104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na akkor folytatom a beszámolót , bár nem lesz hosszú.
Szóval ugyebár 07-08-as idényt a castillánál töltöttem. feljutottam. el akartam menni. jelentkeztem pár klubnál. ultimátumot kaptam. lemondtam.
majd kaptam a meghívást a SAO PAULO-tól. elfogadtam.
a bajnokság igen szoros volt mert ott akkor már lement pár forduló és 3. helyen vettem át a csapatot. legutolsó fordulót megelőzően:
1. Internacional 80p
2. Sao Paulo 80p.
3. Palmeiras 78.p.
itt jött a para mert hogy utolsó fordulóban az INTER-hez mentem idegenben.
HA X lett volna és a palma nyer akkor a palma a bajnok, és én a 3.
ha nyerek akkor bajnok vagyok, más esetet nem érdemes mondanom.
nagynehezen de meglett a bajnoki cím. de úgy hogy itt létem alatt egyszer sem voltam 1. helyen.
majd innen is menni szerettem volna, mert a sao paulo csak ideiglenesnek szántam.
jelentkeztem pár helyre , persze megint kaptam az ultimátumot... lemondtam..
vártam egy picit és a reading elfogadta a portfóliómat . :D
akkor a 3. helyen vettem át a csapatot februárban. végül 3. lettem. ami persze rájátszást ért, és az ipswich-en keresztül ha jól emlékszem feljutottam az 1. osztályba.
ha nem jelentkezik be értem valami nagy/nagyobb csapat akkor maradok itt , mert többször nem szeretnék ultimátumot kapni :D
pályafutásom:
Championship:
Reading igazolások 2009-2010 nyár. /nem végleges/
-
Reggelt!
Köcsög bíró elcsalta a meccset, ezért kiestünk a BL-ből a csoprtban, ez 2011 óta nem fordult elő a csapattal
Nem baj megyünk az UEFÁba, megint megkaptuk a Kolozsvárt, akiket kivetem a BL csop.ba kerülésért. Utána meg jöhet a Juventus vagy a Porto
-
Eugene Seleznyov -
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap újraraktam a játékot. Megint a sunderland csapatával kezdtem nagyon sokan mentek el, és érkezni métöbben érkeztek. Köztük Mathieu, Koralov, Cassani, Santon, Villaluz, Buonanotte, Skjelbred, Regiiniussen, Mosquera, Appiah, Enyeama, Egy brazil tkp tehetség, és pár fiatal a tarcsiba gondolva a jövőre. Kell még nekem két jó csatár amire van 2,5 misi eurom. Az egy elég nagy bug a játékban, hogy a Castilla külön csapatként viselkedik, így pl Saviola és Diarra ott nélkülözhetetlen, pedig csak nem kell a Real első csapatába. Esetleg olcsó csatárra tipp?
Bari meccsek most mennek, eddig felemásan sikerült, mert a Partizantól 2-1 kikaptam, és nagyon nem megy a gól lövés, mert jones még sérült, Fleck fiatal tapasztalatlan, a töbi csatár aki alapból van nevetséges. MAjd jelentkezem a bajnoki kezdésről. ha van tipp olcsó jó csatárra várom az ötleteket. -
paly90 #47146 Üdv!Már egy ideje olvasom a fórumot és úgy döntöttem kezdek egy játékot.Mönchengladbachal vagyok, médiaelőrejelzés 16...cél a benntmaradás
Majd írok hogy alakul a szezon:) -
Na, még a Lost is beelőzött :(
Hajrá Zyndar! -
Mindig is tudtam, de amig nem játszottam nem irtam :P -
na ádikám, csakhogy végre megtaláltad a helyedet :D -
Sziasztok. Én is új vagyok itt. Ma kezdtem egyet a Zaragozával. Reménykedem a feljutásban. Média elsö helyre vár, szoval meglehet :) -
Náluk folytatom:
A szurkeszek majd megőrülnek miattam
-
Ahogy elnézem, az bukó :D Főleg, hogy én is távozom. Jóéjt! -
1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Euro Truck Simulator
4. Prison Break (FOX)
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Windows 7
[b]7. Football Manager
8. Lost (ABC)
9. PAV Vizsgálat
10. FORMA1[/b]
reggelre le akarom nyomni minimum a kamionosokat, szóval gyerünk emberek :D -
Azért mondtam le, mert váltani akartam. Meg úgy is kezdtem ezt a karriert, hogy nem csak egy csapattal akarok játszani. Ezek túl nagy halak, talán később elvállalok egy ilyen nyugdíjas állást is. Elutasítottam mindkettőt
-
Na és melyik csapathoz szerződsz le??:D -
nézz ki valami középcsapatot szerintem :) -
Miért mondtál le? Elég jól ment velük, ahogy láttam. -
Lemondtam az Iraklisnál, bejelentkeztem pár állásra és tessék
:
-
Dehogyis, csak elkezdődött a játékban 2009 :D -
Amúgy éppen ma kezdtem egy új karriert a Paris Saint-Germain csapatával, szimpatikusak, meg a játékba nagyon szeretem a francia bajnokságot, voltam már velük, csak az a mentésem sajnos elveszett:S, de majd most:D:D -
Vagyok én is, de mivan Hunito? Be vagy rúgva? 
Üdv Sergio! -
Üdv közöttünk! -
hajrá -
Üdv mindenkinek! Új vagyok a fórumon, de előtte szoktam olvasgatni itt, és kedvet kaptam hozzá h én is csatlakozzak hozzátok:) Grat mindenkinek a szép eredményekhez!! -
vagyok -
Valaki van még itt?
Ezennel az Úr 2009. esztendejébe léptünk. -
Itsuki #47125 kausom is kidölt mint a gyözelmi zászlónk az eto pályán,azt a 33 éves Rózsáva erösitettem... szenzációs. -
Itsuki #47124 a rohadt életbe. rphadt nyomorék csapatom. nem hiszem el hogy nem tudunk 2 méterröl gólt löni. sima 4-0 50percig jobbak voltunk csak a higuainka lö 1 mesterhármast. mindjárt lemondok,bajnokságot kupát simáán nyerek,minden ujévbe csapatot épiteni,ami egyre nehezebb. -
1. -
2. -
Itsuki #47121 Real Madrid-Fc Ajka
0-3 4.00
4-7 1.35
8-+ 3.00 -
csiter -

-
Itsuki #47118 de ha otthon megeszed öket,meglesz a 3. hely. nem is azt mondtam hogy simán kizuzod öket...:)P -
Reménykedem egy 3. helyben, de a Marseille idén még túl nagy falat szerintem. -
Itsuki #47116 én is tudok mesélni. és a tavalyi csapaommal alig birtak. és tavaly sokkal gyengébb csapatom volt.
Grat Giorgio,Huni neked kitartás -
Marseilleben szerintem simán kikapok (lehet tippelni hétfőig (csak hétfőn leszek otthon így csak akkor játszom le), hogy mennyivel) az Olympiakosz-ról meg Zydar mesélhetne szerintem, hogy mekkora a játékerejük. -
Jók vagytok, magyarok! :)
Mi szenvedünk, és az eseteg 75%-ában az utolsó 10 percben szopunk. 17 meccs alatt 5 győzelem, 7 x, és 5 vereség, 22 pont, 12. hely. -
"A Győri ETO kiszenvedte a győzelmet"
Bűn rossz meccsen csoda, hogy nyertünk
-
Itsuki #47112 sima 4-4-2 attacking ami alapból benenvan az fmbe. -
Itsuki #47111 és amugy szerintem a 2. hely is meglehet. a Marseille nem erös csapat. mint pl a Milan vagy a Lyon:)