104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na itt sem kell sűrűn nyírni a füvet. Ez a szintetikus borítás elterjedt? 
-
Most a kepfeltolto.hu-ra raktam tegnap meg arra ami a bennerban van. -
Itsuki #46185 én meg majdnem annyit mint te eddig...:P sok sikert -
Itsuki #46184 mikor lesz már válogatottam...:D
Magic,meik oldalra töltöd fel a képeket?
Utley:jaja,nekem sem tetszik,de izlések és pofonok.:) -
Kezdődik a harmadik szezon, majdnem annyit költöttem, mint Dubi. Először sikerült görögöket is igazolni, a hajlandóság eddig is megvolt mondjuk. Azért Ninist valamikor el kéne hozni. Meg 2 generált, az egyik, mert magyar, a másik, mert sok tápszert evett kiskorában.
-
Utley #46182 Amint látod,mondtam az eredményét elismerem,mert tényleg nem rosszak,sőt...De attól nekem még nem tetszik:) -
Pedig a hivatkozás jó akkor mi lehet a baj? :( -
Itsuki #46180 még mindig nem jó a kép...:S
na jön életem elsö bl meccse:D -
Csak én nem látom azokat a képeket, amiket Medzsik linkel? -
A féltávnál így állunk a bajnokságban:
És még csak most jönnek az új fiuk a téli szünetben.
-
Itsuki #46177 jogos,de ezt ö dönti el. Én megint csak magammal tudok jönni,1 szezonba alig volt magyarom,azt most az elözöbe 1-2 külföldim volt,és egyböl bajnokok lettünk. talán azért mert mki összhangba volt szinte a másikkal. ha igy nézzük nem hüleség amit mondasz,de viszont nehezebb találni angolt... -
Itsuki #46176 már 1 órája 3 csatárt keresek:D au,minnyá meghalok -
realgyula #46175 és az miért baj? -
Utley #46174 Lehet,hogy egyedül vagyok vele,de nekem nagyon nem tetszik az igazolási politikád.Eredményeid persze nem rosszak,és ezért gratu jár,de Angol játékosod szerintem nem is nagyon van (Barry,Agbonlahor + a 2 Young, talán az egész keretben). -
pinnacle #46173 majd ha visszaolvasol válaszolok:)
-
Itsuki #46172 én azt végigokozom,azt kész:D többször nem találkozok vele. -
robb3ngxxi #46171 ÜDV!
Új játék indításakor ezt írja ki: Error in match events configuration file on line (sok szám..), no text was found for event.
Help pls (azért írtam ide mert offba nem ír senki) -
príma vételek :)
-
istenem... az ilyen meccsek miatt nem jutok előrébb -
tessék
igazolások -
hol vannak az igazolások itt? most már érdekelne :) -
az pool :D
grat -
gabor9 #46165 hát grat Dubi, a Sportinggal vagyok, így tudom, az hogy Vukcevic-et megszerezted, óriási nagy húzás volt tőled. Nekem 19 meccsen 10 gólt lőtt a szélen+ 8 gólpassz+7-szer a meccs embere.és hulk.... hát ő is baromi jó! ez a két igazolás nagyon perfekt.
rio ave ellen 4-0 lett nekünk, vukcevic duplázott, és velosót nem adom el mert ő is lőtt 1 gólt meg egy sz.rúgás ami megpattant és így öngólnak írta ki. liédson 3 évre meghosszabbította szerződését, és ezzel elhallgatatta a wordsoccer.com-ot, miszerint nyártól a real madridban focizik. azt mondta, hogy ő itt képzeli el a jövőjét, ezért meghosszabbította.most játszotta 150. meccsét a Sporting mezében!!:) -
Porto-Liverpool -
az igen... én 6. lettem az udinesevel, és 10misim volt így is az év elején igazolni...
amúgy nagy grat, jövőre bl helyezés simán meg lesz -
Honnan a csából volt ennyi pénzed? :)))
-
Még mielőtt vki megkérdezi h honnan volt ennyi pénzem,nagyon sok játékost havi részletekre vettem..1évig még fizethetek érte,a vezetőség 54milliót adott alapból és küzdelem a bajnoki címért ígértem
Igazolások -
kiket?:D -
köszi.hát minimum bl helyezést szeretnék elérni...elég jókat igazoltam...optimista vagyok -
gabor9 #46158 Grat dubi!! aston villával 5. hely, uefa-kupa indulás? egész jó!! jövőre{agbonlahort nézve(és remélhetőleg nem veszik meg)} akár egy bl selejtezős hely is kisülhet belőle!!
Neked is grat itsuki, ajka a győztes:)!! -
all
-
Grat Dubi és Itsuki -
Aston Villa 1.szezon-képekben
Bajnokság
Játékos statisztikák
kép -
Itsuki #46154 NB1 végeredmény...
ligakupa,nem volt cseresznyénk. -
Itsuki #46153 gratu all:)
bevégeztetett a szezonom... hát lehetett volna jobb is -
menetelünk -
yo pléja, anno a PSG-ben tolta nálam
-
Az átigazolási szezon legnagyobb fogása:
Nagy reményeket fűzök hozzá!!! -
Jah, akikat beraktam, azokat kell megtartani, a többi a tőőtelék.
Nauzet Alemán a Gran Canariai Gerard/Terry/Raul stb. világ életében csak ott játszott. Akármi is lesz, őt megtartom, ha Ő is úgy akarja! -

príma vételek :)

:)))