104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nálam van a fél Magyar U19-es válogatott és most igazoltam egy u21-est a Debrecentől (Huszák Tamás) 4000 Fontért.
Ennek ellenére nem szálltam el a csapattól, de reménykedem a BL csoportkörben és az UEFA kupában. -
túl nagyra tartod őket, ne csak az értékeket figyeld.
európai tapasztalat vszeg nulla, újigazolások, tehát összeszokás egy darabig nulla, nagycsapatok ellen taktikai érzék nulla, és persze ott van a rejtett "beszarás az európai óriásoktól" faktor.
Első nemzetközi évedben semmi jóra ne számíts, pofozógép leszel, ha elég gyenge a negyedik csapat, egy uefa meglehet, de tényleg ne fűzz hozzá nagy reményeket. -
Na azért annyira szerintem elég erős lesz a keret, hogy kis szerencsével a csoportkör meglegyen. -
2018ig semmi sem jött össze... -
Rangers ellen 1-1, tizenegyesekkel továbbmentem
OM ellen 3-4
Jól mondja Capello, nagyon kevés a reputáció, így nem lehet BL-t nyerni, azért küzdök, talán 2020ra meglesz -
Csak poénkodtam annak is örülnék, ha bejutnék a csoportkörbe és nem én lennék a csoportban az utolsó.
Ha UEFA-t nyerek első évben akkor is csaló vagyok?
-
el is könyvellek csalónak :D
100 az egyhez az esélye annak hogy magyar csapattal BL-t nyerjél, nagyon kevés a reputációja a magyar kluboknak ahhoz, hogy képesek legyenek rá. Szény soma vagy 10 évig próbálkozott vele, de nem sikerült neki -
És akkor meddig jutottál? -
Tévedtem, 2 évvel ezelőtt is már megvolt a csoport elsőség
-
Grat! 
Ha te ilyen jól szerepelsz akkor én BL-t nyerek az első évben az új igazolásaimnak hála.
-
Hááát ez zseniális volt gyerekek, élveztem a meccset
azt hiszem előszőr lettünk csoport elsők
-
Közben Magyarország kapott egy extra UEFA kupa helyet, mert sportszerűek voltunk úgyhogy ez lett a végleges tabella:
-
egész jó logó lett.
Rooney: Játékban a képernyőről print screen. Irfanview megnyit, ctrl-v, majd ctrl-r. Keresd meg az aktuális felbontást (vszeg 1024x768 vagy 1280x...), és ott írd át 750x563-ra. Mentsd, töltsd fel, és voila -
Sporting - Porto 0-1. X-es meccs volt, de belefért ez a vereség. 4 meccs még, 1 pont előny. -
CTR+V -
Nem jön be semmi a CTR+R-re :S -
Amúgy a Debrecen nyerte mindkét kupát. -
Mindenkinek. Még mindig nincs megfelelő jobb oldali védőm, akiket mondtatok nagyon drágák nekem, valami olcsóbb? 1-200 ezer eurós vagy ingyenes...?
-
A Nyíregyházát sajnáltam, mert jó csapatuk van, de így hátha könnyebben le tudom igazolni a középpályásukat, mert eddig pofátlanul sokat kértek érte. -
Ctrl-R, ott 750x563 -
Okay, holnap veszek egy lottószelvényt. MU-t kaptuk.
Jön a Porto elleni bajnoki rangadó 8) -
Irfanviewe,hogy lehet méretezni,hogy jó is legyen,szép látható,mint Magicnak mondjuk.......? -
Az ígért képek.
Bajnokok lettünk:
A csapat amely mindezt elérte:
Amúgy én is feltettem az Irfanviewet, mert bár a Slowviewel minden tekintettel elégedett vagyok, de csak demó amiben nem működik minden teljesen. -
Madrid - Sporting 2-1 ---> 5-4es összesitéssel robogtunk tovább.
MU, HSV, Porto van még elődöntőben. Van egy tippem, melyik csapatot kajuk meg :D -
Megvan a továbbjutás
márcsak a PSV-vel játszunk otthon eldönteni a csoport elsőséget
van egy tippem ki lesz, bár.. idegenben csak 1-0ra kaptam ki
-
2007 óta nincs huge database hivatalosan a játékban, az erőforrás igénye miatt.
De csak hogy tisztázzuk: amikor a játék elején játékméretet változtatsz, ezek nem egy-egy külön adatbázist rejtenek, hanem azt takarja, hogy a komplett játékosállomány mekkora részét töltse be. (Jelenleg ez 30-60-90%, ha jól rémlik.). A huge database pedig annyit takar, hogy 100%-ban tölti be a játékosállományt. Mint említettem, ugyebár ezt kivették a játékból a túl nagy erőforrás miatt. A huge database, amit letöltötök, inkább egy komplett új adatbázis (ergo UAYOR), mint egy "unlock" funkció játékon belül (bár ebben a viszonylatban - unlock a játékban=az alapbeállítások megvariálása, nincs garancia a működésre -> UAYOR). -
Irfanview -
pinnacle #46603 ezen az use at your own risk dolgon felesleges foglalkozni, mert amikor letöltöd, elfogadod a használói izét, amiben leirja, h. mindenki a saját felelősségére használja és ha vmit elbasz, azért nem vállal felelősséget.
De az FM maga is UAYOR dolog, mert ott is elfogadod a szerződést mikor feltelepíted.
szóval nem értem most ezen a rágózást -
THX Capello! -
Slowview
Fabio Capello: Ha jól tudom a Huge adatbázis is csak egy módosítás mivel benne van a játékban csak rejtve.
Rosszul tudom? -
Irfanview, és méretezd át 750x563-as méretre, akkor jó lesz. -
Irfanview.
Magic: igen is és nem is. ami egy meglévő struktúra, csak átalakítanak benne pár dolgot (pl skin: ugyanaz az alap, csak a színek, képek változnak, a struktúra nem), azok nem feltétlenül. a különböző adatbázis-modok viszont igen, elvégre az már az alap játék megturkálása (btw. oda is van írva, lehet újra kell telepíteni a játékot) -
Ugyan olyan szép képet szeretnék felrakni mint aki a Las Palmessal megy,mert amit én felraktam Hoffenheimes tabellát az nagyon csúnya! :D -
Hogy kell a képet méretezni,úgy hogy szép kép is legyen,mert nekem alig látni vmit :S
Milyen progival méreteztek képet? -
Ha így nézzük akkor minden nem hivatalos kiegészítő ilyen UAYOR fájl nem? -
Huni megválaszolta, Use at your own risk, ergo csak saját felelősségre használd -
Kadlecnél sokszor generál nagyon eltérő értékeket a gép. Nálam az egyik játékban nincs 17 alatt egyik számottevő értéke sem, aztán a következőben meg alig megy vmi 13 felé. -
Nemrossz! Bár az a furcsa, hogy nálam 18 évesen talán jobbak a skiljei. (pedig szarok az edzőim) -
Először jutottam tovább a kupában: mindenki berúgta a tizit, majd a kapusok jöttek. Az övék kihagyta, a mienk berúgta. Ennyi.
-
Féltávnál a Hoffenheim kispadján (Tabella csak):

Mindenkinek. Még mindig nincs megfelelő jobb oldali védőm, akiket mondtatok nagyon drágák nekem, valami olcsóbb? 1-200 ezer eurós vagy ingyenes...?