104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
És szerinted mért nem lesz nehéz Itsuki?
-
Itsuki #46989 Gratu mindenkinek:)
Sok sikert a hoffenheimmel nem lesz nehéz:)
Na 1 sztár balszélsőt hoztuk el a Vannestól. már csak 2 csatár kell ,talán nem égünk be a bl-be az izlandiak ellen. -
Remélem 1.évben eltudom érni velük a 3.helyet mint legutóbb.
Akik érkezhetnek: Lavezzi (3M), Santon (1M), Alexis Sánchez (4M)
-
Egyébként Hoffenheimel kezdtem újra! Nem bírtam ellen állni nekik,iszonyatul megtetszett a csapat mióta megláttam őket a TV-ben!
CÉL: Bajnokok Ligája Winner!
-
Hy & Grat All!
90 új hsz, húúúhhh...
Üdv az újjaknak és a visszatérőknek! -
Szép kis Chelsea lett 2014-re!
-
mgkp #46984 West Brom akart az lenni sorry:) -
mgkp #46983 Na ígértem képeket féltávnál:
Chelsea
Féltávnál
Arsenal egyszerűen megállíthatatlan az az 1 vereségük is tőlem van egy kínkeserves 1-0-val győztem de Ligakupában már kiejtettek.
Igazolások
A keretet kb teljesen ki kellett cserélnem ( nem csoda, hogy amikor én előző évben nem volt ott akkor 9.-ik lettek) Tudom, ohgy Agüero-ért az a 87M rengeteg de minőségi csatár kellett aki már beért és ez alatt az ár alatt nem volt nagyon.
Keret
Violante
Ő generált még a Lyonban fedeztem fel és elhoztam a Chelsea-hez.
Chahed
Ő is generált őt meg a figyelőm javasolta
Lampard utódja
Lampard már öregszik és kellett valaki akit Smith személyében meg is találtam a Wes Brown-ban. Év végén érkezik. -
gabor9 #46982 sportinggal nagyon megy!! a bajnokságot vezetjük november van, a bl már nem annyira ok: arsenal, celtic és sahtar doneck ellen. sahtarral kezdtünk hazai pálya 1-1 lett djaló a végén mentette meg a csapatot a totális lebőgéstől, aztán a celtic ellen egy parádés meccs: 3-3 lett a vége. majd jött az arsenal idegenben: kiharcoltunk bunkerfocival egy 0-0-át, majd jött az arsenal lisszabonba, ahol már 2-0-ra is vezettek, de nené 10 perc alatt vágott 2-t így a vége, hála nenének, aki most indult be igazán(2 meccs, 3 gól) 2-2 lett. így 4 meccs után 4 ponttal vagyunk a 2.(!) helyen, 3. a celtic szintén 4-gyel, a sahtar az utolsó 3 ponttal, az arsenal már kb 12 ponttal megy. cél a 2. hely elérése! -
Hát ezt nem mondtam, csak kicsit szaggat a képhez érve :D -
És persze BANner. Nem vagy új itt, megédemelnél már egy kibaszást tényleg. -
pedro paulo:) -
A neve elég jól látszik :D , az értékei mondjuk nem valami rosszak, meg a kép akkora hogy befagy a net. :D -
ettttetet talalta a scuuuut
-
Ha azt a két generált ifit nem nézed akiket én hoztam el tényleg nem sok.
Kovács Pétert a Vitkovice vitte el. -
Igyekszem rácáfolni egy UEFA kupa helyezés erejéig.
-
Köszi! Hát nem sok változás volt a keretben ahogy nézem. :D -
Nálam általában kiesnek az első években:S Ahhoz képest nálad jól tartják magukat! -
Kazincbarcika:
2008/2009: 3.
2009/2010: 9.
2010/2011: 8. (3 meccs után)
-
Szerintem St.Paulival kezdek vagy Holland bajnokság. -
A Barcika hogy áll most? Melyik osztályban van? -
A képen ugyan Osei a kezdő, de általában Angyal a kezdő csak Angyal sérülés után lábadozik ezért van Osei a kezdőben. -
Ígértem képet a kezdőmről és az igazolásaimról.
Íme:
-
Ez egy mindig visszatérő dolog
Kezdjél azzal, akivel jól esik. Válassz az egyes csapatokhoz fűződő emlékeid miatt, vagy a keret miatt (mert teszem azt van egy elképzelésed, hogy milyen taktikát akarsz játszani), vagy a stadion mérete miatt, vagy a mez/logó színe miatt, vagy a csapat hölygszurkolóinak átlagos mellmérete miatt. Ezek közül Mönchengladbach, Effenberget imádtam valamiért :)
-
Na eddig St.Paulival kezdek!
-
Lehet mondani más csapatokat is,nem muszáj azokat amiket csak én írtam.
Csak ne legyen nagy csapat,és pénz se legyen túl sok,olyan csapatokat mondjatok,mint egy Hoffenheim szintű csapat. Lehet 2.osztály is Angolba és németbe.
Angol csapatokat mondjatok és Németeket csak,mert csak ezek közül akarok kezdeni valahol! Amelyik csapatra esik a legtöbb voks délután 17:00-ig,akkor velük kezdek!
-
Szerintem St. Pauli. -
Én is kezdek Bunesliga 2-ben lehet,mert most újra kezdtem Hoffenheimel,de már nem élvezem annyira,mint elsőnek....
Szerintetek kivel kezdjek? Ezek közül leszek valakivel,de még nem tom kivel: Hertha,Mainz,Borussia Mönchengladbach,Hannover 96,St. Pauli. Vagy még lehet angolba: Newcastle,Fulham... Na szerintetek kivel kezdjek?
Ha a többség megszavaz nekem egy csapatot akkor velük kezdek!
-
Hát nem mi vagyunk az esélyesek, de nem fogunk feltett kézzel pályára lépni.
-
Aha,tuti jó kis karrier lesz szerintem is az 1860 Münchennel. Sok sikert kívánok norbinh000-nak! Remélem sok trófeát fog begyűjteni a csapattal!
Én a Hoffenheimel kezdtem egyet,le is ment az 1.évem már velük,de újra kellet kezdenem velük,mert ez a B*zi FM09 valami hibát írt ki tegnap és nem tudom mi lehetett a baj.
Új arcokat tettem be a játékba talán az volt a baj... Pedig már jó kis csapatom volt 2.évre erre kezdhetem elölről az egészet.... De nem baj,lemegy az 1.év megint pár nap alatt,mert k*rvára élvezem velük! Majd jelentkezem!
-
Mikor veszi már meg valaki közületek Stendardo-t?? :) Idén megint állatkodni kezdett, gondolom megunta hogy a csatárok balfaszkodnak:
-
kratula! -
Reszkessenek a nagy csapatok. Jövünk. 
Benn vagyunk a BL csoportkörében.
-
norbinh000 asszem most kezdett egyet az 1860 München csapatával. Bár az Bundesliga 2, de izgalmasnak néz ki. -
Valaki Bundesliga-ba kezdett mostanában rajtam kívül?
Nagyon érdekelnének a Bundesligas karrierecskék!
-
Tudom, hogy fordítva gyakoribb, de azért rakom be, mert olyan jó érzés megverni a Fradit.
-
Grat all! 
Jók vagytok.
Öröm, hogy újra jobban pörög egy kicsit a fórum. -
Grat mindenkinek! :)
Eléggé akadozik itt a munkahelyen a net de most úgy néz ki hogy műkszik.
A Palermoval kezdtem egyet.
2 igazolásom volt, F. Aurélio és Mata a Valenciából.
Mata átadólistán volt így 2 misiért sikerült is elhozzni.(utána Valenciával bari meccs és 3at hintett :):):))
Eladni csak kölcsönbe sikerült játékosokat de így legalább nem kell a jövedelmüket fizetnem és még 2,5-3 misit is kapok ha visszajönnek.
Sajna ritkán tudok játszani, de majd rakok képeket is.
Grat mégegyszer!!! -
Így nem lesz könnyű a feljutás.
-
lemieux66 #46951 Ja, Marseille, Bordeaux, esetleg PSG, Tolouse, Saint Etienne.
Egyébként az edzői stábom lassan erősebb, mint a csapat:
Zizou, Thuram, Sonny Anderson, Brian Laudrup, Ruben Sosa, Boghossian, Bierhoff :)