104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Höjj, ha egy JuhászRolim volna...:D
Pernia nem jött :( Aláirt a Betisbe, ahol nem fog játszani. Sztár lett volna nálunk. -
Hát lehet leigazolom :P -
meghát -
Csesza #47347 simán :) -
Juhász Roland megállná a helyét Hoffenheimbe szerintetek? 
-
Első barimeccs -
Werdert választottam egyébként, csak kiváncsi voltam, ki mit gondol.
Közben igazolgatni próbálok. Pernia, Cygan, Pennant, Ziegler, van Bommel és hasonló skillek vannak szabadlistán, persze nem mindenki igazolna hozzánk. Remélhetőleg azért néhány nagyágyú szignóját sikerül megszerezni. -
karajjj #47343 szerintem egy szinten van mindhárom -
Itsuki #47342 BVB!:D -
Én is a Werdert választanám.... de szerintem mind a 3-rom csapat jó lenne
-
hmm...én Werdert -
Ha választani kellene, Schalke04, Werder Bremen avagy Borussia Dortmundot választanátok anyaegyesületnek? -
Grat mindenkinek!
Dübörög tovább a Catanzaro mentésem. Nem nagyon voltam elégedett a csatárokkal (a legtöbb gólt lövő játékosom 9et lőtt fél szezon alatt...), így igyekeztem itt erősíteni. A scoutjaim találtak is egy elég imponáló statisztikákkal rendelkező magyar srácot, Kozmor Ákost. Eddig elég jól teljesít a srác. -
Csatárnak én képeztem át, mert magas és jól fejel. Célemberként használtam, és ő volt a csapat gólfelelőse.
Skin neve -
Grat All! Főleg Huninak!
-
skin neve??:D -
Ja és persze gratulálok mindenkinek. :) -
Huni karrierjében milyen durva ez a középső védő, csatár kettős pozíció :) Nem egy megszokott posztképzettség :D Gondolom csatárban játszattad. -
Utley #47332 Grat:)És a labdabirtoklás is remek! -
a grafika beállitásainál elvileg lehet változtatni ezen -
Abban nézem tavaly november óta, de a stadion nem tűnt fel eddig :P -
bal also sarok:
2D -
Ez pontosan melyik nézet is? Nem tudom, hogy hoztam be...
-
Nna
-
Estét Urak! Grat mindenkinek.
Eddig elég döcögős az új munkahelyemen (Valencia ellen otthon 83 perc emberelőny és 1-1 lett...), de azért néha ránk mosolyog a szerencse. Lestaktika működött ezerrel
-
ugyehogyugye:)
és mostmár nem is vágysz nagycsapatra:) -
jó estét mindenkinek!
Újabb meccseken vagyok túl a sunderlanddel. Tottenham ellen egy döntetlen 1-1 idegenben, majd egy nyögve nyelős hösszabításban elért győzelem a liga kupában a Nottingham ellen 4-3. És jött az aston villa hazai pályán. ezt jó játékkal 1-0ra nyertem. kitaláltam egy taktikát kiváncsi vagyok hogy válik be.3 meccs a Plben 2 győzelem 1 döntetlen 4. hely.
Egyenlőre ennyi, majd jelentkezem.
Hajrá mindenkinek és gratula! -
Uborkasalata #47323 Hát nekem speckó ez(ek) voltak az első BL-győzelmeim, amióta FM-ezek. :) -
gratula :) -
0-0 hazai pályán, 2-2 idegenben az osnabrück ellen, igy feljutottunk!
Átnézés
Csapat
Statisztikák -
Itsuki #47320 minden ember más. ezért nem is kezdtem sose nagy csapattal,és mondtátok h sose tanulom meg a játékot. hát az nb2be megtanultam. -
számomra elveszik a játék gyönyöre, ha mindent megnyerek, bármily nehéz is legyen az... nem marad ami motiváljon :) -
Uborkasalata #47318 Mármint azon, hogy mindent megnyerek? Elhiheted nem volt azért könnyű. -
nem bántás, de esküszöm nem értem mit lehet ezen élvezni... -
Uborkasalata #47316 Juventus 2. idény:
- Bajnoki cím 104 ponttal és 18 pont előnnyel, valamint 14 kapott góllal.
- Olasz kupa a Fiorentinán, a Palermón és az Interen keresztül
- BL: Csoport után Liverpool-t összesítésében 4:2-re vertem, aztán a Chelsea-t 3:2-re az elődöntőben az Arsenal ellen tizikkel mentem tovább, majd a döntőben a Real ellen tizikkel nyertem szintén egy 1:1-es meccs után
- Olasz szuperkupa még nyáron az Udinese ellen 2:1
- Európai szuperkupa még nyáron a Sevilla ellen 3:1
- Télen Világkupa szintén megnyerve.
6/6
- Cardozo 27 góllal gólkirály.
- Juan Mata a Serie-A legjobb fiatal játékosa
- Chiellini a legjobb védő a ligában
- Buffon a legjobb kapusa az olasz ligának
- Jó magam a legjobb tréner a Serie-A-ban
- 72 meccse veretlen a csapat a bajnokságban. Idén 2x kaptam ki. A Palermo ellen az olasz kupa elődöntőjében, de a visszavágón továbbmentem, majd a Chelsea ellen 0:2-re de ott nem számított mert 3:2-vel továbbjutottam
-
simán aláir, ne higyj nekik:)
szurkolok -
reméljük még kitart a lendület egy-két fordulóig :)
amúgy megfigyeltettem Le Tallecet, de nem fűznék sok reményt a leigazolásához
-
Itsuki #47313 mellesleg ,Tottenham ellen otthon 0-0 igy bejutottunk az uefa kupába,ahol a Roma lesz az ellenfelem. Bajnokságot vezetem 2 pontal ugy is hogy 3 meccsel kevesebett játszottam. -
Keves a penz jaja de eladtam a 3 legdragabb jatekost igy minuszbol plusszba hoztam a koltsegvetest de igazolni igy se sok van. -