104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bravó -
Nagygrat! -
Itsuki #47268 u-19 u-21 et nézd,mert azokból tudsz profitálni majd:) mi 6.évbe barin vertem el az összes fehéroroszt:)
visszakaptuk amit elvett a biró a madrid ellen. 1 helyzetünk volt (na jó 3:)) nekik meg csak 4. de nálam a laszti szinte nem is volt. :)
-
továbbjutottam, jee... :)
-
Egyébként az ennyire nem lehet szar a taktika konkrétan Markinnyó teljesítményére vonatkozott! Lehet hogy taktikot kellene változtatnom, de ez sztem még nem mentség egy 14/1-es mutatóra egy ilyen csatártól :) -
Nem nagyon változtattam a felállást az első idény óta, csak apró csiszolások voltak, tavaly óta meg abszolút nem változott, csak az emberek.
Felállás(+Milan elleni kezdő):
Mentalitás posztonként 1kattal nagyobb, kreativitás egyénileg megadva(kapus,dc 0-án), bal oldali MC védekezőbb, jobb oldali pöttyet támadóbb. Passzolás ki szélre, aztán jobb oldali csatár target man lábhoz(to feet). -
balakal #47264 bocs a képméret miatt... nemrég kezdtem az fm-et, én már ennek az eredménynek is örülök:) -
szerintem nem annyira, a 3. évében egy nyíregyházával. -
Itsuki #47262 képméretre figyelj lécci:) az meg h a BATE legyözött? az szerintem szégyen... már bocs -
pedig valami elég csúnyán hibádzik. Felállást mutass már -
Megérett a keret a takarításra, ennyi. Nem a kiegészítőemberek a rosszak, hanem a sztárok... Cazorla, Buonanotte, Marquinhos, Adriano mehet a picsába. Úristen, Marquinhos-ért 27millát adtam, igazad volt don Fabio, qrva sok volt érte. 14 meccs 1 gól 1 gólpassz... Ennyire nem lehet szar a taktika.
-
balakal #47259 Itt a 2. szezon, sajnos épp most fogadta el az elnök úr a Diamondéért tett 3 millás ajánlatot... A BL-ben sajnos a BATE már az első körben kiejtett minket...
Grat mindenkinek! -
Érdekes lesz így a szezon. A tavalyi bl-győztes és olasz bajnok. Self-pacsi...
-
Ahahah :D Úgyisvan, meglesz az!
Nekünk viszont nehezen, hiszen amellett, hogy idegenben játszunk, a Jena 6 meccse veretlen, sőt, továbbmegyek: 6 meccse nem vesztettek pontot. -
ONLY FOR HUNI -
grat all!!!
kezdtem egy mentést azzal a dbvel h a mu 3.osztályú és nincsenek sztárok, de egy két játékost visszatudtam hozni és több ingyen és olcsó játékost is sikerült igazolnom és bajnokságba veretlenek is vagyunk 8forduló után. sajnos anyagilag nem nagyon húzták le a klubot és így féllek feljutás esetén sok pénzt fogok kapni szóval nem tom h folytatom e!
szóval lehet új játék lesz!!:D -
balakal #47254 Hello! Eddig csak néztem a beszámolókat, de eddig nem írtam. Gratulálok mindenkinek a remek eredményekhez!
Kezdtem egy mentést a Nyíregyházával. Pénz van már rengeteg, de így is gyengén szerepelt a csapat...
Azóta befejeztem a 2. szezont is, ami már sokkal jobban sikerült. -
Ez igaz. 
Nameg, ha a leseket nézzük..... -
viszont a ziccereket be is kell lőni -
Grat! Ha a ziccer sort nézzük egyenlő felek voltatok :)
Interben az emtékás Jezdimirovics meg Kiss Zoli tolja? :) -
Itsuki #47250 hajrá hajrá:)
a 2. meccsel elégedett vagyok. célunk nincs,csatárunk,6 van most már 5 sérült,ugyh nem tudom kivel fogok kiállni.
nem izgatott a meccs,de hát ez van. ajaxot kétszer lenyomnám lenne még esélyem,de nemhiszem:( -
Hát nem ilyen szezont vártam, elég küzdelmes lesz. És nemszoros:)
Féltávnál:
-
Ha viszont a ziccer sort nézzük akkor tényleg eléggé lefocizta őket. -
Itsuki #47247 az igaz...:) de a 2 félidő rólunk szólt:) volt 4 kapufánk nekik 1:D -
de az egykapuztunk szinte, közük nem volt a meccshez kifejezések nem állják így meg a helyüket :) -
Itsuki #47245 mit vársz tölük? ja csak mi 5ször üres kapuba nem tudtuk belöni? föleg h az elsö félidöbe kontrára jáccottunk,1 lövésünk volt ami be is ment. csak ök addig 1 érvénytelen góllal vezetést szereztek. nem minden a statisztika. -
őőőőő... Kétszer annyit lőttek kapura mint ti -
Itsuki #47243 A ROHADT ÉLETBE! amikor az fm is csak csalással tud elverni. ekkora gyenge atleticot. nem elég hogy 1 kapuztunk szinte ,az atleticonak szabálytalan golokat adtak meg(el is ismerték) tizit hagyunk ki. köze nem volt a meccshez a 2.félidőben az atleticonak. ennyi volt a bl nekünk. MEGINT. -
Grat! 
Szerintem hamarosan követi majd a többi. -
Hajrá én úgy izgulok.
Győzni fogtok csak hajcsatok hajcsatok.
-
Utolsó fordulóban a jena ellen játszunk. -
Itsuki #47239 hatalmas dicsöség érte a csapatomat.első magyar nagyválogatottam. -
Hy & Grat All!
Eddig hallgattam, de ez nem sokáig lesz így...
-
Még nem is említettem hogy Lazio-ba nekem generált egy magyart!! Mondjuk szar, de attól még furaaa :)
-
Jövőre, ha nem jutsz föl megverünk. 

-
Kecojo vagy ombre -
egy pöppet, egész jó magyarokat generál a játék :) -
Kreaal #47233 Írás közben annak tűnt ;) Viszont akkor a kérdésem még mindig fenn áll, ha valaki tudna tippet adni.
Monopolihoz meg nagy grat, elég nagy kihívást választottál vele és látom magyarosítasz is benne :)
-
Ismét eltelt egy szezon Monopoliban, immáron az ötödik. Tavalyhoz képest rengeteget javult a helyzet, a kiesőzóna közelébe se kerültünk. Bár az év elején még reménykedtem hogy a rájátszást elcsíphetjük, és esélyünk is volt rá, sajnos a sorozatos sérülések kikezdték a csapatot, így a végén még így is egy remek 10. helyet sikerült szereznünk. Végre a dél-amerikai csodagyerekek is kezdik felfedezni, hogy sok lehetőség rejlik a csapatban, sokkal nagyobb sikerességgel tudok már igazolni mint korábban. Jövőre már tényleg meg kell csípni a rájátszást, és ezzel a remek, fiatal kerettel ez tán nem is elérhetetlen :)
Tabella:
Keret:
Ali Helvaci, a gólkirály:
Díjak, egyéb:
UEFA: Lyon
BL: Liverpool
Spanyol bajnokság: Real Madrid
Angol bajnokság: Arsenal
Olasz bajnokság: Inter
-
hol van ez a hosszú posttól :D A kérdésedre én spec nem tudok válaszolni, utoljára 2004-ben használtam ezt a támadási formát, azóta inkább a finom taktikázgatás híve vagyok.

Mondjuk szar, de attól még furaaa :)