104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• giorgio81
    tess

Kadlec

karrier
  • szabocsaba1983
    Szééép

Kadlec-ről képet pls!
  • giorgio81
    Hopp
    (Tatabánya NB1-es)

• Huni92
    Sőt, eddig még nem volt kezdő a szezonban xD Nem fér be egyszerűen. Aztán Madrid ellen Izmailov szarul tolta, és vaciláltam Romagnoli és Rochemback között. Aztán a fizikai adottságok miatt hoztam be Romagnolit, mer egy De la Reddel szemben mégiscsak több esélye van. 3 ziccert belőtt, azt kezi'csókolom :D

Durva lesz a vv, félek is tőle. Majd 3 nap múlva Porto a bajnokságban.

Barca - Mu 2-2
    Juve - HSV 2-1
    Rangers - Porto 3-3
  • szabocsaba1983
    David Garcia
  • szabocsaba1983
    Hy & Gratt All!

Romagnoli csere lesz a következő meccsen is :-)
  • giorgio81

érik a BL győzelem
  • Huni92
    Romagnoli. Csereként állt be a félidőben :D
  • soma22
    azt hogy szar:)
  • Huni92
    Use at your own risk :)
  • Magic Boy
    Ez egy jó kérdés.
    Engem is érdekelne.
  • giorgio81
    Mi az az UAYOR?
  • Itsuki
    a széthuzás függ a menedszer asszisztenstöl?
  • Fabio Capello
    nem leszólás, de nem véletlenül mondják már két éve a huge adatbázishoz hogy UAYOR fájl, könnyen elszúrhatja a gammát
  • MrIncredible
    köszönöm a gyors választ!a kisebb adatbázissal az a gondom, hogy mióta az óriás adatbázist beletettem a játékba, csak azzal tudok játékot indítani, mert különben nincsenek tarcsi és utánpótlás bajnokságok. visszamásoltam már az eredeti fájlt, de nem segített, ugyanúg választható az óriás adatázis. úgyhogy marad a lassú játék menet és a játékban eltelő naponkénti 10 perces várakozás.
    Köszi mégegyszer
  • Fabio Capello
    meccsnapi bővítmény: újságok, elemzések, stb.
    összefűzés: ezt passzolom
    url hivatkozás: minden újságnak, reklámtáblának (3d nézetben) ha rákattintasz, kifelé hivatkozik a netre, ez egyfajta játéktámogatás, ebből bevétele van az SI-nek.

Ezek számottevően nem lassítják a játékodat, azt úgy tudod felgyorsítani, hogy kevesebb ligát indítasz, kisebb adatbázissal
  • BBeno2
    grat all nagyon szép eredmények vannak.
  • MrIncredible
    Sziasztok!Eliserésem sok mindenkinek az elért eredményekhez.
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja e valaki, hogy a beállításokál lévő olyan dolgok, mint például a meccsnapi bővítmények, összefűzés, internet-hivatkozások engedélyezése, mire szolgálak, illetve ha kikapcsolom valamelyiket gyorsulhat e tőle a játékmenet?
    Nagyon köszönöm a válszt előre is!
  • Huni92
    "Ritkán írok ide" - hiba ^^

Ha a játékos személyi profilján nincs ott, hogy ellenszenves neki x meg y, akkor meg nincs probléma :D

Gratu Médszik, csaba, és zyndar!
  • soma22
    nem az a lényeg hogy kiről szólnak a hirek. nézd meg a játékosaidat, ott ki lesz irva ha gondjuk van egymással. akinek a nevét legtöbbször látod, az a hunyó
  • Diego85
    Hát nincs konkrétan olyan playa aki folyton mondja a magáét, általában 4-5 játékost említ a sajtó akik elégedetlenek.. Ezeket mind adjam el? :-O
    Mondjuk nem rossz ötlet új csapatkapitányt jelölni, mert a mostani már kb 7 éve CSK..
    A mostani AST managerem 14 es fegyelmezettségű, de akkor lehet kipróbálok egy újat venni.. :)
    Köszi a tippeket!
  • bexinho
    Általában mindig van egy hangadó a csapatban, aki elégedetlenkedik, vagy a mentalitása "mediterráni", így bomlassza a csapatmorált. Ilyenkor azt a játékost kölcsön kell adni, vagy eladni, legvégsőbb esetben elengedni.
    Ha nincs ilyen, hanem már maga a csapat rosszul van egymástól, akkor nevezz ki egy új csapatkapitányt, hátha az megoldaná a problémát. Esetleg igazolj egy olyan menedzser asszisztenst, akinek a fegyelmezettségi értéke a 20at éri el.
    Vagy építs egy teljesen új csapatot, változtass a hozzájuk iránytott mondadód stílusán.

Ezek csak tippek, de talán segít, vagy rásegít a megoldásra.
  • Diego85
    Sziasztok! Ritkán írok ide, mert általában megoldok magamnak minden problémát, most viszont felmerült egy probléma amit 6 szezon óta nem tudok megoldani.. Szóval az a helyzet hogy elkezdtem egy játékot MK Dons csapatával, 4 szezon alatt feljutottam premier ligába, összevásároltam jópár új játékost hogy megerősítsem a keretet. Ez 6 szezonnal ezelőtt volt.. Azóta folyton azt kapom, hogy a csapaton belül széthúzás van, minden játékosom erre panaszkodik, nincs jó hangulat, a gyengébb ellenfeleket is csak 1-2 góllal tudom megverni, helyzet alig van, pedig a taktikával nicns baj, csak mindenki panaszkodik, a vezetők is elégedetlenek a játékosok egymáshoz viszonyított hangulatával..
    Aki volt már hasonló helyzetben elmondaná, hogy lehet megoldani ezt a problémát? Mit kellene tennem hogy újra "szeressék egymást" a játékosaim?
    Előre is köszi a segítséget mindenkinek!
    sziasztok
  • gabor9
    na jó nekem is az volt de infóórán mindent szabad:) én Caneirát ajánlom, a védősor minden egyes pontján bevethető, és nálam meggyőző teljesítményt nyújt. Na megyek is fm-ezni:)
  • Dzsoki Jujjing
    Jah és majdnem elfelejtettem Uniós játékos kellene.
  • Dzsoki Jujjing
    Nem tud valaki egy jó jobb oldali védőt, a Parma-val kezdtem tehát nem világklasszis játékosokat várok:) Előre is Köszönöm.
  • Magic Boy
    Bajnokok lettünk miután a Honvéd-al 0-0-át játszottunk Budapesten, itthon vertük a Paksot 2-0-ra és a Zalaegerszeg kikapott Debrecenben 3-0-ra.
    Nekem és a Debrecennek még van egy elmaradt meccsünk (nekem a Nyíregyházával nekik a Vasassal), a azokat lejátsszuk rakok tabellát és egy képet a Bajnokicímet kiharcoló csapatról, de most mennem kell.
  • Monoton
  • Itsuki
    gratu:)

bajnokságom oda 8 alapemberem sérült és meccsenkénti 3 sérüléssel nő ez a szám:D
  • Magic Boy
    Ezzel a Debrecen kiszállt a bajnoki címért vívott harcból:
  • Itsuki
    háhá,munka suli van teeeeeeee:P
  • gabor9
    na mivan, ma mindenki punnyad??:)megcsináltam a magyarosítást, thx!!
    első bajnoki meccsem sportinggal nacional ellen 2-0 Hélder Postiga és Pereirinha góljaival. köv. forduló: vit. setúbal ellen ma délután:)
  • Fabio Capello
    lesz itt harc :D

teszt
  • szabocsaba1983
    Jó 8, holnap lenyomom a szezont! És köszi a bíztatást!
  • szabocsaba1983
    1. forduló: Régi Nagy Bálvány-Jövőbeni Nagy Bállvány 2-2

• szabocsaba1983
    Aszthiszem, felkészültünk a szezonra:
    a betis és a fener meccsre büszkék lehetünk, ők nem a spanyol 2 szintjét képviselik!

• zyndar
    No mára ennyi, jó8!

• Fabio Capello
    hopp :D
  • szabocsaba1983
    Célzóvízzel próbálkoztál már?
  • Huni92
    Na, a mai utolsó meccsen 6-0 a Maritimo ellen. Igazi kiütés, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 24. perctől emberelőnyben voltunk.

Jóéjt mindenkinek!