104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nájszos -
Jól kezdődik a nap 
-
Jah, túlköltekezték magukat azt írta ki -
pool anyagi csődbe ment, azért a mínusz 9 pont? -
Meglátjuk, az a baj, hogy angol, holland, francia bajnokság be van töltve a legalsó ligákig -
5 perc alatt kaptunk két gólt Zieglertől, igy kissé melegebb lett a pite, de a hosszabbitásban a csereként beálló Adrien villantott, igy 4-2re nyertünk. 20 éves, annyira nem kiemelkedőek az értékei, mégis nagyon adja.
Ahogy elnézem, ha csoportelsők leszünk, akkor legnehezebb ellenfélként a Realt vagy a Poolt kaphatjuk, függően attól, hogy melyikük nyeri meg a csoportjukat. És amilyen szerencsém van, tuti, hogy e 2 nagyágyú közül kapjuk az egyiket ^^ Na de addig még Chelsea ellen egy x kellene minimum.
Ja, most vettem észre, hogy 4-1re vertük őket az első randin. Ezesetben egy 0-3 arányú vereség is belefér :D
Újabb rangadó következik, Benfica. -
Na, azt eltudom képzelni. Nekem 2016ra kb behalna a rendszer :D
Ha folytatod, akkor sok sikert hozzá! -
Jól tolod, Mester!
Porto - Sporting 3-2. 28 potunk van, és vezetjük a tabellát, Benfica a 2., ugyanennyi egységgel, Porto 2 ponttal lemaradva.
A rangadón elszenvedett csorbát próbáljuk helyrehozni az Olympiakosz ellen, és kiharcolni matematikailag is a továbbjutást a csoportból. Jelenleg 3-0ra vezetünk, még nincs félidő. Chelsea ellen lesz az utcsó csoportmeccs, ott dől el a csoportelsőség is.
-
Reggelt!
Előkotortam a Vauxhallt, befejeztem az első idényt a PL-ben, nagy sikerek eztuttal nem voltak, de bentmaradtunk
Az a baj, hogy rohadt lassú már így 2016-ban nekem
A tabella:
-
Nekem meg ez volt az első eredeti gamém :) -
Féltáv
-
Itsuki #46418 kár volt nekem jáccanom,felhuztam magam meg msnen is felhuztak,tudtam h gothic 3azni kelett vna.) további jó gémet azt jóéjt majd -
Ezután a fenomenális Valencia - RM meccs után asszem visszatermelem az esti kaját, aztán elmegyek aludni..FM-től is elvette a kedvem ez a csoda.
Holnap, ha lesz időm, akkor majd a Porto elleni rangadóval fogok kezdeni :)
Sok sikert Tinéktek, és jó pihenést! -
vigyázzá, nehogy persona non grata legyél a szememben itt a végén :D -
Jó estét Urak!
Most érkeztem, remélem lesz itt továbbra is élet.
Monopoli meg bundabotrányba keveredett, vagy mi?
-
Mibaj vele? :D
Azóta 3-0 a Levszki, 5-0 a Coimbra ellen. -
Folytatódik a menetelés, Empoli - Monopoli 0-1 (Helvaci) -
Itsuki #46412 mi az a 7-0?:D -
Eddigi teljesitmény
Adrien lassan kiszoritja Rochembackot. Törtétn ugyanis, hogy utóbbi nem birja a meccseket. FÉlidőben rendszerint 70% körüli a kondija, szóval Adrient neveztem kezdőbe többször is, és meglepően jól adja neki. Egyelőre stabil kezdő :D -
Itsuki #46410 grat,akkor ezután sokan jönnek ki:P emlékszem,nekem 1 baja elleni meccsen volt ez. 1 unalmas 0-0 volt. kövi meccsen 60 néző jött ki:D most meg 4500... sirok én a vezetöknek h bövitsék de nem:D
Köszi Huni,akkor igazolok pár jót meg kirugom a fél csapatot:D -
Szurkolói nap, gálajáték, gyönyörű teljesítmény
-
Kicsit instabilabb a védekezés, talán a kapus/védőrotálás miatt is.
Egyébként cserepadra is jó játékosok kellenek. Akik ratyik, azokkal nem lehet egyről a kettőre jutni. Annyira nem is nagy nevek, mint a kezdő tagjai, de viszonylag jó képességű playak üljenek a kispadon szvsz.
Nyilván egy Maiconnak nem Dani Alves a sceréje, és Buffon mögött sem ül Reina.
-
Itsuki #46406 gratu,bár sok gólt kaptatok a statisztika alapján... megint 1 sztárjátékosom távozik. 1,8 milla eurot ad a lokomotiv moszkva -
Itsuki #46405 na 1 kérdés. van 20-25 játékosotok. de 11 játékosra számitatok. a cserejátékosok fiatalok vagy inkább olyan szintüek mint a kezdök? nem diliznek be h nem jáccanak sokat? mert pl. rotácios rendszerbe azért sokan nem mennek bele. nekem az ajkába van 15 nb1 es játékosom 4 nb2öt tönni meg ifi ratyi -
Belenenses elleni return
Majd egy rangadó -
Itsuki #46403 ma kiesés rugott gól nélkül:)))) -
Itsuki #46402 na jön az utolsó bl meccsem. remélem 1 gólt lövünk azért a sorozatba... -
Ez kérdés? :o -
Itsuki #46400 most gothic3azzak vagy fmezzek?:O:) -
Dean Bouzanis csak nálam lett görög válogatott? :D -
figyelek áám :D -
Töltöm Sportingot :) Ha lesz társaság, aktivizálom magam :D -
Itsuki #46396 mintha nem élénkült volna:D -
Másold be a magyaritás megfelelő fájljait a data/updates/9xx mappá(k)ba is. -
dalackraul #46394 Sziasztok valaki létszives küldje el nekem a data match events fájlokat mert a magyarosítást felraktam és kidobb állandóan a játék köszi előre is!!! [email protected] -
Úgyúgy, élénküljön az élet :D Kb 30-40 perc, aztán izzitom Sportingot, és lökdösöm a képeket. -
Itsuki #46392 Gratu all -
Hoppá
-
:D:D:D:D
neB: grat :) -
neB #46389 Chelsea verés OMG!!!!!!!!!! bár csak bvarátságos volt és iszonyatosan nagy mákom volt de akkor is! (előtte a 'pool reservet vertem 3-0-ra) Valami kezd összejönni :D