104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Valaki tudna mondani 1 jó befejező csatárt, akit 15 mill alatt ellehet hozni? -
ehhez hozzá kell szokni, ha 300+ perce nem talált be, ellened 1000000% hogy gólt szerez, tavaly is így volt már -
Am persze Bojan most törte meg sajátmga gólcsendjét, 750 perce nem lőtt gólt, persze h ellenem töri meg... -
Epp most estem ki en is Boavista-Barca-1-2 vvago Barca-boavista 4-1 -
Kiestem a Barca ellen a BL-ből 3:1 lett nekik a Nou Campban, döntetlent megérdemeltük volna, de örülök h eddig eljutottunk. -
Azota valogatott lett 5/4 az atlaga es felment az ara is. -
addig nem olvastam vissza, de inkább átlagos középjátékos, mint sztárjátékos, ne várj tőle évekig gólkirályi címet, ahhoz több kell mint egy 18as befejezés -
THX! -
gabor9 #47422 szasztok! A Sportinggal elértem karrierem legnagyobb különbségű győzelmét az ellen a trofense ellen, akinek sokat köszönhetünk, mert megverte a benficát és ikszel a portóval. szal 6-0 lett ide, Liédson 4 gólt lőtt, Derlei duplázott!:) a bl-ben a negyeddöntőig jutottunk a liverpoolt megvertük(!), a manchester united ellen véreztünk el, a portugál kupában elődöntőig jutottunk, a porto 2-1-re vert meg minket... de a bajnokság egyre biztosabb, hogy meglesz! -
Linkeltem neked kepet carborol azt le se szarod:( szep -
katt a logodra, ott az adatlapon -
Regisztráció időpontja: 2009. 05. 08. -
Nem tudjátok hol lehet megnézni azt,hogy mikor regisztráltam az oldalon? -
Még nem linkelhetek képeket amig nem telik le a 30 nap, szal, azzal várni kell mert elég sok kép van. -
Persze 30 meccset nem játszott és elvitte a Chelsea. -
Átadón volt a Madridnál és 12,25M állítottam be, de azt csak akkor fizettem volna ki ha 30 meccset lejátszott volna+még 15-20%-ot a következő eladásból. -
Köszi, szerintem te is sikeres leszel a Hoffenheimmel :P -
rafael.v.d.vartot most pontosan hogy hoztad el? -
Pocsék karrier... Na félre a viccel,nagyon szép karrier eddig,de szerintem még lesznek sikereid Ramos,csak így tovább! Remélem nekem is lesz ilyen szép karrierem a Hoffenheim kispadján... -
Na akkor tehát jön a beszámoló a karrieremről:
Paris Saint-Germain: Hogy miért pont ők?? Keresgéltem csapatokat hosszú ideig, aztán végignéztem a párizsiak keretét, megtetszett, és elhatároztam h nagycsapatot építek belőlük.
1. év: Jó volt a keret az elején is voltak jó játékosok pl. Sakho,Makelélé,Guily,Rothen,Sességnon... és voltak gyengébbek is, Guillaume Hoarau tulajdonságai alapján nem éppen a legjobb csatár, viszont én a kezdőbe dobtam és a mai napig kiszoríthatatlan. Első évben célom a 2-3. hely megszerzése volt a cél, a kupákban tisztes helytállás, erősítések jól sikerültek, és hát elég jól sikerült a szezon, bajnokságot utolsó fordulóban nyertem meg, Marseille x-elt, én pedig nyertem igy bajnok lettem. Liga kupát is sikerült megnyernem, francia kupából kiütött a negyedöntőben a Saint-Étienne, és jön a csattanó, Uefa kupában annyira jó volt a sorsolásom hogy minden nagyobbat elkerültem, Steaua Bucuresti, Anderlecht,AEK Athén,Portsmouth voltak az ellenfelek, sikerült döntőbe jutni, ahol helyt álltunk de vesztesen hagytuk el a pályát a Barcelonával szemben, 3:2 lett nekik. Elégedett voltam tehát az első évvel.
2. év: Úgy gondoltam hogy a keret nagyrészét kicserélem, ebben nagy szerepet játszott Van der Vaart akit 18M-ért adtam el a Chelseanek, és úgy vettem meg a tavalyi szezon felénél h semmit nem fizettem érte, sok játékos távozott és sok érkezett, nagyon elégedett voltam az igazolásokkal, francia szuperkupát behúztam a Valenciennel szemben, a bajnokság eleje szoros volt, de a csapatom megtáltosodott és a végére könnyen nyertük a bajnokságot, a liga kupa megint a mienk lett, francia kupa megint nem jött össze, és végre sikeresek voltunk az Uefában is, a nagyobbakat megint elkerültem, BL csoportból kiestem Arsenal és a Roma mögött 3-ik lettem, Uefaba sorsolás: Sporting Braga,Sparta Praha,Aston Villa,Sporting Lisboa, és a döntőben a Fiorentian várt rám, ahol mi emelhettük magasba az Uefa kupát, 2:1 lett a vége. 2010 januárjában csatlakozott a csapathoz André-Pierre Gignac és mit kell mondjak fantasztikus játékos, Sakho lett a 2 évben a csapatkaptiány. Ezzel az évvel is elégedett lehettem, és 2010 februárja körül Kamerun szövetségie lettem, 4 meccset játszottam, 3 győzelem és 1 x, utána lemondtam mert csak a PSG-re akartam koncentrálni.
3. év: itt inkább klasszis játékosokat akartam hozni Miguel Veloso és Hatem Ben Arfa személyében sikerült is. mindkettő részletben, francia szuperkupa megint meglett, és akkor európai szuperkuap döntő, talán itt fordult nagyot a világ a csapat háza táján, briliáns játékkal 2:1-re legyőztük a Chelseat, Gignac és Saivet góljaival. Bl csoportom igy nézett ki: Inter,CSZKA,Stuttgart. 1.Helyen mentem tovább, és 5 győzelem mellet 1 x volt. Ami nagyon meglepett, nem számítottam erre, és aminél a szám is tátva maradt az Intert mindkét meccsen lemostuk a pályáról, hazain 3:0, idegeben 4:1, alig tudtam felfogni h mi van. Itt éreztem h beérett a csapat, közben a bajnokságban hatalmas fölényünk lett 22 forduló utána 17 pont előny, jelenleg 32 forduló és 1 forudlóval ezelőtt bajnok lettem, francia kupa megint nem sikerült a Sedan a 11. fordulóban kiütött 3:1-re, liga kupáb döntőbe vagyok, Lyon lesz az ellenfél, visszatérbe a BL-hez, nyolcaddöntő: Juventust kaptam meg, idegenben 1:1, hazain nagy fölényben voltam de csak 1:0 lett, továbbmentem, és megkaptam a Barcelonát, első meccs hazai pályán 1:1 lett, nemsokára jön a visszavágó.
Edig elégedett vok ezzel at évvel is, a játékosaim eddig elég sok enyéni címet nyertek, én 2x az év menedszere lettem, 3x a szezon menedszere, Hoarau első évben gólkirály, most Sakho lehet az év sztárja, Hoarau megint gólkirály lehet, de sajnso lesérült, de még talán jut neki lehetőség. Eddig ennyi a karrierem, kommenteket várok, és kösz hogy elolvassátok, bocsi ha hosszú lett. kérdezni lehet.Képeket mindjárt rakok fel. -
Nagyon várjuk a beszámolót Ramos!
-
Természetesen érdekel, várjuk! -
Amint multkor leirtam sikerült folytatni PSG-s karrierem, és ha érdekel titeket akkor írok az első 2 szezonról, és 3-ikról ahol éppen járok. Jelenleg BL nyolcaddöntőbe első meccsen x-eltem hazain a Barcával, majd meglátjuk mi lesz a Nou Campban. -
a kispadok mögött az ellenfél játékosa a "tetőn ül" -
mi a vicces? -
Csesza #47405 :DDDDdddd -
En nem 9.03 al jatszok hanem valami fmupdates asszem hisz alapbol carbonaro is a monopoliban van itt meg niincs ott -
Tehát a kép:
[img=http://kepx.info/files/q353rjtxut12h7dsprvo_thumb.jpg] -
A kis veréb kiült a stadion tetejére :D -
Utley #47401 Nálam csak csőd volt,de nagyon :) -
Kezdeskor volt asszem 200 ezer igazolni es eladasok utan se volt sok de erre futotta -
Utley #47399 Kicsit fura,hogy első évben volt ennyi léd a Boavista csapatával,mert nálam 0euró volt igazolni,és 0% volt az eladások után is.De grat :) -
-
Carbonarora visszaterve leigazoltam portugal masodosztalyba 400 ezerert de nem nyomott sok golt ha kiv vagy ra tolok kepet rola.Erteke jo mar. -
ezek csak a selejtezőkörök, utána minden megy a normálisban, szal igen, BL -
De ez akko a rendes bl ugye? -
A jövő évtől így fog működni a BL rendszer, új selejtezőkört nyitnak, ezzel akarják elősegíteni a keleti blokk országainak sikerességét. Olyan, mint hogy UEFA helyett EuroLiga lesz jövőévtől -
gyerekek ez meg milyen bl meccs??Ilyet meg nem lattam.
-
csak hiszed
-
Hát igen. Kíváncsi leszek mire mennek jövőre Carbonaro nélkül. Nem nagyon találnak még egy ilyen képességű csatárt.