104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Kreaal
    Sziasztok!

Régóta olvastam a topicot, de most gondoltam, hogy én is szívesen hozzászólnék.
    Nah akkor kicsit bővebben magamról, ha nem gond:
    Körülbelül 1 éve kezdtem el játszani, de a 09el még csak most, mert 08ba volt 1 karrierem, amit nem akartam otthagyni, de most hogy befejeztem, így áttértem a 09re.
    Mint már írtam, régebb óta olvasom a topicot, így a képekből leszűrve sokat nem változott a játék, de 1-2 beállítás igen, gondolok itt alattam MrIncredible kérdésére, illetve van még pár, de majd hozzá szokom.

Viszont, ami tényleg fontosabb lenne, az az, hogy - pár meccs utáni tapasztalat alapján írva -, mért van az, hogy a támadást all out attack-ra téve se tudok mezőnyfölényt kialakítani, néha még a kisebb csapatok ellen se?

Bocsi a hosszú postért, és a pár offért.
  • MrIncredible
    Szevasztok!olyan kérdésem lenne, hogy mit kell beállítani egy védőnek ha azt akarom, rúgja előre a labdát a céljátékost megfuttatva lestaktikát kijátszva? Ilyenkor hosszú paszt kell beállítani és támadó mentalitást gyakori kiugratással?vagy mást? a másik kérdés, ha támadó szélső kp-val azt akarom, hogy fusson fel a vonal mellett és adja be középre, a paszt kell közvetlenre állítani és a beadás célját, ésa kiugratást ritkára? vagy mit?régóta fmezek de a 09 ízére még nem éreztem rá. Kigondoltam egy jó taktikát csak ez a játék most nem annyira egyértelmű mint az előzőek. vagy én vagyok béne és egyszerű?
  • Huni92
    Jó dolog az, csak ihlet meg szabadidő kell hozzá :) Már annyiszor terveztem, hogy folytatom a Zaragozaról szóló irományomat, ám vmiért sosem jött össze x(

Este majd befejezem a szezont, még mindig 3 forduló van hátra.
  • Fabio Capello
    hajajj de jó is a blogolás, fel kéne támasztani azt az oldalt...
  • zorrobomber
    lool, azért nem mondott akkora hülyeséget :D
  • gabor9
    köszi Capello! Hazaérek, megnézem:) remélem h sikeülni fog. bl csoportkörből továbbjutottunk, nyolcaddöntős ellenjél: Liverpool...első meccs hazai pályán 0-0!! (nacional edzője azt mondta, hogy ha továbbra is ilyen szaros 1-0-kal nyerjük a bajnokinkat és bl-ben bunkerfocit tolunk,nem fogunk nyerni semmit..elküldtem az anyjába, és holtversenyben 2.-ikok vunk a porto mögött. szal port.kupa és bajnokság sztem meglesz!csapat legjobbja: Derlei(most sérült)
  • DONGUBA
    huhu
  • Darthmushroom
    sok sikert
  • soma22
    Végre megoldódott a saját oldalamon a belépésem, igy ujrakezdtem blogolni

hull city első évem
  • Magic Boy
    Én mindenkit a nagy csapat edzőivel edzetek. :)

Amúgy a legjobb szerintem, ha kölcsönadod olyan fiókcsapatodnak őket amelyik bajnokság be van töltve.
  • Magic Boy
    Ne add fel előre.
    Ha sikerül pár pontot szerezned, és a többiek keresztbe verik egymást akkor bármi lehetséges.
  • lemieux66
    Üdv és gratulálok az eredményekhez.
    Viszont lenne egy kérdésem.
    Tehát a Lyonnal tolom, és van számos 18-21 éves játékosom, akik az edzők és a scoutok szerint k**va nagy playak lesznek. A gondom az, hogy Fr-ban nincs tartalékbajnokság, csak u18-as, ahonnan már kiöregedtek, viszont a nagy csapatba még nem férnek be. Próbáltam bari meccseket lekötni a tartalékoknak, de senki nem akart kötélnek állni, ezért a fél szezonban az u18-cal pörögtek minden héten egy meccset. Azt kérdezném, hogy a játékosok fejlődése szempontjából mi a jobb: Ha sikerül, adjam kölcsön alacsonyabb osztályba (mondjuk kölcsönlistán vannak), küldjem őket a fiókcsapathoz játszani, vagy edzenek a nagycsapat edzőivel.
    Köszi a választ (bocs kicsit hosszú lett)!
  • zorrobomber
    üdv és grat all!
  • Itsuki

Igen,megint sikerült a legerösebb csoportot kifognom. Mind a három csapat 1 szintet képvisel,azaz mindenki tud pontot rabolni a másiktól. Akármilyen jó eredményeket érek el,ki fogok esni ez miatt,mert még mindig fényévekkel vannak elöttem,hiába van izlandi,montenegrói,szaud-arábiai válogatottam, és még jó pár nagyon jó képességü játékosom. ez nem fog menni. menjen a francba,h sosincs szerencsém.
  • Itsuki
    1 stadiont hány millából huznak fel?
  • Itsuki
    grat Huni

1-3. 2-11 volt a helyzetek 2 gólomat nem adták meg,hatlmas birói bakik. de szerbiába mit vár az ember. a lényeg ott vagyunk! De lehet ennyit számit h a montenegrói sztárom helyett a szaudit tettem be?
  • Huni92
    Ez az :)

Lett volna esélyünk feljutni egyenes ágon, ha nem lámázzuk ela 35. fordulót. A 2. helyezett kikapott, igy egy esetleges győzelemmel 3 pontra jöttünk volna fel. De persze mi is kikaptunk :D Még 3 forduló van, majd kiderül, mi lesz.
  • Itsuki
    Reykjavik-Ajka 0-1,0-3
    Ajka-Ventspils 4-0,4-1
    Ajka-Crvena 2-2, ?-? szerintem UEFA lesz ebböl.
  • Itsuki
    Igen,a 2 körbe nem a tallint kaptam,mert nem ök jutottak tovább. de megint 1 szerb ellenfelem lehet,vagy 1 horvát. közel a csoportkör.
  • Itsuki
    idegenbe nagyon jó eredmény...
  • Magic Boy
    Djibril Cissé 2 villanás elég volt ellenünk.
  • Itsuki
    na de jön életem első copa-ja. képek meccsek után jönnek.
  • Itsuki
    hát de még ugyis nagy h az első körbe az izlandit kapom a másodikba meg észtet...:) az meg h a csapatok,akár sok akár nem,asszem azokat alapból be se lehet:)
  • pinnacle
    mi mi mi ez a skin?:D

am. van esélyed feljutni:P
  • soma22
    ha kevés ligát jelöltél be akkor igen nagy:)
  • Itsuki
    mennyi a valószinüsége,hogy ugyanazt a 2 csapatot kapom meg a bl selejtezökbe mint tavaly?:D
  • Itsuki
    Hajrá:P

Bajnokok lettünk 6 pontal a fradi elött,ligakupa döntöt buktuk,magyar kupát is. uj igazolások közt van,macedón ,szaud arábiai válogatott,a legjobb magyarországon jáccó generált játékos,és eppel marci is. a bl-be csak ugy mint tavaly,az izlandi Reykjavikot kaptam. és készülök,urukkal,a copa américara:)
  • Huni92
    Nemszoros...:D
  • Wayne Rooney
    Ok.
  • Dzsoki Jujjing
    Nem németbe kezdek. De megígértem, hogy nem írok ide hülyeségeket, szóval nem mondom hogy kivel, ha van valami érdemleges akkor írok.
  • Wayne Rooney
    És azt elárulód kivel kezdesz Németországba?
  • Fabio Capello
    ha problémád van, az offtopikban mindig szívesen segítünk, egyébként pedig kommentálni bármikor szabad :)
  • Dzsoki Jujjing
    Na németországba kezdek valahol. Nem leszek csira nem írom tele marhaságokkal a fórumot gondolom sokakat nem is érdekel(bár már megtettem). Szóval ezután csak akkor írok ha van valami történés.
  • Fabio Capello
    átig. pénzt nullára teszed ajánlattételnél, és a Cserélendő játékosoknál hozzáadod a cserélni óhajtott játékost

persze vigyázz, az ár-érték arány nagyjából egál legyen, pl. ne akard mikelt elcserélni gerrardra, meg hasonlók
  • gabor9
    még 1 kérdésem lenne:) : még amikor a Chelseanél vtam 08-ban, az Inter felajánlotta, hogy ők odaadják nekem ingyen maicont, ha én odaadom nekik a.cole-t. én ilyen ajánlatot hogy tehetek???
  • Wayne Rooney
    Kezdjél szerintem Bundesligaban valakivel :P Sok bajnokesélyes csapat van és szerintem jó nagyon a Bundesliga,főleg a Hoffenheim!
  • Dzsoki Jujjing
    Ne helyett Na :S
  • Dzsoki Jujjing
    Ne újra válságban vagyok :D Nem találok magamnak megfelelő csapatot, lehet kezdek egyet a Leeds-el vagy valahol Oroszországban. :S
  • Itsuki
    sajnos ugy néz ki elbuktuk a bajnokságot. 5 meccs 2 pont. 1 helyzet 1 gól az ellenfélnek. na meg nekem is a 2 naponta meccseket nem birják a fiuk... de ha nem leszünk bajnokok nem hosszabitom meg a szerzödést:)
  • Itsuki
    DVTK ellen 8-0,majd a szuszába 1 égő 0-0 majd jött a szpari és 1 5össel haza mentek. a klucsjátékosokkal probálok hosszabitgatni,hátha maradnak. de a magyar bajnokság egyre gyengébb.