104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• McFrost
    Folyamatos lebaszásnál járunk, 5-0 után nem tömjéneztem őket, majd kiheverik.
  • Huni92
    Köszi.
    Egyébként mi ez a nagy aggodalom a csapaton belül? kevés játéklehetőség?
  • McFrost
    susie
  • Huni92
    Nem rossz, főleg a keret második fele :)
    Egy skin nevet/linket kaphatok?
  • McFrost
  • Huni92
    Mutass :)

A már-már megszokott Porto elleni makk :D
  • Mike94
    igeeeeen :D
    úgyis rég láttam már a kereted
  • McFrost
    Biztos? Mutassak egy Sportingot, hogy összefosd magadM:D
  • Huni92
    Volt pár ziccer is..:D

Liédson 10,0
  • Magic Boy
    Grat!

Én is a Győrt kaptam csak én a 4 közzé jutásért.
  • Itsuki
    na ligakupa elödöntö ETO-Ajka 0-1,1-2 már csak a döntö kell. na meg h felépüljön a kapusom.
  • Huni92
    Mélyentisztelt (:DD) HG uraság! Egy megjegyzés, engedelmeddel: amióta ez a kepx képfeltöltő van, azóta igencsak sok a gubanc a képek linkelésével, ezért ajánlanám, hogy valamelyik egyszerű(bb) oldal linkjét helyzed el a fejlécben.
    Ez például újra él :)
  • Magic Boy
    Grat all!

Hogy ne csak benézzek, hanem képet is hozzak:
  • zyndar
    Én? Hát én a vízilovakkal vagyok. Komolyra fordítva egyik csapatot sem én irányítom, csak megnéztem a vébédöntőt.
  • Itsuki
    hát 1-2 embert hozol meglehet az első 3 egyböl.

zyndar,kivel voltál?
  • Itsuki
    a 14 . ute ellen 0-0 otthon . szégyen. igaz én elvoltam tiltva...:D Bedő kollégámat meg azonnal kirugtam... érett már neki. Joris Mathijsen jött a helyére:D
  • zaki
    Na, vége is az évnek. Nem rossz a 6. hely, jövőre meg lesz a Bl, tanultam a hibáimból, meg majd megpróbálok jól igazolni... :)
    Quagliarella 24 góllal gólkirály lett, gondolom ezek után a fél világ le akarja majd igazolni, 40 misiért vihetik

• zyndar
    Gyerünk Hunito, kapd el a csajszit
    Egy kis tanulság, vébédöntő előtt igyál célzóvizet!

• Itsuki
    képeket is tehetsz be:)P

sajna 0-0 lett... 40 méterröl löttünk 20at is 2 találta el a kaput. meg lerugták a kapusom és nincs kapusom:D innentöl vége a szezonnak:D
  • Huni92
    Sok sikert! Néhány megjegyzést azért hozzáfűznék. Ronny valamint Grimi odavissza veri Caneirat, mig Pedro Silvanál Abel és Caneira is jobb.

Később majd irok vmi helyzetjelentést, most viszont van egy kis dolgom...:)
  • gabor9
    Hát nagyon remélem h igazad van!
    ha vkit érdekel, vszínű h így állítom össze a kezdőt(sok a sérült: Djaló, Nené, Moutinho,izmailov)
    Stojkovic
    Pedro Silva, Anderson Polga, Carrico, Caneira
    Peirerinha, Miguel Veloso, Vukcevic
    Liédson, Hélder Postiga, Derlei

a védelemmel nincs gond, Stojkovic véd egész évben(nagyon nagy bravúrokat tud), Velosóval nem vok megelégedve, lehet h elfogadom a Juve ajánlatát, Vukcevic a gólpasszkirály, ő legtöbbször a meccs ember+ 16 meccsen 8 gól:)Derlei kezd észhez térni, Postigának meccshiánya van, 2x volt súlyos (piros) sérült, Liédson visszatérése óta: 3 meccs 2 gól:)
  • Itsuki
    Bayern verhetö csapat föleg a Sportingal,továbbjutás meglehet...

Első meccsen az MK negyeddöntöbe 2-0ra kikaptunk az MTK ellen... Hiába fociztuk le öket,na de mindegy,visszavágon kiderül mi lesz.
  • gabor9
    köszi Huni!!
    Játszottam pár meccset, pl.: Leixoes ellen (2-0 ide Liédson és Derlei góljaival) és mondtam h továbbjutottunk a bl csoportkörből, megkaptuk az ellenfelet:Bayern München... akik eddig az összes meccsüket 4-0-ra nyerték meg...de legalább nem a barca.. romagnolit egyáltalán nem játszattam se a nagycsapatban see az ifinél nem játszott(volt egy hosszabb sérülése) és kaptam a hírt, hogy romagnoli kihagyta az aznapi edzést. 2 heti fizetését elvettem tőle + átadólistára tettem. rengeteg csapat bejelentkezett érte, végül megegyezett a Torinóval és téltől ott focizik(még kb egy hét és január van):). tiagót, a 3. számú kapust is átadólistára tettem, eddig két ajánlatot kapott: Sevilla, Liverpool.... de nem baj, nincs rá szükség, úgyh mehet. Huni te most hogy állsz? még a sportingnál vagy??
  • Itsuki
    gratu

MK lkupa 4eddöntö. MTK- FC Ajka 1-0,0-2 (hsz.)
  • inter94
    UEFA kupa 1.kiesési körében Portot búcsúztattuk 5-3 összesítéssel,és Atletico Madridot kaptuk
  • Huni92
    Nálam úgysem jobb senki

Egyébként engem nem zavar, h a Sportinggal tolod, sok sikert hozzá. Nameg sok beszámolót is.

Te zakéj! Skjelbred nálad hogy tolja?
  • gabor9
    Köszi szépen, és igazad van: blue is the colour, football is the game..:P hajrá Chelsea!!
    Itsuki! Hidd el nem most kezdtem el az fm-el játszani, már régóta játszok vele. egyszerűen olvastam és megtetszett nekem amiket írt. ennyi. voltam már rengeteg, tényleg nagyon sok premier ligás, olasz, spanyol nagy és kiscsapattal, gondoltam mi bajom lenne ha elkezedenék velük egy idényt. és nagyon nem bántam meg mert tök csapat lett belőle, nené 4 milkáért megszereztem, most 10-et ér. és tök jó itt a sportinggal, senkinek nem akarom megmutatni h jobb vagyok bárkinél is...
  • BBeno2
    grat.
  • zaki
    kezdtem egy új gamet az udinesevel, reallal elég volt egy szezon is, majd folytatom vmikor :D

1. komolyabb eredményünk:

Ez nem semmi gól volt :D

Ez volt az első meccsem:

Ez meg egy izgi meccs volt, 1-3-ról fordítottunk:

Uefábabe sem jutottam sajna, kiestem 3-3-al a Wolfsburg ellen :S

Cél vmi kupás hely elérése. 12. meccs után az 5.-ek vagyunk
  • inter94

....
  • maffi
    Ruymánt még a 08-ban fedeztem fel és bárhova mentem, leigazoltam. Isten volt mindenhol. Elég olcsón meg lehet szerezni az elején és általában mindenhol nagyon jól teljesít. Jövőre meglesz a feljutás!
  • neB
    Asszem újra elkezdtem játszani kezdtem is egyet a Nottingham Forestel a 2. ligából egyelőre kiesés ellen küzdök de már most felnyomott a játék hogy 4 perces hosszabításnál a 97.-ben egyenlítenek... Na sebaj a cél a bent maradás!
  • inter94
    Egy kis helyzetjelentés
    Aston Villaval kezdtem,küzdelem a bajnoki címért ígértem a vezetőségnek...adtak egy kevés pénzt igazolni+még kértem tőlük..és jött:Darijo Srna,Alan Dzagoev.1-2embert el is adtam...bajnokságban 8meccs telt el és a 8.helyen állunk de nagyon szoros a bajnokság...uefa kupában... hát elég nehéz csoportba kerültünk:S Udinese,Hamburg,PSG,Guimaraes....
    remélem meglesz a továbbjutás
  • zaki
    jó, de nem nézegettem a piacot az első évben, mert pénzt nem adtak erősítésre, csak télen... nyáron én is elpepecselek órákat a keret finomitgatásával, edzőmeccsekkel :D
  • DONGUBA
    en mar a ligas vok monoval
  • cain
    itt vagyok újra!

több ezer hsz, atyaég...
    arra emlékeztet, amikor a főnököm idegösszeroppanást kapott, és ugyan még azon a héten leírattuk az összes levelezőlistáról, de ennek ellenére is kapott vagy hétezer (!!!) levelet a három hónap alatt.
  • Itsuki
    neeeme,dehogy...:P csak pl itt van Gábor,akit még nem is üdvözöltem,Hello Gábor remélem sokat fogsz ide irni,kellenek az uj arcok is:) Hogy ő is a Sportingal kezd. És ezt Hunitól látta vis h fogalmazzam meg:D És megjött a kedve ahhoz...:P én már csak azért is a Benficával kezdenék,hogy megmutassam hogy jobb vok mint a sporting:D
  • Fabio Capello
    én értem, az bőven elég :D
  • szabocsaba1983
    ÖÖÖ, nemteljesenértem...lemeradtam valamiről???
  • Itsuki
    én meg remélem h feljutsz:P