104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ahogy tetszik -
Kösz a keretet.
Ha kell dobok én is de inkább majd az átigazolások után tenném. -
mert fontosabb a bl mint a magyar bajnokság?!
irl is hasonlo zajlik le -
akkor miért kapunk ki sima 3-0ra otthon a Vasastól, érthetetlen
ugyanaz a csapat remekel a BL-ben, erre a bajnokságban meg szopnak -
Hát itt a vége:
Ez a 2. szezon, és egy nagy csalódás. A bajnokság elején nagyon jól ment, harcban voltunk a feljutásért, aztán egy huszáros hajrával (utolsó 16 meccs/4 győzelem) ez lett a vége. Az utolsóm 10 meccsen már szabadságon voltam.
Márqez az isten, de már 32 éves, érdekes lesz pótolni, főleg hogy pénz sincs.
Talán majd jövőre sikerül a feljutás (ha tudok igazolni), végül is a Tenerife, Malaga, Salamanca trió esett ki, egyik se egy túl erős gárda, sem anyagilag, sem keretileg. Most 4 óra holtszezon.
Meglátjuk.
-
A Manchester United csapat igazi halálcsoportnak tűnik te viszont símán továbbjutsz. -
Ja csakhogy Dudás 21 éves és kezdő a csapatában míg Vágó jelenleg csak csere Újpesten. (Nálam amúgy kezdő lenne). -
Kösz Huni!
Lehető legjobb BL csoportba kerültem
BL 1.
BL 2. -
ezzel nem győztél meg
azt látom, hogy Dudás 31 meccsen 3 gólt rúgott és adott 11 gólpasszt, míg Vágó mindössze játszott 2 meccset, azt se a legjobb formában
-
Értem :)
Porto - Arsenal 4-0. Nem lepődnék meg, ha a vv-n 5-0s eredmény születne az angolok javára :D -
Bocsi, de tanulgatok németül emellett német felmenőkkel rendelkező lány a menyasszonyom.
Ennyi ok elég?
-
Megkérdezhetem, hogy miért irod nagy betűvel a nemzetiségeket? Németben igy helyes, magyar nyelvben viszont kicsi betű.
Grat giorgio!
Lazitásként egy kis FM, és Bajnokok Ligája. Tagadhatatlan, hogy szerencsénk volt. -
Csak egy példa:
Dudás VS Vágó:
Dudás Ádám:
Vágó Ferenc:
-
Pár külföldi tényleg kell, de én tele vagyok tehetséges Magyarral. -
Kellenek a külföldiek
idegenben 0-1
BL csop.kör
-
Itsuki #46494 csak közel se biztos (én nekem...) hogy azok kezdök. Nálam 2018ba a legjobb külföldiekkel,akik ide jönnének,simán felveszik a magyarok a versenyt. -
BL-ben muszáj :( max Kiss Zoli fér be még balbunkóba, aki beteg
Bajnokságban többet játszanak azért a magyarok -
Ha figyelnél látnád, hogy ez kényszer kezdő, mert 2 Magyar sérült/beteg és 3 valamilyen okból nem léphet pályára a következő meccsen.
Az viszont sajnálatos tény, hogy kellenek a külföldiek, mert Magyarokkal nemzetközi szinten szinte lehetetlen eredményt elérni. -
- pedig, Dudás gólpasszba, meg átlagba jó nálam, stabil kezdő a jobb oldalon
Koltai meg baloldalon gólpassz király, vedd meg!
- 2014. augusztusban járok
- egy generált csatár nincs a listán,
a generáltak: Yilmaz, Bica, Marinovic, Mijic, Földes (saját nevelés)
ajánlom: Gaman (Craiova), Kiss Zoltán (UTE), Kasalica (Hajduk Rodics), Cojoc(Galati), Voicu (Pitesti)
-
Tudtok valahol fellelhető "olcsón megszerezhető jó játékosok, tehetségek" listáját? -
Itsuki #46489 3 magyar a kezdöbe?:S jó a csapat:) -
Köszi.
Völgyi nálam kezdő Dudás-nál találtam jobbakat (2 magyar fiatalt), Koltai és Szalai a gyorslistámon van. A többire ránézek.
Ebből mennyi generált?
Hányban is jársz?
A van olyan aki nem fért föl a listára? -
Tess Magic, itt az ETOm:
-
2-2-lett a rangadó, 0-1-nél kaptak egy tizit. Majd lerúgták a legjobb védőmet...
Aszthiszem, az idei évnek tényleg off...
Nincs benne a csapatban, hogy a hátralévő 11 mecsből 10-11-et nyerjen. -
A csapat a rangadók eredménytelensége után (Alicante és Real Sociedad, mindkét meccsen nüanszokon múlt a győzelem)a 17. helyezettől is sikeresen kikapott, míg a Sporting verte az első kettőt!!
Sajnos idén nem lesz feljutás!
És most jön a Sporting...
-
A tapasztalatok 90%-a azt sugallja, hogy a többség baszik bannert olvasni. De még csak a textbox szövegét se olvassa el az újonc többség, pedig az aztán igazán szembetűnő. -
Üdv és gratu!
Te, ird már ki a fejlécbe, hogy magyarositás, azt tedd oda a linket :D -
huncm.fw.hu
mint annyiszor mondtuk már, adatbázis gond van az fmhungaryn, egy ideig nem lehet még elérni a letöltéseket -
Kezdtem egyet a Welling Uniteddel. (Blue Square South)
Kemény meló lesz, de munkához látok és megpróbálom megerősíteni a keretet hogy esélyünk legyen feljutni. -
gabor9 #46480 HELP ME!! Végre megkaptam a fm2009 9.2-est már játszok a Sportinggal, de egy gond van: a magyarosítás. megnéztem az fmhungary.hu-n a letöltéseknél és amikor megnyomtam (naon sokszor) a letöltés (server) gombot, az egész oldalt újra behozta, ha mégegyszer megpróbáltam az újjal, megint behozta főoldalt. Légyszi mondjatok vmi lehetséges magyarosítást h honnan tudom letölteni!! -
köszi, már gyakorlom:) -
link:) -
Elnézest, ezzel kellett volna kezdenem, de elkapott a lelkesedés-->KÖSZÖNÖM neked a segítséget, újra jó a gamma.
skin--> xenon 2009 glass-->bemásolod a skin mappáját a szokásos helyre, de a skin tartalmát is be kell másolni mellé!
[katt]http://specchiodellavita.forumcommunity.net/?t=26474190]
-
all
-
másold be a megfelelő helyre. -
Jó formában a csapat, idegenben is végig uraltuk a mérkőzést. Talán a helyzetkihasználás lehetne jobb is. Idén elérhető a feljutás, az első 2 helyezett játékoskerete és lehetőségei kimagaslóak, bár a végéig még sok van.
-
jah, meg hogyan működik neked? mert eddig ahány skin-t leszedtem egyik se ment :S -
szabocsaba milyen skin-nel nyomod? -
Nagy Grat Iraklis És Békéscsaba főnökeinek, jó látni ilyen gammákat!(tudjátok, mire gondolok) A mostani mentéssel én is ezt az ösvényt próbálom taposni.
Kicsit megszépülve, újra nagy lelkesedéssel és egy szép eredménnyel jelentkezem újra:
-
Hiába pihentettem kiestünk a ligakupából, de majd jövőre.

all