugyan, de megvan.
  • Itsuki
    höhö,most nem csalt:D
  • Itsuki
    gratu all
  • Itsuki
    félek jáccani:D
  • Huni92
    Most kezd érdekessé válni a pontvadászat. Benfica 1-1et játszott a Portoval, igy 26 kör után a Benfica 73, mi, meg a Porto 71 egységet gyüjtöttünk. És lesz még ugyebár egy meccsünk az utolsó fordulóban.
  • Huni92
    Van amikor szaraxik a képekkel, de néhány óra alatt helyreáll.
    Egyébként még 4 forduló a bajnokságból, és még a kupa elődöntő (+ döntő) van hátra.
    Mindjárt jön a Porto - Benfica meccs, sok mindnet eldönthet...
  • Fabio Capello
    ezt már én se tudom... de most pl. nekem a cjb-s képedet se töltötte be...

szerk.: ezt már tudom miért, a fórum blokkolta a képedet, mert bmp volt...
  • Gunnersboy
    de ez a probléma nekem már régebbóta fenn áll, csak eddig másik gépet használtam, most visszakaptam az enyémet ezen meg megin rossz, de fogalmam sincs miér, nincsenek blokkolva a képek az oldalrol
  • Fabio Capello
    vszeg baszakszik a freeweb szervere, mert minden kép megvan, most néztem utána pont...
  • Gunnersboy
    napot, nincs valakinek tippje miért van ez?

nemlátom azokat a képeket amik az fm2008.fw.hu tárhelyre mutatnak forrásként, de fogalmam sincs miért, elég zavaró hogy minden berakott képet csak jobbklikk kép megjelenitése után látok :s
  • csipa94