104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szép tabella Itsuki, gratu! -
realgyula #46026 eddig...
Klub VB
BL
Bajnokság
Garaytól megválok a szezon végén, mert mostanában nagyon sok kapott gólban benne van...íme az utód (kicsit állat srác):
Echeverría -
Itsuki #46025 Újabb nagy jáékosomat vitték el a horvátok. de legalább a csapat nincs csödben -
Itsuki #46024 elég gyenge a sok x miatt... jó csapat van itt . -
nagy grat huni és bexinho -
Köszi, bár a meccs elég kiegyenlített volt. Ezért örültem is a 89. percig, h 1-1, így hosszabítás lesz. De akkor jött a szabadrúgás, amit Baptista bevágott. No ekkora feltoltam mindenkit, a támadás mentalitást is, védőket teljesen feltoltam, és küldtem őket előre a becsületért! 90+3-4. percben Baptista okozott egy lerántást.
Na ekkor kaptam meg a tizit, amit C ROni bevágott :)
A sors fura fintora, h 3 perce Baptista gólt lő, aztán róla kapnak gólt. A helyzet ugyan ott lenne (döntetlen), de itt a döntetlen nagyon sokat ért! Tovább jutást!
A bíró amúgy megkapta a családi házat Hawaii szigetén, amit a játékosaim fognak állni a fizetésükből :P -
-
Utley #46020 Grat a döntőbe jutásért,de asszem a spori sokba került :D -
Szeva Zaki reg lattalak mizu? -
Grat Huni,Zyndar,Bexinho -
grat, nagyon durva, ilyen szoros tabellát még nem láttam... :D -
Grat Mindenkinek!!!
Nos én így állok pár kemény meccs után. Decemberben volt egy nagyobb hullámvölgye a csapatnak, taktikát is változtattam, de sajnos az csak 2-3 meccsig volt hatékony, utána vhogy a döntetlenek jöttek csak. Ezután visszaálltam némi átalakítással a nyerő variációra :)
Ekkora szerencsém talán még nem is volt a 2009-es széria során. Viszont kellett ez a döntetlen, h a ligakupában bejussunk a döntőbe, hogy megmérkőzzünk a városi riválissal. Na meg a morálnak se tett volna jót, ha a nagy meccsek után becsúszik ez a kis malőr.
Ide nem is írok semmit, az eredmények magukért beszélnek.
A bajnokság jelenlegi állásáról:
Ez pedig egy kis áttekintő:
-
Görögországban a helyzet változatlan, az Olympiakos-Panathinaikos duóval nem tudok (még) mit kezdeni. Közben KantaJóska megint nagyot játszott, az új taktikát is kezdik megérteni a lyányok.
-
Gratula Hunito!
-
Drámai körülmények között, egy iszonyatosan szoros bajnokságot nyertünk meg. Az elején úgy tűnt, hogy verhetetlenek vagyunk, ám pár x megkeverte a kártyákat, és egy adott ponton 7 pont hátrányunk is volt. Viszont hatalmas hajrával, és némi szeremcsével elhóditottuk a serleget.
Dijak:
Ronny, Abel - év szélsővédője 2. és 3. helyezettek
Moutinho - év játékosa 2. helyezett, év csapatának tagja, év legjobb válogatott játékosa
Patrició - év kapusa 3. helyezett
Vagner Love - év támadója, gólkirály, gólpasszlista 3. helyezettje, legtöbbször a meccs legjobbja, szvsz a szezon igazolása, év csapatának tagja.
Liédson - év támadója 2. helyezett, a nagy feltámadás dij győztese (^^), ti. a szezon első felében alig játszott, sérülések, meg Love ultrajó formája okán, aztán megsérült a brazil, és Liédson bizonyitott. A szezon 2. felében nagyot alakitott
Vukcevic - gólpasszkirály, év csapatának tagja
Rochemback - gólpasszlista 2. helyezett
Én - év menedzsere
Na és akkor képek:
Átnézés
Igazolások
Tabella
Játékosok statisztikája
Csapat
Porto elleni bajnoki
Porto elleni LigaKupa döntő
Porto elleni Portugál Kupa döntője
Porto ellen megvivott Szuperkupa
Meccsek, gólszerzők - 1
Meccsek, gólszerzők - 2
És a mindent eldöntő meccs, a bajnokság 30. fordulójában
Vukcevic nagy valószinűség szerint nem zárta magát a Benfica szurkolók szivébe...:D -
Változó. Rui Patrició az elsőszámú, de sérülései miatt Ricardo Batista helyettesitette a szezon során elég sokszor, és ő is megbizható volt. -
Grat 
Ki a kapusod? -
Durvára vettük a figurát :o -
hát én úgy eligazolok évvégén a castilla-tól mint annak a rendje. egyszer felivitte diarra-t és saviola-t a nagycsapatba a gép. azóta nem játszhatnak nálam... ^^ persze átadóra teszi őket én meg nem győzöm levennni róluk. de ez már az FM szarsága amit művel a castilla és REAL közt mert IRL nagyon nem ilyen bonyolult a helyzet. -
Még kettő meccs van. Kupadöntő Porto ellen, és bajnoki döntő a Benfica ellen.
Benfica - 82p, Sporting - 80p, Porto - 80p. Dupla vagy semmi játék lesz ez :D -
Itsuki #46007 Na a kupába is továbbjutunk,gólt se kaptunk még. lehet a gépnek hiányzott az fm:) -
Itsuki #46006 mondjuk jó megoldás az is,de a statok annyira nem érdekelnek,mert régen ha megláttam h 15-1 a kapuralövés és 0-1 re kikaptunk a 96percbe ideggörcsöt kapok:D -
Jahooogy...ok. most megyek, elbújok
Közben mocskoskodtam kicsit, hiszen épp év játékosaira kellett szavazni aztán én minden kategóriában a legszarabb átlaggal renelkezőre nyomtam :D -
Itsuki #46004 lent a csuszka. nagy felbontásba játszom igy szar nekem ez. mert ide meg ha belinkelem alapból a linket akkor kicsi minden...:S
Egyszerüen csal nekem a gép. most az atomerös 5.helyezett Siófokon daráltunk,és folytatódik a harc a Loki ellen. -
és tényleg :D -
bal oldali menüsáv helyett berakhatod pl a match statot jobb oldalra -
katt rá mégegyszer -
Nekem csak a kép bal oldala jelenik meg mindig :s -
Itsuki #45999
mit értesz normális alatt? -
Miért nem csinálsz "normális" képeket? :D
Portugál Kupa, elődöntő Szerencsével ugyan, de megvan. -
Itsuki #45997 höhö,most nem csalt:D -
Itsuki #45996 gratu all
-
Itsuki #45995 félek jáccani:D -
Most kezd érdekessé válni a pontvadászat. Benfica 1-1et játszott a Portoval, igy 26 kör után a Benfica 73, mi, meg a Porto 71 egységet gyüjtöttünk. És lesz még ugyebár egy meccsünk az utolsó fordulóban. -
Van amikor szaraxik a képekkel, de néhány óra alatt helyreáll.
Egyébként még 4 forduló a bajnokságból, és még a kupa elődöntő (+ döntő) van hátra.
Mindjárt jön a Porto - Benfica meccs, sok mindnet eldönthet... -
ezt már én se tudom... de most pl. nekem a cjb-s képedet se töltötte be...
szerk.: ezt már tudom miért, a fórum blokkolta a képedet, mert bmp volt... -
de ez a probléma nekem már régebbóta fenn áll, csak eddig másik gépet használtam, most visszakaptam az enyémet ezen meg megin rossz, de fogalmam sincs miér, nincsenek blokkolva a képek az oldalrol -
vszeg baszakszik a freeweb szervere, mert minden kép megvan, most néztem utána pont... -
napot, nincs valakinek tippje miért van ez?
nemlátom azokat a képeket amik az fm2008.fw.hu tárhelyre mutatnak forrásként, de fogalmam sincs miért, elég zavaró hogy minden berakott képet csak jobbklikk kép megjelenitése után látok :s -