104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Cserélni tudni kell. 74-->be, 75-->gól!
-
messike #46226 Hopsz, bocsi, hogy nem megfelelő méretűek. -
messike #46225 Először is a tabella:
A keret:
És mire is jó ha be van töltve sok afrikai adatbázis?
Erre:
-
messike #46224 Reggelt!
Eddig nem vettem rá magam, hogy írjak, de most úgy érzem itt az ideje.
A szparival kezdtem egy karriert, első évemben meg is nyertem az NB1-et hatalmas fölénnyel. Képekkel kicsit később jövök :) . -
Reggelt!
Az első forduló vereséggel indult, a 2. iksszel.
Ha valaki ilyen folytatásra tippel, milliomos lesz...
Főleg, hogy a kupában is egyből off!
-
realgyula #46222 Barcelona, csapó 1:
KATT
ebből ugyan nem látszik, de megöltük a barca játékát, azzal, hogy a 3 belső középpályásukra (egy VKP előtt két KPK) ráállítottam az én 3 belső játékosomat (két KPK előtt egy TKPK) így csak akkor tudtak helyzetbe kerülni, ha a széleken megbontották a védelmünket...Benzema el is dönthette volna, de a 95. percben csak a kapufát találta el! :( nem baj, majd otthon...! :)
a bajnokin ismét a nou campban lépünk pályára, 5 kanyarral a vége előtt 13 pont az előnyünk, ami azt jelenti, hogy egy X esetén máris meg lenne a bajnoki cím... -
realgyula #46221 igen, már a téli átigazolási időszakban nyélbe ütöttem az üzletet, és a szezon végén csatlakozik majd...! néztem ezt a Renato Neto-t, de igazából rá nincs szükségem, mert Sneijder és Miralem Pjanic iszonyat jól játszanak!
Sneijder volt eddig a házi gólkirály, mert Benzema most épült fel a fél éves sérüléséből, Marquinhos és Higuain meg nem termel annyira jól, Higuain főleg! lehet, hogy ez miatt mennie is kell, nincs kegyelem...!

Marquinhos:
52 meccs, 20 gól, 7 gólpassz
Higuain:
48/11/7
Benzema:
19/13/1
ők voltak a csatáraim, májusban tartok...
Sneijder:
50/19/13--->7.23-as átlag
Pjanic:
48/9/16
Nani:
53/9/15
Dos Santos:
38/7/10
Robben:
49/7/8
ha csak ezeket nézem akkor Higuain és Robben elég gyenge, de a hollanddal még meg vagyok elégedve, nagyon sok gólban benne van...!
nem tudom mi van velem, nem tudok aludni, szóval lejátszom a barca ellen az egymást követő három meccset! :D
most BL elődöntő, első meccs, hétvégén bajnoki ellenük, majd a BL visszavágó! :D
kemény! -
Hát ez nem kevés gólt tolt:D -
KoniZTE #46219 Jó rég jártam erre fele , mivel kicsit leakadtam fmről de 08al álmodtam :) majd letöltöttem és elkezdtem a Schalkeval egyet...a BL továbbjutásért eszméletlen nagy harc folyt gondoltam ezt meg kell mutatnom...
-
azigen:D szépen termelt a tag :D -
Hoppáhoppá, 2015-ben én adom az európai aranycipőst Debrecenből :O
-
gabor9 #46216 grat mindenkinek!! Realgyula, azt mondtad, hogy garay mehet amerre lát és jön echeverría. már megvetted? és tudok ajánlani egy kp-t, aki nem túl univerzális játékos,de fiatal kora ellenére naon jó! neve: Renato Neto. Sporting ificsapatából. ha megveszi bárki, 2-3 éven belül ő lesz a csapat Frank Lampardja:) -
hoztam pár képet a 00/01es adatbázisos West Hamröl
-
Kezdünk belejönni:
Lassan az oddsok is szerényednek:
Jó az öreg a háznál:
-
realgyula #46213 7közi forduló, (7végén Atletico, utána BL-be barca, majd a bajnokságban is barca) mondom pihentetem kicsit a csapatot, ezért a Real Sociedad ellen egy ilyen kezdőt küldtem a pályára:
Casillas-Opare,Garay,Metzelder,Torres-De La Red,Sneijder-Robben,Raúl,Drenthe-Marquinhos
erre "sima" 2-0-ás zacskó csomó kihagyott ziccerrel fűszerezve... Marquinhos és Raúl a kihagyhatatlant is kihagyta! pffff :S nem baj, az előny tetemes:D -
Espanyol és Tamudo...
Annyi sélyünk van, mint vakondnak a ping-pong bajnokságon! -
Bár még csak 8 forduló ment le, nagy eséllyel az év meccse!
/A Sociedad az első helyre várt csapat, a média szerint/
A kép nem tudja visszaadni, mekkora meccs volt... -
warez az offtopikban. -
Bekezdtünk a bajnokságban -
robb3ngxxi #46208 Ismét üdv már félek kérdezni de mielőtt elindulna a meccs ezt írja ki: array access out of bounds!
Most raktam fel a reloaded verziót 9.2.0 peccs, és multizunk vele(hátha az is lehet a gond)
Help pls
-
Itsuki #46207 szubjektiv mi a gyenge,gratu -
Itsuki #46206 ha jól megfizeted:DP
Utley,sajna ez nem jött össze,másnap már Amerikába turnéztunk:D és 2-1 re kikapni amcsik ellen nem szégyen.
Magic,én kértem fel magam:D -
grat
Te jelenkeztél vagy felkértek?
-
Utley #46204 grat,csak figyeljé oda a srácoknak meccs előtt 2 héttel kell a pisit ellenőrizni :D -
majd küldhetnél Olaszba nekem egy kis füvet :D -
realgyula #46202 iszonyat gyenge szezonja van a barcának! gyerekjáték a bajnokság:
KATT -
Gratu! Jamaika az jó hely...
-
Itsuki #46200
arany-kupán vagyunk:O -
hi és grat all. -
Itsuki #46198 gratu:)
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN A VÁLOGATOOOOOOOOOOOTTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xd -
A bannerba levővel csinálom.
Hátha most jó lesz.
Szóval a tabella féltávnál:
És még csak most jönnek majd a szünetben az új fiuk.
-
Jaértem. Viszont nekem sosem volt gondom a kepfeltolto.huról való képek beszúrásával.
Namindegy, töltöm Sportingot. -
Grat! Szép eredmény!
/végre egy teljesen valósághű mentés/
Ezekkel az igazolásokkal meg már csak előre visz azn út! Sok sikert! -
mert új verziót csináltak rá. Sztem pár nap és blokkolva lesz ez is, nem szereti a kétbetűs isten, ha hotlink vezet más oldalakra, plusz a képfeltöltés szeretettel nyomja rá minden oldalra a saját reklámját -
Ej-ej, kedves HG! :D Aming látod, nincs blokkolva :) -
onnan már hónapok óta nem lehet képeket linkelni SG-re......
am Üdv mindenkinek és Gratutálok -
Afenébem kiütöttél :D
Szóval a direkt linket kell használni. Nem nehéz dolog a linkelés...:/
-
a képfeltöltő és a képfeltöltés.hu blokkolva van az sg-n, oda ne is töltsetek -
Itsuki #46189 ez meg h történt h 2szer küldte el...? bocs...
nekem a bannerba lévö müxik... -
Itsuki #46188
próba