104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Azért elég csúnya hogy egy Buonanottés, Aquinos irtózatosan brutális generáltakkal feltöltött Leccce 4/4-ből zakózott, és kiesésre állnak
  • 5w0rdf15h
    akkor is kabbeafaszt :D
  • Fabio Capello
    Hihetetlen, kettőből kétszer gondoltam eddig meg magamat miattad, lassan megkapod az őrangyal díjat is a bagoly mellé :D
  • Fabio Capello
    jóvanna, nem kell itt mindjárt bedurcizni... :D
  • 5w0rdf15h
    jólvanmá próbállak itt negatívan feltüntetni te meg egyből támadsz :(
  • soma22
    éy ilyenkor parkoloállásba tudod tenni a gammát?te beteg vagy:D
  • Fabio Capello
    idejét nem tudom már, mikor kezdtem utoljára nagycsapattal, szerintem két feljutás azért elég szép teljesítmény egy ilyen csapattal :D

három év után végre nagyon pozitív fejlődést látok a csapatnál, sokkal jobban bírják az iramot, rendre rohamoznak szép eredménnyel
  • soma22
    nekem sem megy ugy mint anno:D
  • 5w0rdf15h
    07 óta nem volt sikeres, muszáj egy kis ihletet gyűjtenie.... :D
  • soma22
    egy ideig még leszek
  • Fabio Capello
    az előkaptam egy körre nem azt jelenti hogy csak azzal fogom tolni, hanem azt, hogy feltettem a gémet. Mindettől függetlenül ez semmiben nem csorbítja a Monopolis játékomat, most is azt fogom tolni éccaka, feltéve hogy nem leszek egyedül
  • soma22
    nemhogy monopolit vinnéd már sikerekre
  • Fabio Capello
    kuss és tanulj az érettségire :D
  • kraawz
    megint kezdi....
  • Fabio Capello
    Előkaptam egy körre a jó öreg FM07-et, azthiszem visszatérek korábbi sikereim helyszínére, a HSV-hez :)
  • soma22
    na azé:)
  • Fabio Capello
    a frissítés miatt még nem pakoltam vissza mindent, de azt is orvosoljuk mindjárt :)
  • soma22
    hova lettek a baglyaim?
  • Fabio Capello
    Bekerült a topikdíjak frissített verziója, ezt láthatjátok a fejlécemben, htx for cSuwwi
  • Fisicofan
    Ha azért játszol a Békéscsabával mert szereted, akkor mindenképp maradj ott, ha csak úgy játszol vele akkor is maradj :). Ilyet csak akkor szoktam elfogadni ha már amúgy is mennék a csapattól, vagy ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapok, de az elég ritka.
  • Fisicofan
    Hi és grat all!
    Kénytelen vagyok előlről kezdeni a Fradit mivel a gépem és vele együtt minden mentésem elszállt. Most a felkészülési szezonnal végeztem, nem igazán vagyok elégedett, kaptunk egy nagy verést a Dinamo Zagreb-től(4-1), az egyik meccsen meg az NK Zagreb a 96. percben egyenlített úgy hogy 3 perc hosszabbítás volt, és 7 edzőmeccs alatt 13-12-es gólarányt raktunk össze, a védelmem elég szar, de remélem szezonkezdetre összeáll minden.
    Cél természetesen a feljutás és aztán a régi mentéshez hasonló szép eredmények.
  • Magic Boy
    Én már döntöttem, de kíváncsi vagyok a topik véleményére:

Egy kis infó, hogy jobban tudjatok dönteni.
    A Békéscsabával jelenleg 4 ponttal vezetem az NB1-et a 17. forduló után.

A Cluj nyolcadik 12 pont hátrányban az elsőtől (tavaly ugye ők voltak a bajnokok) 20 forduló után.
  • zaki
    aztaqrva... :DDDDD
  • Magic Boy
    Látszik, hogy nem én vagyok az edzője nálad a Békéscsabának.

Remélhetőleg Belvon IRL benntartja a csapatot.
  • zorrobomber
    Na üdv all, tolom kicsit átigazolási szezont, toldozgatom kicsit a keretet.
  • soma22
    kiestek nb2ből:(
  • Magic Boy
    Az igen.

Grat!

A Békéscsaba, hogy áll nálad?
  • Fabio Capello
    nagyonnemrossz :)
  • soma22
    picit feltornáztuk a magyar bajnokságot igy 2017 felé:

• Darthmushroom
    hatalmas grat mindekinek
  • zyndar
    BL-csoportom

• Magic Boy
    A ZTE a második (maradtak is a második helyen) jelenleg:

• Itsuki
    Lyon-Ajka 4-0 annyi sérültem volt,hogy 1 nb2es játékost kelett betennem. róla kaptunk 3at is...
  • realgyula
    oké, majd mondom, hogy hová ment Garay, akire nem feladat vár, hiszen a védelem egyik oszlopa (Zapata) eltíltás miatt kénytelen lesz kihagyni a BL-döntőt a United ellen, szóval ő lesz Pepe társa a védelem tengelyében...remélem szépen búcsúzik...!
    Pjanic? nem komoly, már bevethető a srác! :) azon gondolkodok, hogy ő vagy Sneijder kezdjen a BL döntőn! kellemes gondok! :)
    Arjen Robben eldöntötte...
    már "csak" a BL-t kell megnyerni a makulátlan szezonhoz...! :)
  • Don Dono
    ingyen

• Huni92
    Hi & grat all! Jól toljátok, de :D

Kuglipizzával az a gond, hogy ha elkap egy rossz sorozatot, ami a távoli bombákat illeti, akkor sokáig nem tud kaput sem találni 25+ méterről ^^
  • Don Dono
    Köszi megoldodott már :)
  • zaki
    jaja, néha elsül a lába, tegnap vagy tegnapelőtt nyomtam is be egy képet az egyik szabadrúgásáról :D
  • zorrobomber
    Lazio Uefáás!!! :D
    Grat! Kvajarellára pedig már évek óta kacsintgatok. Távolról nem veri a bombákat?
  • zaki
    Nagy grat neked is... :o