104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Mindeközben miért nem nagyon játszok/tologatom a képeket? Sajnos elkezdtem észrevenni a csapatomon hogy olyan mint az Inter!!! Olyan baszott unalmasan, szarul(!!) viszont hatékonyan játszunk, hogy már engem idegesít a saját csapatom. 5 meccs után veretlenül vezetem a bajnokságot 10-1es gólaránnyal. A döntetlen egy 0-0 volt a Torino ellen... Betonvédelem, csatárjáték 0

• inter94
    all!
    Aston Villa 2.szezon
    Anglia-az év futbalistája
    Bajnokság
    Csapat
    Csapat statisztikák
    Átnézés
    UEFA Kupa Döntő
    UEFA-Kupa Elődöntő
    UEFA-Kupa Negyeddöntő
    Igazolások a szezonra
  • zorrobomber
    Ott a pont. Őt is eladhattam volna már párszor, de minek? Vele nyertem tavaly Bl-t+bajnokságot :)
  • SOCCER
    ki gondolta volna ...
    pedig nem lehet minden csapattal élből döntőbe kerülni minden kupasorozatban. régóta olvasgatok errefelé és lenne egy kérdésem: nem unalmas ? mindig ugyanazok az arcok, ugyanazok az ellenfelek, ugyanazok az eredmények. ez még kihívás ?

a másik: az életszerű, hogy ha Higuaín tíz mérkőzésen csak öt gólt lő el kell adni ? lehet más csapatoknál, más bajnokságokban a két kezed összetennéd, ha lenne egy ilyen csatárod
  • realgyula
    teljesen összezavartam most magam...!
    a Realos játékomat félbehagytam, mert úgy éreztem új kihívás kell, ezért elkezdtem a Tottenhammel egyet, de az nem tetszett, azt is félbehagytam...elkezdtem a MU-val egyet...ez sem tetszik
    lehet folytatom a Realt mégiscsak!
  • zyndar
    Igazából nem vagyunk egy súlycsoport, a meccs embere a 20 éves, 3. számú kapusom

• 5w0rdf15h
    Hát jó sok tápot zabált az tuti :)))
  • zyndar
    17 éves bazz... Mvel etették ezt?
  • bexinho
    Rühellem az FM -ben a crash dump hibát! Egy remek Leeds-i feljutás után szezon kezdete előtt mért jön elő a semmiből? Feldolgozásnál... Sosem értettem miért van ez, és miért nincs rá megoldás. Újra tettem a játékot, semmi. Másik mentésről mentem, semmi. Vagy 3-4 registry programot lefuttattam, semmi. Ki tudta megoldani már?
  • 5w0rdf15h
    Üdv az Uraknak és Gratulálok a szép eredményekhez...
    volt nekem egy Valencias mentésem, amelyet most folytatok egy kicsit :)))
    Egy szerencsés találatom, megkérték az árát, de szerintem megérte....
  • Darthmushroom
    Hatalmas grat mindenkinek.
    még mindig nem találom magam az fmbe!!:S
  • giorgio81
    Tisztes helytállás azt hiszem megvolt

• zyndar
    És persze Gunnersboy!
    9 fordulóval a vége előtt eldőlt a bajnokság, mivel sikerült összeszedni egy 4 pontos hátrányt. A Pana nem szokott hibázni. Jee
  • soma22
    a kis sunyi:)
  • zyndar
    Estét urak! Grat Hunito és Szabocsaba!
  • Gunnersboy
    Braga, Hertha, Udinese, Real Betis, Ferencváros.
    Uefa kupa, 2011-12, A csoport

a bl 3. selejtező körben a Celtic ellenében estem ki 4-2vel, az uefa kupa utolso selejtező fordulojában a Leverkusent búcsúztattam 7-6os összesítéssel (4-2, 4-3)
  • Fabio Capello
    ott csücsül :)
  • hoodlum
    ki van a kapuban?
  • Huni92
    Uruguay - Elefántok 3-4. Tejóisten, mekkora meccs volt. Kalou szórt egy triplát, Drogba is beköszönt, és kaptunk 3 gólt 30 méteren kivűlről :D
    Ha utsó csop.meccsen a skótok nem nyernek az uruk ellen, 2. helyne továbbmegyünk. Portugália úgyis elver, szóval..:D
  • soma22
    vééégre:)
    hol a baglyom?
  • maffi
    Azért sajnálom egy picit a kupát. A Ravenna ellen (egy osztállyal feljebb vannak) nem szégyen ugyan kiesni idegenben, de végig éreztem az erőt a csapatban. Kettős emberhátrányban is volt esélyünk egyenlíteni. Biszont ezen már kár rágódni.
    Te hány év alatt is jutottál fel a serie b-be?
  • Fabio Capello
    szokd meg, mi is haldokoltunk állandóan idegenben.. Kupával meg ne is foglalkozz egy darabig, döntőíg úgyse jutsz, innentől kezdve meg csak arra jó, hogy a gép lerúghassa pár játékosodat...

Most hogy elértem zh-n egy fantasztikus kettest, beindul az éccakai FM party :D
  • giorgio81
    Hatalmas bravúr!!
    Az új 19 éves orosz igazolásom legjobbkor mutatkozott be, bár a média szerint nem volt jogos a 11-es, utána össze is zuhant a Benfica, csak nekünk volt helyzetünk. Kasalica meg hozta a formáját: 7 BL meccs 10 gól

Nah, következő körben meg jön a Chelsea, meg a BL-túra vége

• Huni92
    Nemrossz :)

Vagner Love lett az Aranycipős, 38 bajnoki gólért 57 pontot kapott. Lavezzi 27 góljáért 54 pont járt xD
  • Magic Boy
    A csapat első szárnypróbálgatásai a BL-ben.
    Hazai pályán:

Montenegróban:
  • giorgio81
    csak 2 pont a hátrány meglesz az !!!
  • Huni92
    Skócia, Uruguay, Portugália a vébé csoportunk. Skótok ellen 1-1, ami azér nem rossz eredmény. Egy generált 190 centiméter magas középhátvéd áll a kapuban :D
  • Magic Boy
    Jó szoros, de meg lesz az.
    Hajrá!
  • maffi
    Grat mindenkinek! Főleg Csabának a kitartásáért. Idén meglesz a feljutás! :)
    Egy kis helyzetjelentés a Catanzaro háza tájáról:
    A kupából óriási balszerencsével kiestünk (kettős emberhátrányban, egy kamu tizenegyessel, a hosszabbításban...), a bajnokságban viszont elég szépen haladunk. Cél természetesen a feljutás. Hazai pályán 1 döntetlen kivételével hibátlanok vagyunk, idegenben már nem megy annyira. Nem nagyon értem az okát.
    Majd még jelentkezem, addig is sok sikert mindenkinek!
  • Mor3llo
  • szabocsaba1983
    Ezekkel a képekkel búcsúzom mára tőletek:

Fordítás az első ellen, így még van remény a feljutásra

Nem állunk feljutó helyen, még 8 forduló

további jó gémet mindenkinek, holnap találkozunk!
  • giorgio81

Bocs, azt hittem a képről volt valami kiírva, fölötte nem is vettem észre
    Többi f*sz, meg egyből hülyéz
  • szabocsaba1983
    Amit írtam, csak nem magyarul.

Csak neked: "One Man, One Captain, One Legend"
  • Magic Boy
    Csak így tovább.
    Hajrá!

A Markos, Nádas kabarék, pedig még mindig ütnek.
  • szabocsaba1983
    Igen, igen. Szenzációs.
  • szabocsaba1983
    Fontos meccs, 4-ként a harmadikat fogadtuk:

még 12 kemény meccs
  • 5w0rdf15h
  • BBeno2
    nah itt a nagy kérdés.

Castilla-val vagyok DE az uefa kupát megnyerte a M.City a milan ellen. VISZONT
    így produkált a PL ben. kérdés : indul-e jövőre az uefa kupában??

• Magic Boy
    Markos, Nádas Katona dolog.
  • Csesza
    bazdmeg te mekkora egy gyökér vagy issstenem