104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Wayne Rooney
    Köszi szépen Magic!
  • szabocsaba1983
    Nagyon fontos forduló következik. 7. helyen állunk, 2 pontra a feljutást érő 3. hely. Az első a negyedikkel játszik, mi az ötödik otthonába látogatunk.
    A képek önmagukért beszélnek:

• Magic Boy
    Itt találod és légy türelmes.
  • Magic Boy
    A bajnokság megnyerésére ugyanannyi esélyem van, mint a Debrecennek, pedig még 2 (biztos) - 4 (mindent megteszek érte) igazolásom csak később fog átigazolni hozzám.

• Wayne Rooney
    És azt merre fele találom?
  • Fabio Capello
    Általános -> Logóműhely topik
  • Wayne Rooney
    Valaki tudna nekem csinálni Nick képet? Nagyon hálás lennék neki. A lényeg hogy az legyen beleírva,hogy Domé! Előre is köszike aki megcsinálja!
  • Mor3llo
    Nos tehát, a kis történet:
    Utolsó forduló jött, 1 ponttal mentem a Roda előtt a 3. helyen(PSV Ajax 3 éve beérhetetlen).
    Roda a én városi riválisomhoz, a Sparta Rotterdamhoz látogatott, nem is volt kérdés a meccs kimenetele, 2-0 nyertek. Párhuzamosan nekem is nyerni kellett tehát. Mentem is 4-1re(szintén a nagyriválos Utrecht ellen ugyebár), amikor is jött 3 perc kihagyás, amely alatt 3(!!!) gólt kaptunk, így 4-4 volt az állás. Így a Roda lett volna a 3. Ezt tetőzte, hogy Milano lesérült, cseréim elfogytak. Így 10 emberrel rohamoztam tovább, ismét átvettük a meccs irányítását, amikor is jött D'Alessandro, és és büntetett szabadrúgásból. Azonnal visszaálltunk, védekezés ezerrel, így sikerült megtartani az eredményt! 3. lettem.

A pikantéria, hogy sikerült bejutnom a holland kupa döntőjébe, és ott pont a Rodával találkozom:D
  • szabocsaba1983
    Ja, nem úgy. Nem igazolt át még idén senkitől sehova, tehát nem ez lenne ebben az évben a második átigazolása, ami tilos. Az én ajánlatomat elfogadza, mert megadtam az elengedési záradékot. A kérdés ez volt: #46694
  • Magic Boy
    Keveset ajánlottál vagy miért nem igazolt át?
  • szabocsaba1983
    Nem igazolt át még ebben az évben.
    De félelmetes a karrierje,( főleg, hogy nem sztárcsapatokban érte el ezeket, Barcán kívül) remélem,nem hagyja abba jövőre sem ezt a szép hagyamányt.

• pinnacle
    2x nem igazolhat át egy évben, lehet emiatt, de lehet amiatt mert úgy lett beállítiva, h. idény végén.-
  • fordjee
    Én is évek óta olvasom... És évtizedek óta játszom:) De képet macerás beraknom, notin játszom és azon nincs net, csak az fm miatt vettem még pár éve:)Képek nélkül meg nem az igazi. De hamarosan jelentkezem a Zaragozával, csak befejezem a 2. évet.
  • szabocsaba1983
    Én nem megyek. Amit elkezdtem, befejezem.
    Pénzért vettem, kifiettem az elengedési záradékot.
  • Bagitsiga
    Nem azért mert akkor jár le a szerződése?
    Vagy pénzért veszed?
  • Bagitsiga
    Én mennék! :)
  • szabocsaba1983
    Ha decemberben leigazolom Maric-ot, és alá is ír, miért csak júliusban fog csatlakozni?
  • John Cena
    az fincsi:D
  • szabocsaba1983
    Hoppá.

• Huni92
    Játékos ráhatásnál kell javasolnod, hogy mit tanuljon meg :)

Goran Maricra akkor figyeltem fel, amikor a Zaragozas mentésemben az első évben vert egy bődületes nagy szabigólt vagy 35ről a Barca elleni meccsen. Egy életre megjegyeztem a nevét ^^
  • Mor3llo
    De csak mert szépen kérted, énis jelentkezem majd 1-2 képpel.
    Elővettem ismét a Feyenoordos mentésem, tegnap volt az utolsó bajnoki, hihetetlen izgalmas végjátékkal, majd hozom a képet meg mellé a történetet.
    Gratulálok mindenkinek, giorgionak az ETOhoz, Huninak a Sportinghoz, májszternek a Monopolihoz, szabocsabának a Las Palmashoz...etc!Nem megsértődni akit nem említettem!
    És örülök az új arcoknak is, igencsak ígéretesnek és kultúráltnak tűnnek! Ráfért már a topicra.
  • szabocsaba1983
    Az igazából nem név, hanem egy kép, jpeg vagy gif általában.
    Szóval előbb készíteni kell, egy 120x20-as képet.
    Honlap tetején fórum-->beállítások-->nick kép (méretre figyelj)
  • szabocsaba1983
    Új igazolás, dec. 1-én érkezik:

1. Ő a gollövőlista vezetője
    2. Ő a legjobb játékos a ligában
    3. Kihúzzuk a 2. helyen álló csapat méregfogát
    4. Most rúgott nekünk 30-ról egy bődületes gólt
    5. Nagyon geci dolog más sztárját leigazolni, de jó érzés!!!
  • Wayne Rooney
    Hogy lehet logot berakni ahol a nevemet írja,hogy Wayne Rooney mint pl: Las Palmasnak,Capellonak.....
  • szabocsaba1983
    Egy gyors kérdés: hol tudok mozdulatokat tanítani a pléjálnak? Ott, ahol új posztot?
  • zorrobomber
    eheh :)
  • szabocsaba1983
    Napot!

Hát, éjjel 1 óta azért nemkevés szép eredmény köszönt be, nagy Grat nekik!
    Még mindíg működik az új taktika. Talán nem lesz törés-zúzás
  • Bagitsiga
    Én vettem a célzás Capello!
    Hétköznaponta tuti itt leszek és igyekszek 7végén is, hogy fellendítsük a fórumot.

Mindenkinek nagy grat és további sok sikert!

(off: ha valaki tudna csinálni nekem egy Arsenalos logo-t a nevemmel (Tsiga) azt megköszönném.Tudom mester, hogy nem ide kell ilyet írni de dolgozok és itt nagyon nem lehet ugrálni a neten. :))
  • Magic Boy
    Amúgy Grat all!

Nagyon jók vagytok!
  • Magic Boy
    De szép lenne ha a fórum csak feleannyira pörögne, mint régen.
  • Fabio Capello
    A fórum úgy tud pörögni, hogyha azok, akik csak olvassák (igen uraim, tudom hogy itt vannak, jópár ember olvassa a fórumot, ha nem csalnak emlékeim, legalább 5-10 ember), azok aktív tagok lesznek, és rendszeresen írnak is :)
  • Fabio Capello
    Max képméret 750x563!

Egyébként pedig grat mindenkinek, szép eredmények :)
  • MrIncredible
    Srácok köszönöm a válaszokat óriás abn ügyben. még egy kérdésem lenne és nem is zakalatnám tovább ilyenekkel a fórumot: hol található még esetleg rejtve az óriás ab fájl, hogy kitöröljem és berakjam az eredetit? hátha sikerül megoldanom újra telepítés nélkül.
    köszönöm és gratulálok mindenkinek az eredményekhez. jó látni újra pörögni a fórumot. én csak olvasó vagyok, de így kedvet kapok aktivizálni magam
  • neB
    Jah és érdekességképpen Az első évben Chelsea nyerte a bajnokságot utána 2-szer az Arsenal. Mindkettő Angol kupát a Liverpool nyerte az első évben a másik 2 évben pedig az Arsenal szintén duplázva vagyis esetükben már triplázva
    BL-t Arsenal Werder Bremen és Liverpool nyert így sorozatban
    Uefa kupát Milan Newcastle és Fiorentina nyert körülbelül ennyi :)
  • maffi
    Megvolt a második meccs is a kupában. Többet támadtunk, megérdemeltük volna a győzelmet. A csoportot így is vezetjük, de csak jobb gólkülönbségünknek hála.
  • neB
    Akkor érdekességképpen a City költekezései:
    2008/09 78 millióért be Arshavin, Jagielka, Bruno Alves, Zhirkov , fernandinho míg ki senki
    2009/10 140 millióért be Husyev, Pogrebnyak, Gareth Bale Kevin Nolan , Rodrigo Palacio, Andrea Barzagli, Buenotte Diego, De Sanctis meg McGeady a Celticből ki Elano Petrov Ben-Haim meg egyéb emberek 27 millióért
    Kiestek ezekután 2010/11 56 millióért vettek játékost de nem nagy neveket míg 193 (!!!!!) millióért adtak el: Robinho -> Róma 27.5 Palacios -> Barcelona 30 millió 42 ember ment el aprópénzért Arhavin csak 7 millióért meg ilyenek jó volt látni hogyna omlik össze egy csapat ehez képest simán feljutottak egyszer kikaptam tőlük 4-2-re utána nyertem 4-3-ra szóval parázs meccsek voltak :D
  • Dzsoki Jujjing
    Azért az nem semmi hogy a City ennyi pénzzel még ha 2011-be is, de kiesett a PL-ből. És a Charlton se semmi... :S
  • maffi
    Töltöm a Catanzarot.
  • neB
    Na szevasztok mint mondottam a Nottingham Foresteé kezdtem. Első év semmi 13. hely Liga kupa negyeddöntő 2. év 14. hely Fa kupa negyeddöntő és most itt vagyok a 3. évemben és feljutottam! 2. helyen ebben nagy szerepe van az igazolásoknak:

Érdekes hogy ezeket a jó játékosokat a Marseillenél simán eladták. De a legjobb vételem egyértelműen ő:

Hihetetlen mennyi gólpassz és csupa jó játék 6-os értékelése aligha volt. A a Costa Rica-i Saprissa-ban található.

Keret:

Tabella:

Statisztika:

Összeségében nagyon elégedett vagyok a kerettel a cél jövőre a bentmaradás :D
  • zorrobomber
    csak úgy