104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ez még jó lehet a visszavágón
Nah megyek ETO meccset nézni
-
de mi van rajta????
-
Egy transzparenst, lepedőt írással, ilyesmi. -
- Tudja, mi az a 3 csillag a vállapomon?
- Persze. Jó konyak!!!

-
Amúgy csináltak neked Manchester United-es logót a Logóműhelyben. -
Heineken -
Na és tudod mi az a vöröscsillag?
-
Én is velük toltam a 2010-es VB-n de sajnos a portugálok és spanyolok mellett nem tudtam továbbjutni :( -
vöröscsillag 
-
na azt nem értem mit függesztenek ki -
Csináltam magamnak egy Nick képet!
Nem lett a legjobb,de egynek megteszi
-
Az volt a kérdés, ki az a játékos, akiről az alábbi idézetet függesztik ki a meccseken a fanok. -
Itsuki #46738 Sziasztok,grat mindenkinek. valahogy megadta a mai alaphangulatot az ajkámnál,hogy 8 alapemebrem sérült:D na jó csak 6 az... -
Én a kérdést sem értem, mit függesztenek ki Lampardnak? -
Szar vagy. 
Ez benne van IRL is.
A lényeg, hogy juss föl a többi mellékes. -
Hááááát.....
-
OMFG. 2010-es VB jön, és nincs kapusom az elefántcsontparti válogatott keretében. Nem tudom, hogy a gép miért nem nevezett normális játékosokat, és kapust, de ez igy érdekes lesz :D -
Na, hát lejátszottam pár mecset a Parma-val. Nem úgy sikerült az eddigi teljesítmény ahogy szerettem volna (sőt elég gyászosan sikeredett :D ) De sebaj megpróbálok javítani, ha a sérültjeim felépülnek félhetően jobban fog futni a szekér, bár ettől bármi jobb lenne.
Tabella
Keret
Mérkőzések
Igazolások
Na ez lenne a karrierem. Majd még írok, hogy hogyan alakul a továbbiakban.
Gratulálok mindenkinek az elért eredményekhez.
Sziasztok!
-
ezkiez?:D -
Na bazki, ő pont kihagytam :D -
A megoldás:
-
:DDDDDDDDD ez mekkora :D
Uefában max csoportkör utánig tudtam eddig csak jutni. Köv évben szeretnék most ott nagyot domborítani. Hátha összejön. -
Az igen. -
tippjeim: Totti, Raul, Gerrard:D -
Gratu, BL-ben, Uefaban milyen eredményeid vannak?
Ezanemmindegy -
Engem érdekel, de ötletem sincs. -
de engem nagyon, csak finfom sincs.várom a választ:) -
Már 3 éve szeretném őket megszorongatni, de egyelőre lehetetlen. Most lesz pénz igazolni, bár az öregebbjeit tartalékból próbálom helyettesíteni majd. Igazoltam 2 holland tehetséget is. -
Senkit nem izgat a feladvány? #46712 -
Grat a kupához és a 3. helyezéshez. 
Jövőre megszorongatod az első kettőt és akkor bármi lehetséges. -
Grat Huni és Szabocsaba!
Nekem pedig megvan a holland kupa ;)
-
Azért ha jól megnézed egy "picit" szoros, van pár jelentkező. De én is bízom benne. -
Na, idén meglesz a flejutás, ahogy elnézem :) -
Csak így tovább.
-
A Manchester United-től pedig nem szégyen kikapni.
-
Nagy Grat, szép karrier, Love állat! -
Újabb henger, Márquez sokadvirágzását éli, már feljutó helyen:
-
Második szezon is lezajlott a Sporting Lisszabon élén. Nem vettem senkit, aki a nagycsapathoz került volna, csupán a kölcsönből visszatérő Purovic, majd később Celestino voltak az új arcok. Jelentősebb távozók sem emlithetőek meg.
A szezon jól kezdődött, nem volt különösebb problémánk a meccsek megnyerésével, majd a BL csoportban meglepetést okoztunk azzal, hogy hazai pályán 4-1re vertük a Chelseat, és az Olympiakosz, valamint a Levszki Szófia legyőzése sem jelentett gondot. 4 forduló után biztos volt a továbbjutásunk, és az utolsó fordulóban eldőlt, hogy -bár kikaptunk a Chelseatől-, a kvartett első helyén végzünk. Bizakodva vártuk a sorsolást, miközben pörögtek a bajnoki meccsek, a formánkra továbbra sem lehetett különösebb panasz.
Szóval, a Villarrealt kaptuk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, mint ellenfél.
Idegenben 2-1re diadalmaskodtunk, hazai pályán 1-1et játszottunk, tehát várt ránk a negyeddöntő, ahol a Real Madrid ellen kellett mérkőznünk. Hazai pályán kisebb meglepetésre 4-2re nyertünk, hála a félidőben beálló, és három gólt vágó Romagnolinak. És ezután hiába kaptunk ki a Bernabeuban 1-2 arányban, elődöntős ellefelünkre várhattunk. Tán mondanom sem kell, hogy a MU, Porto, HSV trióból melyik együttessel hozott össze a sors....igen, a Uniteddel. Idegenben 2-1re nyertek az Ördögök, Lisszabonban pedig szintén ők diadalmaskodtak, 2-0 arányban. Ezzel végetért a BL számunkra, de igy is nagyszerű eredményt értünk el.
A bajnokság igazán csak az utolsó 5 fordulóra lett kiélezett, mivel a Porto elvert minket, igy feljöttek 1 pontra. Nem is volt ez meglepetés, hiszen egy RM, Belenenses, RM, Porto, Braga, MU, Benfica, MU sorozat közepette játszottunk ellenük. Élet-halál kérdés volt az utolsó meccseken való győzelem.
Végül sikerült behúznunk az összeset, utolsó 3 bajnokinkon 4-0, 5-3, 5-0-ás eredményeket elérve, és mindezt megspékelve egy Porto elleni 5-0-val, a kupadöntőben.
Képek:
..::Átnézés::..
..::Portugál Kupa::..
..::Portugál SzuperKupa::..
..::Bajnoki tabella::..
..::Játékosok statisztikái::..
..::Csapat::..
..::VÁGNER SZERELEM::.. -
"Egy ember, egy kapitány, egy legenda"
(aki megmondja, kiről függesztik ki minden meccsen ezt a transzparenst szurkolói, csokit kap/ -->nehéz kérdés -
Meglesz az a feljutás!
Hajrá!
Wayne Rooney: Nincs mit. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a logód.