104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Ahhoz képest, hogy a B csapattal álltam ki (már az előző bajnokira is a PÁpa ellen akiket szintén idegenben 2-0-ra vertünk):

Donguba: Ott néztem, de ott nincs benne mindenki.
  • Fabio Capello
    ritkán, de előfordulhat, főleg ha épp meccseket generál le
  • DONGUBA
    procihasznalat na
  • DONGUBA
    Figyi mar szerinted az normalis hogy ha megy az fm09 a pcicihasznalat 100%?
  • DONGUBA
    a tsillagra gondoltam.....valamit nyomhatnal nekem is oda:)
  • Fabio Capello
    ha a fejlécemben lévőre gondolsz, csak nekem mer hágé vagyok :D Ha a szmájlira, azt szabad felhasználás szerint :D
  • DONGUBA
    Oszibá ilyen csillag kinek jar es miert?:
  • DONGUBA
    Atigazolasok/atigazolasi kozpont vaze:D
  • Magic Boy
    Srácok hol lehet a jövőbeni igazolásokat (érkezők/távozók) megnézni?
  • Fabio Capello
    dikk azok hogy kerültek oda? :D
  • neB
    Akkor neked tudom ajánlani ezt az oldalt: http://www.fmgames.net/ ahol rengeteg save game-et db-t és egyéb nyalánkságot lehet felfedezni
    Én msot azzal szemezek hogy 2010-en valamennyiből felhozzam az Arsenal-t a League 2-ből elég nagy kihívásnak tűnik :)
  • Darthmushroom
    grat all
    sajnos engem most nem kött le a játék nem találom a csapatom!:S úgy mint pl a psg,meg hoffi lekötött
  • mocoroga
  • mocoroga
    Egy kicsit fiatalítottam a csapaton

• realgyula
    nyilván én döntök, csak kérdeztem...
  • soma22
    lukas barta, jakub kalina, tobias breu, michael slezak, keith walker, ondrej antos:)
  • zaki
    Di Maria... :)
  • Gunnersboy
    miért nem te döntessz? a te játékod
  • realgyula
    bal oldalra kell vennem valakit...! Dzsudzsák, Aissati vagy Di Maria? várom a voksokat...! :)
  • Fabio Capello
    gratula :)
  • zaki
    Vége a 3. szezonomnak is az Udinesevel. 20 forduló körül vezettük a tabellát, aztán valami érthetetlenül sz@r formába kerültünk, és vagy 10 meccsen keresztül szenvedtünk, alig volt 1-2 győzelem, jöttek acumik, meg az X-ek, visszacsúsztunk a 6-7. helyre (mondjuk iszonyat szoros volt a tabella, olyan körbeverések voltak), de az utolsó pár meccsre rendbe szedtük magunkat, és meg lett a BL hely, pedig rohadt nehét sorsolást kaptunk a végére (juve, inter, fiorentina, roma, ebből 3 idegenben...). Olasz kupa is begyűjtve, 2-0 a Juve ellen. Quagliarella (mindig lesnem kell hogy le tudjam írni a nevét :D) meg gólkirály lett megint (1. évben 38/24, most 35/26).

• realgyula
    bocs barátom, de befejeztem a Realos karrieremet
    kezdtem egy újat Angliában, de nem a négy nagy egyikével, hanem a Tottenhamel
    nagyon jó ez a keret, Woodgate,Corluka,Bale,Modric,Dos Santos és Bentley elég durva játékosok...
  • Magic Boy
    Úgy jártam, mint tegnap a Barcelona csak én nem rúgtam be a helyzetemet.

• soma22
    damien le tallec pedig hosszabbított, még 4 évig. akkor már 31 éves lesz, remélem itt vonul majd vissza:

• soma22
    egész jol sikerült a felkészülés, igaz loszar csapatok ellen:

• gabor9
    jaja eddig csak nagyon csere volt, de az ő eredeti posztján játékosom (egészséges) nem túl sok van (izmailov, zahavi, ljungberg), és eddig félév alatt 6 meccset játszott és adott 3 gólpasszt, plusz bevágott egy tizenegyest. szóval ő tényleg jó játékos lesz..vagy már az is!:)
  • soma22
    hát csak látnám már:)
  • Huni92
    Adrient nyugodt szivvel nyomjad, jó pléja lesz belőle!
  • zorrobomber
    Katsouranis tényleg jó, de már 33, szóval csak backup cserének vettem, mert több poszton is bevethető. Szerintem ő is kifejezetten drága volt :S
  • Itsuki
    grat mindenkinek,ma is punnyadás uefa meccsig töltöm az ajkát
  • gabor9
    nem baj! kíváncsi vok milyen lesz echeverría. de ahogy mondod, garaynál nem lesz nehéz jobb lennie..zorro:kameni naon jó kapus és nem tom h néz ki a csapatod, de katsouranis is jó vétel legalábbis sztem. én télen békén hagyom az átigazolási piacot, nem akarok most emberkét beépíteni, tökéletes a csapat, csak egy a baj, amit nyáron fogok orvosolni. a támadósorban nincs egy olyan csatár, aki félév alatt ne lett volna legalább 1x hosszabb ideig sérült. így nyáron megpróbálok egy igazi nagyágyút, Hugo Almeidát leigazolni a werderből. hiszen ő is portugál, csak haza akar jönni nem??:)max egy szabadúszó játékost igazolok a középpálya közepére, mert moutinho még sokáig sérült, miguel veloso jó, csak ki tudja meddig bírja szuflával, és hogy mikor sérül le. akkor csak Neto marad, aki azért a BL-ben nem biztos h tündökölone még. majd!! 2-3 év és a Sporting legjobbja lesz.remélem:)
  • zorrobomber
    Mindenki lefőtt a tegnapi hajtásban??
  • zorrobomber
    Hát, 22 évesen tán annyira még nem öreg. Ráadásul még olcsónak is mondanám, valahogy most mindenkit iszonyat drágán adnak nekem. Cardozo is 30 milla körül jött volna 29 évesen. Ehhez képest Márkinnyósz aprópénz volt, ráadásul középpálya szélein is bevethető, ami feltétel volt most nékem. Meg nem is akartam több posztra igazolni, pénz még maradt is hogy ne hugyozzon oldalba a kutya. :)
  • Fabio Capello
    márkinnyosz kicsit drága vétel volt, nem lett volna helyette valami fiatal őstehetség?
  • zorrobomber
    fak, megyek is inkább aludni, jóéjt all
  • zorrobomber
    csak Gabriel Tamas ment el, 9,5M-ért a Catania-hoz, elvétve játszott, cserében hupákolt, mehetett
    IMG]http://kepx.info/files/qxo83dacormae7g6gkhe.jpg[/IMG]
  • Fabio Capello
    hát te se mutatsz túl nagy aktivitást mostanság a gamma terén... :D
  • realgyula
    BL döntő
    még jó, hogy eladom Garayt...enyhén fogalmazok, ha azt mondom, hogy nem a legjobban pótolta Zapatát... Tevez és Rooney azt csinált amit akart és Pepe is benne volt az egyik gólban...!
    majdnem hibátlan szezont produkáltunk, csak a BL győzelem nem sikerült...
    még van két bajnoki, és utána elkezdek gondolkodni...lehet, hogy kezdek egy újat, éppen a mostani ellenféllel...más bajnokságban is kiakarom magam próbálni...
  • 5w0rdf15h
    jólvanmá nekamuzz, tudjuk hogy homok vagy, inkább nyomasd a képeket -.-
  • Fabio Capello
    sajnálom, nem táplálok ferde hajlamokat, így nagylelkű ajánlatodat vissza kell utasítsam :D:D:D:D