104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
(80-as évek zenéi omfg) -
Krat jó kis keret, Kameni, Márkinnyó, Fazio nálam is befigyel :) Hány rivális csapatod van a ligába ill. kik?
Marseille? :)
-
lemieux66 #46948 http://kepx.info/kepx/g1rsada4jtep211y3q8q.jpg
http://kepx.info/kepx/2t6nxgy7lessnvfmfwdg.jpg
http://kepx.info/kepx/uzhkqoeiaajjv0gvsgtj.jpg
Remélem most láthatóak. -
lemieux66 #46947 Üdv!
Szóval a Lyonnal nyomom, ahogy mgkp, én is átalakítottam a keretet. Nálam Juninho is zsenge volt, viszont Grosso jól tolja. Sajnos nem sok francia van a keretben, mivel a francia csapatok fejőstehénnek néznek, illetve nem is adják el a kinézett játékost.
Na tehát az ígért képek:
-
Itsuki #46946 maffiozóXD
nekem Imre Jani a leghüségesebb játékosom,kár az nb1 be annyira nem fért be,és most a 10.szezonjába bejelentette visszavonulását...:( De legalább Mihaleczet elhoztam edzőnek. -
Népszerű témák
1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Modellautók
4. Euro Truck Simulator
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. FOOTBALL MANAGER
7. A nagy szavazó topik
8. Radeon HD Series
9. A 80-as évek zenéi
10. Team Fortress 2
Höhöhö...lassan visszakerül a topik az őt megillető helyre :D -
Utley #46944 Grat az eredményekért!Látom sokan keresnek maguknak csapatot,én megtaláltam a Treviso csapatát
Igaz -4 pont,de első évben középmezőnybe szeretnénk kerülni,hogy a következő évben már merész vágyaink is lehessenek.Tele vagyok játékosokkal,így pár tucat emberkétől megválunk,és csak Konan-t a Lecce-ből vásároltam.Foti-Konan csatársor nem hangzik rosszul asszem
Sok sikert mindenkinkek.Iraklisos mentés nagyon faszányos,oda külön grat!!!
-
Mára ennyi, bye.
-
No egész jó 
A két meccsen összesítve 67/27 v. 13/8 volt a kapuralövések/kapura tartó lövések aránya oda. -
Elindult a repcsink a San Siroba xD. Szerintem agyonvernek minket, de akkor sem fogok védekezni. -
bocs, 3. évben -
eljött 2. évben az akkor frissen feljutó fradimba, és azóta is ottvan hűségesen. én voltam a legjobban meglepve -
megvenném szivesen, ki is tudnám csengetni érte a 2,3M-t amennyi az értéke, de nemhiszem hogy a Rennesből eljönne :D
bár a tavasszal lejár a szerződése, majd ajánlok neki egyet, hátha -
az alap taktikám hasonló, 2 szélső tkp felnyilazva, és két kpk védekezőre állítva -
játsz 2 védekező kp-val meg 2 szélső támadó kp-val hátha ugy biztosabb a csapat védekezése, én igy szoktam nagyobb csapatok ellen idegenben, ha szerencsém van akkor egy jó kontrajátékkal partiban is vagyok :) -
jol felbaszott ez a geci, de ezt akkor sem hagyom. hulla gyenge a keret, kellene egy védekező taktika asszem, mert 5ből 5 vereség:( -
A játékban Hajrá Soma által vezetett FTC.
Gunnersboy: Előre a csoportból való továbbjutásért.
Holnap még lehet, hogy benézek (nem biztos), de most lépek.
Jó8 all.
-
én is így vagyok vele, sok uj játékot kezdtem mostanában, probáltam külföldön is megtalálni a csapatomat de sose sikeredtek hosszúra a karrierek, ezért is nemtettem róluk képet, utoljára az Udineset és a Salzburgot irányítottam nagy kedvvel, meg persze az Ateticot, de ezek a mentések már sajna nincsenek meg:(
viszont a 00/01es adatbázissal elkezdett West Ham jó kis időtöltés, érdekes dolog végignézni azt hogy pl Ferdinandal vagy Xavival mi lesz máshogy mint irl :) -
nekem ő nagyon nem vált be, bezzeg a pápánál meg állat lett.
vedd meg damien le tallec-et;) -
köszönöm :) , bár a 90.perces gólokat eddig sajnos nemsikerült elkerülni, de örülök mert látom a csapaton hogy ez egy nemzetközi porondon is sikeresebb év lehet mint az ezelőttiek, bízom a csoport 3. helyében és a továbbjutásban, de ha nem sikerül sem keseredünk el, a tapasztalat jól jön + a játékosok értékét is feltolja, Osei iránt már a Palermo is érdeklődik, nem oktalanul -
lehet ma este még betöltöm a fradit, a hull-os csalódások után. akárkivel újat kezdek semmire nem megyek velük. -
Grat! 
Szép eredmény.
Soma: Köszi. Remélem meglesz a csoportkörbe jutás. -
hááát, sok sikert itthon -
goooooood 
-
-
Bravúr Fehéroroszországban a BL csoportkörbe jutásért vívott első meccsen.
A visszavágóra elvileg fölépülnek a sérültjeim és megjön az egyik (kettő van) késői igazolásom is. -
norbinhOOO #46924 Nah mégsem Mainz, 1860 München mellett döntöttem.
Nagyobb kihívásnak ígérkezik, remélem jól választottam, akkor szerintetek csak német ligát töltsem meg nagy adatbázist, és már kezdem is, remélem továbbra is pörög a fórum!!
Jó gémet mindenkinek!!!! -
Ha én csinálnám: Német 1-2, angol 1, olasz 1, spanyol 1. Összes játékost töltse be: Argentína, Brazília és nem árt egy két keleti állam is. Vannak akik Afrikára esküsznek. -
Itsuki #46922 geraXD én is letudnám igazolni,a 34 éves Suttont és Choprát is angliából,de inkább mégse teszem...
Szertintem a német 3.liga is mehet... -
persze, jó játékot -
norbinhOOO #46920 Oké, akkor betöltöm német első két osztályt nagy adatbázissal és mellé még javasoltok valamit???? -
hacsak nincs bivaly géped akkor az óriást én hanyagolnám. nekem nagyon lelassította a játékot és nem is tudom sajna eltüntetni a játékból.nincs nagy különbség szerintem játékosokban. -
ajánlatos nagy adatbázissal kezdeni, én mikor nagyobb bajnokságban játszom akkor az olasz 1-2 meg angol 1-2t szoktam még betölteni, de mindenki saját szája íze szerint tölti be a játékot, vannak akik a környező országokat szokták :) -
nem rossz gondolatok. huszti dzsudzsi halmosi, n'zogbia.megnézem mennyiért hozhatom el őket -
norbinhOOO #46916 És hányad osztályig töltsem?Töltsek be más bajnokságokat is vagy csak játékosokat?Honnan?Mekkora adatbázissal?Óriási?:) -
Boavista :) -
Én is arra szavaznék. Az izgalmas lenne. -
Ezekből szerintem Mainz. -
norbinhOOO #46912 Hát vannak elképzeléseim, nem olyan nagy csapattal, inkább közepes, lehet másodosztályú is,pár éven belül európai kupába szeretnék jutni(Sheffiled,Newcastle,Mainz,Middlesbrough,Genoa,Sampdoria,vagy esetleg más másodosztályú klub)
Spanyol és olasz bajnokság annyira nem jön be, amúgy lehet bármilyen akár kis liga is holland,vagy valami hasonló.....:) -