104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    na akkor folytatom a beszámolót , bár nem lesz hosszú.
    Szóval ugyebár 07-08-as idényt a castillánál töltöttem. feljutottam. el akartam menni. jelentkeztem pár klubnál. ultimátumot kaptam. lemondtam.
    majd kaptam a meghívást a SAO PAULO-tól. elfogadtam.
    a bajnokság igen szoros volt mert ott akkor már lement pár forduló és 3. helyen vettem át a csapatot. legutolsó fordulót megelőzően:
    1. Internacional 80p
    2. Sao Paulo 80p.
    3. Palmeiras 78.p.

itt jött a para mert hogy utolsó fordulóban az INTER-hez mentem idegenben.
    HA X lett volna és a palma nyer akkor a palma a bajnok, és én a 3.
    ha nyerek akkor bajnok vagyok, más esetet nem érdemes mondanom.
    nagynehezen de meglett a bajnoki cím. de úgy hogy itt létem alatt egyszer sem voltam 1. helyen.

majd innen is menni szerettem volna, mert a sao paulo csak ideiglenesnek szántam.
    jelentkeztem pár helyre , persze megint kaptam az ultimátumot... lemondtam..
    vártam egy picit és a reading elfogadta a portfóliómat . :D
    akkor a 3. helyen vettem át a csapatot februárban. végül 3. lettem. ami persze rájátszást ért, és az ipswich-en keresztül ha jól emlékszem feljutottam az 1. osztályba.
    ha nem jelentkezik be értem valami nagy/nagyobb csapat akkor maradok itt , mert többször nem szeretnék ultimátumot kapni :D

pályafutásom:

Championship:

Reading igazolások 2009-2010 nyár. /nem végleges/

• giorgio81
    Reggelt!
    Köcsög bíró elcsalta a meccset, ezért kiestünk a BL-ből a csoprtban, ez 2011 óta nem fordult elő a csapattal
    Nem baj megyünk az UEFÁba, megint megkaptuk a Kolozsvárt, akiket kivetem a BL csop.ba kerülésért. Utána meg jöhet a Juventus vagy a Porto

• Huni92
    Eugene Seleznyov
  • MrIncredible
    Jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap újraraktam a játékot. Megint a sunderland csapatával kezdtem nagyon sokan mentek el, és érkezni métöbben érkeztek. Köztük Mathieu, Koralov, Cassani, Santon, Villaluz, Buonanotte, Skjelbred, Regiiniussen, Mosquera, Appiah, Enyeama, Egy brazil tkp tehetség, és pár fiatal a tarcsiba gondolva a jövőre. Kell még nekem két jó csatár amire van 2,5 misi eurom. Az egy elég nagy bug a játékban, hogy a Castilla külön csapatként viselkedik, így pl Saviola és Diarra ott nélkülözhetetlen, pedig csak nem kell a Real első csapatába. Esetleg olcsó csatárra tipp?
    Bari meccsek most mennek, eddig felemásan sikerült, mert a Partizantól 2-1 kikaptam, és nagyon nem megy a gól lövés, mert jones még sérült, Fleck fiatal tapasztalatlan, a töbi csatár aki alapból van nevetséges. MAjd jelentkezem a bajnoki kezdésről. ha van tipp olcsó jó csatárra várom az ötleteket.
  • paly90
    Üdv!Már egy ideje olvasom a fórumot és úgy döntöttem kezdek egy játékot.Mönchengladbachal vagyok, médiaelőrejelzés 16...cél a benntmaradás
    Majd írok hogy alakul a szezon:)
  • Huni92
    Na, még a Lost is beelőzött :(

Hajrá Zyndar!
  • Popovicsa
    Mindig is tudtam, de amig nem játszottam nem irtam :P
  • Fabio Capello
    na ádikám, csakhogy végre megtaláltad a helyedet :D
  • Popovicsa
    Sziasztok. Én is új vagyok itt. Ma kezdtem egyet a Zaragozával. Reménykedem a feljutásban. Média elsö helyre vár, szoval meglehet :)
  • zyndar
    Náluk folytatom:

A szurkeszek majd megőrülnek miattam
  • Huni92
    Ahogy elnézem, az bukó :D Főleg, hogy én is távozom. Jóéjt!
  • Fabio Capello
    1. Maffiózó
    2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
    3. Euro Truck Simulator
    4. Prison Break (FOX)
    5. Humoros és aranyos képek, videók
    6. Windows 7
    [b]7. Football Manager

8. Lost (ABC)
    9. PAV Vizsgálat
    10. FORMA1[/b]

reggelre le akarom nyomni minimum a kamionosokat, szóval gyerünk emberek :D
  • zyndar
    Azért mondtam le, mert váltani akartam. Meg úgy is kezdtem ezt a karriert, hogy nem csak egy csapattal akarok játszani. Ezek túl nagy halak, talán később elvállalok egy ilyen nyugdíjas állást is. Elutasítottam mindkettőt
  • Sergio RamosS
    Na és melyik csapathoz szerződsz le??:D
  • Fabio Capello
    nézz ki valami középcsapatot szerintem :)
  • maffi
    Miért mondtál le? Elég jól ment velük, ahogy láttam.
  • zyndar
    Lemondtam az Iraklisnál, bejelentkeztem pár állásra és tessék :

• Huni92
    Dehogyis, csak elkezdődött a játékban 2009 :D
  • Sergio RamosS
    Amúgy éppen ma kezdtem egy új karriert a Paris Saint-Germain csapatával, szimpatikusak, meg a játékba nagyon szeretem a francia bajnokságot, voltam már velük, csak az a mentésem sajnos elveszett:S, de majd most:D:D
  • zyndar
    Vagyok én is, de mivan Hunito? Be vagy rúgva?
    Üdv Sergio!
  • Huni92
    Üdv közöttünk!
  • Fabio Capello
    hajrá
  • Sergio RamosS
    Üdv mindenkinek! Új vagyok a fórumon, de előtte szoktam olvasgatni itt, és kedvet kaptam hozzá h én is csatlakozzak hozzátok:) Grat mindenkinek a szép eredményekhez!!
  • Fabio Capello
    vagyok
  • Huni92
    Valaki van még itt?
    Ezennel az Úr 2009. esztendejébe léptünk.
  • Itsuki
    kausom is kidölt mint a gyözelmi zászlónk az eto pályán,azt a 33 éves Rózsáva erösitettem... szenzációs.
  • Itsuki
    a rohadt életbe. rphadt nyomorék csapatom. nem hiszem el hogy nem tudunk 2 méterröl gólt löni. sima 4-0 50percig jobbak voltunk csak a higuainka lö 1 mesterhármast. mindjárt lemondok,bajnokságot kupát simáán nyerek,minden ujévbe csapatot épiteni,ami egyre nehezebb.
  • Magic Boy
    1.
  • giorgio81
    2.
  • Itsuki
    Real Madrid-Fc Ajka

0-3 4.00
    4-7 1.35
    8-+ 3.00
  • Huni92
    csiter
  • Fabio Capello

• Itsuki
    de ha otthon megeszed öket,meglesz a 3. hely. nem is azt mondtam hogy simán kizuzod öket...:)P
  • Magic Boy
    Reménykedem egy 3. helyben, de a Marseille idén még túl nagy falat szerintem.
  • Itsuki
    én is tudok mesélni. és a tavalyi csapaommal alig birtak. és tavaly sokkal gyengébb csapatom volt.

Grat Giorgio,Huni neked kitartás
  • Magic Boy
    Marseilleben szerintem simán kikapok (lehet tippelni hétfőig (csak hétfőn leszek otthon így csak akkor játszom le), hogy mennyivel) az Olympiakosz-ról meg Zydar mesélhetne szerintem, hogy mekkora a játékerejük.
  • Huni92
    Jók vagytok, magyarok! :)

Mi szenvedünk, és az eseteg 75%-ában az utolsó 10 percben szopunk. 17 meccs alatt 5 győzelem, 7 x, és 5 vereség, 22 pont, 12. hely.
  • giorgio81
    "A Győri ETO kiszenvedte a győzelmet"
    Bűn rossz meccsen csoda, hogy nyertünk

• Itsuki
    sima 4-4-2 attacking ami alapból benenvan az fmbe.
  • Itsuki
    és amugy szerintem a 2. hely is meglehet. a Marseille nem erös csapat. mint pl a Milan vagy a Lyon:)