104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    a játék természetesen. de milyen nő?én egy faszán felvázolt taktikai elemt látok, egy...őőő...jééé egy nő is van a képen:D
  • Fabio Capello
    a nő vagy a játék?
  • soma22
    ez volt, ami megfertőzött:)
  • zorrobomber

• Fabio Capello
    én itt leszek :)
  • Huni92
    Ma éjjelre tervezek egy kis FM-et, remélem lesz társam eme nagyszerű topikban, ilyen fantasztikusan aktiv szombat után :D

Gratu zyndar, giorgio, WR!
  • Fabio Capello
    az üzenetbeíró box alatt ott van, hogy kép beszúrása, oda másold be a HTTP-s linket
  • Wayne Rooney
    THX! De képet hogy kell úgy felrakni,hogy csak rá lehessen kattintani?
  • Fabio Capello
    csak így tovább
  • Wayne Rooney
    Nem jelenik meg a kép :S Na így remélem látható lesz,csak ki kell jelölni és beszúrni a böngészőbe: http://kepx.info/kepx/7le4nevrk87li1yn0x59.png
  • Wayne Rooney
    Eddig itt tartok,nagyon büszke vagyok az elért sikereimhez!
  • Wayne Rooney
    Nagyon sok szép karrier van,ezt szeretem! Én is kezdtem most egyet a Hoffenheim gárdájával,mert nagyon megtetszett a gárda! Remélem szép kis karrierem lesz velük.... Az 1.évben a középmezőny a cél,Max egy Uefa Cupas hely.
  • giorgio81
    +1 kép, most mennem ezért nem is írtam kemmentárokat

• giorgio81
    Addig is ETO 6. szezon

• giorgio81
    tényleg azt is folytatni kéne már, első PL szezon közepén abbamaradt, küzdünk a kiesés ellen
  • Mike94
    szerintem a vauxhall sikeresebb volt, de ezt neked kell érezni
    igaz nem nyertél annyi trófeát, de nagyobb siker szerintem onnan őket felhozni, mint tottenham-mel bl-t nyerni, ami szintén nem könnyű de vmelyest szvsz könnyebb :)
  • giorgio81
    Huddlestone jtényleg ó, csak én már az elején leigazoltam Veloso-t, így nem sok esélye volt mellette
    Sok sikert a Tottenhamhez, drukkolok neked, nekem a kedvenc és legsikeresebb mentésem volt. Még lehet folytatom valamikor, 2014/15-ös szezon következne
  • zyndar
    Első BL meccs, telt ház, jó meccs, számunkra hízelgő eredmény és nagyon sok vendégfault (a 2. gólt szerző Papasterianos a 73. percben állt be csereként)

• realgyula
    nem baj, hogy nem lesz senki, 4. számú szélsőnek megfelel, ha valami gond van akkor beugrónak jó lesz, mint a Realban volt Drenthe...!
    beleszaladtam az első pofonomba a bajnokságban, mivel otthon 3-0-ra vert minket a Newcastle :(
    nem baj, megyünk tovább, az uefa kupában a hajduk ellen nyerünk 3-0-ra idegenben...!
    Huddlestone nagyon jól játszik, de már a 2. piros lapját kapta, asszem 5 vagy 6 meccs alatt! :S
  • giorgio81
    Hi&grat all
    Lennont joggal adtad el, amikor én a Spurssel voltam, akkor sem teljesített semmit, mutatói sem valami jók. Danny Roseból meg nem lesz senki! Első évben a 4. helyre hoztam őket, de nagyon mélyről indultunk, ponr mint irl
    Volt egy win reinstallom, föl kéne megint tenni az FM-et, kicsit lusta vagyok rá

• Itsuki
    sok a gyökér mostanság,neked ez a balfasz játék az életed?:D nevetséges.
  • soma22
    remélem megkapod a banodat te kis geci
  • realgyula
    Lennon jó játékos, tisztában vagyok vele! de a jobb oldalra ott van Bentley, Dos Santos mind a két szélen bevethető (én ott használom, nem támadó kp-ként) és meg vettem Di Mariát is, a bal oldalra így feleslegessé vált Lennon, mert a 4. számú szélsőm egy bizonyos Danny Rose nevezető bal szélső, aki a jelentések szerint nagy játékos lesz...!
    olcsón adtam el, tudom de az volt a célom, hogy megszabaduljak tőle...
  • maffi
    Lennont kicsit olcsón adtad el. Kicsit nagyon. Emlékszem az én egyik játékomban 33M-et adott érte a Barca a Tottenhamnek. Persze ez a te játékod, azt csinálsz, amit akarsz. :)
  • Itsuki
    1 garniturának asszem vége az ajkámba
  • zaki
    kamu
  • realgyula
    a keret erősnek mondható, ezért uefa kupás helyezést ígértem a szezon előtt...a média a 4 nagy mellett elém sorolta még az Evertont, az Aston Villát és a Manchester Cityt is, de úgy gondolom, hogy ezzel a 3 csapattal is fel tudom venni a versenyt, és az 5. helyre befuthatok...! majd kiderül, minden esetre jót tett ez a váltás, mert egy kicsit már "belefásultam" a Real Madridba, ezzel a csapattal pedig azért nagyobb kihívás játszani, annak ellenére, hogy vannak nagyon jó játékosaim...!
    2. bajnoki:
    Sunderland (o) 3-0 (Bent,Huddlestone,Pavlyuchenko) :)
  • Huni92
    Navégre...:)Sok sikert!

Talán megérte betölteni a mentést :D
  • realgyula
    íme a debütálásom a Tottenham kispadján, tétmeccsen:
    KATT
    igazolások:
    KATT+Marquinhos a következő szezonra!
    keret,felállás:
    KATT
  • Huni92
    Gratula Zaki & Magic!

Editorral bevan tolva oda :) Jónéhány ilyen adatbázis van. MU 6. osztály, fiatal teetségekből összerakott csapat 6. osztály, ésatöbbi :D
  • BBeno2
    grat all. geci az a 8 gól egy félidő alatt :D
  • zyndar
    A Széna téren max. a busz áll meg.
  • zorrobomber
    Kígyó tér
  • Magic Boy
    Jó kis irónia!
    Az itteniek mind nagyon jók és meglesném azt aki nem pihentetne egy fontos meccsre, amikor fölényesen (7-8 pont még mindig) vezeti a bajnokságot.

A Debrecen elleni meccset majd csak hétfőn játszom le, mert most mennem kell.

Kellemes hétvégét és Grat all!
  • KoniZTE
    elkezdtem játszani mindenféle csapattal de hosszu távra csakis Spanyolban tudok kezdeni ( Villarreal kb. 15 év ) , most is Spanyol csapattal kezdek s h miért ?...

kár h ujra kell kezdenem :)
  • Gunnersboy
    ahhoz egy linket pls :)
  • DONGUBA
    Mágikus fiú keci jo vagy
  • Magic Boy
    Azért játszott a két meccsen a B csapat, mert pihentettem a kezdőt a Debrecen elleni ligakupa elődöntő visszavágóra.
    Amikor Vida lövése bement azt hittem rosszul látok.
    Ahogy a FIFA-ban a kommentátort szokta mondani a szénatérről lőtte rá.
  • Fabio Capello
    hát nem épp te voltál a meccs esélyese, stat alapján a döntetlen is csoda
  • DONGUBA
    pedig ott kő lennie:)