104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki

A fehérorosz sahtart bucsuztattam 3-0,1-2 majd jött a norvég Stabaek 1-0,1-0, majd a szerb Crneva Zvezda jött 1-0,3-0. és majd ök tömnek ki:D
  • messike
    Látom vannak itt, páran akik a letámadáson kívül tudnak mást is:) .

Köszi.
  • zaki
    Nagy grat mindenkinek, messikének főleg!

Végeztem a 2. szezonommal is az Udinesevel.
    UEFA kupa begyűjtve

Csoportom nem volt nehéz, aztán jött a Porto (7-5), Getafe (3-2), Marseille (5-4), Chelsea (2-1), aztán a döntő. 3-0-ra vezettünk már az elején, második félidőben meg végig támadott az Atletico, de mindig ez történik, ha vezetünk 3 góllal félidőben, szóval meg sem lepődtem...

Bajnokság meg... Hát lehetett volna sokkal jobb is. Annyira igadozó a teljesítményünk, pl az uccsó Frosinonevel otthon 2-2-t játszottam (persze az utolsó 15 percben egyenlítettek ki), kövi fordulóban meg az első Fiorentinát 2-0-ra vertem... Csatáraim rém gyengék, Quagliarella tavaly 24 góllal gólkirály lett, most 27 meccs 8 gól, Di Natale gólt sem lőtt (jó mondjuk szélsőként számítottam most rá, de akkor is...), Balotellitől sem voltam elszállva, pedig nem kevés pénzért vettem meg (13 misi,34 meccs 10 gól, összesen 52/20), szal vmi új taktikát kell használni, mert ezzel nem fogok semmire sem menni... :p

• BlueMaster
    Hey, Te még élsz??? Mizu a Chievoval??

Amúgy az afrikaiak nem számítanak EU-n kívülinek... Elég vicces, de így van...
  • Fisicofan
    Alapból EU-n kívüli játékos tényleg max. 5 lehet cserékkel együtt, viszont az afrikai játékosokra ez nem vonatkozik, nem tudom hogy a valóságban így van-e, de a játékban biztos h így van
  • zorrobomber
    Bár ha belegondolok, oké, inkább flémeljünk, úgyis unatkozok.
  • zorrobomber
    Bamba kaliberű csatárom nekem is volt Újpestben.
  • Don Dono
    Sziasztok. Nem jön be az offtopic. Nem tud valaki segiteni nekem a reg.-elésben? FM 09.
  • inter94
    kemény uefa csoport
  • Fabio Capello
    :D
  • Itsuki

pedig evvel a rémgyenge csapattal 4.helyre bevitorláztunk az arany kupábanXD
  • McFrost
    Ez most csak vicc? Ennyi külföldi nem is játszhat egyszerre a cserékkel együtt, bár lehet a tudásom halovány persze. Mondjuk ha Neked így kényelmes, miért ne.....
    Azért ilyen szintű srácok még a Serie B-be sem mennek el, nemhogy a Szpariba.....
  • Itsuki
    hol lehet ugy beállitani h a kupasorozatba azt a "fa" eredményeket lássam?
  • gabor9
    és garayt majd mond h hova ment!!:) netóval úgy vok h felkészülési meccsekre betettem, és úgy játszott, mintha 28 éves tapasztalt középső kp lenne, és a nagycsapatban hagytam, félév alatt 1 gólt lőtt 6 meccsen. pjanic sérülése komoly??mert statját nézve elég fontos tagja a csapatodnak. 16 gp az komoly kicsit:)
  • Itsuki
    Elhalasztották a BL meccsemet mert ütközött az Arany Kupa Elödöntöjével:D
  • zyndar
    Ja, hogy ez 08. Akkor nincs több kérdésem
    Az a 07 után nagy visszalépés. Ezzel nem az elért eredményeidet akarom kritizálni.
  • Matthew Prosac
    Azért David Villa lőhetett volna egyet igazán :)

Amúgy ez szép és jó, de az utóbbi 8 évemben 4x az UEFA-kupa 4x a BL főtáblájára jutottam, mind a 8 évet figyelembe véve 1x sikerült továbbjutni a csoportból az egyenes kieséses szakaszba (UEFA), a BL-ben mindig csoportutolsó lettem... ott nem jönnek ilyen eredmények, még mindig pofozógép vagyok :C
  • Itsuki
    szép eredmény,grat:)
  • Matthew Prosac
    "Debrecen fans pessimistic ahead of Valencia clash":

1)Renan-t nem fogják megdícsérni hogy 11 kapura menő lövésből 7-et beszedett
    2)Paluchowski-n kívül gólt lőtt/fejelt még Lavie (DM), Grncarov (DC), Danch (DM), Sammir (AMC). Minden meccsen minden sikerből mindenki kiveszi a részét, nem csak Palu' van pályán :)
    3) "Debrecen boss optimistic ahead of second leg at Mestalla" :)
  • BBeno2
    jah. 08-ban nálam agüero volt a császár. 09-ben nem sikerül olyat tenni mint 08ban.
  • BBeno2
    szintén ugyanez ... sosem tudtam egy embert akár 30 fölé vinni de a bajnokságban meglövöm azért csapat szinten a 80-90 gólt. mint csapat. lövik a gólokat. de egyéniség sosincs...
  • Matthew Prosac
    ez amúgy fm 2008, és az én csapatom sem egyszemélyes. kb az előző szezonig amúgy kétcsatáros játék ment:

2011-2012-es szezonban Alexandre Licata volt a csatárpárja, aki 25 meccsen 27 gólt termelt a bajnokságban, majd pár évre rá elvitte a West Brom..
    2012-2013-as szezonbéli csatárpárja Bledi Miho, aki 26 meccsen 22 gólt vágott a bajnokságban - el is vitte a Lokomotiv Moscow 2,8M-ért
    2014-2015-ben pedig Martin Metodiev volt a párja a tavaszi szezonban (22bajnoki/16gól), őt is a Lokomotiv Moscow vitte 2,5M-ért...
    És való igaz, Metodiev távozása óta 4-5-1-es hadrend van, ami nem változott az az ultratámadó, presszionáló taktika, illetve ami még volt az a 5-3-2, vagyis 3 középső védő, a két szélen egy sorral feljebb támadó felfogású left-right wing, akik egészen AML-AMR pozícióig futhattak fel, középen 3 középpályás, elöl két csatár.
    a lengyel srác tulajdonságai elég átlagosak, lusta vagyok most csak ezért feltölteni egy képet róla. ^^
  • zyndar
    Matthew a lengyel srác tulajdonságairól mutathatnál képet, no meg a taktikádról. Nekem 09-ben még csak egy csapatnál volt olyan játékosom, aki 30-nál többet termelt, akkor egy 4-5-1-es szisztémát használtam. Nálam általában a csapat teljesít, nem egy adott pléja.
  • DONGUBA
    melyik adatbazissal akarsz nyomulni?
  • DONGUBA
    nm
  • Fabio Capello
    köcce
  • Matthew Prosac
    ittvan az arancipős eddigi statja, ami a bajnokikat illeti:

a legjobb szezonjában - 2012/2013 - amúgy 77 gólt lőtt összesen, minden sorozatot figyelembe véve, míg most "csak" 69-et, amikor aranycipőt kapott :) hálisten ő nem akar elmenni, úgyhogy azt hiszem nyugdíjazásáig vele kezdődik a csapat összeállítása :)
    ja és ebben az idényben beállított egy rekordot: 7 gólt lőtt egy meccsen a Diósgyőrnek. ez rekord lenne, ha a 2008/2009-es szezonban nem csinálta volna már meg Peter Stryvar a Siófok ellen :) jók a csatáraim no..
  • DONGUBA
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\db
  • Fabio Capello
    Huni vagy valaki aki ezt rendszerint űzi, hova kell bemásolni az új adatbázisokat, hogy lássa őket a gamma, és tudjak is újat kezdeni velük?
  • Itsuki
    feltettem a windows 7-et azt eltünt az fm-em:D

gratu all,télleg nagy a pörgés
  • zorrobomber
    Egyébként vettem még olaszt Lazio-ba (Cassani) :) Hozzáteszem nem könnyű bl győztes csapatot olasz plejákkal erősíteni, tekintve hogy a fél liga a riválisom és fityiszt mutat.
  • zorrobomber
    Nem ilyen érettségire készülős időszak van vagy mi? :)
  • realgyula
    eldőlt...! a Valencia elleni bajnoki már tét nélküli, mert:
    Espanyol-Barcelona 5-2...! Bajnokság behúzva!
  • realgyula
    Barcelona, csapó 3:
    nem kérdeztünk...! :D
    1 percig sem volt esélye a barcának...irány a BL döntő, az United ellen
  • BBeno2
    jaja nagyon jönnek a képek. grat all.
  • Fabio Capello
    Micsoda forgalom korán reggel... Grat mindenki
  • realgyula
    Barcelona, csapó 2:
    ezt inkább felejtsük el...
    ugyan abban a felfogásban játszottunk most is, mint a BL elődöntő odavágón, de most egy John Obi Mikellel jobb volt a barca...!
    jöhet a visszavágó, otthon kicsit támadóbb focit fogok játszani!
    érdekes a sorsolás, mert az nem elég, hogy most egymás után háromszor játszunk egymás ellen, a mostani 3. összecsapás után jon a Valencia, aztán ismét a katalánok, mert a spanyol kupa döntőjét is velük játszom! :D érdekes, meg fogjuk unni egymást! :D
  • messike
    Oké, köszi.

Hát igen, elég nehéz lesz, de megpróbálom itt tartani.
  • zorrobomber
    Kivágod a lényeget, átméretezed 750re, oszt heló, teljesen olvasható.

Bamba nagyon táp, kezdhetsz gyúrni az eladására lélekben :D
  • szabocsaba1983
    Dehogy még így is olvashatatlan...