104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• miki36
    na, nem elbasztam?:)
  • miki36

Most télen volt söprés, kurva sokan elégedetlenkedtek, 1-2, a Klubnál eltöltött év után 17-18-19 éves játékosokat nem könnyű megtartani, első cseh-szlovák-arab-bolgár csapat bejelentkezik, már dobbantanának is.
    Utánpótlást, illetve edzési lehetőségeket természetesen minden évben fejleszteni kéne, az utóbbi pár évben szerencsére már hallgat rám a vezetőség.
  • Magic Boy
    Melyik bajnokságban kezdenél legszívesebben?
  • Magic Boy
    Végre újra pörög a topik.
  • norbinhOOO
    Válaszol valaki a lejjebb írta?
    Köszi....
  • zorrobomber
    Ha az 1. perctől nézzük, ma toltam egy képet ahol Adriano már a 15. percben a 3.-at ünnepelte :)
  • zyndar
    Ííjjjj...
    Tudod mit, ezzel a kitartással jövőre bajnokként fogsz feljutni, meglásd! Ha esetleg nem így lenne, akkor állhatsz a sarokba kukoricán térdelni.
    Jó, hogy újra sokan vagyunk.
  • norbinhOOO
    N'zogbia
  • soma22
    huszti, halmosi, dzsudzsi
  • MrIncredible
    na én is beszámolok további két meccsről. Sunderland csapatával vagyok ugye, hull city ellen 2-0, portsmouth ellen 1-0. Így most 7. vagyok a bajnokságban. év elején nemzetközi kupát érő helyet ígértem. most próbálom megszerezni, Keirissont, de nem adják csak nagyon sokért, és bal oldalra kellene valaki mert andy reid, és mallbranque sem az igazi. reid vsz eladásra kerül. Tudtok valakit baloldali tkp-nak?kb 5misi euroig. bár jobb szeretek én kereseni, de tipp mindíg jól jön. mivel lassú a játékom és nem tudok sokat játszani íg lassan haladok. eddig 14 meccs ment le a bajnokságból. remélem megtudom tartani a 7. helyet legalább
  • soma22
    én csómó über magyart csábítottam így vissza magyarhonba. pont ahogy leirod, hogy fos külföldi ligákba elmennek, ott feltáposodnak és onnan lépnek. erre jo a sok sok miegfigyelő, aki éveken keresztül ugyanott nézelődik
  • soma22
    szevasz régen látott jóbarát:)
  • Itsuki
    végre 2019be feljutott a pécs az nb1be:) ugye nálam 2012be kiestek az nb3ba is...XD nem hiszem h másnál szerepelt ilyen rosszul a mecsekaljaiak.

viszont érdekes,hogy a magyar tehetséges jó játékosok a horvát meg a bolgár liga csapatai viszik el. 2-3 szezonigf ott vannak,vagy lecsap 1 nyugati csapat vagy elég drágán visszajönnek magyarországra érdekes. nagyon ritka az olyan aki magyarországról egyböl belga,német spanyol csapatba jut. igy kevesebb pénzünk is van ez miatt. pedig irlbe nem jobb a horvát vagy a bulgár liga...
  • norbinhOOO
    miki36 mutatsz egy keretet a Pécsről?Helyi vagyok:)
  • Gunnersboy
  • norbinhOOO
    Helló.
    Segítetek csapatot választani, rengeteg ötletem van, de nem tudom melyiket válasszam, legszívesebben az összesbe bele kezdenék
  • miki36
    nálam Pécsnél balbekk túltengésben szenvedünk, a legjobb generált játékosok(akik el is jönnek) általában szélsővédők
    egyébként bajnokságokat, kupákat mi is hozzuk, de BL csoportban eddig mindig abszolút súlytalannak bizonyultunk
  • soma22
    mert sokkal jobbak voltak a helyére, még magyarok is.

nem fradizok most.
  • Magic Boy
    Balbekket én is keresnék, de én még csak 2010-ben járok.
  • Itsuki
    ki tud 2 jó csatárt és 2 jól balbekket mondani? rekjavik ellen fogunk bl be szerepelni... ja 2019 van szinte csak generált mki:D kár...:)
  • Magic Boy
    Gondoltam.
    Nálad miért nincs ott amúgy Völgyi?
    Egy keretet tudsz dobni?
  • soma22
    csak hülyültem:)
  • Magic Boy
    Ez igaz, de nagyobb rutinnal is.
  • Magic Boy
    A tehetségeid és a sérültjeid is érdekelnének (főleg a Magyarok)
  • Huni92
    Gratu neked és mgkpnak is :) Jaigen, a képeket nem szabad linkelni. KÖTELEZŐ :D

Első barimeccs :s
  • soma22
    nagyobb sikerekkel;)
  • Magic Boy
    Kisebbség.
  • giorgio81
    Én is befejeztem a 7. szezonomat az ETO-val
    Bajnoki cím 7. alkalommal, Liga Kupa 4x, MK 5x, Szuper Kupa 6x (abból ténylegesen csak kétszer játszottunk, a többi alkalommal automatikusan a miénk volt)
    BL-ben megismételtük a legjobb eredményünket, a Negyeddöntőben estünk ki a Chelsea ellen
    Most már jó lenne elődöntőbe jutni vagy 3. helyen kiesni a csoportkörben és UEFÁt nyerni. Lehet hogy merész álmok, na mindegy küzdünk tovább
    Ahogy nézegettem a kupa meg bajnokság történeténél a korábbi győzteseket, az jutott eszembe, meg kéne előzni a Fradit, tehát Mo.-n a legtöbbször bajnoknak meg kupagyőztesnek lenni. Ehhez már csak 19. bajnoki cím és 12. kupagyőzelem kell. Aztán le is tettem róla, bár ki tudja talán végig viszem. Szuper Kupa meg Liga Kupa győzelembe viszont mi vagyunk az elsők.
    Na jöjjenek a képek

• Mor3llo
    Én is pont ezt figyeltem meg.
  • soma22
    nálam nem:)
  • Magic Boy
    Köszi.

Érdekes, hogy Völgyi általában mindenkinél ott van.
  • Gunnersboy

+ a tartalékoknál vannak a sérültek, illetve a fiatal tehetségeim
  • mgkp
    Belinkelek pár képet ( bocs ha elsőre nem sikerül) :
    Lyonnál:
    BL döntő még a Lyonnal 3.-ik évben

Utolsó évemben a csapat

Valenciánál:

Bajnokság

Csapat
    Érdekes, hogy igaz, hogy igazoltam 2-3 embert a kezdőcsapatba de mégis egy viszonylag gyenge kerettel én max a 3. helyet tűztem ki célul.

Most a Chelsea-vel vagyok még az elején, talán féltávnál tolok képeket persze csak ha szabad:)
  • Magic Boy
    Nálam az Olaszok nyerték a Spanyolok ellen 1-0-ra.
  • 5w0rdf15h
    Gratulálok Mindenkinek!

Hogy is van ez, kinek volt a leggyorsabb mesterhármas? :D

nálam a 2010-es VB-t a spanyolok nyerték :D
  • Huni92
    Vébé döntő 2010-ből :D
  • Magic Boy
    Jó kis csapatod lehet.
    Mutatsz egy keretet?
  • mgkp
    Én mindig először Fm-be a Lyonnal kezdek mivel ők igazából is a kedvenc csapatom, de nem olyan könnyű még bajnokságot se nyerni az alap kerettel. A Lyonnak a játékban viszonylag elég gagyi kerete van ( és az életben is, és ez meg is látszik a francia bajnokságban), az elején Lloris, Toulalan, Juninho meg Benzema a jók. Én 4 évet voltam a lyonnál.A középpályára Makoun helyére Veloso-t igazoltam, jobb szélre Giovani Dos Santos-t, csatárnak Laurito-t is igazoltam mert Benzema elég bénán teljesített és el is akart menni. A 3.-ik évemben sikerült velük BL-t nyerni mikorra már beértek a fiatalok. 4.-ik évemben kiestem a 8 között aztán átmentem a Valenciához mert valami mást bajnokságot is ki akartam próbálni, és most a Chelsea-nél vagyok a 6.-ik évemben. Talán valamikor linkelek be képeket az eddigi karrieremről :)
  • Magic Boy
    Jól tolod!
  • Huni92
    Ájjj bazdmeg... :(

lemieux! Üdv közöttünk :)

Gratu Dudu és Itsuki, jók vagytok :D

Hildebrand jött ingyen, Stojkovic távozott 2,8 millióért, valamint a délután linkelt Stefan Kona is érkezett, majd' 7 millióért. Ezzel sztem le is tudtam az igazolást a nyárra.