104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Azért elég csúnya hogy egy Buonanottés, Aquinos irtózatosan brutális generáltakkal feltöltött Leccce 4/4-ből zakózott, és kiesésre állnak -
akkor is kabbeafaszt :D -
Hihetetlen, kettőből kétszer gondoltam eddig meg magamat miattad, lassan megkapod az őrangyal díjat is a bagoly mellé :D -
jóvanna, nem kell itt mindjárt bedurcizni... :D
-
jólvanmá próbállak itt negatívan feltüntetni te meg egyből támadsz :( -
éy ilyenkor parkoloállásba tudod tenni a gammát?te beteg vagy:D -
idejét nem tudom már, mikor kezdtem utoljára nagycsapattal, szerintem két feljutás azért elég szép teljesítmény egy ilyen csapattal :D
három év után végre nagyon pozitív fejlődést látok a csapatnál, sokkal jobban bírják az iramot, rendre rohamoznak szép eredménnyel -
nekem sem megy ugy mint anno:D -
07 óta nem volt sikeres, muszáj egy kis ihletet gyűjtenie.... :D -
egy ideig még leszek -
az előkaptam egy körre nem azt jelenti hogy csak azzal fogom tolni, hanem azt, hogy feltettem a gémet. Mindettől függetlenül ez semmiben nem csorbítja a Monopolis játékomat, most is azt fogom tolni éccaka, feltéve hogy nem leszek egyedül -
nemhogy monopolit vinnéd már sikerekre -
kuss és tanulj az érettségire :D -
megint kezdi.... -
Előkaptam egy körre a jó öreg FM07-et, azthiszem visszatérek korábbi sikereim helyszínére, a HSV-hez :) -
na azé:)
-
a frissítés miatt még nem pakoltam vissza mindent, de azt is orvosoljuk mindjárt :) -
hova lettek a baglyaim?
-
Bekerült a topikdíjak frissített verziója, ezt láthatjátok a fejlécemben, htx for cSuwwi -
Ha azért játszol a Békéscsabával mert szereted, akkor mindenképp maradj ott, ha csak úgy játszol vele akkor is maradj :). Ilyet csak akkor szoktam elfogadni ha már amúgy is mennék a csapattól, vagy ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapok, de az elég ritka. -
Hi és grat all!
Kénytelen vagyok előlről kezdeni a Fradit mivel a gépem és vele együtt minden mentésem elszállt. Most a felkészülési szezonnal végeztem, nem igazán vagyok elégedett, kaptunk egy nagy verést a Dinamo Zagreb-től(4-1), az egyik meccsen meg az NK Zagreb a 96. percben egyenlített úgy hogy 3 perc hosszabbítás volt, és 7 edzőmeccs alatt 13-12-es gólarányt raktunk össze, a védelmem elég szar, de remélem szezonkezdetre összeáll minden.
Cél természetesen a feljutás és aztán a régi mentéshez hasonló szép eredmények. -
Én már döntöttem, de kíváncsi vagyok a topik véleményére:
Egy kis infó, hogy jobban tudjatok dönteni.
A Békéscsabával jelenleg 4 ponttal vezetem az NB1-et a 17. forduló után.
A Cluj nyolcadik 12 pont hátrányban az elsőtől (tavaly ugye ők voltak a bajnokok) 20 forduló után. -
aztaqrva... :DDDDD -
Látszik, hogy nem én vagyok az edzője nálad a Békéscsabának.
Remélhetőleg Belvon IRL benntartja a csapatot. -
Na üdv all, tolom kicsit átigazolási szezont, toldozgatom kicsit a keretet. -
kiestek nb2ből:( -
Az igen. 
Grat!
A Békéscsaba, hogy áll nálad? -
nagyonnemrossz :) -
picit feltornáztuk a magyar bajnokságot igy 2017 felé:
-
hatalmas grat mindekinek -
BL-csoportom 
-
A ZTE a második (maradtak is a második helyen) jelenleg:
-
Itsuki #46275 Lyon-Ajka 4-0 annyi sérültem volt,hogy 1 nb2es játékost kelett betennem. róla kaptunk 3at is... -
realgyula #46274 oké, majd mondom, hogy hová ment Garay, akire nem feladat vár, hiszen a védelem egyik oszlopa (Zapata) eltíltás miatt kénytelen lesz kihagyni a BL-döntőt a United ellen, szóval ő lesz Pepe társa a védelem tengelyében...remélem szépen búcsúzik...!
Pjanic? nem komoly, már bevethető a srác! :) azon gondolkodok, hogy ő vagy Sneijder kezdjen a BL döntőn! kellemes gondok! :)
Arjen Robben eldöntötte...
már "csak" a BL-t kell megnyerni a makulátlan szezonhoz...! :) -
Don Dono #46273 ingyen
-
Hi & grat all! Jól toljátok, de :D
Kuglipizzával az a gond, hogy ha elkap egy rossz sorozatot, ami a távoli bombákat illeti, akkor sokáig nem tud kaput sem találni 25+ méterről ^^ -
Don Dono #46271 Köszi megoldodott már :) -
jaja, néha elsül a lába, tegnap vagy tegnapelőtt nyomtam is be egy képet az egyik szabadrúgásáról :D -
Lazio Uefáás!!! :D
Grat! Kvajarellára pedig már évek óta kacsintgatok. Távolról nem veri a bombákat? -
Nagy grat neked is... :o

:D