104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
a játék természetesen. de milyen nő?én egy faszán felvázolt taktikai elemt látok, egy...őőő...jééé egy nő is van a képen:D -
a nő vagy a játék?
-
ez volt, ami megfertőzött:) -
-
én itt leszek :) -
Ma éjjelre tervezek egy kis FM-et, remélem lesz társam eme nagyszerű topikban, ilyen fantasztikusan aktiv szombat után :D
Gratu zyndar, giorgio, WR! -
az üzenetbeíró box alatt ott van, hogy kép beszúrása, oda másold be a HTTP-s linket -
THX! De képet hogy kell úgy felrakni,hogy csak rá lehessen kattintani? -
csak így tovább -
Nem jelenik meg a kép :S Na így remélem látható lesz,csak ki kell jelölni és beszúrni a böngészőbe: http://kepx.info/kepx/7le4nevrk87li1yn0x59.png -
Eddig itt tartok,nagyon büszke vagyok az elért sikereimhez!
-
Nagyon sok szép karrier van,ezt szeretem!
Én is kezdtem most egyet a Hoffenheim gárdájával,mert nagyon megtetszett a gárda! Remélem szép kis karrierem lesz velük.... Az 1.évben a középmezőny a cél,Max egy Uefa Cupas hely.
-
+1 kép, most mennem ezért nem is írtam kemmentárokat
-
Addig is ETO 6. szezon
-
tényleg azt is folytatni kéne már, első PL szezon közepén abbamaradt, küzdünk a kiesés ellen
-
szerintem a vauxhall sikeresebb volt, de ezt neked kell érezni
igaz nem nyertél annyi trófeát, de nagyobb siker szerintem onnan őket felhozni, mint tottenham-mel bl-t nyerni, ami szintén nem könnyű de vmelyest szvsz könnyebb :) -
Huddlestone jtényleg ó, csak én már az elején leigazoltam Veloso-t, így nem sok esélye volt mellette
Sok sikert a Tottenhamhez, drukkolok neked, nekem a kedvenc és legsikeresebb mentésem volt. Még lehet folytatom valamikor, 2014/15-ös szezon következne -
Első BL meccs, telt ház, jó meccs, számunkra hízelgő eredmény és nagyon sok vendégfault (a 2. gólt szerző Papasterianos a 73. percben állt be csereként)
-
realgyula #46370 nem baj, hogy nem lesz senki, 4. számú szélsőnek megfelel, ha valami gond van akkor beugrónak jó lesz, mint a Realban volt Drenthe...!
beleszaladtam az első pofonomba a bajnokságban, mivel otthon 3-0-ra vert minket a Newcastle :(
nem baj, megyünk tovább, az uefa kupában a hajduk ellen nyerünk 3-0-ra idegenben...!
Huddlestone nagyon jól játszik, de már a 2. piros lapját kapta, asszem 5 vagy 6 meccs alatt! :S -
Hi&grat all
Lennont joggal adtad el, amikor én a Spurssel voltam, akkor sem teljesített semmit, mutatói sem valami jók. Danny Roseból meg nem lesz senki! Első évben a 4. helyre hoztam őket, de nagyon mélyről indultunk, ponr mint irl
Volt egy win reinstallom, föl kéne megint tenni az FM-et, kicsit lusta vagyok rá
-
Itsuki #46368 sok a gyökér mostanság,neked ez a balfasz játék az életed?:D nevetséges. -
remélem megkapod a banodat te kis geci -
realgyula #46365 Lennon jó játékos, tisztában vagyok vele! de a jobb oldalra ott van Bentley, Dos Santos mind a két szélen bevethető (én ott használom, nem támadó kp-ként) és meg vettem Di Mariát is, a bal oldalra így feleslegessé vált Lennon, mert a 4. számú szélsőm egy bizonyos Danny Rose nevezető bal szélső, aki a jelentések szerint nagy játékos lesz...!
olcsón adtam el, tudom de az volt a célom, hogy megszabaduljak tőle... -
Lennont kicsit olcsón adtad el. Kicsit nagyon. Emlékszem az én egyik játékomban 33M-et adott érte a Barca a Tottenhamnek. Persze ez a te játékod, azt csinálsz, amit akarsz. :) -
Itsuki #46363 1 garniturának asszem vége az ajkámba -
kamu -
realgyula #46361 a keret erősnek mondható, ezért uefa kupás helyezést ígértem a szezon előtt...a média a 4 nagy mellett elém sorolta még az Evertont, az Aston Villát és a Manchester Cityt is, de úgy gondolom, hogy ezzel a 3 csapattal is fel tudom venni a versenyt, és az 5. helyre befuthatok...! majd kiderül, minden esetre jót tett ez a váltás, mert egy kicsit már "belefásultam" a Real Madridba, ezzel a csapattal pedig azért nagyobb kihívás játszani, annak ellenére, hogy vannak nagyon jó játékosaim...! 

2. bajnoki:
Sunderland (o) 3-0 (Bent,Huddlestone,Pavlyuchenko) :) -
Navégre...:)Sok sikert!
Talán megérte betölteni a mentést :D -
realgyula #46359 íme a debütálásom a Tottenham kispadján, tétmeccsen:
KATT
igazolások:
KATT+Marquinhos a következő szezonra!
keret,felállás:
KATT -
Gratula Zaki & Magic!
Editorral bevan tolva oda :) Jónéhány ilyen adatbázis van. MU 6. osztály, fiatal teetségekből összerakott csapat 6. osztály, ésatöbbi :D -
grat all. geci az a 8 gól egy félidő alatt :D -
A Széna téren max. a busz áll meg. -
Kígyó tér -
Jó kis irónia!
Az itteniek mind nagyon jók és meglesném azt aki nem pihentetne egy fontos meccsre, amikor fölényesen (7-8 pont még mindig) vezeti a bajnokságot.
A Debrecen elleni meccset majd csak hétfőn játszom le, mert most mennem kell.
Kellemes hétvégét és Grat all!
-
KoniZTE #46353 elkezdtem játszani mindenféle csapattal de hosszu távra csakis Spanyolban tudok kezdeni ( Villarreal kb. 15 év ) , most is Spanyol csapattal kezdek s h miért ?...
kár h ujra kell kezdenem :) -
ahhoz egy linket pls :) -
Mágikus fiú keci jo vagy -
Azért játszott a két meccsen a B csapat, mert pihentettem a kezdőt a Debrecen elleni ligakupa elődöntő visszavágóra.
Amikor Vida lövése bement azt hittem rosszul látok.
Ahogy a FIFA-ban a kommentátort szokta mondani a szénatérről lőtte rá. -
hát nem épp te voltál a meccs esélyese, stat alapján a döntetlen is csoda -
pedig ott kő lennie:)

Eddig itt tartok,nagyon büszke vagyok az elért sikereimhez!