104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Dobsz egy képet a taktikádról? -
Itsuki #47109 igazából,ugyanavval a taktikával mint a tuzsér ellen:D de majd 1 defenzivebb taktika jön a madrid ellen,valamikor. -
Nagy vagy! 
Meglesz az a 3. hely.
Köszönöm mindenkinek aki köszöntött a születésnapomon. -
Hatalmas grat
-
Milyen taktikával játszol ekkora játékerejű csapatok ellen?
Mit tudnátok javasolni, hogy a BL csoportomban meglehessen a 3. hely? -
Itsuki #47105
ELSŐ BL GYÖZELMÜNK! IGAZ OLYAN SZENNYEK VOLTUNK HOGY ROSSZ VOLT NÉZNI! CSAK AZ AJKA!:d -
Boldog szulinapot -
Forum fooldalon kiirja a szulinaposokat -
Itsuki #47102 Olvasd el Capello hsz-ét:) 47080as -
Happy Bithday Magic!!!
én bírlak
(de honnan tudjátok, hogy ma van neki?) -
Tényleg bocsánat :) -
Hoppá, elnézést nem így akartam beszúrni :S -
Huhúúú, egy hatalmas győzelem a Zaragoza ellen. 4 mecs alatt az első... :D
A végeredmény[/URL]
-
BSZ Magic!
Várom a beszámolót, BBeno :D -
Itsuki #47096 tippmix round 2. Sporing
1. 0-1 3.25
2. 2-3 1.75
3.4-+ 5.00 -
Itsuki #47095 ilyet. kikaptunk a fradi ellen. de ugy h a 10.perci gól után 1 szer nem nyomta be a helyzetet:D kis csalás na -
Itsuki #47094 amugy a bajnokságot hatalmas fölénnyel akarom abszorválni,mivel most elösször van 23 nb1es szintü játékosom. -
Itsuki #47093 mondjuk 2 éve voltam itt,aktiv is voltam 1 ideig,de azokra az idökre nem sokra emléxem. csak arra,hogy akkor is bénácska voltam:D -
régen volt már, azóta tényleg rengeteget változott, örülök is ennek :) -
OFF
Én sem hinném hogy "olyan" stílusod van ,bár nem rég óta fórumozok itt, de nem láttam ,hogy "olyan lennél"... -
Itsuki #47090 csak a csapatunk Emblematikus figurája,magyarország 1ik legnagyobb reménysége,akit nem tudom már ki itt lelassuzott,Petrók LAci fog elmenni. de 6 millát akarok kaszirozni:) -
Itsuki #47089 nézz vissza ki a másik csapat:D a Blancocat se lehet elkapni:D talán a Sporting...:)
de nehéz,mert mindig összel szedik szét a csapatot. és el kell engednem öket,ha akarok pénzt szerezni belölük ,ne h ugy járjak mint Kovács kollégával. minimum 3 millát ért,de elment ingyen...:(
OFF
nincs neked olyan stilusod h utálni kellene z miatt,senkinek sincs itt ien stilusa,igaz gyorsan pattan ki 1 veszekedés...
-
Akkor csatlakozom én is, és Boldog Születésnapot kívánok neked Magic Boy! -
OFF
Van egy stílusom amit sokan nem szeretnek és régebben volt pár dolgom ami miatt joggal nem bír pár ember, de ami volt elmúlt és azóta rengeteget változtam.
ON
4-1-re kikapni Milánóban magyar csapattal jó eredmény szerintem.
Előre az UEFA kupa helyezésért, de kis bravúrral akár a 2. hely is meglehet. -
Itsuki #47086 téged nem birni?:)
a 2es nyert. de meglettt az Ajka történetébe az első BL csoportkör gól. 4-1 -
Olyan opció miért nincs, hogy te döntetlenezel vagy győzöl? 
Köszönöm mindenkinek aki köszöntött a születésnapomon.
Mivel sokan nem kedvelnek itt így ez a két köszöntés is jól esett. -
Itsuki #47084 na Milan-Ajka
1. 0-2 gólt lö nekünk a milan 6.00 odds
2. 2-5 gólt lö 2.35
3. 6-+ 2.00
lehet fogadni:D -
ertettem fonok., -
Itsuki #47082 akkor Boldog Szülinapot:)
Első meccsem Uruk kispadján. Otthon 1-1 a nationalelfel. most jön az oranje. érdekes már jövöre lefikszáltak velünk 1 barimeccset...:) -
Na jön az Albacete, a Tenerife-i fiaskó után hátha tud javítani a csapat. -
húzzá piálni
de tényleg, egyszer töltöd be a harmadik X-et, tehát tessék kirúgni a hámból
[ma még talán asszony is megengedi
]
-
Grat All! 
Jól toljátok! -
Ja, én közbe leugrottam a Balaton partjára...de most újra nyomom. -
na, újra vagyok. bonyolult volt a karrierem azért nem adtam képeket merthogy ugyebár kezdtem egy Castillával ahonnan nagyon hamar menni akartam mivel semmi pénz semmi beleszólás a játékoskeretbe, de azért feljuttattam őket a 2.osztályba. szal 08-09 et castillnál töltöttem. nyráon lemondtam, majd elmentem dél-amerikába a SAO PAULO csapatához ahol megnyertem a brazil 1. osztályt és mindjárt folytatom . :D -
lényegtelen, akire vonatkozik az tudja magáról. -
Kire vagy mire gondolsz Capello? -
Grat mindenkinek, de látom pár ember megint nem bírt magával... -
A barátságos meccseken jól szerepelt a csapat Empoli ellen csak 2-1re kaptunk ki, az Alemría ellen összejött egy 2-2es döntetlen ami kicsit bosszantó volt mert 2-0ról hoztam fel őket... A többi barátságos mecset simán hozta a banda. Lejátszottam az első tétmeccsem is a Tenerife ellen tehát egy nem túl nagy zakó volt a célom, hát szerintem összejött amit akartam 4-1 lett nekik, de jól játszott a csapat. Persze nem a Tenerifét kell legyőznöm hanem a közvetlen kiesőket. Majd jelentkezem,hogy a további szakasza a játékomnak ,hogyan alakul. Sziasztok! -
Az is idegesítő mikor egy no name kapus átvált szuper kapusba és kifogja Pato vagy Niszterroj lövéseit is olyan szinten véd. -
1-1. Átálltunk 1-3-1-5-re, és első támadásunk gól volt. Utána nyomtunk és nyomtunk és nyomtunk, de 1 méterről üres kapura is csak kapufát tudtunk elérni...

A végeredmény[/URL]