104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Wayne Rooney
    Itt a kép:
  • Wayne Rooney
    Na erre nem számítottam,de nagyon őrülök,mivel az 1.helyen lévő Bayernt elvertem:
  • Dzsoki Jujjing
    Újra itt vagyok már én is, hosszas válogatás után kezdtem egyet a Parma csapatával. Második ligások, a többi csapathoz képest elég erős a keret, de első évben már szeretnék feljutni ami ,ha minden rendben megy, meg is lesz. A kupa viszonylag rövid ideig tartott, a selejtező második körében sima 4-0ra vertem egy alsóbb osztályú együttes, majd megkaptam a Torino-t. Elég jól ment a mecs a 33. percig amikor is Castellini hatalmas bakija után Bianchi megszerezte számukra a vezetést, innentől már esélyem sem volt, helyettem beszéljenek a képek...

A vége:

Statisztika:

Játékos statisztika:

Hát egyenlőre ennyi. Maradt a bajnokság ezzel a buktával. Remélem ott nagyobb sikerem lesz. Majd jelentkezem, hogy hogyan alakult a dolog.

Jó játékot mindenkinek.

Sziasztok
  • Huni92
    Ismét 5 gólt lőttünk, ezúttal viszont nem kaptunk egyet sem. Love meglőtte a csapat 98., 100., 101., 102. bajnoki gólját az idényben, és a maga 103. Sporting Lisszabon mezben szerzett gólját :D

Porto nyerte a BL-t, de crash dumps miatt elveszett majd' 1 hét, igy a MU a végső bajnok :(

Képek majd délután/este.
  • Huni92
    Portugál Kupa

Előző meccsen 5-3ra vertük a Vuimarest, bár 5-0ra is vezettünk. 1 bajnoki van még, a tökutolsó Uniao Leiria ellen, amely már tuti kiesett az első osztályból.
    Moutinho, Liédson, Abel, Carrico sérülés miatt nem játszhat, viszont igy is kötelező lesz hozni.
  • soma22
    ne reménykedj, én itt voltam még:)

jo éjt
  • maffi
    Közben egy kínkeserves 2-2 barátságoson a Lecce tartalékjaival. A kupában nem is számítottam semmi jóra, ennek ellenére a bemutatkozás elég simára sikeredett. Az első félidőben eldöntöttük gyakorlatilag, aztán majdnem sikerült szorossá tenni a végét. Az az átkozott védekezés.

(Asszem én maradtam utoljára. )

De lassan megpihenek én is. Jó éjt mindenkinek!
  • szabocsaba1983
    Naszóval: megtörtént az ajánlott taktika váltás, 3 meccs, 9-1-es gólarány, 3 győzelem. Majd meglátjuk, az erősebb csapatok ellen mire lesz jó ez az eléggé támadó taktika.
  • maffi
    Lassan túl vagyok a pocsék felkészülési meccseken (3 zakó, 1 győzelem...), még egy meccsem van a Lecce tartalékjai ellen. Hihetetlen milyen megoldások vannak. Áll 4 védőm és végignézik álló helyzetben, ahogy a csatár 20 méteres hátrányból befutja a labdát és gólt lő. Ezzel lehet vmit tenni? Igaz, hogy magasabb osztályú kluboktól kapok ki, de így kikapni...
  • Huni92
    Hazai pályán 0-2 arányú vereség, ezzel vége az idei BL szezonnak. Egy Vargas szabadrúgás, és egy semmiből jött Tevez gól döntött.
    Másik ágon Porto kiverte a HSV-t, igy ők döntőben vannak.
  • soma22
    teljesen mindegy, 6 meccsből legalább a felén nyerni kellett volna a többit meg min xre hozni...hogy én hogy utálok újat kezdeni
  • szabocsaba1983
    Kiktől kaptál ki?
  • soma22
    vagyok még
  • soma22
    mert nekem sem megy, sőt, zsinorban 6 vereség...
  • Huni92
    2-0ra nyertünk, Liédson és Love góljaival, de a győzelem vezéráldozatokkal járt. Carrico és Vukcevic is 3 hétre dőlt ki, főleg utóbbi az érzékeny veszteség. Veloso visziont a MU ellen visszatérhet.

Valaki bagoly?
  • szabocsaba1983
    Aztán a következő meccs: az első ellen idegenben. Szintén csak mi támadunk, aztán a 26. percben egy beadás a szögletzázlótól, és pislogok: villogás, gól. Mi a fasz? Írja: Santamaría(kapusom) öngól. Na jó... Igen, van ilyen, de nekem miért nem csúszik be egy ilyen kön nyű gól sem, 3 szezon alatt. Aztán 5 prc alatt lerúgják 3! játékosomat. És ez a vége:

És még a végén van erre pislogok:

Mondjatok egy okot, miért ne törjem szarrá!!!!
  • soma22
    sok sikert!
  • Huni92
    "Ha nem jön álom a szememre,
    Mi juthatna ilyenkor az eszembe..."

...igenigen, FM

Ha jól számolok, és minden a tervek szerint alakul, akkor 4 bajnoki, egy kupadöntő (ez már biztos), és 2 BL meccs van hátra. Utóbbi redukálódhat egyre, ha a Mu ellen nem megyünk tovább.
    Benfica jön.
  • szabocsaba1983
    Las Palmas-Hércules: Hércules a 3. helyezett, 11 meccsen 3 gólt kaptak eddig. 2-0-ra vezetünk, de ez a rohadt geci persze hogy kihozza 2-2-re, egész meccsen kb 15 támadásunk volt, nekik vagy 3-at mutatott a gép. Annyira végtelenül igazságtalan ez a szar, az ilyenek miatt megy el a kedvem az egésztől!
  • zyndar
    Változtass a taktikán, ennyi.
    Nem tett jót a BL, a fél csapatot ki akarják vásárolni...
  • szabocsaba1983
    Én is ugyanazzal játszottam 2.5 évig, aztán, amikor az egyre jobb játékoskerettel egyre gyengébb eredmények születtek, mit tudsz tenni?
  • maffi
    Ma végre rászántam magam a legújabb patch installálására, és új patch-hez új játék dukál. Választásom az olasz legalsó ligában szereplő Catanzaro csapatára esett. A 2. helyre várnak, de az alapkeret vmi eszméletlen gáz volt. Próbáltam ingyen igazolgatni fiatalokat, ők valószínűleg csak a feljutásig (ha lesz olyan) maradnak, mert ehhez az osztályhoz még jók, de feljebbre már elég karcsúk lesznek.
    Komolyan gondolom ezt a karriert, de nem tudom meddig bírom idegekkel, mert már a barátságos meccseken olyan megmozdulások vannak, hogy a hajamat tépem. :D Próbálok erős maradni.
    Eddig 2 barátságoson vagyunk túl, az egyiken 1-0-ra kikaptunk a Gallipolitól, a másikon viszont simén vertük 2-1-re a Crotonet, mégha az eredmény nem is mutat akkora fölényt.
    Nem tudom, játszom-e ma, de ha igen, akkor igyekszem írogatni ide is. :)
  • Fabio Capello
    ne variáld túl a dolgokat. Én három éve ugyanazt a taktikát használom, és minden évben egyre jobb lett az eredmény:)
  • soma22
    de, max 25ig keresek
  • giorgio81
    játékosok korát nem szoktad beállítani a keresésnél?
  • szabocsaba1983
    Igen, az volt tavaly,az utolsó 12 forduló. Ez a 3. év, elég jó igazolásokkal, jobbnál jobb eredményekkel indultunk, feljutó helyre vártak, erre: 12 meccs 3/3/3, és vergődés, kevés gól,stb. nem tudom mi van, semmi sem jön be!
  • Fabio Capello
    ne add fel, mindig van hullámvölgy :)
  • szabocsaba1983
    Nagyon rosszul megy a csapatnak...nem tudom miért...kezd elmenni a kedvem....lehet, 1 évig megint nem játszom....
  • Fabio Capello
    remek :)

A remek első félidő után kicsit visszacsúszott a csapat teljesítménye, így 9 fordulóval a vége előtt a 10. helyen állunk.
  • soma22
    esélyes:)

giorgio:
    én mindig területre küldöm őket, ugyanis ott határozatlan időre mennek. mivel hosszú távra gondolkodok, igy mindig fiatal scoutokat keresek, képességek és lehetőségek megitélése legyen magas, és légy türelmes

amik számomra nagyon bejött helyek voltak az évek múlásával:
    törökország, csehek, a magyar generálások is nagyon jók tudnak lenni,
  • giorgio81
    6. hely
  • BBeno2
    gyerekek de megy a fórum... hol állnuk top 10 ben???
  • giorgio81
    Benficát kaptuk a BL-ben

Soma: ha jól tudom te profi vagy scoutolásba, milyen scout a legjobb és hová kell küldeni, milyen feltételekkel?
  • Huni92
    Volt pár lap

RM, Belenenses, RM, Porto, Braga, MU, Benfica, Mu. Húzós, nemde? :D
  • Itsuki
    magyarországon csak öket érdemes igazolni,a külföldiek sokkal gyengébbek mint,u-19 u-21esek.
  • Fabio Capello
    somám, baglyozol ma?
  • giorgio81
    első Bl-es évemben 3 döntelenre futotta a csoportban, és rohadtul örültem neki, 2. évben már megvolt a továbbjutás, harmadikban megint kiestem, negyediktől mindig továbbmentem, de általában az 1. kiesési körben vége is a BL-nek (kivéve 2013 - ott negyeddöntő)
  • Magic Boy
    Majd holnap rakok képet az igazolásokról és az így átalakított keretről, de most megyek TV-zni.

Grat és jó8 all.
  • soma22
    tehát fiatal, éretlen játékosok alkotják a magot. igy tuti nem sok sikered lesz nemzetközi szinten.
  • soma22
    a csoportkör TALÁN, de a csoport jo pár évig kibaszottnehéz lesz.ne táplálj túl nagy reményeket.