104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    nájszos
  • zyndar
    Jól kezdődik a nap

• giorgio81
    Jah, túlköltekezték magukat azt írta ki
  • Fabio Capello
    pool anyagi csődbe ment, azért a mínusz 9 pont?
  • giorgio81
    Meglátjuk, az a baj, hogy angol, holland, francia bajnokság be van töltve a legalsó ligákig
  • Huni92
    5 perc alatt kaptunk két gólt Zieglertől, igy kissé melegebb lett a pite, de a hosszabbitásban a csereként beálló Adrien villantott, igy 4-2re nyertünk. 20 éves, annyira nem kiemelkedőek az értékei, mégis nagyon adja.
    Ahogy elnézem, ha csoportelsők leszünk, akkor legnehezebb ellenfélként a Realt vagy a Poolt kaphatjuk, függően attól, hogy melyikük nyeri meg a csoportjukat. És amilyen szerencsém van, tuti, hogy e 2 nagyágyú közül kapjuk az egyiket ^^ Na de addig még Chelsea ellen egy x kellene minimum.
    Ja, most vettem észre, hogy 4-1re vertük őket az első randin. Ezesetben egy 0-3 arányú vereség is belefér :D
    Újabb rangadó következik, Benfica.
  • Huni92
    Na, azt eltudom képzelni. Nekem 2016ra kb behalna a rendszer :D
    Ha folytatod, akkor sok sikert hozzá!
  • Huni92
    Jól tolod, Mester!

Porto - Sporting 3-2. 28 potunk van, és vezetjük a tabellát, Benfica a 2., ugyanennyi egységgel, Porto 2 ponttal lemaradva.
    A rangadón elszenvedett csorbát próbáljuk helyrehozni az Olympiakosz ellen, és kiharcolni matematikailag is a továbbjutást a csoportból. Jelenleg 3-0ra vezetünk, még nincs félidő. Chelsea ellen lesz az utcsó csoportmeccs, ott dől el a csoportelsőség is.
  • giorgio81
    Reggelt!
    Előkotortam a Vauxhallt, befejeztem az első idényt a PL-ben, nagy sikerek eztuttal nem voltak, de bentmaradtunk
    Az a baj, hogy rohadt lassú már így 2016-ban nekem
    A tabella:

• zorrobomber
    Nekem meg ez volt az első eredeti gamém :)
  • Fabio Capello
    Féltáv
  • Itsuki
    kár volt nekem jáccanom,felhuztam magam meg msnen is felhuztak,tudtam h gothic 3azni kelett vna.) további jó gémet azt jóéjt majd
  • Huni92
    Ezután a fenomenális Valencia - RM meccs után asszem visszatermelem az esti kaját, aztán elmegyek aludni..FM-től is elvette a kedvem ez a csoda.

Holnap, ha lesz időm, akkor majd a Porto elleni rangadóval fogok kezdeni :)

Sok sikert Tinéktek, és jó pihenést!
  • Fabio Capello
    vigyázzá, nehogy persona non grata legyél a szememben itt a végén :D
  • zyndar
    Jó estét Urak!
    Most érkeztem, remélem lesz itt továbbra is élet.
    Monopoli meg bundabotrányba keveredett, vagy mi?
  • Huni92
    Mibaj vele? :D

Azóta 3-0 a Levszki, 5-0 a Coimbra ellen.
  • Fabio Capello
    Folytatódik a menetelés, Empoli - Monopoli 0-1 (Helvaci)
  • Itsuki
    mi az a 7-0?:D
  • Huni92

Eddigi teljesitmény

Adrien lassan kiszoritja Rochembackot. Törtétn ugyanis, hogy utóbbi nem birja a meccseket. FÉlidőben rendszerint 70% körüli a kondija, szóval Adrient neveztem kezdőbe többször is, és meglepően jól adja neki. Egyelőre stabil kezdő :D
  • Itsuki
    grat,akkor ezután sokan jönnek ki:P emlékszem,nekem 1 baja elleni meccsen volt ez. 1 unalmas 0-0 volt. kövi meccsen 60 néző jött ki:D most meg 4500... sirok én a vezetöknek h bövitsék de nem:D

Köszi Huni,akkor igazolok pár jót meg kirugom a fél csapatot:D
  • Fabio Capello
    Szurkolói nap, gálajáték, gyönyörű teljesítmény
  • Huni92
    Kicsit instabilabb a védekezés, talán a kapus/védőrotálás miatt is.
    Egyébként cserepadra is jó játékosok kellenek. Akik ratyik, azokkal nem lehet egyről a kettőre jutni. Annyira nem is nagy nevek, mint a kezdő tagjai, de viszonylag jó képességű playak üljenek a kispadon szvsz.
    Nyilván egy Maiconnak nem Dani Alves a sceréje, és Buffon mögött sem ül Reina.
  • Itsuki
    gratu,bár sok gólt kaptatok a statisztika alapján... megint 1 sztárjátékosom távozik. 1,8 milla eurot ad a lokomotiv moszkva
  • Itsuki
    na 1 kérdés. van 20-25 játékosotok. de 11 játékosra számitatok. a cserejátékosok fiatalok vagy inkább olyan szintüek mint a kezdök? nem diliznek be h nem jáccanak sokat? mert pl. rotácios rendszerbe azért sokan nem mennek bele. nekem az ajkába van 15 nb1 es játékosom 4 nb2öt tönni meg ifi ratyi
  • Huni92
    Belenenses elleni return
    Majd egy rangadó
  • Itsuki
    ma kiesés rugott gól nélkül:))))
  • Itsuki
    na jön az utolsó bl meccsem. remélem 1 gólt lövünk azért a sorozatba...
  • Huni92
    Ez kérdés? :o
  • Itsuki
    most gothic3azzak vagy fmezzek?:O:)
  • Fabio Capello
    Dean Bouzanis csak nálam lett görög válogatott? :D
  • Fabio Capello
    figyelek áám :D
  • Huni92
    Töltöm Sportingot :) Ha lesz társaság, aktivizálom magam :D
  • Itsuki
    mintha nem élénkült volna:D
  • Huni92
    Másold be a magyaritás megfelelő fájljait a data/updates/9xx mappá(k)ba is.
  • dalackraul
    Sziasztok valaki létszives küldje el nekem a data match events fájlokat mert a magyarosítást felraktam és kidobb állandóan a játék köszi előre is!!! [email protected]
  • Huni92
    Úgyúgy, élénküljön az élet :D Kb 30-40 perc, aztán izzitom Sportingot, és lökdösöm a képeket.
  • Itsuki
    Gratu all
  • Fabio Capello
    Hoppá

• Fabio Capello
    :D:D:D:D

neB: grat :)
  • neB
    Chelsea verés OMG!!!!!!!!!! bár csak bvarátságos volt és iszonyatosan nagy mákom volt de akkor is! (előtte a 'pool reservet vertem 3-0-ra) Valami kezd összejönni :D